Pokaż pełną wersje : Ukryte Scaraby -3
Otoz film przedstawia zwiedzanie poziomu -3 Ukrytych Scarabow i chwilowe zejscie na Ancienty :)
Mam nadzieje ze sie spodoba.
http://rapidshare.de/files/17692892/lol.rec.html
--------------------------------------------------------
Comment~~
No coz... pomogles mi troche z lokalizacja xD
..::QRAS::..
11-04-2006, 14:21
dam wam mala podpowiedz : idz do oazy i znajdz w poblizu palme . tam szukaj...
Ronin Devastation
11-04-2006, 15:13
..::QRAS::.. po kiego wala piszesz gdzie maja szukac????????? X(
kazdy idiota wie zeby znalezc ukryte scaraby wustarczy ze tak powiem przeanalizowac mapy innych scarabow wiec n/c
co do filmu a teraz kazdy wie dlaczego xybe tak lvl nabijal szybko
Qras zalosny newbie -.- down do potegi entej n/c
Co to da jak pokaze komus -3 scarabow ?
Wojtala myslenie nie boli (w twoim przypadku chyba tak).
Sir Norbertus
11-04-2006, 21:25
piekne skille tez chce takie ;)
Kryptonics
11-04-2006, 21:41
nie oglądałem filmu bo expilem tam w ... czasu i już żygam tym miejscem ale mam
nadzieje ze nie pokazałeś wejscia ani żadnych wskazówek...skzoda marnować tak dobry exp place.
PzDr
P.S. fajne sski dajesz :D <maniak>
Pokazalem tylko poziom -3 bez zadnych wejsc :)
Niezly filmik ;)
Mam takie pytanie czy orientujecie sie moze ile mozna wyciagnac expa na godzinke na poziomie -3? Czy z gfb ktos probowal dodatkowo tam expic? Chodzi mi o odpowiedzi knightow ;)
Niezly filmik ;)
Mam takie pytanie czy orientujecie sie moze ile mozna wyciagnac expa na godzinke na poziomie -3? Czy z gfb ktos probowal dodatkowo tam expic? Chodzi mi o odpowiedzi knightow ;)
przyłączam się do tego pytania ;>
-=DanieL=-
24-04-2006, 00:55
Ładny tam exp ;]
Qras juz został chyba zbanowany za to zdradzenie ale i tak duzo osób pewnie wie jak tam dotrzeć czyli żegnajcie empty exp places ;d
jakim cudem on kurka (zamien 2gie K) na w nabil 70~ lvl i skile 90/90 w 22 dni ja (pierole po r dodaj D)
Topic: Ja tam tez juz expie ;p
Acastunio
24-04-2006, 15:38
piekne skille tez chce takie ;)
To se qtwa wytreń -.-
W Encyklopedii PWN Scaraby są pokazane przy definicji nudy >.>
Too many users downloading right now. Please try again later or get a PREMIUM-Account
Rehost?
Pokazalem tylko poziom -3 bez zadnych wejsc :)
lol... niezwykle cięzko kilknac 3 razy* i znaleźć wejście na mapie...
* "podnieść "poziom" mapy" +3 i juz widac wejscie...
Pandorian technomancer
25-04-2006, 10:49
lol... niezwykle cięzko kilknac 3 razy* i znaleźć wejście na mapie...
* "podnieść "poziom" mapy" +3 i juz widac wejscie...
:) mapa jak ogladasz film jest Twoja nie tego kto nagrywa film, wiec jesli wlaczyl cam na -3 a potem ja wylaczyl to nie zobaczysz wejscia tylko samam mape poziomu -3
chcesz utrudnic zycie Ominoron'owi
ja bym tam link wywalil ...
@~
expa wyciaga sie tam 25~k/h w moim przypadku
a uzywanie gfb to czysty waste
Przypominją mi sie czasy pacca i zamulania sie w tym cave O.O
Na Iridi juz zbyt wiele ludzi zna ta jaskinie:(:( Ale jesli sie szuka kopalni to zawsze tam ide najpierw.
jak bende mial czas to zorbie filmik do głównego wejscia na te scaraby :D!!! haahahahh !! I bendzie koniec waszej tajemnicy :P!!
Murderer
25-04-2006, 15:53
@up
czy ty sie dobrze czujesz?
Tez kiedys chcialem zamiescic taki sam post na forum o tych scrabach ale ludzie (20 kilka postow ) odpisali zebym tego nie robil bo sie nooby zleza ....
A tu coz, niestety ty musiales ujawnic polozenie tej jaskini i niestety zepsuleles mniej lvlowym graczom (badz newbies) zabawe...
Pozatym jak juz pokazujesz jakies ukryte miejsca to nie od samego poczatku, tylko najlepiej juz w samym "final roomie " :p
Tez kiedys chcialem zamiescic taki sam post na forum o tych scrabach ale ludzie (20 kilka postow ) odpisali zebym tego nie robil bo sie nooby zleza ....
A tu coz, niestety ty musiales ujawnic polozenie tej jaskini i niestety zepsuleles mniej lvlowym graczom (badz newbies) zabawe...
Pozatym jak juz pokazujesz jakies ukryte miejsca to nie od samego poczatku, tylko najlepiej juz w samym "final roomie " :p
czy ty wogole ogladales ten film -.- ?
przeciez on pokazal tylko pietro -3 a nie jak wejsc do tej jaskini ....
@down
gz refleksu i spamu
Aureański newbie
25-04-2006, 19:12
Noob pls? Czy ty oglondałeś ten film? On nie pokazał wejścia przecierz...
Golempol
26-04-2006, 12:29
przyłączam się do tego pytania ;>
powiem ze na samych larvach wbijalem 15 k exp na h...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.