PDA

Pokaż pełną wersje : Lagi na pacc area.

wofosiw
11-04-2006, 18:24
Szukałem, ale nieznalazłem interesującej mnie odpowiedzi.
A więc problem tkwi w tym, że grając postacią na pacc area mam lagi, ale logując się w o tej samej porze na tym samym servie na postać na facc area nie mam lagów. Mój internet to 1mb dsl. Podczas gry w tibie mam wyłączone all programy mogące powodować lagi (eMule, gg itp.)
Prosze o pomoc gdyż zostało mi jeszcze ponad 100 dni pacc.

Oxygane
11-04-2006, 18:29
Nie mozliwe, abys mial lagi na pacc, a na faccu o tej samej porze nie.

pawepek
11-04-2006, 18:35
Net nie lubi pacc... :D Moze tak Ci sie tlyko wydaje? Moze format pomoze (ja to osobiscie na wszystkie problemy formata polecam)...

Shokei
11-04-2006, 18:45
hmm dziwny problem ;] ja jak expie w miejscu gdzie jest duzo porozżucanych smieci to mam lagi ;] moze u ciebie to samo ;]]]

wofosiw
11-04-2006, 19:11
Może to i te śmieci. Rzeczywiście w tombach jest sporo tego shitu. W każdym razie poczekam do końca tygodnia i skontaktuje się jeszcze z dostwacą internetu.

Tahrus
11-04-2006, 19:15
a jakiego masz kompa : procek itd.??

kidler
11-04-2006, 19:26
@Up

A, co ma piernik do wiatraka? Skoro twierdzi, ze ma lagi na Pacc, a na Facc nie, to sprzet na jakim gra nie ma zadnego znaczenia.

Btw: Lagowanie tylko na Pacc area, jest nierealne, moze po prostu Ci sie wydawalo.

Ozun
11-04-2006, 19:40
Szukałem, ale nieznalazłem interesującej mnie odpowiedzi.
A więc problem tkwi w tym, że grając postacią na pacc area mam lagi, ale logując się w o tej samej porze na tym samym servie na postać na facc area nie mam lagów. Mój internet to 1mb dsl. Podczas gry w tibie mam wyłączone all programy mogące powodować lagi (eMule, gg itp.)
Prosze o pomoc gdyż zostało mi jeszcze ponad 100 dni pacc.

Kiedys zadrzyla mi sie podobna sytuacja gdy byle na facc area wszytko gralo ptaszki spiawaly ogulnie ok a gdy wbijalem na teren ankrahmun nagle lagsy nie duze ale odczuwalne , nie wiem czego jest to przyczyna X( na szczescie juz sie tak niedzieje :)

szymon287
11-04-2006, 20:14
off top
hmm z tego wyniaka np. na faccu jest grafa do d...y ale np. na tiq juz jest nie co lepsze i twoja karta graficzna jest za slaba xDDDDD

joke :s