zaloguj się

Pokaż pełną wersje : zostałem uwięziony!!!!

Serdelek
13-07-2004, 20:04
Na Senji znajduje sie zamek a w nim jest jest taki pokój z mino magiem i minotaurami (nie mówię jak tam dojść bo to chyba z questem zwiane) ale do tego pokoju nie da sie wejsc bez klucza bo drzwi sa zamkniete. J z moimi kumplami słyszeliśmy że klucz znajduje sie na foldzi i postanowiliśmy go poszukać. W ty celu popłyneliśmy na folde i trafiliśmy na -1 piętrze na pokój z mino archerem (tam też trzeba drzwi kluczem otworzyć). Tam po zabiciu ww potwora wykopaliśmy kilofem dziure w ziemi i weszlismy w nia myśląc że to właśnie tam trzeba iść i spadliśmy ..... 2 piętra w dół. To był szok bo nie dało się wrócić do góry więc postanowiliśmy pochodzić i poszukać wyjścia gdzieś indziej najpierw natknęliśmy się na beha potem mino guarda potem archera aż w końcu doszliśmy do schodów prowadzących ew górę a tam .... ten pokój z mino magiem na senji!!!!! Zabiliśmy maga a poten zoientowaliśmy się że nie możemy z tego pokoju wyjść bo drzwi są jak mówiłem na początku zamknięte a my klucza nie mamy, a jak zejdziemy po schodach to czycha na nas stado mino guardów!!!! Co mam zrobić pomóżcie proszę.

1. Gdzie jest klucz do tego pomieszczenia(lub jeśli to quest to może ktoś ma na sprzedaż (Calmera)
2. Wszelka inna pomoc!!!!!!

khuti
13-07-2004, 22:42
Hmm wiesz co mozecie zrobic.... Wybic mino guardy...bo nie sadze aby kto poszedl tam

DDoS
13-07-2004, 22:45
O ile pamietam jest tam quest ja nie mialem zadnego klucza dzrwi byly zamkniete ale na wprost jak wejdziesz po shodach so drzwi ze skrzynka i teleportem on cie przeniesie do zamku na senji prawdopodobnie. (dokladnie nie pamietam bylem tam 3 miechy temu :P)

Warloczek
13-07-2004, 22:50
Masz racje tamten teleport przeniesie do zamku na senji
Ale by te drzwi otworzyć potrzebny jest klucz którego oni nie mają...
SPosobem na wyjście jest błaganie ludzi w tibi rzeby wam pomogli, jeśli jesteście w gildi to na guildie-channel
albo jak chcesz to pisz na forum...

sir abaddon
14-07-2004, 09:07
o stary ale sie uwaliles powiedz koledze jakiemus zeby przeczyscil droge powrotna :D

Serdelek
14-07-2004, 18:49
W tym problem że drogi powrotnej nie ma :( . Jak pisałem w pierwszym poście spadliśmy 2 piętra niżej, a ja mam wszystkie mapy odkryte i w tych podziemiach gdzie my jesteśmy nie ma innego wyjścia oprócz schodów do mino maga a tam drzwi są zamknięte. Więc ni opłaca nam się wracać i bić guardy bo to nic nie da :(.

Może ktoś z was ma klucz do tego miejsca!!!!! proszę piszcie jak coś to piszcie na tibi do Magiczny Serdelek (Calmera). Jeśli nikt nie będzi miał klucza to założę nowy temat na forum :(.

Animeczka
14-07-2004, 21:40
Ja mysle ze klucz do tego miejsca nie istnieje poniewaz sam przeczesywalem wszystkie trzy wyspy i nic nie znalazlem. (szukalem klucza poniewaz skusily mnie przedmioty w pokojach 8o )

Serdelek
15-07-2004, 19:07
Już się wydostałem !!!!!! Kumpel mi pomógł, a klucz do tego miejsca istnieje i nawet wiem gdzie :P, ale nie powiem. Dzięki wszystkim za odpowiedzi