Pokaż pełną wersje : Thoria war-Fanta vs Army Of The Pharaohs
Lotarkilla
12-04-2006, 00:02
Project Mayhem vs Sharingham
Fragi zdobyte przez Sharingham:
Fragi zdobyte przez Project Mayhem:
Matrones
May 23 2006, 01:08:47 CET Killed at Level 89 by Gorthard and by Samtoz-frag traktowany jako deklaracja wojny
Thoriosia
May 24 2006, 00:56:26 CET Killed at Level 85 by Gorthard
Kylte
May 26 2006, 05:25:51 CET Killed at Level 116 by Leathal Bex
Lotarkilla
12-04-2006, 00:06
Miejsce zarezerwowane na kolejne fragi.
No.. narazie dwie rzeczy na Thorii były pewne... 1) wojny 2) sprzymierzone gildie po zwycięstwie sie po jakims czasie morduja miedzy sobą.
Ciekawe czy tradycji stanie sie zadość i czy tak będzie i tym razem... chociaz niewiadomo jak sie sprawy potoczą i kto tą wojne wygra.
Lotarkilla
12-04-2006, 15:38
Władek sie zdenerwował widocznie i mamy rezultat 2:1 dla Fanty
Jeect
Apr 12 2006, 08:23:15 CET Killed at Level 67 by Wladimix Wzyciek
Lotarkilla
12-04-2006, 15:52
Gniew Władka trwa nadal.
Neilz
Apr 12 2006, 14:57:34 CET Killed at Level 112 by Feawyn
and by Thas Vook
przed tym jak padl jeect ubilismy kumpla Neilza 49elite z redskulem :D niezle eq sie sypnelo pewnie pozyczone od neilza xDwojna trwa i bedzie trwac dluugo
Lotarkilla
12-04-2006, 17:01
przed tym jak padl jeect ubilismy kumpla Neilza 49elite z redskulem :D niezle eq sie sypnelo pewnie pozyczone od neilza xDwojna trwa i bedzie trwac dluugo
Wojna trwa od bardzo dawna tylko sie nazwy gildi zmieniają ludzie w zasadzie są ci sami.
Shadow of Holzus
12-04-2006, 18:39
Ech walka o panowanie na serwerze... Tylko jak narazie cierpią przez tą wojnę neutralni gracze gdyż padają ofiarami pkrów dla lootu... Więcej ginie w tej wojnie graczy nie biorących w niej udziału niż tych w którzy walczą... Jaki to ma sens?
JOhn Fist
12-04-2006, 20:12
Leathal Bex:
Apr 12 2006, 19:09:34 CET Killed at Level 111 by Spartibus and by Cwanish
3:2 dla AOTP
Lotarkilla
12-04-2006, 20:44
Leathal Bex:
3:2 dla AOTP
3 x ultimate explosion....
Spartibus niezlego hita walnol "555" POWER ;P
Lotarkilla
13-04-2006, 00:22
Spartibus niezlego hita walnol "555" POWER ;P
Ja też che takiego sorca :baby: ;( :(
Wladex cos w sobie ma. Jak nie równe by były szanse i tak po jakimś czasie szala zwycięstwa przechyla na strone Wzycieków (Wzyćków? :P)
@Shadow of Holzus
Czasem wydaje mi sie, że nie chodzi tu o panowanie nad serwerem a o czyste umilowanie wojen :> (patrz. Feawyn & co)
Swoja droga zabawne jest, jak niektórzy zmieniają status przyjaciół na znienawidzonych wrogów bez mrugnięcia okiem ;)
...to sie nie skończy
Lotarkilla
13-04-2006, 12:06
Wladex cos w sobie ma. Jak nie równe by były szanse i tak po jakimś czasie szala zwycięstwa przechyla na strone Wzycieków (Wzyćków? :P)
@Shadow of Holzus
Czasem wydaje mi sie, że nie chodzi tu o panowanie nad serwerem a o czyste umilowanie wojen :> (patrz. Feawyn & co)
Swoja droga zabawne jest, jak niektórzy zmieniają status przyjaciół na znienawidzonych wrogów bez mrugnięcia okiem ;)
...to sie nie skończy
Skończy sie jedynie jak któraś ze stron pójdzie na inny server(ale napewno znależli by powód aby walczyć z kimś innym ) albo jeśli ich chary sie zrookuja jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności.
Lotarkilla
13-04-2006, 12:15
Nowe newsy:
Leathal zrobił gildie o nazwie Finall Destination.
Sikews dołaczył oraz kilku dawnych wrogów.
Sam pomysł ciągłych zmian nazw gildi jest raczej dziwny.
Lotarkilla
13-04-2006, 14:38
Dziś troche sie wydarzyło a mianowicie Cwanish hacked.
Pozatym Matte~ leader fanty stwierdził ze nie zamierza dłuzej grać na thori , powód to to o czym wspominalismy wcześniej czyli walka między dawnymi przyjaciółmi.Więc teraz mamy również odpowiedz dlaczego powstała gildia
Finall Dest~.
w hacku stracilem okolo 300k dobrze ze zblokowala gildia w depo mnie bo pewnie bym stracil jeszcze wiecej :P
Mysle ze obecny skład "wzyckow" jest na dłuzej, mam na myśli to, ze oni raczej miedzy soba walczyc niebeda w przyszlosci, bo sami stanowią jakby rdzeń.
Osobiscie dopinguje wzyckow z kilku powodów, np. dlatego ze sa w trudniejszej sytuacji, a pozatym PA oponentow jest chyba bardziej znane od PA wzyckow.
Ale fakt ze Sikews walczy przeciw wzyckom to mnie totalnie zaskoczyl...
Chyba sie musial z kims nielubiec dłużej, bo przejscie na drugą strone barykady ot tak sobie, jest... ladnie mówiąc... głupie...
sikews walczy przeciwko nam poniewaz chcial mnie i lenka wywalic z servera za PG 2 miechy i bym go wyprzedzil :Da lenku juz to prawie zrobil :) ciekawe czy slaanesha bedize chcial ubic
Lotarkilla
13-04-2006, 18:37
sikews walczy przeciwko nam poniewaz chcial mnie i lenka wywalic z servera za PG 2 miechy i bym go wyprzedzil :Da lenku juz to prawie zrobil :) ciekawe czy slaanesha bedize chcial ubic
Burn namawiał Sikewa do huntowania Slaneesha.... no i mnie.
Można to zobaczyć na pewnym screenie...
Lotarkilla
13-04-2006, 19:01
Apr 13 2006, 17:53:57 CET Killed at Level 93 by Leathal Bex
and by Sikews
Władek poległ
JOhn Fist
13-04-2006, 19:39
Padli też:
Magnifiqus:
Killed at Level 87 by Kayantris Domi
and by Neilz
Drasen:
Killed at Level 102 by Leathal Bex
and by Burn De'Evull
Lenku Ad'miral:
Killed at Level 119 by Kayantris Domi
and by Samtoz
A więc 6:3 dla Destination
Szkoda, ze tak toczy sie ta wojna, gdyby Sharingam dolaczylo do Pharaonow to mysle, ze obie strony mialy by rowne szanse, a tak dosc duza liczebnosc Destiantion daje im o wiele wieksze szanse na zabijanie przeciwnikow, bo o wygraniu wojny, to tak naprawde nikt nie mowi, bo na Thorii zadna wojna nie bedzie wygrana :P Jedynie bede dluzsze albo krotsze przerwy w graniu niektorych graczy :]
Do Wzyćków i reszty szwedków nic niemam ale: Drasen, Cwanish & Lenku - burn in hell.
Mam nadzieje, że Slaanesha nikt nie ruszy, swietny z niego gosc :)
Jariaz, a ty co planujesz?
Lotarkilla
14-04-2006, 00:52
Hum :o
W 100 % zgadzam sie z twoja wypowiedzią jednakże zagłębiając sie w niektórych aspektach jestem skłonny nie poprzec twej ideaologii.
Myst Rydan
14-04-2006, 22:09
Thoria to starcony serwer.
Ale trudno sie temu dziwic, skoro graja takie debile jak Drasen ;(
Ja tam nie kibicuje zadnej ze stron, najlepiej niech sie wszyscy wybija i bedzie spokoj :P
Thoria to starcony serwer.
Ale trudno sie temu dziwic, skoro graja takie debile jak Drasen ;(
Ja tam nie kibicuje zadnej ze stron, najlepiej niech sie wszyscy wybija i bedzie spokoj :P
niby czemu to jest debil ?? to nie on wypowiada wojny i to nie przezniego sa przynajmniej nie wszytkie:D
Myst Rydan
14-04-2006, 22:31
mmm... moze i nie wypowiada wojen. Ale jest jednym z najwiekszych PA na tym serwie. Bez powodu PKuje tylko po to, zeby zdobyc troche kasy na wojne. Wiem, bo kiedy jeszcze tam gralem zabil kilku moich kolegów z gildii bez powodu. aaah... ile ja bym dal, zeby zobaczyc jego chara na 1 lvlu :]
ile ja bym dal, zeby zobaczyc jego chara na 1 lvlu :]
Me too ;] Mnie kiedyś dopadł na scarabach jak jeszcze grałem. Oczywiście ubił mnie bez powodu. :p
mmm... moze i nie wypowiada wojen. Ale jest jednym z najwiekszych PA na tym serwie. Bez powodu PKuje tylko po to, zeby zdobyc troche kasy na wojne. Wiem, bo kiedy jeszcze tam gralem zabil kilku moich kolegów z gildii bez powodu. aaah... ile ja bym dal, zeby zobaczyc jego chara na 1 lvlu :]
tak jest na kazdym serverze kto potrzbuje kasy to zabija .
Myst Rydan
15-04-2006, 00:20
I uważasz, że to jest normalne i w porządku? Zresztą to nie jedyne zalety Drasena...
Troche bzdurne to co piszecie o "złym" drasenie. Niechce go bronic, ale gdyby nienawidzic i wyzywac tych co pk-uja, to kazdy z nas to debil. Nieznam ani jednej osoby, ktora by chodz raz nie pk-owala. A ze po deadzie szlag czlowieka trafia to inna bajka.
Jakbym ja tak mial wyliczac tych ktorych mialbym nienawidziec, to bylo by ich ze 3 worki po kartoflach :P
Z kazdym mozna znalezc wspólny język, chyba ze ktos tego niechce...
Ale moge sie mylić :P
Myst Rydan
15-04-2006, 01:08
Ale ja nawet nie mowie o zwyklym PK. On jest PA jakich malo!
Btw. Ja nikogo nie zabilem ;) Najwyzej jak ktos mnie atakowal :P
Lotarkilla
15-04-2006, 13:06
Ja mam o Drasenie nieco inne zdanie .Dzieki swoim umiejetnoscią potrafi przezyć na serverze pomimu tylu ,,perypeti".A wy ,zrzucacie wine na niego dlatego że was zabił , ale jeśli nie potrafiliście uciec przed jednym człowiekiem predzej czy pozniej i tak by ktoś was zabił.Mówienie że chciałbym zobaczyć Drasena na 1 lvlu to czysta zazdrość.Jeśli wcześniej włożylibyscie tyle pracy i czasu w chara co on teraz mogibyście uniknąc takich sytuacji.
Powiem to tak nie mam obecnie zdania kto jest lepszy i kogo mam dopingowac widac ze cwan sie zmienil nie jest juz taki jak na tamtym temacie wiec musze zmienic cel gnebienia piiip piiip LOtar ty dupowkretku na tamtym forum pisales ze nigdy nei zpalacisz i taki koozak a teraz lizesz dupe az przykro. Cwanish rozbawilem sie jak na wczesniejszym temacie napisales <<WOJNY NIE BEDZIE WIEM LEPIEJ>> a tu psikus :P wiedzialem e bedzie odkad stworzyla Fanta to jzu bylo podejrzane
co do slaaneha znam go jescze z innego serva i zdziwilem sie jak burn go chcial huncic lecz o tm wiem ale do tego nei dojdzie bo wtedy fanta przegra wojne ... podobno slanesh powiedzial wyraznie zabijcie mnie albo mi cos zrobcie a ja sharingam i kumple dolanczamy do wladka (madafaka mena:P)
Lotarkilla
15-04-2006, 21:49
Powiem to tak nie mam obecnie zdania kto jest lepszy i kogo mam dopingowac widac ze cwan sie zmienil nie jest juz taki jak na tamtym temacie wiec musze zmienic cel gnebienia piiip piiip LOtar ty dupowkretku na tamtym forum pisales ze nigdy nei zpalacisz i taki koozak a teraz lizesz dupe az przykro. Cwanish rozbawilem sie jak na wczesniejszym temacie napisales <<WOJNY NIE BEDZIE WIEM LEPIEJ>> a tu psikus :P wiedzialem e bedzie odkad stworzyla Fanta to jzu bylo podejrzane
co do slaaneha znam go jescze z innego serva i zdziwilem sie jak burn go chcial huncic lecz o tm wiem ale do tego nei dojdzie bo wtedy fanta przegra wojne ... podobno slanesh powiedzial wyraznie zabijcie mnie albo mi cos zrobcie a ja sharingam i kumple dolanczamy do wladka (madafaka mena:P)
Przed napisaniem kolejnego dziecinnego posta radziłbym zasięgnąć nieco wiedzy.
Międzyczasie:
Sireell
Apr 15 2006, 12:28:24 CET Killed at Level 88 by Wladimix Wzyciek and by Spartibus
Prawdpododobnie kolejny ue spam.
Lotar no niestety moge sie tylko domyslic o co chodzi jezeli ci chodzi i to jak pisze to srry ale dyslekcja nie wybiera ;( jezeli ci chodzi o to ze jestes dupowkretkiem to wie kazdy o to co sie dzieje na servie i o slaanie to sie nie martw info mam od sprawdzonej osoby ;)
Edit: OJ zapomnialbym ta twoja wypowiedz jest wieloznaczna czytajac aktywnie tamten temat wiem ze jak ktos dokonal sie potwarzu na tobie to ty od razu mowiles ale masz komplexy all ty jestes glupi wez niech mama czy czyta To jest DZIECINNE, A co do twojego zachowania hmmm zaspiewam ci
Myslisz ze jestes Fajnym Gosciem
I sie sczerzysz
Stan z prawda na przeciwko
Tylko ty w to wiezysz
GSE-Green Street Elite -TO jest ekipa chce byc jak oni na serio
Lotarkilla
15-04-2006, 23:36
Lotar no niestety moge sie tylko domyslic o co chodzi jezeli ci chodzi i to jak pisze to srry ale dyslekcja nie wybiera ;( jezeli ci chodzi o to ze jestes dupowkretkiem to wie kazdy o to co sie dzieje na servie i o slaanie to sie nie martw info mam od sprawdzonej osoby ;)
Edit: OJ zapomnialbym ta twoja wypowiedz jest wieloznaczna czytajac aktywnie tamten temat wiem ze jak ktos dokonal sie potwarzu na tobie to ty od razu mowiles ale masz komplexy all ty jestes glupi wez niech mama czy czyta To jest DZIECINNE, A co do twojego zachowania hmmm zaspiewam ci
Myslisz ze jestes Fajnym Gosciem
I sie sczerzysz
Stan z prawda na przeciwko
Tylko ty w to wiezysz
GSE-Green Street Elite -TO jest ekipa chce byc jak oni na serio
Więc to sie teraz dyslekcja nazywa heh.No ok.
Ps.Jeśli cytujesz piosenke jakąś ,chociaż to próbój zrobić bez błędów.
A dla twojej informacji nie musze nikomu wchodzić w tyłek ponieważ:
1.Nie mam w tym celu , jesli nie gram na Thori.
2.Moja reputacja na serverze jest na tyle wysoka iż nie musze.
Ale możesz do woli mnie atakować , sprawia mi satysfakcjie dialog z niższą formą życia, oj wybacz , nazwe to nieco delikatniej , mniej zapoznaną z instytucją zwaną szkołą formą życia.Życze miłej nocy .
JOhn Fist
15-04-2006, 23:41
A dla twojej informacji nie musze nikomu wchodzić w tyłek ponieważ:
Sprzedaje swoją postać na allegro.:D
JOhn Fist
16-04-2006, 20:17
Spartibus:
Killed at Level 99 by Neilz
and by Kayantris Domi
Magnifiqus:
Killed at Level 86 by Ottoman'Pasha
and by Bozkurt'Bex
Lucifer Lucius:
Killed at Level 75 by Ottoman'Pasha
Thas Vook:
Killed at Level 106 by Gutesco
and by Nattha
Feawyn:
Killed at Level 96 by Bozkurt'Bex
and by Nattha
A więc 11:4 dla Destination o ile się nie myle.
Nie wlazisz nikomu wtylek ????? To absurd bo nawet na forum sie podlizujesz Wladkowi i cyba wiem czemu bo skoro i tak sellasz konto to po co by mialo miec jescze hunta nie? Co do cytowania piosenki troche ja zminilem zebys to mogl zrozumiec i cie nie orbazic nie to mam na celu nazwac cie dziwka bo moge jezeli tylko tego chcesz
Ciesze sie ze statow 11:4 bo uznalem ze FD powinno wygrac
Lotarkilla
16-04-2006, 20:56
Nie wlazisz nikomu wtylek ????? To absurd bo nawet na forum sie podlizujesz Wladkowi i cyba wiem czemu bo skoro i tak sellasz konto to po co by mialo miec jescze hunta nie? Co do cytowania piosenki troche ja zminilem zebys to mogl zrozumiec i cie nie orbazic nie to mam na celu nazwac cie dziwka bo moge jezeli tylko tego chcesz
Ciesze sie ze statow 11:4 bo uznalem ze FD powinno wygrac
Obrażanie mnie i tym podobne tylko ukazuja jak prymitywny jesteś chłopcze.
Pisz co uważasz za słuszne , w koncu masz takie prawo,
ale te kolejne ataki na mnie to chyba zazdrość, cóż ty nawet nie miałeś okazi z Wlad~ pogadać.
JOhn Fist
16-04-2006, 21:23
ale te kolejne ataki na mnie to chyba zazdrość, cóż ty nawet nie miałeś okazi z Wlad~ pogadać.
A co to za zaszczyt pogadać z 15-letnim chłopcem?
Lotarkilla
16-04-2006, 21:26
Wbrew pozorą 15sto letni chłopiec jest bardziej inteligentny niż większość użytkowników tego forum.I fakt nie każdy może dostąpić zaszczytu rozmowy z nim bo wiekszość PM ignoruje.
JOhn Fist
16-04-2006, 22:12
Możliwe iż jest inteligętny ale mi i tak nie sprawiałoby satysfakcji rozmawianie z nim chociaż miałem taką możliwość i jakoś nie zauważyłem żeby był inteligętny ale może to tylko pozory. ;)
Lotarkilla
16-04-2006, 22:18
Możliwe iż jest inteligętny ale mi i tak nie sprawiałoby satysfakcji rozmawianie z nim chociaż miałem taką możliwość i jakoś nie zauważyłem żeby był inteligętny ale może to tylko pozory. ;)
Może nie okazywał nadmiaru inteligenci w prostej konwersacji , ale musisz przyznać że taktyki w czasie wojny , jeszcze gdy Sikews i on nie byli wrogami miał całkiem przyzwoite.
PS.Z tego co pamiętam jeszcze za czasów LaO był taki tekst,mówiący o tym iż Wlad~ jest mózgiem ich taktyki(Wzycieks) i bez niego wolą poczekać w depo na rozwój wydarzeń.
Wojna jak wojna
jedni wygrywaja :cup:
drudzy przegrywaja ;(
ale polowa tematu to sa wyzwiska X(
bo to temat o wojnie a nie o wyzywaniu
swoje poglady o sobie zachowajnie dla siebie
i przestancie sie klucicB)
i jeszcze jedno:
nie zawsze wiek świadczy o czlowieku
srry za błędy ;p
Lotarkilla
16-04-2006, 22:54
Wojna jak wojna
jedni wygrywaja :cup:
drudzy przegrywaja ;(
ale polowa tematu to sa wyzwiska X(
bo to temat o wojnie a nie o wyzywaniu
swoje poglady o sobie zachowajnie dla siebie
i przestancie sie klucicB)
i jeszcze jedno:
srry za błędy ;p
Fakt nie powinno tego być.
Temat to relacje z wojny oraz statystyki więc pozostańmy przytym.
A jeśli mowa już o statsach to 11:4 nieco przechyla szale zwycięstwa na strone Fanty.Jedyne co mogło by pomóc Pharaohs to jakiś silny sojusz, lecz wątpie aby ktoś chiał sie mieszać w tą niekończącą się wojne.
Chodziły również pogłoski o dołączeniu do Pharaohs Lyly i Wraitha lecz jak widać nic takiego nie nastąpiło, jednakże mogło by to nieco wyrównać walke.
Avro masz racje to nie temat o wyzywaniu ale to jest jedyne miejsce w ktorym mozna poklucic sie z kims innym niz ty :P na tym temacie nic innego tylko sie wygarnia bledy uczestnikom
PZDR AVRO :baby: ::cup:
Jestem na tym temacie by czynic ZUO i 666 :evul:
heh soliusz nam nie jest potrzbny bo polowa servera nigdy niewalczyla w wojnie itd... nawet z tych h-lv z shargami ;D zobczymy jak potoczy sie dalej wojna narazie wygrywa gildia leathala :D ale to nie jest koniec:P
Wbrew pozorą 15sto letni chłopiec jest bardziej inteligentny niż większość użytkowników tego forum.I fakt nie każdy może dostąpić zaszczytu rozmowy z nim bo wiekszość PM ignoruje.
Do mnie sam zagadał :]
Nom to prawda ale cwan nie badz taki pewny ze nic nie umia specjalizuja sie w biciu low lvl Patrz dead Sir tuxa chyba Kylte wtedy zaszalal wiem ze to tylko dalo by wam sile w oczach a praktycznie to mogloby was znisczyc
Lotarkilla
17-04-2006, 12:40
Po obejrzeniu ostatniej akcji Fanty , a dokładnie filmu z Fibuli , nie widze innego rozwiązania dla Pharaohs jak sneaki.
Lotarkilla
17-04-2006, 12:41
Rozmawiałem ostatnio z Kylte i do walki im sie nie pali, a z tego co mi powiedział to gdy zostaną zaatakowani lub wplątani w wojne przestaną grać.
Więc na sojusz z ich strony bym nie liczył.
Hmm Thoria powoli zaczyna sie robic jak Aurea... tam war toczy sie od roku albo i dwoch...
@Lotar
Moglbys wrzucic filmiki na rapida? chcialbym zobaczyc pare filmikow z wara.
@Topic
Hmm 11:4 to raczej dobry wynik dla FD ale mysle ze AOTP sie nie podda tak latwo wiedz mysle ze Ci ktorzy tak wychwalaja FD moga sie przeliczyc... Oczywiscie watpie zeby AOTP dal rade nadrobic taką strate ale jak to sie mowi ,,Shit happens'' i AOTP moze wygrac.
JOhn Fist
17-04-2006, 19:06
Może nie okazywał nadmiaru inteligenci w prostej konwersacji , ale musisz przyznać że taktyki w czasie wojny , jeszcze gdy Sikews i on nie byli wrogami miał całkiem przyzwoite.
PS.Z tego co pamiętam jeszcze za czasów LaO był taki tekst,mówiący o tym iż Wlad~ jest mózgiem ich taktyki(Wzycieks) i bez niego wolą poczekać w depo na rozwój wydarzeń.
No z tym akurat się zgodze.;)
i jeszcze jedno:
Racja ale ja nic takiego nie napisałem że nie jest on inteligętny tylko sprawiał takie wrażenie ale jak już pisałem może to tylko pozory.A co do wieku fakt nie świadczy on o człowieku niekiedy :p .
Lotarkilla
17-04-2006, 19:50
Hmm Thoria powoli zaczyna sie robic jak Aurea... tam war toczy sie od roku albo i dwoch...
@Lotar
Moglbys wrzucic filmiki na rapida? chcialbym zobaczyc pare filmikow z wara.
@Topic
Hmm 11:4 to raczej dobry wynik dla FD ale mysle ze AOTP sie nie podda tak latwo wiedz mysle ze Ci ktorzy tak wychwalaja FD moga sie przeliczyc... Oczywiscie watpie zeby AOTP dal rade nadrobic taką strate ale jak to sie mowi ,,Shit happens'' i AOTP moze wygrac.
Wyśle ci PM z linkami
Prosilbym cie lotar o to samo co kolega poslij mi PM z linkami z tym filmem Z gory dziexxxx :)
Lotarkilla
17-04-2006, 23:13
Prosilbym cie lotar o to samo co kolega poslij mi PM z linkami z tym filmem Z gory dziexxxx :)
Zrobione.Sprawdz prv msge.
Ja tez z checia zobaczyl bym sobie ten filmik:D
Zawsze z filmiku mozna sie nauczyc czegos co mozna wykorzystac na wojnie:]
Bo na 99% po tej wojnie bendzie nastepna
Czyli Lotar bendziesz mial co komentowac :p
Lotarkilla
18-04-2006, 01:05
Planuje niedługo rozstać sie z thorią nadobre.Z pewnością mój brak zapełni inny wojenny komentator.
Lotarkilla
18-04-2006, 01:09
Ja tez z checia zobaczyl bym sobie ten filmik:D
Zawsze z filmiku mozna sie nauczyc czegos co mozna wykorzystac na wojnie:]
Bo na 99% po tej wojnie bendzie nastepna
Czyli Lotar bendziesz mial co komentowac :p
Sprawdz prv.
Planuje niedługo rozstać sie z thorią nadobre.Z pewnością mój brak zapełni inny wojenny komentator.
najlepszym komentatorem jestes ty :D chodza sluchy ze niedlugo bedzie nowa wojna powiedzy FD niewiem jak oni chca to zrobic ale na Thori jest wszytsko mozliwe ;] niema zeczy niemozliwych.
Lotarkilla
19-04-2006, 17:23
Wojna na thori będzie trwać zawsze, tylko nazwy gildi będą sie zmieniały i nieco ich ,,zawartość"tak czy inaczej nie możemy mówić że jakaś strona przegrała wojne ponieważ prędzej czy pozniej i tak powrócą i sytuacje diametralnie sie zmienią.
To taka jakby ,,Moda na Sukces" tyle odcinków , perypeti ale w zasadzie wszystko skupia sie na jednym, w tym przypadku to władza.
JOhn Fist
19-04-2006, 21:58
Może nie w temat ale coś śmiesznego dla niektórych a dla innych szokującego -.-.
http://serwisy.gazeta.pl/metro/1,50145,3290608.html
Pewnie dużo osób to widziało ale może niektórzy nie ;P
Lotarkilla
19-04-2006, 22:27
Z tego co pamiętam wklejanie linków na forum grozi banem, radze edytować post....
Dzieki za linki Lotarkilla ;D niczego fajnego tam nie zobaczylem ehs ale i tak dzieki
Pivope ktos mi kiedys powiedzial ze gdybym nie byl pyskaty moglbym zostac komentatorem sportowym wiec jak kiedys przestane pyskowac to zastapie lotara :D:P
ehehe spox :) a wiece ze dzis FD zrobilo pa na Shargami + na 2 przypadkowych ludziach ?:) shargami teraz ma duzo do myslenia poniewaz wyjebali slaanesha z expa :P byc moze to cos zmieni
Lotarkilla
22-04-2006, 15:21
Coraz więcej problemów Sharingham z FD, a oni nadal nic nie robią.
A mogło by być ciekawie....
Uaktualniam statystyki wojny:
Army Of The Pharaohs vs Finall Destination
Frags:
Army Of The Pharaohs - 5 frags
Finall Destination - 14 frags
Top fraggers:
1 Kayantris Domi - 4 frags
2 Leathal Bex - 3 frags
3 Burn De'Evull - 2 frags
Fragi zdobyte przez Army Of The Pharaohs:
Jeect
Apr 12 2006, 08:23:15 CET Killed at Level 67 by Wladimix Wzyciek
Neilz
Apr 12 2006, 14:57:34 CET Killed at Level 112 by Feawyn and by Thas Vook
Leathal Bex
Sireell
Apr 15 2006, 12:28:24 CET Killed at Level 88 by Wladimix Wzyciek and by Spartibus
Gutesco
Apr 19 2006, 12:34:41 CET Killed at Level 68 by Drasen
Fragi zdobyte przez Finall Destination:
Spartibus
Apr 11 2006, 20:10:17 CET Killed at Level 100 by Destro'Devil and by Kayantris Domi
Apr 16 2006, 18:38:36 CET Killed at Level 99 by Neilz and by Kayantris Domi
Lenku Ad'Miral
Apr 11 2006, 20:30:20 CET Killed at Level 120 by Leathal Bex and by Burn De'Evull
Apr 13 2006, 18:45:16 CET Killed at Level 119 by Kayantris Domi and by Samtoz
Apr 21 2006, 00:05:26 CET Killed at Level 118 by Sikews
Wladimix Wzyciek
Apr 13 2006, 17:53:57 CET Killed at Level 93 by Leathal Bex and by Sikews
Drasen
Apr 13 2006, 18:03:04 CET Killed at Level 102 by Leathal Bex and by Burn De'Evull
Apr 19 2006, 12:50:22 CET Killed at Level 101 by Thorlekart and by Gutesco
Apr 21 2006, 02:09:33 CET Killed at Level 100 by Thorlekart and by Ethex
Magnifiqus
Apr 13 2006, 18:16:35 CET Killed at Level 87 by Kayantris Domi and by Neilz
Apr 16 2006, 18:38:42 CET Killed at Level 86 by Ottoman'Pasha and by Bozkurt'Bex
Feawyn
Apr 16 2006, 18:34:49 CET Killed at Level 96 by Bozkurt'Bex and by Nattha
Thas Vook
Apr 16 2006, 18:31:22 CET Killed at Level 106 by Gutesco and by Nattha
Lucifer Lucius
Apr 16 2006, 18:28:51 CET Killed at Level 75 by Ottoman'Pasha
Lotarkilla
22-04-2006, 23:31
Dziś nowość, mała odmiana od codzienności,zmiana na która wszyscy liczyli a mianowicie Trivalency wypowiedziało wojne przeciwko Final Destination.Leaderem Triva~ jest Airro.Jedni pytają czy to jakiś kawał a inni są tak samo zdumieni tą sytuacją jak ja.Tak czy inaczej logiczne było by teraz połączenie Trivalency oraz Aotp , lecz Feawyn oświadczyła że mimo swojej sytuacji , sojuszu nie akceptują bo wolą walczyc sami.
Pewnie zastanawiacie sie czym jest Trivalency?A więc to nieco dziwna gildia bo w większości złożona z magów .Niby w walce polegną szybko lecz wg moich obliczeń ich sd power to ponad 2000 dmg(Nie licze ue) więc należy sie z nimi liczyć.Połowa gildi ma możliwość używania Ultimate explosion co podwyższa ryzyko sneaków.W gildi znależli sie Airro Gutesco Boz~ oraz rodzina La'core.Boz to jeden z bexów więc przypuszczam że Leathal też dolączy niedlugo do swoich znajomych.Wygląda na to iż niedługo na serverze nastapi starcie tych samych wrógów i będziemy mogli kontynować poprzedni temat o wojnie...lecz to tylko moje przypuszczenia...narazie.
W tym wszystkim nie widze sensu, lecz czuje że to mała część czegoś dużego...
Dziś nowość, mała odmiana od codzienności,zmiana na która wszyscy liczyli a mianowicie Trivalency wypowiedziało wojne przeciwko Final Destination.Leaderem Triva~ jest Airro.Jedni pytają czy to jakiś kawał a inni są tak samo zdumieni tą sytuacją jak ja.Tak czy inaczej logiczne było by teraz połączenie Trivalency oraz Aotp , lecz Feawyn oświadczyła że mimo swojej sytuacji , sojuszu nie akceptują bo wolą walczyc sami.
Pewnie zastanawiacie sie czym jest Trivalency?A więc to nieco dziwna gildia bo w większości złożona z magów .Niby w walce polegną szybko lecz wg moich obliczeń ich sd power to ponad 2000 dmg(Nie licze ue) więc należy sie z nimi liczyć.Połowa gildi ma możliwość używania Ultimate explosion co podwyższa ryzyko sneaków.W gildi znależli sie Airro Gutesco Boz~ oraz rodzina La'core.Boz to jeden z bexów więc przypuszczam że Leathal też dolączy niedlugo do swoich znajomych.Wygląda na to iż niedługo na serverze nastapi starcie tych samych wrógów i będziemy mogli kontynować poprzedni temat o wojnie...lecz to tylko moje przypuszczenia...narazie.
W tym wszystkim nie widze sensu, lecz czuje że to mała część czegoś dużego...
zapewniam cie ze la'core niepomoze airrowi :) a co do tej wojny wydaje mi sie ze to zart chociaz jak teraz zobaczylem pasha juz ma nowa gildie zapewne beda chceili zrobic tak zeby wywalic sikews i neilza z servera :)
Lotarkilla
23-04-2006, 17:49
Władek ostudził zapędy Airro:
Apr 23 2006, 15:06:04 CET Killed at Level 76 by Wladimix Wzyciek
Wydaje mi się, że temat Airro to jedna wielka ściema mająca pewnie na celu wciągnięcie AOTP w jakaś pułapke. Kilku członków obu gildii zna się z RL, a reszta to świetni kumple. Chociaż na thorii wszystko jest możliwe... zobaczymy...
Btw. Ottoman'Pasha stworzył nową gildię do której dołączyło juz wielu członków FD i nie tylko. Czas pokaże co to oznacza. Moge jedynie zacytować pewną reklamę: "Będzie sie działo" :D
Wydaje mi się, że temat Airro to jedna wielka ściema mająca pewnie na celu wciągnięcie AOTP w jakaś pułapke. Kilku członków obu gildii zna się z RL, a reszta to świetni kumple. Chociaż na thorii wszystko jest możliwe... zobaczymy...
Btw. Ottoman'Pasha stworzył nową gildię do której dołączyło juz wielu członków FD i nie tylko. Czas pokaże co to oznacza. Moge jedynie zacytować pewną reklamę: "Będzie sie działo" :D
heh pasha zrobil nowa gildie bo ktos tam mu cos ukradl z fd a z airro to oczywsite ze sciema dzis Wladek jak go zsolowal to fd massloga dalo i pasha gildia i airra gildia szukaly razem wladimixa ale cos im niepyklo :P przykro mi ;D
Misterio
24-04-2006, 08:59
Dzis rano w Carlin Cwanish pokazal jaki to kozak xD razem z Magnifiqus'em zabili Little Princessa z Power Lowe. POlecialo kilka SD i na koniec UE z którego sam bym dostal ;/ tuz przy swiatyni
Omg...
Ciekawe jaką durną wymówkę wymyślisz tym razem... Bo to tibia GF Destro?
Zapłacisz za śmierć Madzi! X( Uważaj na noob chary... ;)
Postuj częsciej na tibia.com bo wtedy zawsze jest wesoło :)
@Drasen: Lotar jeśli myślisz, że lizanie d** przeciwnych gildii w odpowiednim momencie, totalne PG bez miejsca na RL, zdradzanie byłych przyjaciół, trenowanie Pvp na dziesiątkach low-lvli przez niego zabitych zasługuje na szacunek czy podziw - jesteś w błędzie. Ma hunta? Zmienia stronę. Co w tym trudnego? Hlvl zawsze sie przyda co dopiero tak totalnie podporządkowany....Biorą go... a czemu nie? Kolejne 150-200 z aimbota. Nie spotkałem drugiego tak fałszywego gracza na thorii...
Wierzcie mi lub nie ale Cwanish, Lenku i Drasen jeszcze bekną za całokształt.
nom zycie jest brutalne :P niemam co uwazac na noob chary bo albo siedze w pz albo kogos zabijam :<
Wiesz Leto jak bylem mlody i glupi tez tak straszylem drasena i cwanisha ale jak masz cos do drasena to najpierw lej mnie KUMASZ??? drasen mimo za jakiego go uwazalem jest bardzo spoko ziom.
Ale to nie z tego sie smieje tylko z wypowiedzi w strone cwanisha:
Strzez Sie Noob Charow
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Wytlumacze ci cos co zrozumialem po tym jak chcialem go lac
Majac okolo 15 20 lvl sorkow lub drutow z wandami i sd oraz hmm to mozesz zabic sorka bo ma malo hp ale na max lvl 59 bo na 60 jak wam wyjebie ue to juz tej ekipy nie bedzie wiec przemysl to i zasnij bo za to twoja MADZIE
to mozesz naskoczyc...:baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
oj cwanish cwanish
myslisz ze taki pro jestes? : )
powiedz mi czemu zabijasz tylko przed ss'em i to jeszcze przypadkowych ludzi
ani razu nie walczyles przeciwko bexom i co zawsze off byles a na forum taki mądry jestes
Poprostu zal mi Ciebie
@Cer'is
Żebyś sie nie zdziwił :)
Przy założeniu, że dla Cwanisha nastaną lepsze czasy tzn. bedzie w stanie opuszczać pz, jestem w stanie stwierdzić, że padnie w taki czy inny sposób przy udziale między innymi mojej mściwej ręki. Co do zabijania sorców 60+ przy pomocy noob charów... Widać nie masz o tym zielonego pojęcia. Oglądałem conajmniej 4 śmierci zadane w ten sposób nic nie spodziewającym sie hlvlelom. Wystarczy dobre zgranie i element zaskoczenia, a Cwanek nie zdąży nawet, za przeproszeniem, pierdnąć... (kłania się Ventrilo)
Co do lania ciebie, chętnie, tyle że niemam postaci na rooku. A co do Drasena: Ten twój spoko ziom jest już innym spoko ziomem od jakiegoś tygodnia, cz. Zmienił się jego owner. Więc niewiem do którego spoko zioma odnieść twoją wypowiedź, PA(old) czy Nooba(new).
Btw. Nadal jesteś młody i głupi... a przynajmniej głupi.
A ja zaczołem grać na Thorii z myślą, ze to będzie lepszy świat od Aurei... gdybym wtedy wiedzial w jakim byłem błędzie... :P
Jest na Thorii troche naprawde fajnych ludzi, ale server jest hardcorowy.. bez dwóch zdań :)
Lotarkilla
24-04-2006, 23:14
Omg...
Ciekawe jaką durną wymówkę wymyślisz tym razem... Bo to tibia GF Destro?
Zapłacisz za śmierć Madzi! X( Uważaj na noob chary... ;)
Postuj częsciej na tibia.com bo wtedy zawsze jest wesoło :)
@Drasen: Lotar jeśli myślisz, że lizanie d** przeciwnych gildii w odpowiednim momencie, totalne PG bez miejsca na RL, zdradzanie byłych przyjaciół, trenowanie Pvp na dziesiątkach low-lvli przez niego zabitych zasługuje na szacunek czy podziw - jesteś w błędzie. Ma hunta? Zmienia stronę. Co w tym trudnego? Hlvl zawsze sie przyda co dopiero tak totalnie podporządkowany....Biorą go... a czemu nie? Kolejne 150-200 z aimbota. Nie spotkałem drugiego tak fałszywego gracza na thorii...
Wierzcie mi lub nie ale Cwanish, Lenku i Drasen jeszcze bekną za całokształt.
Jest takie przysłowie:będąc pośród wron ,kracz tak jak one.(czy coś w tym stylu) .
Lecz fakt faktem iż przegrywana lub przegrana wojna kończy sie random pkowaniem....
Lotarkilla
24-04-2006, 23:22
Nie jestem osatnio na czasie jesli chodzi o wojne na thori(pisze prezentacje na mature -.- ) a o wojnie wiem tyle co jest napisane na forum i z opisów na gg.Tak czy inaczej stale mam wrażenie że niedługo wydarzy sie coś ,,dużego" , ale może tylko mi sie zdaje....?
Tez tak uważam, typowa cisza przed burzą.
P.S: Mówisz, że najwyższy czas zacząć pisać? >:|
Aaa tam... jutro sie za to wezme :evul:
Lotarkilla
25-04-2006, 00:48
Każdego dnia sobie mówie że siąde i kawałek napisze, tak samo jak sobie mówiłem w drugiej klasie że w klasie maturalnej będe sie uczył :)
"asdf" jak bym niewalczyl wogule z ebxami to bym niezabil Leathal Bexa ani Neilza
a co do tych ""Lepszych czasów"" to niewiem czy tak predko nastana bo ta wojna bedzie dluga i napewno niezkonczy sie tak szybko :P a Edrahil mozesz wpasc do mnie na dragi jak bede expil nawe 30 sorckami 20lv+ no i co z tego ? przeciez wy "Polacy" zapewne byscie nieprzeszli przez ogien. a nastepnym utrudniniem byly by dragi ;D przed ta wojna leathal bex i jego kompania probowali zrobic kombo pod depo ale cos im niepytklo :D
haha mowisz lepsze czasy ? one juz dla Ciebie raczej nie nadejda : <
a co tam z drasenem slyszalem ze thas vook nie zaplacil za chara i odebral drasena spowrotem ^.^
u will see :] nikt niewie co bedzie asdf czemu niepodasz swojego nicku z thori ? albo z innego swiata? jestes jakis chory ? :(
ta nikt tego niewie co sie bedzie dzialo na Thori ale nie powiesz mi ze liczysz na Sharingam ?HAHAHAAHAHAHAH
90 % z nich odejdzie jak tylko wejdą do wojny ^.-
ta nikt tego niewie co sie bedzie dzialo na Thori ale nie powiesz mi ze liczysz na Sharingam ?HAHAHAAHAHAHAH
90 % z nich odejdzie jak tylko wejdą do wojny ^.-
nielicze na nikogo z shargami lol nawet jesli by all doszli nic by to niedalo przeciez oni tylko expia -.-'' od nich tylko lubie slaanesha evisara i xarturo ale niechce zeby dochodzili do nas po co maja sobie niszyc postacie niech graja sobie dopuki maja spokuj.
@Cwanish
1. Sam expilem na dragach więc wiem jak sie tam zachować.
2. Ponieważ prawie codziennie chodziłem na dle (wielokrotnie spotykając tam ciebie :*) możesz być pewien, że z trudem! :baby:, ale poradze sobie z przejściem przez ogień. :>
Tak czy inaczej "My polacy" przepraszamy ciebie "nie polaka"...
Problem w tym, że niewiem za bardzo do czego pan pijesz. Rozumiem, że chodzi ci o "Polacy" jako nooby, ale naprawdę szczerze, jak bym sie nie starał po przemyśleniu wszystkich znanych mi wyznaczników noobostwa nie potrafie odnieść tej wypowiedzi do mojej skromnej osoby :P . Jeżeli jest choć jedna rzecz która daje ci prawo do nazywania mnie w ten sposób czuj sie w obowiązku poinformować mnie, cóż to takiego. Z góry chciał bym zanegować kilka potencjalnych kwestii: W porównaniu do ciebie potrafię sie poprawnie, prawie bezbłędnie wypowiedzieć w języku zarówno angielskim, jak i polskim(czego bynajmniej nie można powiedzieć o Tobie). Nie zabijam dla zabawy (tzw. PK), nie szantażuje ludzi (tzw. PA), nie gonie za skullami, których nie znam i/lub nie zrobili mnie/znajomym nic złego, nie hackuje, nie kradne, nie spamuje, potrafie w zwięzły sposób przedstawić swoje opinie, w których nie ma miejsca na bezsensowne obrażanie innych członków dyskusji. (nie zmienia to faktu, że nie musicie sie z nimi zgadzać, ile ludzi - tyle odmiennych zdań) Powiedz mi z ręką na sercu czy potrafisz powiedzieć to samo o sobie? Nie? Więc następnym razem uważaj kogo przyrównujesz do stereotypu polaka bo jedynym, który do niego pasuje wręcz idealnie jesteś Ty. Nausz sie wreszcie brać odpowiedzialność za swoje słowa i czyny.
Chciałbym jeszcze dodać, iż argumenty typu: "bo masz niższy lvl" lub "bo masz ch**** PVP!111" możesz zachować dla siebie. Bo po pierwsze lvl nigdy nie był i nigdy nie bedzie determinował tej cechy, a moje pvp (i nie mam co do tego wątpliwości) jest całkiem wporządku. Mam nadzieję, że i twoje wątpliwości uda mi się wkrótce rozwiać.
PiS aut!
Edited: @up: sam jesteś Shargami.
Lotarkilla
25-04-2006, 17:50
Cwany , kiedy ty wreszcie dostrzeżesz to iż te wszystkie waśnie na forum a także twoje zachowanie w tibi naprawdę Tobie nie slużą?
Nie napisze nic więcej , nie użyje żadnych dodakowych argumentów, póki sam tego nie zrozumiesz nie ma sensu próbować.
Mikakila
25-04-2006, 22:07
21:03 Cwanish: zabije cie za niego
21:03 Mikakila: za kogo?
21:06 Mikakila: alez ty elokwentny...
21:07 Cwanish: za ducioryta
21:08 Mikakila: a co ja mu zrobilam? zaczal mnie bic zeszlam do depo jak wyszlam to juz nie zyl
21:08 Mikakila: a tak wogle to zrób pz zrób...
21:08 Mikakila: ^.^
21:09 Cwanish: pozabijam was all z czasem
Hmm?
18:27 You lose 42 hitpoints due to an attack by Ducioryt.
Apr 25 2006, 18:28:16 CET Killed at Level 47 by Kama'ra and by Masterkila
Zabijesz mnie za niego tak? i nas wszystkich też pozabijasz mówisz... prosze bardzo :) Śmieszne dziecko z Ciebie :P
Lotarkilla
25-04-2006, 22:13
Cwany nie wolno zabijac mojej kosianej Miki,
bo dostaniesz klapsa i pójdziesz lulu , nie wolno :)
@Cwanish
NIe rozumiem o co biega z tą miki za co ją chcesz lac ale może nie muszę
@Leto
Tak to prawda mozesz dac rade zabic hlvl sorkow n00b charami ,ale nie takich z botami albo doświadczonych w wielu wojnach
Co do Drasena to stary PA tez byl wporzo i nowy (ten sam) jak nazwales
"n00b" tez wporzo
Co do PA i PK nie brales chyba udzialu w zadnej wojnie (powaznej) bo nie wiesz ile na to sie wydaje "k" i nie wiesz ze jedynym bezpiecznym sposobem na zdobycie tych "k" jest lanie skulli ,a mniej bezpiecznym ale dobrym wykonywania PA i PK na najlepiej znajomych przeciwnika
@Cwanish
1. Sam expilem na dragach więc wiem jak sie tam zachować.
2. Ponieważ prawie codziennie chodziłem na dle (wielokrotnie spotykając tam ciebie :*) możesz być pewien, że z trudem! :baby:, ale poradze sobie z przejściem przez ogień. :>
Tak czy inaczej "My polacy" przepraszamy ciebie "nie polaka"...
Problem w tym, że niewiem za bardzo do czego pan pijesz. Rozumiem, że chodzi ci o "Polacy" jako nooby, ale naprawdę szczerze, jak bym sie nie starał po przemyśleniu wszystkich znanych mi wyznaczników noobostwa nie potrafie odnieść tej wypowiedzi do mojej skromnej osoby :P . Jeżeli jest choć jedna rzecz która daje ci prawo do nazywania mnie w ten sposób czuj sie w obowiązku poinformować mnie, cóż to takiego. Z góry chciał bym zanegować kilka potencjalnych kwestii: W porównaniu do ciebie potrafię sie poprawnie, prawie bezbłędnie wypowiedzieć w języku zarówno angielskim, jak i polskim(czego bynajmniej nie można powiedzieć o Tobie). Nie zabijam dla zabawy (tzw. PK), nie szantażuje ludzi (tzw. PA), nie gonie za skullami, których nie znam i/lub nie zrobili mnie/znajomym nic złego, nie hackuje, nie kradne, nie spamuje, potrafie w zwięzły sposób przedstawić swoje opinie, w których nie ma miejsca na bezsensowne obrażanie innych członków dyskusji. (nie zmienia to faktu, że nie musicie sie z nimi zgadzać, ile ludzi - tyle odmiennych zdań) Powiedz mi z ręką na sercu czy potrafisz powiedzieć to samo o sobie? Nie? Więc następnym razem uważaj kogo przyrównujesz do stereotypu polaka bo jedynym, który do niego pasuje wręcz idealnie jesteś Ty. Nausz sie wreszcie brać odpowiedzialność za swoje słowa i czyny.
Chciałbym jeszcze dodać, iż argumenty typu: "bo masz niższy lvl" lub "bo masz ch**** PVP!111" możesz zachować dla siebie. Bo po pierwsze lvl nigdy nie był i nigdy nie bedzie determinował tej cechy, a moje pvp (i nie mam co do tego wątpliwości) jest całkiem wporządku. Mam nadzieję, że i twoje wątpliwości uda mi się wkrótce rozwiać.
PiS aut!
Edited: @up: sam jesteś Shargami.
Oj Cwany Cwany ale CI pojechał... Ale ma rację bo ty frajer jesteś. Oj jak ja bym chciał twój adres mieć to by się pekowanko zaczęło. Mam paru znajomych którzy chętnie by CIę popirdo.ili w dupę. Z pozdrowieniami
yours nightmare :evul:
Lotarkilla
25-04-2006, 23:10
@Cwanish
NIe rozumiem o co biega z tą miki za co ją chcesz lac ale może nie muszę
@Leto
Tak to prawda mozesz dac rade zabic hlvl sorkow n00b charami ,ale nie takich z botami albo doświadczonych w wielu wojnach
Co do Drasena to stary PA tez byl wporzo i nowy (ten sam) jak nazwales
"n00b" tez wporzo
Co do PA i PK nie brales chyba udzialu w zadnej wojnie (powaznej) bo nie wiesz ile na to sie wydaje "k" i nie wiesz ze jedynym bezpiecznym sposobem na zdobycie tych "k" jest lanie skulli ,a mniej bezpiecznym ale dobrym wykonywania PA i PK na najlepiej znajomych przeciwnika
Prawda prawda...
Teraz troche ekonomiki na moim przykładzie wojny lvl 70~ Paladin.
Jeden battle to:
od 1-2 bp sd - 6-12k
1-5 bp uh- (w zależnosci czy znalazlem sie w trapie lub czy skupiał sie na mnie ogien wroga) 3-15k
+Różnosci m walle, bolty ,ringi, manasy - około 5k~
Licząc najgorszą z mozliwości że padam i trace wszystko to daje około 30+k strat+doliczając blessy , 1 dead = 80k~.+kupienie run oraz blessow po dedzie to kolejne 80k.
Lvl 100 pally , knight , mage , teoretycznie nosi przy sobie około dwa razy więcej run więc dead kosztuje go około 100k , odkupienie wszystkiego kolejne 100k.
Nie jestem zwolennikiem zabijania ,cywilów" ale niekiedy to faktycznie jedyny sposób ...Może niektórzy mówią na to power abuse player killing ale to taktyka walki w pewnym sensie.A co do bicia przyjaciół przeciwnika to element taktyczno-psychologiczny,wyprowadzony z równowagi teoretycznie prędzej czy póżniej popełnia błędy.
@Cer'is
Na Thorii rzeczywiście nie brałem udziału w żadnej większej wojnie (z wyjątkiem Fanta vs. Hooligans Army) ale miej na uwadze, że światów jest 70 a thoria nie jest moim pierwszym ;). Jest jeszcze pewne miejsce do trenowania pvp ale o nim tu nie wspomnę (każdy wie o co chodzi)
Skoro tak sie znasz na botach powinienes znać również funkcję combo sd w niektórych naprawdę rozbudowanych programach tego typu. Wtedy ani doświadczenie, ani bot nie pomoze, bo poprostu nie zdąży. Aczkolwiek miej na uwadze, że używanie botów jest nielegalne i tego rodzaju boty w 99% najeżone są keylogerami wszelkiej maści.
Na większości światów wojna nie trwa non-stop i te właśnie przerwy spożytkowuje się do uzupełniania zapasów. Na thorii mimo, iż wojna wydaje się trwać bez końca, strony ciągle sie zmieniają i zawsze któraś z nich może w bezpieczny sposób expic okreslonych godzinach. To napewno jakies dochody przynosi. (wiadomo, że nie tak wydajnie jak przy pk, ale odnosząc tą sytuację do rl przypomina mi to wymówki złodzieji, piratów i pracujących w szarej strefie i sprowadza sie do pytania "Poco być uczciwym i sprawiedliwym, skoro to sie nie opłaca?". )
@Lotarkilla:
Wiem, że to troche przesadzę tym porównaniem ale ten twój element taktyczno-psychologiczny był juz wykorzystywany w przeszłości. M.in. przez takich ludzi jak terroryści. (Nawiązywanie do II wojny wydaje mi się juz lekko poniżej pasa ale Owszem stwierdzająć Nie jestem zwolennikiem zabijania ,cywilów" ale niekiedy to faktycznie jedyny sposób ... w RL wlasnie ona jako pierwsza wpada mi na myśl)
Wiem, że tibia i RL to 2 całkiem różne sprawy, ale czasem dobrze sobie odnieść niektóre sytuacje do prawdziwego świata i troche pomyśleć. Gdyby każdy miał również w grze troche szacunku dla innych ludzi (bo wkońcu ludzie kryją sie za tymi śmiesznymi, kolorowymi outfitami) i poświęcanego przez nich czasu tibia wyglądała by o niebo inaczej. Gadam troche od rzeczy bo troche odwykłem od tibijskiej rzeczywistości ale myśle, że tak by było znacznie lepiej. Ktoś ci podpadł? Masz pełne prawo go ukarać, ale zabijanie bogu ducha winnych przypadkowych graczy - tego juz nie zaaprobuje (Pamietasz Panią Achaję, dwudziesto-paro letnią nauczycielke fizyki? :D Tacy jak ty sprawili, że juz nie moge z nią poprostu pogadać bo zdołowana ciągłym ginięciem dała sobie z tibią spokój) . Co powiecie? Że Nudyy? TIbia bez pk jest gówno warta? Ale jak by tak wprowadzić w tibii szeroko rozwinięte pojęcie "honoru" jestem pewien, że szybko w taki czy inny sposób luke by tę zapełnił. Nie odbierz tego jako ataku, ponieważ nie to było moim celem. Ostatnimi czasy szanuje cie bo na to zasługujesz. Jedynie zwracam "delikatnie" uwage na pewne kwestie.
Podpisano,
Wieczny moralizator - Edrahil.
Btw. PiS sux.
P.S. Ale to brzmi :O. Dont take it to serious.
No wiec Leto nie muszis mi mowic co to party bot to po 1 po 2 nie znajdziesz idealnego otsa na ktrorym potrenujesz pvp jak na rl po 3 ja nie bede sie z toba klocil wiem ze cwany ani drasen ani lenku nie "bekną" za to co zrobili
Lotar i reszta killi widzialem wasze foty na tym photoblogu :P ale to offtopic
wiec nawiazujac do tematu lotark masz racje tibia to czsta matematyka wszystko da sie obliczyc
Edit:Fanta vs HA nie byly powazne.
Lotarkilla
26-04-2006, 02:10
@Cer'is
Na Thorii rzeczywiście nie brałem udziału w żadnej większej wojnie (z wyjątkiem Fanta vs. Hooligans Army) ale miej na uwadze, że światów jest 70 a thoria nie jest moim pierwszym ;). Jest jeszcze pewne miejsce do trenowania pvp ale o nim tu nie wspomnę (każdy wie o co chodzi)
Skoro tak sie znasz na botach powinienes znać również funkcję combo sd w niektórych naprawdę rozbudowanych programach tego typu. Wtedy ani doświadczenie, ani bot nie pomoze, bo poprostu nie zdąży. Aczkolwiek miej na uwadze, że używanie botów jest nielegalne i tego rodzaju boty w 99% najeżone są keylogerami wszelkiej maści.
Na większości światów wojna nie trwa non-stop i te właśnie przerwy spożytkowuje się do uzupełniania zapasów. Na thorii mimo, iż wojna wydaje się trwać bez końca, strony ciągle sie zmieniają i zawsze któraś z nich może w bezpieczny sposób expic okreslonych godzinach. To napewno jakies dochody przynosi. (wiadomo, że nie tak wydajnie jak przy pk, ale odnosząc tą sytuację do rl przypomina mi to wymówki złodzieji, piratów i pracujących w szarej strefie i sprowadza sie do pytania "Poco być uczciwym i sprawiedliwym, skoro to sie nie opłaca?". )
@Lotarkilla:
Wiem, że to troche przesadzę tym porównaniem ale ten twój element taktyczno-psychologiczny był juz wykorzystywany w przeszłości. M.in. przez takich ludzi jak terroryści. (Nawiązywanie do II wojny wydaje mi się juz lekko poniżej pasa ale Owszem stwierdzająć w RL wlasnie ona jako pierwsza wpada mi na myśl)
Wiem, że tibia i RL to 2 całkiem różne sprawy, ale czasem dobrze sobie odnieść niektóre sytuacje do prawdziwego świata i troche pomyśleć. Gdyby każdy miał również w grze troche szacunku dla innych ludzi (bo wkońcu ludzie kryją sie za tymi śmiesznymi, kolorowymi outfitami) i poświęcanego przez nich czasu tibia wyglądała by o niebo inaczej. Gadam troche od rzeczy bo troche odwykłem od tibijskiej rzeczywistości ale myśle, że tak by było znacznie lepiej. Ktoś ci podpadł? Masz pełne prawo go ukarać, ale zabijanie bogu ducha winnych przypadkowych graczy - tego juz nie zaaprobuje (Pamietasz Panią Achaję, dwudziesto-paro letnią nauczycielke fizyki? :D Tacy jak ty sprawili, że juz nie moge z nią poprostu pogadać bo zdołowana ciągłym ginięciem dała sobie z tibią spokój) . Co powiecie? Że Nudyy? TIbia bez pk jest gówno warta? Ale jak by tak wprowadzić w tibii szeroko rozwinięte pojęcie "honoru" jestem pewien, że szybko w taki czy inny sposób luke by tę zapełnił. Nie odbierz tego jako ataku, ponieważ nie to było moim celem. Ostatnimi czasy szanuje cie bo na to zasługujesz. Jedynie zwracam "delikatnie" uwage na pewne kwestie.
Podpisano,
Wieczny moralizator - Edrahil.
Btw. PiS sux.
P.S. Ale to brzmi :O. Dont take it to serious.
Fakt tibia i rl to dwie zupełnie różne rzeczy tak czy inaczej utożsamiając sie z naszymi postaciami przenosimy nieco rzeczywistości do gry i na odwrót.
(szkoda że nie można zabić nauczycielki i przeczekać 15 min w piwnicy aż zniknie skull ahh) Ale tak na serio wszystko można racionalnie wytlumaczyć sytuaciami z rl , również niektóre sytuacje z rl możemy z przymróżeniem oka opisać jakąś akcją z tibi.Ludzie walczący w wojnach w tibi to żołnierze ,nieco bardziej najemnicy ponieważ walczą dla sławy i pieniędzy.Reszta społecznosci odseparowanej od wojennej zawieruchy faktycznie może byc porównana do ludnosci cywilnej, która raz na jakiś czas znajduje sie w złym miejscu o niewłasciwym czasie.Także żołnierze czasem celowo nadużywają siły wobec nich.A czym by była tibia bez pk , power abuserów ?Zwykłą grą?Niczym znaczącym nie odbiegającym od normy?A tak faktycznie mamy dzień za dniem mini teatrzyk z prawdziwego życia , zdrada , zabójstwa przyjażnie, niekiedy małżeństwa i miłosci.Każdy gracz kryjący sie za outfitem posiada umysł oraz charakter , niekoniecznie musi być do nas przychylnie nastawiony,tym bardziej my do niego, i to własnie czyni tą gre inną , lepszą od innych.Tibia w której wszyscy gracze kochali by siebie nawzajem była by utopią,idealnym społeczeństwem które jak wiemy nie istnieje.Zabił cie pk, czujesz sie żle straciłeś mase swego czasu , lecz nagle przychodzi ci do głowy to iż następnym razem bedziesz gotów na takie spotkanie ,a nawet postarasz sie grać na tyle dobrze aby pokusić sie o zemste.Co czujesz gdy twój oprawca umiera i czuje to co ty w chwili gdy on zabijał Ciebie?No właśnie każdy wie o czym mówie i nie sądze aby jakaś inna gra wywoływała wśród graczy tyle emocji co Tibia.A wszystko dlatego że tibia to społeczność jak w prawdziwym życiu.
Cer'is
Co do Photobloga to na lepiej nas na rl zobaczyć :P.
Tak czy inaczej w czerwcu organizujemy mały zlot , atm zapowiedzieli sie Damer Xuen i Dusk Curse odbędzie sie to 3 , 4 , 5 dnia czerwca to piatek sobota niedziela (narazie termin nie jest do końca znany).
Na Photobloga wyslałem jeszcze fote Megakili którego pokonała vodka w jednym starciu ale niestety fotka nie została opublikowana a szkoda:p
Edrahil
Za 3 dni kończymy szkołe ,jeśli masz takie terminy jak ja oczywiście.Potem matura , ale ja traktuje to jako formalność.A po maturze dłuższe wolne zwane bezrobociem, nie wiem jak ty ale a będe miał troche czasu, myślisz jeszcze o tibi czy już raczej stałeś sie biernym obserwatorem?
Oj Cwany Cwany ale CI pojechał... Ale ma rację bo ty frajer jesteś. Oj jak ja bym chciał twój adres mieć to by się pekowanko zaczęło. Mam paru znajomych którzy chętnie by CIę popirdo.ili w dupę. Z pozdrowieniami
yours nightmare :evul:
heh chesz moj adres? ale po co? kazdy powie daj adres to przyjade i ci naje**e bylo duzo ludzi na thori ktorzy mowili ze juz znaja moj adres i jada po mnie ale jakos niedotarli :( czemu akurat ty mialbys dotrzec?;D
a dopuki na thori mam sdki manaski i cos kasy to bede sie zabawial w pk i pa :D
hahah ta cwanish idz sobie spekuj 20 lvl jak to magni dzis rano zrobil BUAHAHAHAHAHAHaH poprostu smiac mi sie chce ^.^
btw. Wie ktos Jak Lenku padl ?
Nie mówiłem nic o tibii, w której wszyscy by się kochali. Jestem w pełni świadomy, że jest to nie realne. "Ci źli" będą zawsze i muszą być bo tak jak powiedziałeś tibia nie była by juz taka "inna", straciła by największą przewagę nad innymi grami tego typu. Chodzi mi jedynie o to, żeby tacy ludzie podobnie jak ich ofiary nie znali dnia ni godziny. Kiedy zostałeś zabity powinieneś mieć prawo sie zemścić podczas gdy w tibijskiej rzeczywistości, gdy zabije cię ktoś z plecami nie jednokrotnie musisz jeszcze za swoją śmierć płacić! Ile było takich sytuacji... Zostałeś zaatakowany jako przypadkowa ofiara ale udało ci się uciec, następnie grono hlvli powiadamia cię, że albo oddasz materiały jakie napastnik na ciebie "zużył" albo więcej bezpiecznie sobie nie pograsz. (Tak np. bawił sie Feawyn w przeszłości)
Zabił cie pk, czujesz sie żle straciłeś mase swego czasu , lecz nagle przychodzi ci do głowy to iż następnym razem bedziesz gotów na takie spotkanie ,a nawet postarasz sie grać na tyle dobrze aby pokusić sie o zemste.Co czujesz gdy twój oprawca umiera i czuje to co ty w chwili gdy on zabijał Ciebie?No właśnie każdy wie o czym mówie i nie sądze aby jakaś inna gra wywoływała wśród graczy tyle emocji co Tibia. Wyobraź sobie, że jesteś powiedzmy magiem, masz swój z trudem uciułany 30 lvl, podążasz na expowisko i nagle nie wiadomo skąd pojawia się jakis hlvl i zabija cię kilkoma ciosami bo potrzebował zapasów do toczenia swojej wojny.(Jeśli to mag to pewnie i jednym :p) Czy taki ktoś może w ogóle mieć nadzieję na zemstę? Będąc realistą nie może... Czy jego umiejętności podniosły się po takim ataku? E tam, nie zdążyły :p
"With great power comes great responsibility..." - tej świadomości wysokim levelom brakuje. PK - może i tak ale tylko wtedy gdy ofiara wykorzystując swoje umięjętności ma szansę na ucieczkę lub nawet odparcie ataku.
A tak faktycznie mamy dzień za dniem mini teatrzyk z prawdziwego życia , zdrada , zabójstwa przyjażnie, niekiedy małżeństwa i miłosci.Proponuje więcej przyjaźni i miłości mniej zdrad :)
Co do mnie, kiedy przestałem grać w tibie myślałem o powrocie na thorie i korzystając z wolnego czasu chciałem zbudować niezły lvl, żebym nie tylko mógł gadać ale i działać. Tyle, że niewiem czy to jest aktualne, bo po pierwsze conajmniej kilka osób z walczących teraz między sobą gildii ma conajmniej ochotę, by mnie zabić :) Po drugie: Wbrew pozorom nie będe tego czasu miał tak dużo, chciałem troche w te wakacje zarobić więc miesiąc mam z głowy. Dotego trzeba by troche w RL poszaleć ;)
Chociaż...A może nowy serwer? Kto wie... Ja niestety nie moge tak dokonca matury traktować jak formalności bo zdaję matmę, z której mam spore zaległości. Wszystko sie okaże po maturach. A jakie ty masz plany?
heh chesz moj adres? ale po co? kazdy powie daj adres to przyjade i ci naje**e bylo duzo ludzi na thori ktorzy mowili ze juz znaja moj adres i jada po mnie ale jakos niedotarli :( czemu akurat ty mialbys dotrzec?;D
a dopuki na thori mam sdki manaski i cos kasy to bede sie zabawial w pk i pa :D
Nie taki cwaniak cwany jak go malują... Nie napisałem że mam twój adres i już po Ciebie jadę. Ciesz się bo pewnie go nie zdobędę. Mówisz że będziesz się zabawiał w pk i pa...hmmm...właśnie dlatego tak CIę nie lubią, przez takich jak ty kończy grę wiele fantastycznych osób. Jak np. te dziecinne pk po banshee queście. Ale my byliśmy cwansi niż ty Cwanishu. Musisz z tym żyć.
Bo w kązdym momencie kiedy was wych.jamy ale spierdoli.y wam to górujemy nad wami i mamy ogromną satysfakcje, bo świadczy to o waszej niewszechmocności i często nieudolności. Cwanishu pograj na aureii przeciwko ROMom zobaczymy ile jesteś wart. BO być lepszym od sła;) bszego to żadna sztuka.
Nie taki cwaniak cwany jak go malują... Nie napisałem że mam twój adres i już po Ciebie jadę. Ciesz się bo pewnie go nie zdobędę. Mówisz że będziesz się zabawiał w pk i pa...hmmm...właśnie dlatego tak CIę nie lubią, przez takich jak ty kończy grę wiele fantastycznych osób. Jak np. te dziecinne pk po banshee queście. Ale my byliśmy cwansi niż ty Cwanishu. Musisz z tym żyć.
Bo w kązdym momencie kiedy was wych.jamy ale srzodkiewka jest superi.y wam to górujemy nad wami i mamy ogromną satysfakcje, bo świadczy to o waszej niewszechmocności i często nieudolności. Cwanishu pograj na aureii przeciwko ROMom zobaczymy ile jesteś wart. BO być lepszym od sła;) bszego to żadna sztuka.
mam char na auera i mam 1 kumpla z rl w ROM ;) asdf 20lv magni zabil jak zobaczyl jaka gidlia :) ja dzis zabilem 58elite i Masterkile :D jutro beda nastpene ofiary i tak co dzinnie :D kazdy kogos nieznam na 50+ bedzie padac ;P
Lotarkilla
26-04-2006, 12:34
Nie mówiłem nic o tibii, w której wszyscy by się kochali. Jestem w pełni świadomy, że jest to nie realne. "Ci źli" będą zawsze i muszą być bo tak jak powiedziałeś tibia nie była by juz taka "inna", straciła by największą przewagę nad innymi grami tego typu. Chodzi mi jedynie o to, żeby tacy ludzie podobnie jak ich ofiary nie znali dnia ni godziny. Kiedy zostałeś zabity powinieneś mieć prawo sie zemścić podczas gdy w tibijskiej rzeczywistości, gdy zabije cię ktoś z plecami nie jednokrotnie musisz jeszcze za swoją śmierć płacić! Ile było takich sytuacji... Zostałeś zaatakowany jako przypadkowa ofiara ale udało ci się uciec, następnie grono hlvli powiadamia cię, że albo oddasz materiały jakie napastnik na ciebie "zużył" albo więcej bezpiecznie sobie nie pograsz. (Tak np. bawił sie Feawyn w przeszłości)
Wyobraź sobie, że jesteś powiedzmy magiem, masz swój z trudem uciułany 30 lvl, podążasz na expowisko i nagle nie wiadomo skąd pojawia się jakis hlvl i zabija cię kilkoma ciosami bo potrzebował zapasów do toczenia swojej wojny.(Jeśli to mag to pewnie i jednym :p) Czy taki ktoś może w ogóle mieć nadzieję na zemstę? Będąc realistą nie może... Czy jego umiejętności podniosły się po takim ataku? E tam, nie zdążyły :p
"With great power comes great responsibility..." - tej świadomości wysokim levelom brakuje. PK - może i tak ale tylko wtedy gdy ofiara wykorzystując swoje umięjętności ma szansę na ucieczkę lub nawet odparcie ataku.
Proponuje więcej przyjaźni i miłości mniej zdrad :)
Co do mnie, kiedy przestałem grać w tibie myślałem o powrocie na thorie i korzystając z wolnego czasu chciałem zbudować niezły lvl, żebym nie tylko mógł gadać ale i działać. Tyle, że niewiem czy to jest aktualne, bo po pierwsze conajmniej kilka osób z walczących teraz między sobą gildii ma conajmniej ochotę, by mnie zabić :) Po drugie: Wbrew pozorom nie będe tego czasu miał tak dużo, chciałem troche w te wakacje zarobić więc miesiąc mam z głowy. Dotego trzeba by troche w RL poszaleć ;)
Chociaż...A może nowy serwer? Kto wie... Ja niestety nie moge tak dokonca matury traktować jak formalności bo zdaję matmę, z której mam spore zaległości. Wszystko sie okaże po maturach. A jakie ty masz plany?
My już mamy sensowny team na nowy server lecz wciąż werbuje nowych ludzi.Nie krępuj sie pytać o więcej szczegołów na prv.
Lotarkilla
26-04-2006, 12:37
mam char na auera i mam 1 kumpla z rl w ROM ;) asdf 20lv magni zabil jak zobaczyl jaka gidlia :) ja dzis zabilem 58elite i Masterkile :D jutro beda nastpene ofiary i tak co dzinnie :D kazdy kogos nieznam na 50+ bedzie padac ;P
A ktoś kiedyś powiedział że zmieniłeś sie na +.Niestety chyba w twoim przypadku to niemożliwe.
Masterkila padl po ue , czyli wielkiego pvp po raz kolejny nie pokazałeś ,wciskając hotkey i zabijając ludzi niższych od siebie o jakieś 30+ lvli ukazujesz tylko jak żałosnym graczem jesteś.A chciałem tobie tego oszczędzić....
...ja dzis zabilem 58elite i Masterkile :D jutro beda nastpene ofiary i tak co dzinnie :D kazdy kogos nieznam na 50+ bedzie padac ;P
Powtórzę jeszcze raz "bo być lepszym od słabszego to żadna sztuka" TY się naprawdę tym podniecasz... heh. Tylko że nie pokazujesz w tym że jesteś lepszy. BO normalnym jest jak w matematyce że 5 jest większe od 4. Podaj nick tego chara na aureii. :baby:
A ktoś kiedyś powiedział że zmieniłeś sie na +.Niestety chyba w twoim przypadku to niemożliwe.
Masterkila padl po ue , czyli wielkiego pvp po raz kolejny nie pokazałeś ,wciskając hotkey i zabijając ludzi niższych od siebie o jakieś 30+ lvli ukazujesz tylko jak żałosnym graczem jesteś.A chciałem tobie tego oszczędzić....
hehe walilem ue bo master stal przy depo padl za ducioryta i padnie jeszcze nieraz ;]
haha zobaczysz teraz jak ten twoj ducioryt bedzie padal : <
haha niezobacze bo juz niegra haha
co ci niepyklo dude
Mowicie, ze to zadna sztuka zabic ludzi mniejszych o 30lvli wciskajac hotkeya.
Ale czy o to chodzi, zeby strzelac w niego sdki, tracic je, on ma stracic wszystkie uhy i wtedy go zabic do konca, czy szybki elementem zaskoczenia strzelic ue przy malych stratach i duzych korzysciach? Bo raczej nie chodzi o to, zeby zabic kogos i zeby ludzie na forum potem mowili, ale on ladnie go strzelal z sdkow, albo mowili "mogles puscic ue". Tu bardziej chodzi o korzysc i zyski niz o pokazanie sie. Element zaskoczenia ofiary tez jest bardzo wazny. To jest moje zdanie.
Co do zabijania slabszych od siebie, to jezeli mialby zabijac lepszych to po 1) wszyscy o wyzszych lvlach od Cwanisha sa albo z nim albo przeciwko niemu, co najpewniej grozi mass logiem, a po 2) po co zabijac lepszego i wiecej tracic jak mozna sie latwiej wzbogacic...
Sztuka nie jest zabic slabszego... lecz sztuka jest zabic lepszego od siebie. Bo jezeli ubijesz lepszego to prawdopodobienstwo ze poleci lepszy loot jest wieksze. ,,Im wiekszy lvl tym wiecej run przy sobie''. Jak mowiles ,,elemtent zaszkoczenia'' wystarczy zeby ofiara padla.
PS: zeby nie bylo ze Off topic.
Jakies nowe fragi sa?
Edit@:
jak moj podpis?:>
Takie jest moje motto jak w podpisie
Sztuka nie jest zabic slabszego... lecz sztuka jest zabic lepszego od siebie. Bo jezeli ubijesz lepszego to prawdopodobienstwo ze poleci lepszy loot jest wieksze. ,,Im wiekszy lvl tym wiecej run przy sobie''. Jak mowiles ,,elemtent zaszkoczenia'' wystarczy zeby ofiara padla.
PS: zeby nie bylo ze Off topic.
Jakies nowe fragi sa?
Edit@:
jak moj podpis?:>
Takie jest moje motto jak w podpisie
im wiekszy lv tym wieksze prawdopodobienstwo ze ma aola i wtedy jestem waste frag + mana i sd
No nie wiem czy ppl na wojnie stac na aola...
aol = 50k
all bless = 50k
co wezmiesz?
My już mamy sensowny team na nowy server lecz wciąż werbuje nowych ludzi.Nie krępuj sie pytać o więcej szczegołów na prv.
Jesli dalej werbujesz ludzi na new servy dopisz i mnie ;] Thoria to świat już nie do odratowania. Takich jak Cwanish nieda rady się wytępić...niestety...dziwi mnie Lotar~~ ,że pomimo iż wygrywacie chcesz sie przenosić na nowy server. Ale to twoja sprawa....
@UP.
Hmm noi co ze wygrywamy? Hmm... bylo mowione ze na thori wojna bedzie zawsze... wiedz co z tego ze wygraja tę wojne skoro bedzie nastepna? Tylko problem jest w tym ze... nie wiadomo kiedy bedzie nastepna wojna...
Jesli dalej werbujesz ludzi na new servy dopisz i mnie ;] Thoria to świat już nie do odratowania. Takich jak Cwanish nieda rady się wytępić...niestety...dziwi mnie Lotar~~ ,że pomimo iż wygrywacie chcesz sie przenosić na nowy server. Ale to twoja sprawa....
co ty gadasz? przeciez lotar niewalczy :)
Cwanish... Cwanish...
Ale z ciebie kozak ze lejesz ludzi przed ss
wbiles sie na mnie i kumpla i zaczoles nas bic
ale cos ci sie nie udalo wiec idz se na otsy i pocwicz lepiej pvp
Cwanish: hunted
Cwanish: oby dwoje
tak tak tak nam napisales ale ja moge sobie spokojnie expic bo dopuki nie bendzie ss ty nie wpadniesz mi na expowisko
a jak wspadniesz to uciekne
miales do wyboru mnie i mojego kumpla nie pomyslales ze 63lvl ma juz aola?
bylo lac mnie ;p
Cwanish... Cwanish...
Ale z ciebie kozak ze lejesz ludzi przed ss
wbiles sie na mnie i kumpla i zaczoles nas bic
ale cos ci sie nie udalo wiec idz se na otsy i pocwicz lepiej pvp
Cwanish: hunted
Cwanish: oby dwoje
tak tak tak nam napisales ale ja moge sobie spokojnie expic bo dopuki nie bendzie ss ty nie wpadniesz mi na expowisko
a jak wspadniesz to uciekne
miales do wyboru mnie i mojego kumpla nie pomyslales ze 63lvl ma juz aola?
bylo lac mnie ;p
ma czy niema to go straci:D straci go raz a potem padnie znow :] niedlugo bedize new war wiedz niepoexpicie sobie ;)
ma czy niema to go straci:D straci go raz a potem padnie znow :] niedlugo bedize new war wiedz niepoexpicie sobie ;)
niedawno gadales ze wyrzszych lvl sie nie oplaca bic bo to waste mf i sd
zmieniles zdanie??
moze chcesz wylotowac z niego aol'a :faceoff:
i sobie ponosic na rs'ie buhahha:evul:
zmieniles zdanie??
moze chcesz wylotowac z niego aol'a :faceoff:
i sobie ponosic na rs'ie buhahha:evul:
Niema już co poruszać tematu Cwanisha. Każdy wie jaki on jest....Lepiej byście napisali najnowsze fragi ;].....btw.http://www.allegro.pl/item100702370_tibia_thoria_100_royal_paladin.html
Chyba każdy wie kto to.... ^^
ta pan drasen szkoda ze na allegro napisal takie klamstwa ze postac moze byc free za 100-200 k :<
a pozatym raz juz sprzedal drasena jakiemus szwedowi tylko ze ten nie zaplacil za chara i odebral drasena spowrotem :D
zmieniles zdanie??
Najwyraźniej zmienil :)
no wlasnie dajcie jakies ,,aktualne'' staty wojny
nie to ze zmienilem poprostu 60lv niejest lvlem duzym tym bardziej palladyn ;] a tego 50+ niemialem lac ale teraz bede jak sie tak upomina:D
Lotarkilla
27-04-2006, 16:02
Fakt , jako członek dawnego lao , które pod zmienioną nazwą obecnie rządzi serverem nie miał bym żle, ale jakoś czuje potrzebe zaczęcia wszystkiego od nowa na nowym serverze.Ci ludzie, thoria , jakoś odpycha mnie od gry....
Lotarkilla
27-04-2006, 16:04
Skontaktuj sie ze mną na gg po więcej szczegołów.Nr masz na prv.
Lotarkilla
27-04-2006, 16:05
Najwyraźniej zmienil :)
no wlasnie dajcie jakies ,,aktualne'' staty wojny
Aktualny statystki wojny będziecie mogli znaleść w 1 poście tego tematu , na 1 stronie.Będe updatował je co jakiś czas.
nie to ze zmienilem poprostu 60lv niejest lvlem duzym tym bardziej palladyn ;] a tego 50+ niemialem lac ale teraz bede jak sie tak upomina:D
Taki Cwanish cwaniaczek...
Dlaczego jak mnie lałeś takiego cienkiego 60lvl pallka to czemu ten pallek ani razu nie był na redzie chociaż vitał i uhał się na yellowie, a waliłeś w niego z gfb, sd, woi, i e-wave?? 8o 8o Czyżby bot nie działał a może ekipy nie było?? Ja radził bym trzymać się kupy bo kupy nikt nie rusza a jak ktoś się w nią właduje to potem śmierdzi. A przy okazji chciałbym poznać ten ukryty powód bicia mnie o ile on wogóle istnieje bo jak dla mnie to chciałeś sobie zarobić. A teraz żeby na głupka nie wyjść to wciskasz głupote że miałeś ukryty powód... Jeśli ma tym powodem być ten twój Ducioryt to to kiepski powód bo nigdy nikogo nie insultowałem. Chyba że chodzi o to, że jestem bro Slaanesha ale na to nic nie poradze.X( X( 8o 8o
Najlepiej to zrobił Drasen pierd.li i nie gra
@UP
Inni mogą uznać to za tchórzostwo... ale na jego miejscu mozebym zrobil tak samo :)
tera rypie na otsie. ale kto mu kupi tą postać to ja nie wiem. może ktoś z aureii. oni to lubią hardcore.... hehehe 8o :evul:
Lotarkilla
28-04-2006, 16:14
Najlepiej to zrobił Drasen pierd.li i nie gra
To raczej ostateczne rozwiązanie ale napewno nie najlepsze.
tak na marginesie pragnę dodać iż ja oraz Dublekila zakońcvzylismy dzis edukacjie w szkoleśredniej.
Życze wszystkim maturzystą szczęscia!.
Sorry za moją pisownie ale takie jest uboczne działanie alkoholu na człowieka,tak czy inaczej robiłem wszystko co w mojej mozy aby pisac w miare czytelnie:P
To raczej ostateczne rozwiązanie ale napewno nie najlepsze.
tak na marginesie pragnę dodać iż ja oraz Dublekila zakońcvzylismy dzis edukacjie w szkoleśredniej.
Życze wszystkim maturzystą szczęscia!.
Sorry za moją pisownie ale takie jest uboczne działanie alkoholu na człowieka,tak czy inaczej robiłem wszystko co w mojej mozy aby pisac w miare czytelnie:P
Wszystkiego najlepszego z okazji zakończenia szkoły... :P też już bym chciał być po...btw. co do skontaktowania się, napiszę do ciebie jutro albo pojutrze bo dzisiaj coś czuję że sie niedogadamy... ;] Mam nadzieję, że nowe servy wyjdą niedługo bo już się niemogę doczekać.....Go Go Fanta xD...Może ktoś mi napisać najnowsze fragi?:> Z góry dziękuje
ja zaczne od tego ze na Thori dochodzi powoli do nowej wojny poniewaz Airro okradl domek pashy :) pasha stracil 2 dsmy dh 9 demon shieldow i moremore items :) sie zobaczy co bedzie dalej xD
cwanish nie liczyl bym na zawiele Leathal juz wywalil Airro z gildi
ponadto Airro ma 24 h czasu na oddanie itemkow inaczej moze juz serwa zmieniac : <
heh airro tesh ma kumpli i zadaje mi sie ze nieodda tych itemow bo jak odda i tak bedzie hunted wiec zapewne bedzie cos nowego
haha kumpli mowisz o tych 2 sorcach jeden 60 a drugi 57 lvl ? ^.^
btw Leathal mu nie pomorze : (
Jesli chodzi o Neilza Sikewsa itp to oni od razu mowili ze mu nie pomoga bo go nie lubia :o
edit: wiesz co airro moze ?
Pingowac tylko
Airro okradl domek pashy
Hmm to juz wiem czemu pasha nie pisze na trade ze sprzedaje DH. Hmm troche lipnie chlopak pewno sie napracowal. Airro chyba juz nie pogra na tym servie :)
cwanish dla twojej informacji to airro chce oddac itemki tylko sie boi ze jak odda je to bedzie dalej hunted ;]
W sumie mu sie nie dziwie... tez bym sie bal je oddac.
Na ich miejscu dalej bym go huncil... nawet jakby oddal... chyba ze by oddal z nawiązką :> (czyt 100k) ale bym mu juz nigdy wtedy nie zaufal...
mi sie zdaje ze airro nieodda itemow ;) jak by airro doszedl do nas to byla by przewaga unas ( pingowanie ) :) szczerze to mam wyjebane na thorie:) i tak bede pa robic:D na polakach i innych xD
Ale moze najpierw przystopuj i poczekaj az rs zniknie :]
Ktoz to moze byc kto tak sie trosczy o to jak pkuje cwanish i jest z S"t"olca Kujawskiego ,czyzby to 2 Owner A moze rl ownera z S"t"olca no pivope wyjawnij mi to
Ktoz to moze byc kto tak sie trosczy o to jak pkuje cwanish i jest z S"t"olca Kujawskiego ,czyzby to 2 Owner A moze rl ownera z S"t"olca no pivope wyjawnij mi to
niewnikaj :)
jeden jest ze Stolca drugi z Torunia tylko niewiem ktory to rl owner :9
jeden jest ze Stolca drugi z Torunia tylko niewiem ktory to rl owner :9
ja jestem z krakowa Bartek jest z Warszawy Michal z torunia i Karol z solca pasuje? lol
Co za wyznania :D ale cuz tutaj nic nie osiagniesz nie sharujac wiec ponieważ dużo osób nawet z grona moich frends sharuje to nic do ciebie nie mam !
Tylko Nie Bij Avrosa :p plax :p
Lotarkilla
29-04-2006, 14:02
Co za wyznania :D ale cuz tutaj nic nie osiagniesz nie sharujac wiec ponieważ dużo osób nawet z grona moich frends sharuje to nic do ciebie nie mam !
Tylko Nie Bij Avrosa :p plax :p
Zauważyłem dziwną tendencje.Ludzie z wysokimi lvlami którzy dzielą konta , lub są o to oskarżani bardzo często są hackowani.Tak czy inaczej prawdopodobnie przez jednego z ownerów.
Zauważyłem dziwną tendencje.Ludzie z wysokimi lvlami którzy dzielą konta , lub są o to oskarżani bardzo często są hackowani.Tak czy inaczej prawdopodobnie przez jednego z ownerów.
ta to prawda :) tak bylo w przyopadko khalidora :) wywalil 2ownera a on go zhakowal dzieki temu sikews stracil swoj demon helmet:D
Lotar ja także prosiłbym o link z wojny
PS.Mój kumplem to Ottoman'Pasha ale jak sie go pytałem o tą wojne to mi nic nie odpowiadał :p popytam jeszcze raz może się uda
PS2. Jeśli ktoś jet wrogiem Ottomana'Pashy to prosiłbym o nie zabijanie mnie za to że jestem jego kumplem
Lotarkilla
29-04-2006, 17:10
PS.Mój kumplem to Ottoman'Pasha ale jak sie go pytałem o tą wojne to mi nic nie odpowiadał :p popytam jeszcze raz może się uda
PS2. Jeśli ktoś jet wrogiem Ottomana'Pashy to prosiłbym o nie zabijanie mnie za to że jestem jego kumplem
W każdym zdaniu swojej wypowiedzi podkreślasz że jesteś ,,kumplem Pashy" więc prawdopodobnie tylko ty tak uważasz , a to że Tobie nie odpisuje to potwierdza.A tak btw po co mówisz że jesteś jego kumplem?Pochwalić sie chciałeś ze masz h lvl kolege?lol
zamaly lv zeby cie zabijac:P
Gipal ja tez mam kumpli h lvli i sie nie chwale i nie bede bo jeszcze padne ^.-.
PS: Slyszalem ze wczoraj battle bylo. ktos cos wie na ten temat?
Oficjalne staty to chyba 17:7 Dla Fanty
dla Fanty ?chyba cos ci sie pomylilo ^.^
Lotarkilla
29-04-2006, 18:52
Gipal ja tez mam kumpli h lvli i sie nie chwale i nie bede bo jeszcze padne ^.-.
Oficjalne statsy wojny można znaleść na 1 stronie tego tematu.
wczoraj bylo battle? :O chyba nie na thori:D
Jesli ktos moze niech da link do filmika z najnowszych fragow ;] Z gory dzięki
Jesli ktos moze niech da link do filmika z najnowszych fragow ;] Z gory dzięki
niema takiego filmiku :D
Lotarkilla
30-04-2006, 15:25
Jednak wczoraj i dziś coś sie działo, no i bardzo dobrze bo ten temat ostatnimi czasy zaczynał robić sie martwy.Fragi na 1 stronie uaktualnie potem bo jeszcze mo e sie coś wydarzyć.
Feawyn
Apr 30 2006, 14:09:41 CET Killed at Level 96 by Kayantris Domi
Z tego co slyszałem solo...
Nie chciałem się chwalić nie wiedziałem że tak to odbierzecie
PS.To da mi ktoś ten link z wojny?
Nie chciałem się chwalić nie wiedziałem że tak to odbierzecie
PS.To da mi ktoś ten link z wojny?
czlowieku jaki link zastanow sie -.- na 1 strone sie fragi filmiki sa na tibicams wystarczy poszukac
Z tego co slyszałem solo...
Dobrze slyszales.
Czyli 18:7?
Lotarkilla
01-05-2006, 00:13
Tak jak wspominałem , odświeżyłem nieco statystyki wojny.
Lotarkilla
01-05-2006, 00:23
Ostatnio w tym temacie zrobiło sie nieco nudno więc postanowiłem wymyślić małą gre.(Dotyczącą wojny na Thori oczywiście).
Zabawa polega na tym iż jedna osoba , w tym przypadku ja , która zaczyna , opisuje co wg. niej zdaży sie na thori w najblizszym czasie.Kolejna osoba kontynując temat , komentuje wypowiedz poprzedniej osoby(zgadza sie z nią lub nie) , oraz dodaje swoją wizje przyszłości,lecz wypowiedz nie może przekroczyć dwóch zdań.W ten sposób stworzymy coś w rodzaju przepowiedni i z czasem zobaczymy jak bardzo, lub jak niewiele sie myliliśmy.Mam nadzieje że będzie ciekawie.No to zaczynamy.
Przyszłość Thori.
Wg mnie Thoria nadal , będzie niespokojnym światem.Już niedługo dojdzie do konfliktu pomiędzy starymi wrogami,a ci którzy obecnie są huntowani dolączą do którejś ze stron.
Mikakila
01-05-2006, 00:29
Przyszłość Thori...
Ja sie zgadzam z poprzednikiem.
Przyszłość Thori.
Wg mnie Thoria nadal , będzie niespokojnym światem.Już niedługo dojdzie do konfliktu pomiędzy starymi wrogami,a ci którzy obecnie są huntowani dolączą do którejś ze stron.
I dodatko cały czas bedzie tak, że cały czas bedzie wojna a ludzie którzy w niej uczestniczą będą zabijali low lvle...
Prześlij mi PM z linkami z tym filmem teraz dobrze?
Troche sie z Toba nie zgadzam.
Ja uwazam ze bedzie tak ze jedna strona ,,zmiazdzy'' druga i bedzie spokoj przez pewien okres (przegrani zbieraja spowrotem sily) i znowu zacznie sie wojna.
No wiec Thoria w przyszlosci, będzie inna niz teraz wiekszosc ownerów skonczy wiec nikt nie bedzie sharowal poleca bany dla tych co zostana a servem beda rzadzic obecne 80 lvl
No wiec Thoria w przyszlosci, będzie inna niz teraz wiekszosc ownerów skonczy wiec nikt nie bedzie sharowal poleca bany dla tych co zostana a servem beda rzadzic obecne 80 lvl
Banow niebylo do tej pory i niebedzie :)
Skad taka pewnosc ze nie bedzie? Moze wielki sprawiedliwy (GM Xadam) zainteresuje sie Thoria :P
Skad taka pewnosc ze nie bedzie? Moze wielki sprawiedliwy (GM Xadam) zainteresuje sie Thoria :P
Xadam ?? hahahahaha = P.O.W.O.D.Z.E.N.I.A = ;]
Misterio
02-05-2006, 01:12
A Ja raz widzialem GMa na Thorii byl kurat w Thorii. Byloto ok. ponad miesiac temu ; ). Thoria jak to Thoria bedzie dalej swiatem konfliktów 2 guildi które tylko zmieniaja tylko nazwy i czlonków w mniejszym stopniu ; )
Lotarkilla
02-05-2006, 02:13
Ostatnio na Thori dzieją sie dziwne rzeczy , których nawet nie próbóje zrozumieć, lecz nadal czuje że to wszystko nie jest dziełem przypadku a te kolejne wydarzenia skumulują sie już niedługo.
Co do Gmów i sharowania kont to już ktoś to kiedyś wyjaśnił.Gdyby CIpsoft skrupulatnie zaczął pracować nad tym pozbył by sie 50% swoich zarobków, może nawet więcej a światy opustoszały by w oka mgnieniu.
Sam nie jestem negatywnie nastawiony do tego tematu.To nie moja sprawa jeśli ktoś lubi grać z kimś na ,,spółke" .Ja osobiście nie mógł bym chyba sharować ponieważ nie wiem jak bym znosił to gdy podczas gry drugiego ownera wydarzyło sie coś ciekawego lub przegapiał bym jakieś questy(np anni dh etc).Jednak jestem negatywnie nastawiony do multisharingu,ludzie którzy przebywają w grze po 23h na dobę + do tego mają kilku włascicieli konta to już lekka przesada,tak czy inaczej nie wiem co to za przyjemność z gry.
Kiedyś tibia wyglądała znacznie inaczej niż obecna.Ludzie zdobywali setne lvle, co było sporym osiągnięciem, a społeczność żyła stosunkowo spokojnie, tak czy inaczej z godnością i honorem.Dziś , tibia to gra wojenna ,a setny lvl to dla niektorych kwestia miesiąca+~.
Lotarkilla
02-05-2006, 02:30
Ostatnio wiele osób pisze na prv w sprawie nowych serverów.Pragnę nieco wyjaśnić tą sprawe.Owszem , wyruszamy na nowe servery wraz z grupą zaufanych playerów,lecz dolączenie do nas,czyli do gildi raczej nie jest mozliwe.Nie chcąc ryzykować nie zamierzam dodawać ludzi których całkowicie nie znam a wiem o ich istnieniu tylko z PM . Najbardziej prawdopodobne jest że sam skontaktuje sie z kimś kogo chiałbym widzieć w gildi.Również server do którego dołaczymy raczej nie będzie oficialnie ogłoszony naszym nowym domem.
Mam nadzieje że nikogo nie zniechęciłem tym postem do nowych serverów, sądze że znajdziecie swój team , lub spotkamy sie na nowym świecie i wszystko dobrze sie ułoży :').Powodzenia.
Ottoman'Pasha Macten Niah Stah Dolonczy do AOTP Sikews gildia podobno jest Neutralna :D czy mozemy sie spodziewac AOTP vs Airro i jego kompani ?:D
NIestety ten dzien nadszedl
Wzycki sa free. Gildia Neilza jest neutral
ps Cwanish moze cos dobrego zrobisz i pomozesz wypierdolic ottomanowi tego hakera <Airro> i jego kompanow <samtoz, arnax xane, ethex, kieble>
No to koniec tego tematu bo o gora 2 dniach airro z tymi jegi pizdami przegraja cwanish mam jedna prosbe ubij kieble tak camsko zabil mi brata i dolonczyl do F D wiec nawet z kumplem go ubic nie moglem;/;/;/;/;/
No to moze sie troche pogmatwalo chcialbym to jakos wyjasnic zeby bylo JAAAsne :D
Jak juz wczesniej bylo wspomniane Arrio okradl Ottomana. Arrio chyba nie ma zamiaru oddac itemow i tym samym zalatwil sobie swoj wlasny ,,pogrzeb'' (czyt. nie pogra na tym servie)
Macten , Ottoman Pasha przeszli na strone AOTP
gildia Black Zodiac ,,narazie nie walczy''
To wojna toczy sie teraz AOTP vs Airro, Kieble, Samtoz, Ethex i Bozkurt.
A przynajmniej tak mi sie wydaje.
Jesli jeszcze ktos ma jakies swieze informacje niech pisze ;]
@Edit
@down
Juz dodalem :)
No to moze sie troche pogmatwalo chcialbym to jakos wyjasnic zeby bylo JAAAsne :D
Jak juz wczesniej bylo wspomniane Arrio okradl Ottomana. Arrio chyba nie ma zamiaru oddac itemow i tym samym zalatwil sobie swoj wlasny ,,pogrzeb'' (czyt. nie pogra na tym servie)
Macten , Ottoman Pasha przeszli na strone AOTP
gildia Black Zodiac ,,narazie nie walczy''
To wojna toczy sie teraz AOTP vs Airro, Kieble, Samtoz i Ethex.
A przynajmniej tak mi sie wydaje.
Jesli jeszcze ktos ma jakies swieze informacje niech pisze ;]
Jeszcze Bozkurt'bex i arnax xane są hunted
Czyli mozna rzec, ze narazie nie ma takiej konkretnej wojny i gildia Black Zodiac tak po prostu zostawila sobie AOTP ? :|
Czyli mozna rzec, ze narazie nie ma takiej konkretnej wojny i gildia Black Zodiac tak po prostu zostawila sobie AOTP ? :|
tak jest pokoj tu mozesz przczytac cos wiecej na ten temat
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1215910
Wiem wiem, codziennie czytam, ale jakos nie chcialo mi sie wierzyc, ze tak latwo przyjdzie podpisanie pokoju :P Sadzilem, ze to jakas sciema :D
Wiem wiem, codziennie czytam, ale jakos nie chcialo mi sie wierzyc, ze tak latwo przyjdzie podpisanie pokoju :P Sadzilem, ze to jakas sciema :D
No i dobrze sadziles wojna jest AOTP vs sikews leathal airro i reszta psow no Neilz Kyanatris i ktos tam jeszce sa neutral :)
Cwanish kiedy nauczysz sie pisac? :P Pisze sie Kayantris a nie ,,Kyanatris''
cala gildia Neilz'a jest neutralna wiedz nie pdol
cala gildia Neilz'a jest neutralna wiedz nie pdol
czlowieku ile ty masz lat? kazdemu moze sie zdazyc jakas literowka a zreszta popatrz jak ty piszesz a potem oceniaj innych lizudupo
Sam lizodupa jestes -.-' no to jak napisales zle to jest taki maaagiiiczny przycisk EDIT.
Mam 14 lat a co? Majkel Dżekson jestes?
Sam lizodupa jestes -.-' no to jak napisales zle to jest taki maaagiiiczny przycisk EDIT.
niejestem "Majkel Dżekson" ale mów mi Polak Większy
Nie wazne kto jest kim, wazne, ze Thoria znow bedzie zyc wojna, ktora wywolali Sikews, Bozkurt'bex i reszta zabijajac Sanei -.-
Lotarkilla
03-05-2006, 15:59
hahaahhahaha
Lotarkilla
03-05-2006, 16:51
Cwanish ostatnio przyszło mi do głowy pytanie, a mianowicie jaki jesteś na rl.Znamy sie tyle czasu z gry i z postów a tak naprawde prawie nic o sobie nie wiemy.Bądz tak dobry i napisz w kilku zdaniach ile masz lat gdzie sie uczysz co planujesz robić w przyszłosci i jaką szkołe chcesz wybrać i czy masz dziewczyne na rl , pisz co przychodzi ci do głowy .Inni uzytkownicy forum , a szczególnie postujący w tym temacie niech też napiszą cos o sobie .
Ja też napisze coś o sobie:P
Rl nick Lotar, wiek za 5 dni 20 lat.Wykształcenie-średnie , jutro matura :P .
Po szkole zamierzam -wypoczywać imprezować i grać w tibie.Plany na przyszłość-jak najdalej od Polski.Dziewczyny na rl nie mam bo miłość to waste , jak huntowanie szczurów sdkami-nie kalkuluje sie :)
Kolko AA :D
No wiedz.
Nick Koszyk ;) to juz wiecie wiek 14 lat ucze sie w gim 1sza klasa wyksztalcenie 1szo gimnazjalisty poszkole zamierzam - hmm jeszcze nie wiem ale chyab szukac pracy ;) i grac dalej w nie istniejaca tibie :D (bo za 5 lat chyba juz nie bedzie istniala) Dziewczyna w rl... nie mam :P
PS: Szukam kolegow i kolezanek :D
Mam na imie Maksymilian Pseudo Filo mam 14 lat i tak jak koszyk 1 gimnazjum w przyszlosci mam zamiar wyjechac na ibize i wypoczywac albo pracowac :D tylko jescze nie wiem jak ale musi byc na luzie :D ;) ;)
Edit: O Dziewczynie mialem napisac no wiec mam i popieram to waste cash ;d ale to jest hmmmmm :D
imie: Wojtek
rn: Kusy
1liceum
Po szkole: najpierw jakies studia, potem rodzinka i praca :D
Dziewczyne mam i nie uwazam by to byla strata czasu ^^ :>
Lotarkilla
04-05-2006, 15:49
Dziewczyne mam i nie uwazam by to byla strata czasu ^^ :>
Bo mlody jestes i jeszcze wielu rzeczy o kobietach nie wiesz.
Btw czekam na opowieść Cwanisha xD
Bo mlody jestes i jeszcze wielu rzeczy o kobietach nie wiesz.
Btw czekam na opowieść Cwanisha xD
moze i jest mlody ale pewnie wie o kobietach wiecej niz ty. a ja niemam zamiaru tu sie wypowiadac :) niewidze zadnego powodu zeby pisac co i kiedy bede robil ;] to jest tylko i wyloncznie moja sprawa.
co do wojny na thori to juz niedlugo nabieze tempa ;):evul:
Drakkeinen
04-05-2006, 16:36
To tak:
Nick- Harry(tak mnie nazwała pewna panna po upojnym wieczorze w moim pokoju na kolonii)ale fakt, jestem do niego troche podobny :p
Co bede robił- farmaceuta, zioło i te sprawy :p
CZy mam laske- nie rzuciła mnie dla innego :|
Latka- w lipcu 16 ;]
Lotarkilla
04-05-2006, 17:32
moze i jest mlody ale pewnie wie o kobietach wiecej niz ty. a ja niemam zamiaru tu sie wypowiadac :) niewidze zadnego powodu zeby pisac co i kiedy bede robil ;] to jest tylko i wyloncznie moja sprawa.
co do wojny na thori to juz niedlugo nabieze tempa ;):evul:
Hahahahhahahaha
nabieze tempa
u Ciebie w gaciach chyba... a jesli tak to zdradz nam co planujecie ^.-
No Cwanishq powiedz kim jestes co Ci szkodzi? :o
PS: 200 post in this theared ^.-
@Lotar
Moze i nie poznalem sie na kobietach, ale jestem ze swoja juz rok i jakos bardziej mnie interesuje ten zwiazek niz granie w Tibie. Owszem, czasem jest to troche uciazliwe, jezeli sa problemy, ale niektore sprawy sa przyjemne i warto byc z druga polowka :P to jest moje zdanie, wiadomo, kazdy ma inne poglady na takie tematy :]
Lekki off top sie zrobil, na Thorii cisza, moze ktos wie co sie szykuje ?:P
u Ciebie w gaciach chyba... a jesli tak to zdradz nam co planujecie ^.-
No Cwanishq powiedz kim jestes co Ci szkodzi? :o
PS: 200 post in this theared ^.-
wez zamknij sie juz bo twoje posty sa zalosne. tobie nawet rodzicie niezdradzili z kad cie wytrzasneli wiedz czemu ja mam ci cos mowic :). niebede nikomu mowic kim jestem itd. Koszyk niewiem wogule co ty robisz na tym forum podaj twoj nick na thori i na innych swiatach chce zobaczyc jakim jestes doswiadczonym graczem czy tylko umiesz ponizac na forum a w tibi dochodzisz do 20lv i jestes hunted :>
Hmm... nicki chcesz? ok
Rakanubakakbi Aurea gralem nim do 58 lvla i sprzedalem
Sir vang salil (mialem nim 20 lvl 45 mlvl ) aktualnie rocked.
I ten na thori ktorego nicka nie podam bo co? tobie nawet rodzicie niezdradzili z kad cie wytrzasneli wiedz czemu ja mam ci cos mowic
a ty kiedy sie nauczysz "po bo co?" oco w tym chodzi ?:D
Lotarkilla
05-05-2006, 08:35
@Lotar
Moze i nie poznalem sie na kobietach, ale jestem ze swoja juz rok i jakos bardziej mnie interesuje ten zwiazek niz granie w Tibie. Owszem, czasem jest to troche uciazliwe, jezeli sa problemy, ale niektore sprawy sa przyjemne i warto byc z druga polowka :P to jest moje zdanie, wiadomo, kazdy ma inne poglady na takie tematy :]
Lekki off top sie zrobil, na Thorii cisza, moze ktos wie co sie szykuje ?:P
Women=Retard
Cwanishq powiem Ci tyle
czlowieku ile ty masz lat? kazdemu moze sie zdazyc jakas literowka a zreszta popatrz jak ty piszesz a potem oceniaj innych lizudupo
szkoda ze tu na forum nieda sie zrobic ignore na takich smieci:D
Lotarkilla
05-05-2006, 19:01
Gdyby sie dało mój drogi Cwanishu większość ludzi nie widziała by twoich postów :confused:
Gdyby sie dało mój drogi Cwanishu większość ludzi nie widziała by twoich postów :confused:
mozna to samo powiedziec o tobie :)
Z tego co zauwazylem Lotar jest raczej lubiany w przeciwienstwie do Ciebie Cwanishq wiec nie wiem kto by byl bardziej ignorowany ;>
Misterio
05-05-2006, 23:36
Ojjj Cwanish twoja wypowiedz jest bledna. Bo w przeciwienstwie do Ciebie Lotar~ prubuje rozwinac temat, wypisywal fragi etc. Ty co zrobiles jesli mozna sie dowiedziec?, raczej nic no chyba ze wyzywanie ludzi, pokazywanie swojej glupoty to jest nawizanie do tematu ;]
Ojjj Cwanish twoja wypowiedz jest bledna. Bo w przeciwienstwie do Ciebie Lotar~ prubuje rozwinac temat, wypisywal fragi etc. Ty co zrobiles jesli mozna sie dowiedziec?, raczej nic no chyba ze wyzywanie ludzi, pokazywanie swojej glupoty to jest nawizanie do tematu ;]
ja niewyzywam ludzi :) oni mnie wyzywaja a ja mam na nich wyjebane
ta mnie nielubicie tylko dlatego ze robie pa i pekuje jestescie leszcze i tyle :P
Lotarkilla
06-05-2006, 02:47
ja niewyzywam ludzi :) oni mnie wyzywaja a ja mam na nich wyuwielbiam jeść bananyane
ta mnie nielubicie tylko dlatego ze robie pa i pekuje jestescie leszcze i tyle :P
Ty zamiast ,,wyuwielbiam jeść bananyane " (cokolwiek to znaczy) może lepiej do jakiejś książki zajrzyj.
A nie lubimy Ciebie nie dlatego że robisz PA a dlatego że jesteś żałosny, mierny w tym co robisz , oraz dlatego iż tak tempego dziecka jak ty nie tym forum nie było, nie ma i sądze iż jeszcze przez długie lata nie będzie.Tak czy inaczej gratulacie jesteś jedyny w swoim rodzaju .Zrób coś żeby rodzice byli z Ciebie dumni chodz raz i przeczytaj Janko Muzykanta albo w coś równie kreatywnego zamiast przez cały czas budować na nowo swój wizerunek idioty.
Zazwyczaj nie jestem do ludzi negatywnie nastawiony ale Ty jesteś specialnym okazem i należy cie należycie traktować.Fakt że próbójesz robić pa , pkujesz 20ste lvle nie zmieni faktu że wszyscy mają cie za nooba.Taka jest prawda Cwany,nic nie mozesz na to poradzic, tylko kucnąć w kącie popłakać sie i powiedzieć mamusiu oni mnie nie lubia ,daj kaszki :(
Ty zamiast ,,wyuwielbiam jeść bananyane " (cokolwiek to znaczy) może lepiej do jakiejś książki zajrzyj.
A nie lubimy Ciebie nie dlatego że robisz PA a dlatego że jesteś żałosny, mierny w tym co robisz , oraz dlatego iż tak tempego dziecka jak ty nie tym forum nie było, nie ma i sądze iż jeszcze przez długie lata nie będzie.Tak czy inaczej gratulacie jesteś jedyny w swoim rodzaju .Zrób coś żeby rodzice byli z Ciebie dumni chodz raz i przeczytaj Janko Muzykanta albo w coś równie kreatywnego zamiast przez cały czas budować na nowo swój wizerunek idioty.
Zazwyczaj nie jestem do ludzi negatywnie nastawiony ale Ty jesteś specialnym okazem i należy cie należycie traktować.Fakt że próbójesz robić pa , pkujesz 20ste lvle nie zmieni faktu że wszyscy mają cie za nooba.Taka jest prawda Cwany,nic nie mozesz na to poradzic, tylko kucnąć w kącie popłakać sie i powiedzieć mamusiu oni mnie nie lubia ,daj kaszki
BHUAUHUAHAUHAUHUHAUHAHUAHUA Leze ze smiechu!
Lotar masz big plusa u mnie :D
CAnabinol
06-05-2006, 11:16
Śmiesznie tu u was :D
Zazwyczaj nie jestem do ludzi negatywnie nastawiony ale Ty jesteś specialnym okazem i należy cie należycie traktować.Fakt że próbójesz robić pa , pkujesz 20ste lvle nie zmieni faktu że wszyscy mają cie za nooba.Taka jest prawda Cwany,nic nie mozesz na to poradzic, tylko kucnąć w kącie popłakać sie i powiedzieć mamusiu oni mnie nie lubia ,daj kaszki :(
hahah lotar gdy byles nutral to prawda jest taka ze ty i cala twoja rodzinka lizaliscie mi dupsko i mojej gildi tego faktu niezmienisz a pekowac 20lv to tylko wy mozecie :) bo ja zabijam 50/60/70+ wporuwaniu do ciebie twja lotarkilla niezabijesz nawet 30 najta hahaha no i w przeciwienstwie mam prawdziwych rodzicow a nie tak jak ty To ze ciebie adoptowali to nieoznacza ze kazdy musi byc tak jak ty. mam w dupie to co piszesz ty i jakis Koszyk<lol> Lotar niepowinienes tutaj siedziec na forun :) tylko szukac swoich starych co cie zostawili 19 lat temu pod szpitalem:D
BHUAUHUAHAUHAUHUHAUHAHUAHUA Leze ze smiechu!
Lotar masz big plusa u mnie :D
huh Koszyk toc ty pewnie tego nawet nieprzeczytales a jak juz to nic niezrozumiales z tego wiedz po chuj piszesz komentarze "leze ze smiechu" moze lezysz i smiejesz sie z siebie ze jestes taki glupi i nic nie qmasz?
a jednak teraz napewno wiem ze dobrze zrobilem zaczynajac grac na thori podoba mi sie juz tutaj^^
Lotarkilla
06-05-2006, 16:12
hahah lotar gdy byles nutral to prawda jest taka ze ty i cala twoja rodzinka lizaliscie mi dupsko i mojej gildi tego faktu niezmienisz a pekowac 20lv to tylko wy mozecie :) bo ja zabijam 50/60/70+ wporuwaniu do ciebie twja lotarkilla niezabijesz nawet 30 najta hahaha no i w przeciwienstwie mam prawdziwych rodzicow a nie tak jak ty To ze ciebie adoptowali to nieoznacza ze kazdy musi byc tak jak ty. mam w dupie to co piszesz ty i jakis Koszyk<lol> Lotar niepowinienes tutaj siedziec na forun :) tylko szukac swoich starych co cie zostawili 19 lat temu pod szpitalem:D
Tak cwany jesteś tak popularny i potęzny iż marzeniem każdego gracza na thori jest lizanie ci dupska.Dzieci w listach do mikołaja wymieniają te marzenie jako pierwsze na ich spisie wymarzonych prezentów.Tak zabijasz same h lvle,cóż dodajesz jeszcze filmy jak wspaniałem i trudne boje z tymi 50\60\70 lvlami stoczyłes(Little princessa?).I obawiam sie że to ci pisze ja , oraz Koszyk najprawdopodobniej nie masz w dupie ponieważ ciągle próbójesz coś odpowiedzieć , ale twoja mizerna znajomość ojczystego języka skrupulatnie ci to utrudnia.Nie powinienem siedzieć na forum dlatego że?Może dlatego iż w przeciwieństwie do Ciebie opisuje fakty .A uwierz mi że Lotarkilla zabijałem nieco wyższe lvle niż 30ste.Lecz zabijanie nie jest czymś z czego człowiek powinien być dumny, szczególnie gdy zabija sie słabszych od siebie.
Każdy twój kolejny post robi z Ciebie większego idiote.Czy jest gdzieś granica ?Obawiam sie że nie.
Lotarkilla
06-05-2006, 16:14
a jednak teraz napewno wiem ze dobrze zrobilem zaczynajac grac na thori podoba mi sie juz tutaj^^
Istnieje możliwość że głęboko sie zawiedziesz.Thoria podwyższa te ryzyko o kilkadziesiąt procent.Tak czy inaczej powodzenia.
bez ryzyka to mozna grac na non-pvp:]a co to za atrakcja^^??
Tak cwany jesteś tak popularny i potęzny iż marzeniem każdego gracza na thori jest lizanie ci dupska.Dzieci w listach do mikołaja wymieniają te marzenie jako pierwsze na ich spisie wymarzonych prezentów.Tak zabijasz same h lvle,cóż dodajesz jeszcze filmy jak wspaniałem i trudne boje z tymi 50\60\70 lvlami stoczyłes(Little princessa?).I obawiam sie że to ci pisze ja , oraz Koszyk najprawdopodobniej nie masz w dupie ponieważ ciągle próbójesz coś odpowiedzieć , ale twoja mizerna znajomość ojczystego języka skrupulatnie ci to utrudnia.Nie powinienem siedzieć na forum dlatego że?Może dlatego iż w przeciwieństwie do Ciebie opisuje fakty .A uwierz mi że Lotarkilla zabijałem nieco wyższe lvle niż 30ste.Lecz zabijanie nie jest czymś z czego człowiek powinien być dumny, szczególnie gdy zabija sie słabszych od siebie.
Każdy twój kolejny post robi z Ciebie większego idiote.Czy jest gdzieś granica ?Obawiam sie że nie.
heheh ale ty jestes profesorek zamaist lotarkilla powiniens miec nick Profesorkilla buahahah myslisz ze to ze znasz lepeij jezyk poslki ( ortografie itd ) to jestes mocniejszy toc ty jestes i w tibi i na rl kapec jak H.u.j wiedz zamknij dupe i idz do swoich przydupskow :)
heheh ale ty jestes profesorek zamaist lotarkilla powiniens miec nick Profesorkilla buahahah myslisz ze to ze znasz lepeij jezyk poslki ( ortografie itd ) to jestes mocniejszy toc ty jestes i w tibi i na rl kapec jak H.u.j wiedz zamknij dupe i idz do swoich przydupskow :)
Ciebie jakos do tej pory na rl nikt nie widzial. Wiec co sie wypowiadasz o innych?
Ten topic mnie rozwala. Hmm jako iz zabardzo zeszlismy z tematu to zapytam
Czy cos sie ciekawego wydarzylo na Thori przez ostatnie dni ?
Lotarkilla
06-05-2006, 19:44
Profesorek?Fakt iż posluguje sie poprawną mową ojczystą a także nie potrzebuje obelg ani wyzwisk aby udowodnić twoją głupote nie czyni ze mnie wybitnie uzdolnionego człowieka.Ponadto nie jest trudnym udowodnić komuś kogo rozwój psychiczno-intelektualny zatrzymał sie na poziomie człowieka egzystującego na ziemi jakieś 100000 lat temu fakt iż jest idiotą(czytaj Tobie)
Lotar!! Normalnie jestes moim pol bogiem :D
Lotarkilla
06-05-2006, 21:54
Ja tylko wyrażam swoją opinie,tak czy inaczej dzięki za uznanie.
idz go przeleciec :D on to lubi
idz go przeciec :D on to lubi
Cwanish zanim cos napiszesz to pomysl 10 razy :)
Misterio
07-05-2006, 00:14
idz go przeciec :D on to lubi
No i Ty mi odpisujesz ze masz w.y.j.e.b.a.n.e. na nich to czemu dalej odpisujesz na ich kulturalne ponizanie Ciebie ; )
Jakbys mial tak naprawde w.y.j.e.b.a.n.e. na nich to bys nie pisal juz tutaj zadnych przeklenstw, najezdzania na rodziców etc.
Tak jak to Lotar~ napisal: Ze co nowy post coraz bardziej sie ponizasz. Bo tak jest potrafisz tylko przeklinac i widac to w twoich postach ze poprzez nerwice musisz ale to musisz przeklnac ; )
No i Ty mi odpisujesz ze masz w.y.j.e.b.a.n.e. na nich to czemu dalej odpisujesz na ich kulturalne ponizanie Ciebie ; )
Jakbys mial tak naprawde w.y.j.e.b.a.n.e. na nich to bys nie pisal juz tutaj zadnych przeklenstw, najezdzania na rodziców etc.
Tak jak to Lotar~ napisal: Ze co nowy post coraz bardziej sie ponizasz. Bo tak jest potrafisz tylko przeklinac i widac to w twoich postach ze poprzez nerwice musisz ale to musisz przeklnac ; )
mam wyjebane na to ale niebede dawac zeby jakies opszczymury cos tu jebaly :) Koszyk dorosniiesz to pogadamy
Misterio
07-05-2006, 01:33
mam wyuwielbiam jeść bananyane na to ale niebede dawac zeby jakies opszczymury cos tu uwielbiam jeść bananyaly :) Koszyk dorosniiesz to pogadamy
Cwanish to powiedz nam ile Ty masz lat :>?
@jeszcze wiekszy offtop
Cwanish mozesz mi napisac z jakiego województwa jestes?
Bo text w.y.j.e.b.a.n.e. jest malo spotykany. MOglbys mi to napisac na PM jesli nie chcesz aby reszta wiedziala ; )
Cwanish to powiedz nam ile Ty masz lat :>?
@jeszcze wiekszy offtop
Cwanish mozesz mi napisac z jakiego województwa jestes?
Bo text w.y.j.e.b.a.n.e. jest malo spotykany. MOglbys mi to napisac na PM jesli nie chcesz aby reszta wiedziala ; )
KUJAWSKO-POMORSKIE a ten tekst jest w calej Polsce ;)
Ooo Cwanish zaczol popowiadac o sobie niby malo ale zawsze cos. :D
Moze teraz podaj swoj wiek? ;>
Ooo Cwanish zaczol popowiadac o sobie niby malo ale zawsze cos. :D
Moze teraz podaj swoj wiek? ;>
jak dorosniesz to powiem.
btw jak sam nieumiesz pisac to zamknij morde i niepisz o innych
Lotarkilla
07-05-2006, 17:10
jak dorosniesz to powiem.
btw jak sam nieumiesz pisac to zamknij morde i niepisz o innych
Słoneczko przygrzało i musiałeś wypełznąć spod swojego głaza aby znów powiedzieć coś na swoim poziomie?
Misterio
07-05-2006, 21:08
,,wyuwielbiam jeść bananyane " (cokolwiek to znaczy)
Widzisz Cwanisch, Lotar~ nie wiedzial co to znaczy czyli to znaczy ze nie jest wszedzie uzywany ;]
Ooo Cwanish zaczol popowiadac o sobie niby malo ale zawsze cos.
Wiesz umiem przemawiac do ludzi xD
Lotarkilla
08-05-2006, 14:58
You advenced from level 19 to 20 in rl :P
gz^^
p.s wczoraj padlo dosc duzo znaczacych lvli z tego co widze na thori jakby ktos znal sprawe lepiej i mogl opisac bylbym wdzieczny:D(gram na thori 6 dni wiec nie bluzgac jak bzdury pisze:D) sugerowalem sie erig.net:D:D
gz^^
p.s wczoraj padlo dosc duzo znaczacych lvli z tego co widze na thori jakby ktos znal sprawe lepiej i mogl opisac bylbym wdzieczny:D(gram na thori 6 dni wiec nie bluzgac jak bzdury pisze:D) sugerowalem sie erig.net:D:D
hah padl WLadimix Spartibus feawyn i thas buahahah !:D xD
ale jakas new war czy co i jak:D??
Lotarkilla
08-05-2006, 15:47
hah padl WLadimix Spartibus feawyn i thas buahahah !:D xD
Nie wiem z czego sie cieszysz żałosna larwo skoro jeszcze niedawno byłeś z nimi w gildi, tak czy inaczej oni walczą a ty z podkulonym ogonem znowu czmychnełes z gildi.
Lotar... spokojnie... to jest poprostu Cwanish poczul ze cos sie zlego dzieje i spdolil...
Misterio
08-05-2006, 17:33
Tutaj dokladnie opisane fragi z forum.tibia.com:
Wladimix Wzyciek
May 07 2006, 22:36:24 CET Killed at Level 92 by Leathal Bex and by Drasen
Spartibus
May 07 2006, 22:36:50 CET Killed at Level 98 by Leathal Bex
Thas Vook
May 07 2006, 22:45:53 CET Killed at Level 105 by Drasen and by Ethex
Feawyn
May 07 2006, 22:38:46 CET Killed at Level 95 by Sikews and by Drasen
Nie ma mnie tu od jakiegos czasu bo mam sql i treningi Le Parkour wiec nie mam czasu ,ale czytajac te teksty wyciagnelem pare wnioskow:
1.Lotar masz juz 20 lat Cwanish ma ok. 15 lat a mimo to swoja opinie wyrazacie na rozne sposoby to prawda ale jest to ta sama opinia tylko inaczej skierowana. W koncu i ty Lotar uwazasz ze Cwanish to Larwa albo Idiota zyjacy 1000 lat temu, a on to robi doslowniej wyklinajac na was.
2.Nikt tu nie lubi Cwanisha ,ale pomyslcie jakby na was kazdy uwalal sie od poczatku tematu. Zaczelo sie od jakiegos zazdrosnika ktory go zaczal obrazic ten go nawyzywal i wszyscy na niego...
3.(starszny offtop)Zauwazylem ze nikt z was nie bierze tego serva na luzie ,co wy kolegow nie macie ani zadnych zainteresowan bo tylko tu sie spinacie -.-' ten temat to powinno byc miejsce na ktorym mozna pogadac powiedziec swoja opinie a nie tylko sie wyzywac i uwalac na Cwanisha.
Co do zainteresowan jak macie jakies piszcie bo to moze was wyluzuje ,a ja chetnie sie dowiem kto z was co robi poza tibia bo mnei to ciekawi ja uprawaim Le Parkour i jest git ale solo tego robic nie polecam.
czego wy spodziewaliscie sie po Drasenie? :)
od poczatku tibi chlopak co wojne zmienial strony a cwanish jak jego piesek :>
szkoda ze wczoraj na drasenie Airro gral
Edit:
Szkoda cwanish ze taki dobry tylko jestes na forum a na tibi nawet nie walczysz:]
Co do zainteresowan jak macie jakies piszcie bo to moze was wyluzuje ,a ja chetnie sie dowiem kto z was co robi poza tibia bo mnei to ciekawi ja uprawaim Le Parkour i jest git ale solo tego robic nie polecam.
Ja tancze break'dance ;)
Lotarkilla
08-05-2006, 19:32
Ja jestem bezrobotny i dzis miałem na rl advenca z lvlu 19 na 20 :D.
Lotar GZ :D u big master how u do it? uwazaj bo Cie ktos zabije.
@Topic.
Tak mi sie wydaje ze wojna na Thori juz nie ma sensu... ale to tylko moje skromne zdanie bo AOTP przegrywa i są to straty raczej nie do nadrobienia
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.