Pokaż pełną wersje : Le Parkour - FIlm Be free
To nasz pierwszy film:
http://www.megaupload.com/?d=ETYC543W
(Ja to w tej czerwonej bluzie, klega w czarne :P).
//edit by p.l
sorry, ale przeciętny złodziej więcej umie.
http://rapidshare.de/files/16410423/flowpark_02*****.
ja to ten w bialym ; x
.. i co z tego ? ~~; |
@Rohen
Cienko, myslalem ze stac was na cos wiecej:P
Zadnego salta, etc, nie znam sie na parkour, ale to co pokazaliscie nie jest za trudne, moze bym czegos z tamtad nie potrafil, ale duzo czesc tak;P, no ale coz, trenujcie, moze za nastepny rok bedzie cos wiecej ;]
@Jackiew
1 Minuta filmu...;/
Rinnaroc
12-04-2006, 15:31
Jakoś nie wiem jak się ściąga z megaupload... rehost pliks:|
@Jackiew
No nieźle :) Ja też trenuje parkour od jakichś 4 dni. Narazie umiem monkeya, dasha, reversa, reversa z 1 reki, tihefa i inne takie prostrze. Ucze się palm spina, ale watpie ze zrobie :P
minuta filmu, poniewaz jest to film pokazowy, mamy zamiar robic kilka dluzszych filmow z fabula i jeden(lub 2 ;p) bez fabuly tak z 5 minut.. a ten to byl tylko film ino pokazowy ;).. a mamy slaby kamero-aparat wiec nie ma jak robic dluzszych zaawansowanych filmow jak narazie
nO I CO CHCIAłEś TYM POKAZAć? żałosny jesteś trzeba bylo film dac gdzie indziej a lbo zalozyc inny temat buheheh... i filmik lipny zreszta...
@Ryba:
Jeżeli dla ciebie parkour to salta i backflipy to wyjdź.
spider-bialystok
12-04-2006, 22:35
1szy filmik takie niby pk ale cienkie, ten drugi filmik same triczki ale calkiem calkiem;)
@Ryba:
Jeżeli dla ciebie parkour to salta i backflipy to wyjdź.
A czytac to Ty potrafisz?
nie znam sie na parkour
Rainfall
13-04-2006, 13:15
nO I CO CHCIAłEś TYM POKAZAć?
A z tego co widzę, ty tym postem chciałeś pokazać swój idiotyzm wrodzony.
@topic
Ten z megaupload mi nie działa.
Ten z rapidshare średni... Mogło być lepiej =P.
Ten od salt i backflipow daj mi swoj e-mail na priv to ci wysle moj filmik z prawdziwych parkurowych wyczynow...nie mowie ze nie stac was na wiencej ale backflipa to ja w 2klasie podswowki umialem robic...
naucz sie monkeyow,valutow itp..nie musisz wszystkich ale te 29 podstawowych to wypadalo by je znac zeby nazwac te swoje skakanie parkourem...
Adrian_ Mielec
06-05-2006, 16:30
Cytuj:
Igor (Czapa)-trenuje rok, pracowity chłopak, gość w czerwonej, żółte.. ogólnie taki mały:-P.
Marcin (Theoden)-trenuje pół roku ,gość czarnej bluzie
Jak na rok ćwiczenia parkour to wasz poziom jest naprawdę niski, ja po tygodniu ćwiczenia PK umiałem dużo więcej niż wy. A co do drugiego filmu to co wy robicie to nie jest parkour tylko akrobatyka jak już, a poza tym film jest za kurtki i za długo napisy trwają . Ja na waszym miejscu bym tych filmików na stronie nie umieszczał. Jak juz to na www.leparkour.pl wciśnjcie te filmiki ale i tak bym nie radził. A co do drugiego jak chcecie to umiesciec ale bez napisów i troszke dłuzszy filmik. Akrobacje nawet fajne.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.