Pokaż pełną wersje : Pare pytań o hydrach!
Gustaw Zabijaka
12-04-2006, 21:24
Siemanko :)
No właśnie ide w piątek z 124 master sorcererem na hydra hunt xD. Mam 37 lvl elite knighta skille 76/75. Chciałem się dowiedzieć ile bp uhów zabrać na 3-4 godzinny hunt i ile manasów , on będzię bił z "exori vis". A dam w ogóle rade ? Bloczyłem Dle ale nie mam zielonego pojęcia jak jest z hydrami. Prosiłbym o rade doświadczonych graczy.
Z góry dzieki.
Pozdrawiam
--------------------------------------------------------------------------
Hail Zanera xD
kostooch
12-04-2006, 21:31
Siemanko :)
No właśnie ide w piątek z 124 master sorcererem na hydra hunt xD. Mam 37 lvl elite knighta skille 76/75. Chciałem się dowiedzieć ile bp uhów zabrać na 3-4 godzinny hunt i ile manasów , on będzię bił z "exori vis". A dam w ogóle rade ? Bloczyłem Dle ale nie mam zielonego pojęcia jak jest z hydrami. Prosiłbym rade doświadczonych graczy.
Z góry dzieki.
Pozdrawiam
Hail Zanera xD
Hmmm... W ten sposob nigdy nie huncilem hydr. Rade dasz, ja zaczynalem na hydrach okolo 40 lvl. Ustawiaj sie po skosie, to nie bedzie zle. Wez na wszelki wypadek z 10 bp uh :P, manasow wedle uznania - bedziesz uzywal tylko i wylacznie exury na leczenie paralizow oraz na challenge, gdy hydra sie przerzuci na sorca.
Co do BPków UHów to nie wiem, ale spróbuj podciągnąć troche lvl, widziałem gdzies filmik jak podobny (chyba 2 lvle nizszy niz ty) knajt padl na hydrach bo combosa dostał... wiec wiesz... masz tylko ~30 hp wiecej od neigo :) powiem ze to sie na 100% zwróci. A co do exori vis to look tu (http://www.tibia.pl/calc.php)! Pozdro.
@edit
Hmmm... W ten sposob nigdy nie huncilem hydr. Rade dasz, ja zaczynalem na hydrach okolo 40 lvl. Ustawiaj sie po skosie, to nie bedzie zle. Wez na wszelki wypadek z 10 bp uh :P, manasow wedle uznania - bedziesz uzywal tylko i wylacznie exury na leczenie paralizow oraz na challenge (o ile masz 5 mlvl), gdy hydra sie przerzuci na sorca.
O ile mi wiadomo to po last update nie trzeba juz mlvla tylko zwyklego lvla to uzywania czarów :) Pzdro :)
Gustaw Zabijaka
12-04-2006, 22:03
A brać Gsa czy Bsa???
kostooch
12-04-2006, 22:07
Co do BPków UHów to nie wiem, ale spróbuj podciągnąć troche lvl, widziałem gdzies filmik jak podobny (chyba 2 lvle nizszy niz ty) knajt padl na hydrach bo combosa dostał... wiec wiesz... masz tylko ~30 hp wiecej od neigo :) powiem ze to sie na 100% zwróci. A co do exori vis to look tu (http://www.tibia.pl/calc.php)! Pozdro.
@edit
O ile mi wiadomo to po last update nie trzeba juz mlvla tylko zwyklego lvla to uzywania czarów :) Pzdro :)
Ciagle sie nie moge z tym przestawic :D.
@up: ofkoz, ze bs + shield.
A brać Gsa czy Bsa???
BS ! i moze niech sorc da cie lepszy eq jak msz słaby
Ehhh 37 k z 125 m na hydrach to wg mnie przerost formy nad treścią.
Mi na ~3 hydry idzie 1 uh, ale ty bedziesz tracil 1-2 na hydre. Ustawiaj sie po skosie to niepadniesz :P wez z 5 bp manasow poniewaz na hydrach idzie wiecej many niz uhow .. i staraj sie lurowac po 1 hydrze ;)
Gustaw Zabijaka
15-04-2006, 16:51
Dzięki wszsytkim za informacje :) , było super 4 godzinki stracielm w sumie 5 bp uhow i 6,5 manasow . Loot?? Hmm zawalisty xD 3x bohy 1x rh 7x 1x medusa shield 7x RoH 4x wh 3x k arm i pare perelek dzieki wszsytkim jeszcze raz.
Pozdrawiam
Hail Zanera xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.