Pokaż pełną wersje : Rysunki
Sorry ale spóźniłem się bardzo z konkursem ołówka więc nie wiem co zrobić z moją pracą dlatego chciałbym ją tutaj wlepić. Oczywiście czekam na wasze oceny. :)
http://img296.imageshack.us/img296/545/honorandglory9fy.th.jpg (http://img296.imageshack.us/my.php?image=honorandglory9fy.jpg)
kostooch
12-04-2006, 22:05
Sorry ale spóźniłem się bardzo z konkursem ołówka więc nie wiem co zrobić z moją pracą dlatego chciałbym ją tutaj wlepić. Oczywiście czekam na wasze oceny. :)
(cut) (http://img296.imageshack.us/my.php?image=honorandglory9fy.jpg)
Jest od tego chyba dzial z grafikami. MAG to twoj pseudonim artystyczny?
Mastadi, little meteorite
12-04-2006, 22:10
Ładne rysunki. Kto je narysował?
Ja ale tak naprawdę to pomagała mi trochę! Podkreślam bo mało ! Ja szkicowałem ona bardziej kończyła szkic a ja rysowałem końcówki .
Vanhelsen
12-04-2006, 22:54
Hmm.. no fajnie, o ile ten pierwszy to może być twój, o tyle drugi raczej nie...
Pytasz dlaczego? A przyjrzyj się kamyczkom, na jednym pisze ładne "Pshiba 98". No nie mów mi teraz, że:
a) urodziłeś się w 1998
b) Masz 98 lat
c) czekałeś 8 lat na opublikowanie obrazka...
A teraz trochę info prawnych:
To co zrobiłeś to tak zwany plagiat - podpisywanie się pod cudzym dziełem, można to też nazwać kradzieżą i grozi za to odpowiedzialność karna. Przy okazji powiem, że to samo tyczy się zrzynania różnych tekstów do szkoły z neta bez zgody autora, a więc radze, edytnij tego posta z obrazkiem #2 bo jeszcze dziwnym trafem trafi tutaj autor i będziesz miał sprawę w prokuraturze.
p.s.
używaj opcji edytuj.
p.s.s.
A jak nadal ci mało, to dodam, że nie da rady, by jeden autor, w tym samym czasie namalował średni rysunek (#1) i b.dobry (#2) kreska zawsze idzie taka sama, na pierwszy rzut oka widać, że to dwaj różni autorzy.
Hmm.. no fajnie, o ile ten pierwszy to może być twój, o tyle drugi raczej nie...
Pytasz dlaczego? A przyjrzyj się kamyczkom, na jednym pisze ładne "Pshiba 98". No nie mów mi teraz, że:
a) urodziłeś się w 1998
b) Masz 98 lat
c) czekałeś 8 lat na opublikowanie obrazka...
A teraz trochę info prawnych:
To co zrobiłeś to tak zwany plagiat - podpisywanie się pod cudzym dziełem, można to też nazwać kradzieżą i grozi za to odpowiedzialność karna. Przy okazji powiem, że to samo tyczy się zrzynania różnych tekstów do szkoły z neta bez zgody autora, a więc radze, edytnij tego posta z obrazkiem #2 bo jeszcze dziwnym trafem trafi tutaj autor i będziesz miał sprawę w prokuraturze.
p.s.
używaj opcji edytuj.
p.s.s.
A jak nadal ci mało, to dodam, że nie da rady, by jeden autor, w tym samym czasie namalował średni rysunek (#1) i b.dobry (#2) kreska zawsze idzie taka sama, na pierwszy rzut oka widać, że to dwaj różni autorzy.
Wiesz co nie musisz wieżyć ale ja po prostu usune ten drugi ,po nieważ jak ty już piszesz TAKIE BZDURY to i cała reszta na to będzie patrzeć.
Vanhelsen
12-04-2006, 23:25
Wiesz co nie musisz wieżyć ale ja po prostu usune ten drugi ,po nieważ jak ty już piszesz TAKIE BZDURY to i cała reszta na to będzie patrzeć.Hmm... a dlaczego nie chcesz udowadniać, że to twój obrazek? Jest on wykonany ołówkiem na kartce więc z tym nie powinno być zadnego problemu, podłożyć coś pod skana, zrobić fotkę cyfrą, jest tyle możliwości, chyba że... nie jest on twój:o;)
EDIT:
@down: to zamiast uciekać powinieneś się bronić.
I takim czymś mnie ludzie denerwują ... Wiesz dlaczego usunąłem go ?
Ponieważ ludzie będą to czytać i zobaczą twoje kłamstwa i potem będe rozpoznywany jako złodziej.Dlatego go usunąłem.X(
up up:
Chodzi Ci o dorysowanie czegos ? To jest raczej zbyt...glupi pomysl... mozna bardzo latwo to sfalszowac... bo...
a: Mozna wydrukowac, dorysowac i zeskanowac ponownie
b: narysowac cos na czystej kartce , zeskanowac, i wkleic odpowiednio edytujac w PS.
Topic:
Praca wątpie nawet by ta #1 była twoja, nie umiesz nawet jej dobrze opisać, więc szczerze jakoś mówie że twoja wyobraźnia jest na bardzo kiepskim poziomie a co za tym idzie nie wymyślił byś takiego rysunku a co dopiero go narysował (Wyobraźnia to bardzo ważna rzecz w rysunkach... i to głownie ona "rysuje" ).
Patrząc także na twoje błędy ortograficznie... to widze tak samo zdolność plastyczną jak i językową.
No to pięknie ! Teraz mi piszecie że opis zależy od tego czy rys. jest mój ??????
hahaha.Super żart !!!
up:
No niestety, przyjzyl sie wszystkim ktozy rysowali..
Jakos opisuja swoja prace... moze malo ale opisuja... a ty gow... -.-
Wiec z tego mozna latwo wywnioskowac ze to nie twoje, to ze... "ktos ci pomagal"... ROTFL!!!!!!!!! Jak mozna pomagac osobie ktora szkicuje ? Chyba tylko pokolorowac moze osoba (obrobka na kompie)... to sie jeszcze zgodze...ale zeby 2 osoby szkicowaly jeden obrazek... to chyba nie normalne...nie sadzisz ? Wkoncu to jedna osoba miala pomysl i to ta jedna osoba wie jak to ma wygladac by bylo perfekcyjne..a nie ze we 2 osoby sie szkicuje... jestes zwyklym noobkujacym plagiatorem i to wszystko. Nawet wybronic sie nie umiesz... i wymyslasz jakies tandetne historyjki.
Dobra!! Poddaje się !! Tu nie można nic pisać bo zaraz cię krytykują !!! Te forum piszą (oprócz adminów) SAME NOOBY !!
up:
Nom, to idz...bedzie jednego mniej :) .
I zabierz te zplagiatowane pracki bo nie sa twoje.
mi to wisi cyz Twoje cyz nie :D
ale pracka mi sie nie podoba... nic ciekawego w niej nie ma , nic nie przyciaga wzroku, ani wykonanie ani pomysl :D
Dobra!! Poddaje się !! Tu nie można nic pisać bo zaraz cię krytykują !!! Te forum piszą (oprócz adminów) SAME NOOBY !!
Oprócz adminów, bo bana nie chcesz dostać? Rozczaruję Cię, modki też mogą Ci go wlepić:* pracki splagiatowane na 99%... nie dlatego, że zazdroszczę - nie umiem rysować i otwarcie się do tego przyznaję.
kostooch
13-04-2006, 08:05
I dlaczego mi sie tak wydawalo od poczatku?
Vanhelsen
13-04-2006, 12:33
Dobra!! Poddaje się !! Tu nie można nic pisać bo zaraz cię krytykują !!! Te forum piszą (oprócz adminów) SAME NOOBY !!Dałes prace do oceny, więc teraz wycierp krytykę, trzeba umiec przyjąć każdą krytykę z godnością a nie tylko tą, która ciebie zachwala...
p.s. jesli forum to same nooby to i ty jesteś jednym z nich ;) chyba, że nie jesteś na tym forum:confused:
Avager: zawsze można coś pod skana dołorzyć, cokolwiek
Rainfall
13-04-2006, 12:47
Dzięki za taki zaszczytny tytuł o miszczu =P.
Jeśli chcesz, żeby twoją pracę oceniać. Myślisz, że zawsze napiszemy, że jest bardzo dobra i cię wychwalimy, nawet za plagiat? Aż tacy głupi to my nie jesteśmy. A skoro to jest prawie napewno (nie mam 100% pewności, ale jakieś 99.9 owszem ^^) jest plagiat, to jak można nie krytykować? Czy na tym forum szerzy się powszechna dysmózgia i wodogłowie? :P (of cours nie mówie tutaj o wszystkich =P)
Jeśli chcesz udowodnić, że to jest TWOJE, połóż pracę na dywanie/czymś takim i zrób fotkę z dalszej odległości, jeszcze najlepiej pod ukosem. Z tego co widzę, z takim poziomem inteligencji to już by ci się nie udało tego podrobić :D.
Wykopany Noobeq
13-04-2006, 13:51
ale miernota, moja babcia rysuje 10 razy ladniejsze
Rainfall
13-04-2006, 14:32
ale miernota, moja babcia rysuje 10 razy ladniejsze
Nie musisz nam opowiadać o talencie swojej babci...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.