zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Male Pytanie

bestix
13-04-2006, 08:58
Siemka! chcialem sie dowiedziec co daje elven amulet wiem ze 50 ladunkow i zmiejsza obr. od wszystkieg, ale zmniejsza obr. tak jak stone skin i might? czy mniej i o ile? plx odp....

z gOrY tHx....

Masterek Danio
13-04-2006, 15:03
1.Szukaj plx :p
2.zmniejsza o 20%-30%

Vandoz
13-04-2006, 15:13
Jak wchodzi sie na strone startowa tibia.pl, to po prawej stronie jest taki pasek i rozne napisy. Szukasz tam amulety, kilikasz, pozniej jak otowrzy sie strona z amuletami szukasz tego o co ci chodzi, i masz rozwiazanie.

Wykopany Noobeq
13-04-2006, 16:08
Siemka! chcialem sie dowiedziec co daje elven amulet wiem ze 50 ladunkow i zmiejsza obr. od wszystkieg, ale zmniejsza obr. tak jak stone skin i might? czy mniej i o ile? plx odp....

z gOrY tHx....
zmniejsza o 99%, dostajesz hity od orshabala przewaznie za 1 hp

Vandoz
13-04-2006, 16:22

Twoj nick swiadczy o tobie.
@Topic

Zrób tak jak napisalem poprzednioB) .

Masterek Danio
13-04-2006, 19:34
Twoje posty świadczą o twojej inteligęcjiB)[orshabaal wali za 1000~1500 wiec jezeli o 99% to by dostał za 10~15]:D

Rascal Alton
13-04-2006, 21:06
co do amuletów i ringów na tibia.pl to raz sie przejechałem na might ringu, poniewaz jest napisane ze zmniejsza obrazenia(20 ładunków) więc myślałem ze zmniejsza o 100% ale sie myliłem i deadłem.

Vandoz
13-04-2006, 21:48
co do amuletów i ringów na tibia.pl to raz sie przejechałem na might ringu, poniewaz jest napisane ze zmniejsza obrazenia(20 ładunków) więc myślałem ze zmniejsza o 100% ale sie myliłem i deadłem.

Myślaleś??? Tibia nie miala by sensu, gdyby ci potowrki nic nie walily.
Wiec czytaj ze zrozumieniem, bo ja sie nigdy nie przejechalem na informacjach z tibia.pl
Elven Amulet 2.7 oz. Zmniejsza obrażenia od wszystkiego, ma 50 ładunków

@Down

Regulamin to ty musisz przeczytac.

PS:tylko po to siedzisz na forum???

Masterek Danio
13-04-2006, 22:00
Myślaleś??? Tibia nie miala by sensu, gdyby ci potowrki nic nie walily.
Wiec czytaj ze zrozumieniem, bo ja sie nigdy nie przejechalem na informacjach z tibia.pl A jesli szukajacy znalazl, to gz dla niego.
Temat do zamkniecia.:baby: A regulamin do przeczytania...
Nie spamuj postami typu: "jestem pierwszy", "ściągam, zaraz dam komenta", "bana mu", "zamknąć temat". Posty tego typu będą usuwane, a ich autorzy upominani.
@up:po to żeby odpowiadac na pytania -.-" a co do cytatu to nie jest napisane o ile PROCENT zmniejsza obrażenia.

bestix
14-04-2006, 08:58
Dobrze wiem ze na tibia.pl pisze ale tam pisze. Zmniejsza obr. od wszystkiego ma 50 ladunkow. ale nie wiedzialem o ile %,bo tam nie pisze o ile % zmiejsza might, ssa,i elven , aha i thx za odp. ;]

Vandoz
14-04-2006, 09:33
@Masterek Danio
Do pouczania sa modki. A ty mi na niego nei wygladasz...

Zmniejsza to zmniejsza. Ale nie zmniejsza do 0 to jest pewne. Wiec wiesz ze zmniejsza .

Masterek Danio
14-04-2006, 11:18
@Masterek Danio
Do pouczania sa modki. A ty mi na niego nei wygladasz...

Zmniejsza to zmniejsza. Ale nie zmniejsza do 0 to jest pewne. Wiec wiesz ze zmniejsza .
po pierwsze on wie o ile bo mu powiedzialem ze o 20%-30% po drugie znasz opcje edytuj ??[ja czytam zawsze cale tematy]