zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Polowanie w Nebulii

Saogarkass Silver
13-04-2006, 10:05
Hi Jakim pięknym miejscem jest Nebula to nie ma wątpliwości, pełno naszych rodaków, ale nie którzy to sie wybitnie nie umieją się bawić, jednym z takich jest Lord Mer, socerek z levelem okolo 34 który bawi sie w huntowanie na niższe levele, z wiązku z tym prosze Ludzi z wyższymi levelami, zamieszkujacych świat Nebula, a zwłaszcza mieszkańców Carlin o polowanie na niego, trzeba go troche nauczyć kultury:) Mam nadzieje że mój apel dotrze do jak największego grona odbiorców. Pozdrawiam

Masterek Danio
13-04-2006, 15:07
Lol nie tylko na tym swiecie tak jest na Askarze!!:( koles pod dp w thais uzyl ultimate explosion :evul: [82 sorc nicka nie pamietam]

Vandoz
13-04-2006, 15:20
Ta jasne. Wiedzcie ze prawie na kazdym swiecie tak jest. Ludzie sie nie zbiroa i na niego nie beda polowac, a jednak jesli, to on zacznie robic runy, bedzie je sprzedawal i tym samy zalatwi sobie prota. I wtedy beda mu mogli poskakac. Nierelane. CHoc fajny apel.B)

sir Tifejo
13-04-2006, 15:54
A moze wlasnie go bawi to "polowanie na nizsze levele"?

Wykopany Noobeq
13-04-2006, 16:00
ja tam wpisuje caly czas bezlitosne "leavy" w kopalniach lowlvlom i huntuje niepokornych wiec juz sie stalem postrachem calego serwera jak ktos mnie widzi to utani gran hur od razu wlacza i ucieka

skryhull
13-04-2006, 16:09
lol ale apel
z deka n00bowski
dam ci rade
uzbieraj runy sd\explo\hmmy ff\firebomb też sie mogą przydać i duzo uhów Exiva i ubij gnojka jak cie wkurza ;p w końcu nie ma takiego wysokiego levca
jak dygasz to poproś jakiegoś kolege o pomoc albo nawet żeby go blokował i cie uhał jak sie dyga pkować ^.-
tylko nie nabijaj takich postów i nie pisz apeli bo wyjdziesz na noobka :P a takich co polują na low levców jest wielu

Evul Tibian
13-04-2006, 17:22
Widzisz, jednego bawi stanie pod depo a drugiego bicie low lvli, nie zabronisz mu tego bo takie są prawa tej gry. Jesli przegnie to dostanie bana, a takto musisz na siebie uwazac.

Masterek Danio
13-04-2006, 19:28
ja tam wpisuje caly czas bezlitosne "leavy" w kopalniach lowlvlom i huntuje niepokornych wiec juz sie stalem postrachem calego serwera jak ktos mnie widzi to utani gran hur od razu wlacza i ucieka
Taa... low lvl'e umieja utani gran hur :D.W kopalniach jest duzo ludzi wiec ile razy miales red sqlla??:D

sir Tifejo
14-04-2006, 00:25
Taa... low lvl'e umieja utani gran hur :D.W kopalniach jest duzo ludzi wiec ile razy miales red sqlla??:D
Przeczytaj sobie inne posty tego usera - zauwazysz ze jest on kompletnym debilem.

Masterek Danio
14-04-2006, 00:27
Przeczytaj sobie inne posty tego usera - zauwazysz ze jest on kompletnym debilem.
Taa :) bo to jest Noobeq Pokopany :p

Vandoz
14-04-2006, 09:52
Taa :) bo to jest Noobeq Pokopany :p

Regulamin do przeczytania. >.<
Co do tego polowania. Jaki ma mlvl ten gosc którego chcesz "upolowac"???

Masterek Danio
14-04-2006, 10:02
Regulamin do przeczytania. >.<
Co do tego polowania. Jaki ma mlvl ten gosc którego chcesz "upolowac"???
A wcale że nie... bo ten user lamie zasady forum nickiem i glupota [zemsta huh??].Zacytuj mi wers regulaminu.

Eiren
14-04-2006, 11:02
Na każdym świecie są PK i tego nie zmienisz ... Jedni robią to dla zabawy bo nie zależy im na postaci , a jedni dla zarobku. Jak cię zabił to zbierz ekipe i też go ubij :D nie ma to jak zemsta :] .

sir Tifejo
14-04-2006, 20:51
A wcale że nie... bo ten user lamie zasady forum nickiem i glupota [zemsta huh??].Zacytuj mi wers regulaminu.
1. Wulgarnego języka, przekleństw, wyzwisk i obrażania innych userów. Nie wolno również omijać auto-cenzury poprzez wstawianie kropki w srodku wyrazu bądź zamiany np. "u" na "v".
Fakt, ze lamie zasady forum jest faktem. Co nie zmienia faktu, ze nie wolno obrazac innych. Nawet jesli ma taki nick. Przynajmniej ja to tak interpretuje.