Pokaż pełną wersje : Polujac na Doom Brigade - cz 3. DB-pragnienie Berger- sprite
No coz by tu dotac moge powiedziec ze Doom Brigade jest "prawie jak Arcanium". To kolejny filmik z znanej juz wszytskim seri ktora dostarczyla mi sporo kibicow i fanow na Iridi.
http://rapidshare.de/files/17881320/dbpk.rec.html
opis filmu: niema to jak postawic chara na bocie i pojsc siku.... nieladnie. Wy nie mozecie isc do kibla chyba ze jestescie w pz.
Jak by ktos nie byl wtajemniczony, tu sa poprzednie filmiki z serii Armanio hunt:
sorc na necro
http://rapidshare.de/files/14588934/pkeeys.rec.html
knight na larvach
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/6452
Pozdro dla kibicow xD
no ostatnia czesc very najs :D szybka akjca , krotko, szybko i przyjemnie ;)
Witam :)
Jestem jednym z w/w fanow serii polujac na doom brigade :)
Nie dlatego ze sie solidaryzuje z " wstretnymi PK-rami " ale lubie takie akcje ;p
Filmy wasze sa konkretne,nie ma godzinnego ladowania plecakow lub latania z exiva po calej Tibi.
Wszystko sparwnie i szybko.
Bo i cel uswieca srodki,wiec tylko nie pisac tu o tym ze afke`ra moze kazdy uwalic.:)
Podsumowujac w obcym jezyku : " macie cochones " :D
Pasujacym mottem jest tekst z utworu Hemp Gru.
" (...) Tylko spryt i logika i gamon znika (..)"
Pozdrawiam serdecznie :D
hahaha ładnie ładnie :D!!! Jeszcze z 2 takie akcje i mozna zrobic ciekawy wma z tego :D !!!! Trzymaj tak dalej :P
hahaha ładnie ładnie :D!!! Jeszcze z 2 takie akcje i mozna zrobic ciekawy wma z tego :D !!!! Trzymaj tak dalej :P
To musza sie spieszyc bo DB sie rozpada.
@Berger
Takie 2 wiadomosci ode mnie, pierwsza to gratuluje fragow(chociaz ubicie takich postaci majac 2 sorcow na 30+ lvlu to nie zaden problem =d), bedziemy wiedzieli kogo nie przyjmowac jesli DB sie kiedys zrosnie na nowo. Co do drugiej wiadomosci, nie udalo Ci sie nas zmieszac z blotem ( chodzi o post w temacie w wydarzeniach ze swiatow =)).
@panicz -thx:))
@rankor - nie ma DB nie mam juz po co sie logowac na iridie... bo w tibie juz nie gram, moze jak sie zrosniecie... chyba ze eze zrobi cos co zakonczy wojne :D. Udalo mi sie i to bardzo dobrze ;].
Kolejny film??(mam nadzieje).
Danthorr
13-04-2006, 23:31
Echh.. Szkoda tylko, że zabijacie naszych na afku+ jak nie ma 'nikogo' online.
Dziwne, ze jak ja jestem online to siedzicie w pz. Itak tu nie gracie, to czego sie boicie?
U all vs ja? =)
@up Danthorr jakbys byl na ich miejscu to bys zatakowal 95 knighta ? pomysl kiedys logicznie i chyba najlepiej jest robic takie akcje kiedy jest was najmniej
co do filmu ta akcja bardzo fajna :)
Danthorr
14-04-2006, 07:14
Masz racje Marcisz, ale nie bija nikogo jak jest online ktos 50+. Ktorego (gdyby tylko umieli) mogli by z latwoscią dropnąc. Tymczasem chwalą sie zabijaniem 30 lvli.
Masz racje Marcisz, ale nie bija nikogo jak jest online ktos 50+. Ktorego (gdyby tylko umieli) mogli by z latwoscią dropnąc. Tymczasem chwalą sie zabijaniem 30 lvli.
nie blaznij sie stary tyle Ci powiem, cya
nie moglem sciagnac tych 2 filmikow z rapidshare :(:( a ten na larwach to niezly byl hahaha ;:P
humm... jakos ubilem waszego lidera ezekiela 48 Ek wtedy 44 palkiem. A jak sie logam przybiegaja do mnie wasi knighci a wydo mnie jak pieski do PZ. Jakos niechce mis ie waste SD robic na waszych knightow... a sorce nie expia jak sa sami online wiec prosze nie blaznij sie bo lvl ci do glowy uderzyl chyba.
humm... jakos ubilem waszego lidera ezekiela 48 Ek wtedy 44 palkiem. A jak sie logam przybiegaja do mnie wasi knighci a wydo mnie jak pieski do PZ. Jakos niechce mis ie waste SD robic na waszych knightow... a sorce nie expia jak sa sami online wiec prosze nie blaznij sie bo lvl ci do glowy uderzyl chyba.
Bergerku ja też knight jestem :(? I Jegreed też :(? Co do expienia to hmm... mniem się nie kce a reszta nie wiem :P.
Maxxonek
15-04-2006, 00:06
Gratz ! Super movie i w ogole Was kocham ;> Takie komentarze lubicie ? :> Prosze bardzo, mi to nie zaszkodzi ;) Just lose it _/
Maxx~ - Thx. Ale wole jak komentarze sa szczere ;p. Btw widzialem film jak przyszli cie ubic Sheilon z ekipa, mimo ze bylem w stanie wojny z wami jakos tobie kibicowalem wtedy bo calkiem ladnie se z nimi radziles a gdyby nie lov hity z exori kogos z nich by padl mimo ze po ciebie przyszli,(mam wrazenie ze na uh bocie jechales;p). Jak juz pisalem, nie ubijam was bo wszystkich nienawidze ale eze sam tego chcial i dlatego z wami wszytkimi walcze.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.