PDA

Pokaż pełną wersje : Jak zdobyć książki : Blue Tome , Green Tome itp.

Jarakuzo
13-04-2006, 12:07
W jaki sposób mogę zdobyć książki : Blue Tome , Green Tome itp.

Fajnie one wygladają i chciałbym sobie nimi urządzić domek :p

Vandoz
13-04-2006, 15:28
Red Tome wypada z Wralocka. Purple Tome wypada z Demona. Grey,Green i Blue Tomy maja w opisie takie cos:
Wypada z : Ten przedmiot nie wypada z żadnego potwora. Być może jest to przedmiot dostępy z jakiegoś questu, można go po prostu znaleźć gdzieś na mapie, lub nie można go zdobyć w ogóle.
Wiec jesli sie nie myle sa dostepne albo z questów albo nie mozna ich zdobyc. Najlepiej te wszystkie ksiazki spróbuj kupic u playerów. Nie znam cen wiec nie powiem. Ale moze ci sie uda je nabyc. Powodzenia!

sir Tifejo
13-04-2006, 15:55
Nie sa do zdobycia z qesta, kiedys BYL taki qest/wypadaly z czegos, aktualnie tego nie ma.
Dodam jeszcze ze sa CHOLERNIE drogie, wypadaja b.zadko, i sa dostpene [do sprzedazy] tylko na najstarszych serverach.

Wykopany Noobeq
13-04-2006, 16:06
W jaki sposób mogę zdobyć książki : Blue Tome , Green Tome itp.

Fajnie one wygladają i chciałbym sobie nimi urządzić domek :p
mozna kupic te tomy u npc dark rodo w thais

Vandoz
13-04-2006, 21:55
Nie sa do zdobycia z qesta, kiedys BYL taki qest/wypadaly z czegos, aktualnie tego nie ma.
Dodam jeszcze ze sa CHOLERNIE drogie, wypadaja b.zadko, i sa dostpene [do sprzedazy] tylko na najstarszych serverach.

Dzienki za poprawke ;)

TEmat do zamkniecia.

PS:Jarakuzo, wielkie GZ dla ciebie jak kupisz. Próbowalem 3h :baby:

Palladyn von hellgate
14-04-2006, 22:18
takiego npc jak dark rodo nie ma a z tego coio sie orientuje to 1 koles an natice selowal gerrn toma za ok 150 k i mowil mi ze kiedys zlotowal go z behemta

sir Tifejo
14-04-2006, 23:28
takiego npc jak dark rodo nie ma a z tego coio sie orientuje to 1 koles an natice selowal gerrn toma za ok 150 k i mowil mi ze kiedys zlotowal go z behemta
Bierz przyklad ze mnie - ignoruj posty tego czlowieka.
Co do "gerrn" (green?) tome - mozliwe, ale tak czy siak - to bylo KIEDYS, watpie zeby teraz wypadal z behe. Zreszta, cena na najstarszym swiecie za taka ozdobe - zdecydowanie za duzo. Tym bardziej, ze na mlodszych swiatach cena podskoczy pewnie o wiele, wiele wiecej.