Pokaż pełną wersje : Kick
Grałem sobie a tu nagle mnie wylogowało i nie moge sie zalogować! Connection timeout. Czyżby restart servów? Już sie zalogowałem ale nagle były jakieś massowe kicki! co sie dzieje?
Wykopany Noobeq
13-04-2006, 13:50
wlasnie padlem przed chwila od kicka zerk mnie zabil, wypadl mms :/
Moze to sa lagi na servie, albo wasze. Logowalem sie Aurerze ale nie bylo lagów ani kicków. Dziwne gralem tam ok. 4h.
Edit: literówka
Wykopany Noobeq
13-04-2006, 15:51
Moze to sa lagi na servie, albo wasze. Logowalem sie Aurerze ale nie bylo lagów ani kicków. Dziwne gralem tam ok. 4h.
Edit: literówka
a ja gralem dzisiaj 5 minut: zalogowalem sie, poszedlem na draga fryzus you can see i dead i opadl ze mnie brajt sword :/
sir Tifejo
13-04-2006, 15:59
Fajny secik, MMS i "brajt" sword. I to w jeden dzien Ci wypadlo, coz Ty teraz zrobisz!
Wykopany Noobeq
13-04-2006, 16:03
Fajny secik, MMS i "brajt" sword. I to w jeden dzien Ci wypadlo, coz Ty teraz zrobisz!
walcze z wiatrakami
Maximus89
13-04-2006, 16:09
walcze z wiatrakami
A ja walcze z idiotami na forum....wyjdz i nie wracaj
TO JUŻ 2 kick dzisiaj lagów nie mam. Tylko ciągle mnie i kolegów kickuje na aurei!
nigdy tak nie miałem. Po kicku kilkanascie minut sie wlogować nie mogę!
Nie można nigdzie iśc expić bo jak cie kicknie to dedniesz
TO JUŻ 4 Kick dziś coś się musiało stać!
Wszyscy na aurei piszą na trade że mają kicki/mass kicki!
A mi robi tak jak by mega lago kicka :D walcze se i tu nagle postac sie zatrzymuje jak by sie zawiesilo i niemoge sie zalogowac a potem pojawiam sie w grze na red albo w swiatyni :/ (SECURA)
Na Titani to samo. Kicki cały czas. Było dobrze mniej więcej do godziny 12.30 potem ...
@wykopany noobeq
Nimusisz pokazywać na tym forum jakim jesteś idiotą
Kicki dzisiaj sa na wszystkich serverach niemieckich... nastepstwem tego bendzie oczywiscie... COFKA! Nie przejmujcie sie dedami, bo raczej cipy zrobia restart do stanu z 9.00 dzis, gorzej maja ci co expili caly dzien - tz. JA!
Ja tez mielem juz dzisiaj trzy kicki, a normalnie nawet małych lagów nie mam.
(tylko nie cofka serwów! wyszedlem z rook'a i tyle rzeczy pozałatwiałem, oby nie to)
Wykopany Noobeq
13-04-2006, 17:21
serwery wlasnie zostaly cofniete
english server rox ale tez mielismy kilka mass kickow :/
zimne_piwo
13-04-2006, 17:48
może się mylę, ale czy te lagi/kicki nie są spowodowane edycją map? np koło hydr po ssie został dodany kawałek mapki, tam gdzie ludzie brali tp :)
Nie mogę się zalogować do tibii ani wejść na tibia.com. Akurat dziś lvl wbiłem!
Chyba restartują servy.
Już chyba wszystko w porządku
Radzik the'Secura
15-04-2006, 00:02
Bosko :/ Kocham was CipSoft ;*
Apr 13 2006, 12:35:40 CET Killed at Level 56 by a dragon
Piotrek Marycha
08-07-2006, 00:28
szukajac jakiegos tematu o lagach postanowilem odświerzyć ten, mianowicie mam taki problem ze czesto mnie kicuje z gry, nie mam lagow tylko czasami Pyk! i jestem w swiatyni;// nie wiem czy to taki okres byl (2 dedy w ciagu 3-4 dni chyba) czy to moja wina, wezcie napiszcie czego to moze byc wina i jak moge temu zaradzic bo przez to nie moge grac (idąc na expowisko: kicknie czy nie kicknie...;( )
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.