zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dark Monk

Beter
13-04-2006, 18:29
Chciałbym zapytac się wszystkich czy znają jakieś taktyki na Dark Monka .
Jest on strasznie szybki i mocny w zwarciu. Przekonał się otym mój paladyn na 21 lev ,który umarł szybko. Jak ktoś ma jakąś taktykę na Darck Monka i zechciał się nią podzielic to niech ją napiszę z góry dziękuje wszystkim.

szymon287
13-04-2006, 20:41
omga nie ma taktyk nie niektore potki =/ masz kilka mozliwosci:
1. bijesz fast z run
2. uciekasz
3. stoisz i patrzysz kiedy sie ubije

*Dibov*
15-04-2006, 15:01
Mysle ze na dark monka jest tylko 1 taktyka (dla paladyna). Jezeli chcesz na nim huncic wez troche boltow, uciekaj i bij go na full ataku.:) :)

Venderer
15-04-2006, 15:04
Mysle ze na dark monka jest tylko 1 taktyka (dla paladyna). Jezeli chcesz na nim huncic wez troche boltow, uciekaj i bij go na full ataku.:) :)
OMG, ale żeś doj***ł... Zarąbista taktyka, szczególnie, że palek nie ma innej możliwości działania i zawsze tak robi...-.-

Co do Dark Monka, to potwór jak każdy inny, puki nie będziesz w stanie mu ucieć i będzie Cię mocno bił to staraj się go omijać.

Mignus
15-04-2006, 15:39
najlepiej mieć blokera 36 lvl ( ja blokłem na 20 i przezylem) a ty walisz jeśli owego blokera nie posiadasz to ....... Bardzo często spotykany napis i odwiedzamy świątynie xD

Bambus Freestyler
15-04-2006, 15:50

Ostry jestes... :D Nikt nie wie ze pall bije tylko na full atak co?? A z reszta po h*j ci na te dark monki isc?? ;/ Idz lepiej na guardy albo cus...

szymon287
15-04-2006, 17:17
najlepiej mieć blokera 36 lvl ( ja blokłem na 20 i przezylem) a ty walisz jeśli owego blokera nie posiadasz to ....... Bardzo często spotykany napis i odwiedzamy świątynie xD

omg noi co ze ktos nie ma blockera -.-" rozne sa wypadki i wtedy uzywa sie runek leczacych np. UH! a nie od razu do swiatyni -.-'

Flisik
15-04-2006, 18:43

WOW! 8o Ale jestes mocny! Niesamowite! Ja na 16lvl knightem bez blokowania i w asyscie assasinów zarabałem go jakoś. Dark monk jest sux.

gavreonien
16-04-2006, 10:39
eee ? Dark Monk jest taki straszny ?? nie wydaje mi sie :P ale dla niskolevelowych postaci może być niebezpieczny :) nie warto je huncic :)

Ps: Dark Monk jest (znacznie) słabszy od zwykłego Monka...

Mignus
16-04-2006, 10:52
jakie miałeś Eq na 16 lvl ?? Nie warto huncic bo najlepsze co wypada to chyba lampa xD a tak to Staff ( taki kij nie wiem jakie sie dokładnie nazywa) i jakiś kawałek kartki :/

Krizz
16-04-2006, 10:55
- czyścimy.

Batu Bestija
16-04-2006, 22:40
Njlepiej SSumonuj se Fire Devila Druidem.
Ja na 26 Druid mialem Guadmire ro d i walczylem z 3 assassianami i 2 dark monkami i je zabilem bo Fire Devil Wali Kombo po 70 Assasianom i dark monkom a ja dobijalem z rod i hmm.:) :)
Takie Potwory jak monk,Dark Monk,ghost,Assassian, sa nie oplacalne do expienia dal palla i knighta(zalezy od shielding) assain upije knighta na 30 lvl i bedzie mu bral po 90 :p wiec trzeba go szybko ubic.A co do dark monka to w pojedynke mojemu druidowi bral 40,50,30,70 hp.Najlepiej Atakowac z mana block :) :)

Samuraj Jackas
16-04-2006, 23:56
Moim zdaniem najlepszat taktyka na niego to sumon darka normalengo i z nim na darka leciec. dark nie ma szans. :p

Conan Barbarzyncaa
17-04-2006, 00:05
Podchodzisz z giant swordem na skillach 70/70 i zabijasz na 2 ciosy :D

aaron Fort
17-04-2006, 16:51
Taktyka na dark monka?? Bohy , 70 dista :D 25 lvl mysle ze starczy i juz DM nie powinien nas doganiac ja tak pare razy zabilem dark monka ale jakis noob mnie bloknol i bym padl:P:P

Xyron
17-04-2006, 21:58
Chyba ty!
Wy nigdy w tibia nie gralisicie?
sposup:
-Blokownik (conajmniej 100 lvl, skille po 90 i kolo 30 bp uhow)
Najlepiej zeby bylo dwoch (zblokuja przejscie do strzelaczy)(albo nawet 3, lepiej to wyglada)
-Strzelacze (Kolo 4 Mistrzuf czarodziejuf, wszyscy wala super explozje-ue)
-Uleczacze (Okolo 4 Starszych druidow, wszyscy uderzaja masowe uleczenie, zeby zaden ze zbloczencow nie det)
-1 paladyn krecacy film (TIBIA CAMERA 7.6)
-Niech kazdy z strzelaczy i leczaczy przyzwie po 2 ogniste elementy (fe)

Zmieszcze tutaj tesz podzial loota po polowaniu:
Kij ciemnego mnicha dzielimy nozem na tyle rownych czesci ile bylo osob w druzynie.
Kapcie ciemnego mnicha codziennie nosi kto inny.

To wszystko, rzycze powodzenia!

Arcydemon
17-04-2006, 22:15
dziś moim 15 levelowym knightem [dragon shield, p set, serpent dword, steel helmet, leather bots] bloczyłem naraz darka i assasina [tak to sie pisze?] miałem shotera 24 palka, 25 druida, Fire devila i archera ;p nie straciłem ani jednego HP, poprostu nie zdążyły mie ubic... solo.... sam nie wiem, raczej niedałbym rady... bo chyba, zę miałbym soro UH :)

Venderer
17-04-2006, 22:30
Myślałem, że ta sprawa się zakończy ale widać w tym temacie teraz wszyscy się chwalą jak to zablokowali DM =.= Przecież to nic nie jest...

Na 22 lvlu w p secie, D shield, FS + shooter palek 53 dista, blokowałem 2 Assy i 1 DC, kosiłem na full atk u zeszły mi 2 IHy -.- szkoda UHów... Więc czym wy się tu martwicie/chwalicie? Równie dobrze można zrobić temat o Cyclopach bo jak taki dorwie pala bez tarczy to też można się wracać po plecak -.-

Aha ten mój "hunt" był tylko na zabawe nie na mega szpan, ogólnie to troche waste...

gavreonien
17-04-2006, 22:33
Chyba ty!
Wy nigdy w tibia nie gralisicie?
sposup:
-Blokownik (conajmniej 100 lvl, skille po 90 i kolo 30 bp uhow)
Najlepiej zeby bylo dwoch (zblokuja przejscie do strzelaczy)(albo nawet 3, lepiej to wyglada)
-Strzelacze (Kolo 4 Mistrzuf czarodziejuf, wszyscy wala super explozje-ue)
-Uleczacze (Okolo 4 Starszych druidow, wszyscy uderzaja masowe uleczenie, zeby zaden ze zbloczencow nie det)
-1 paladyn krecacy film (TIBIA CAMERA 7.6)
-Niech kazdy z strzelaczy i leczaczy przyzwie po 2 ogniste elementy (fe)

Zmieszcze tutaj tesz podzial loota po polowaniu:
Kij ciemnego mnicha dzielimy nozem na tyle rownych czesci ile bylo osob w druzynie.
Kapcie ciemnego mnicha codziennie nosi kto inny.

To wszystko, rzycze powodzenia!

Kolega sie tylko zapytał ta ironia jest niepotrzebna .......

Sebidin
19-04-2006, 11:07
na dark monku najlepiej huncic najtem
dle pala są lepsze miejsca niż katedral

Master'ek
19-04-2006, 17:10
Bez przesady ja w Dark Catedral poszlem z kolega 16lvl sorcer i ja wtedy mialem 10lvl druid (albo nawet 9) i jakos go zabilismy bez straty uh i ih ani zadnych innyh runek.

Magic Gladiator
19-04-2006, 21:33
Dark Monk jest 2 razy słabszy od normalnego, więc nie masz się czym martwić.
Sam Monk to nie potęga, więc zhuncisz na spox.Ja raz byłem sorcem tak mi to zbrzydło wezcie tego DM.Wypadl mi...................Staff :D.