Pokaż pełną wersje : Dark Monk
Chciałbym zapytac się wszystkich czy znają jakieś taktyki na Dark Monka .
Jest on strasznie szybki i mocny w zwarciu. Przekonał się otym mój paladyn na 21 lev ,który umarł szybko. Jak ktoś ma jakąś taktykę na Darck Monka i zechciał się nią podzielic to niech ją napiszę z góry dziękuje wszystkim.
szymon287
13-04-2006, 20:41
omga nie ma taktyk nie niektore potki =/ masz kilka mozliwosci:
1. bijesz fast z run
2. uciekasz
3. stoisz i patrzysz kiedy sie ubije
Mysle ze na dark monka jest tylko 1 taktyka (dla paladyna). Jezeli chcesz na nim huncic wez troche boltow, uciekaj i bij go na full ataku.:) :)
Venderer
15-04-2006, 15:04
Mysle ze na dark monka jest tylko 1 taktyka (dla paladyna). Jezeli chcesz na nim huncic wez troche boltow, uciekaj i bij go na full ataku.:) :)
OMG, ale żeś doj***ł... Zarąbista taktyka, szczególnie, że palek nie ma innej możliwości działania i zawsze tak robi...-.-
Co do Dark Monka, to potwór jak każdy inny, puki nie będziesz w stanie mu ucieć i będzie Cię mocno bił to staraj się go omijać.
najlepiej mieć blokera 36 lvl ( ja blokłem na 20 i przezylem) a ty walisz jeśli owego blokera nie posiadasz to ....... Bardzo często spotykany napis i odwiedzamy świątynie xD
Bambus Freestyler
15-04-2006, 15:50
Ostry jestes... :D Nikt nie wie ze pall bije tylko na full atak co?? A z reszta po h*j ci na te dark monki isc?? ;/ Idz lepiej na guardy albo cus...
szymon287
15-04-2006, 17:17
najlepiej mieć blokera 36 lvl ( ja blokłem na 20 i przezylem) a ty walisz jeśli owego blokera nie posiadasz to ....... Bardzo często spotykany napis i odwiedzamy świątynie xD
omg noi co ze ktos nie ma blockera -.-" rozne sa wypadki i wtedy uzywa sie runek leczacych np. UH! a nie od razu do swiatyni -.-'
WOW! 8o Ale jestes mocny! Niesamowite! Ja na 16lvl knightem bez blokowania i w asyscie assasinów zarabałem go jakoś. Dark monk jest sux.
gavreonien
16-04-2006, 10:39
eee ? Dark Monk jest taki straszny ?? nie wydaje mi sie :P ale dla niskolevelowych postaci może być niebezpieczny :) nie warto je huncic :)
Ps: Dark Monk jest (znacznie) słabszy od zwykłego Monka...
jakie miałeś Eq na 16 lvl ?? Nie warto huncic bo najlepsze co wypada to chyba lampa xD a tak to Staff ( taki kij nie wiem jakie sie dokładnie nazywa) i jakiś kawałek kartki :/
Batu Bestija
16-04-2006, 22:40
Njlepiej SSumonuj se Fire Devila Druidem.
Ja na 26 Druid mialem Guadmire ro d i walczylem z 3 assassianami i 2 dark monkami i je zabilem bo Fire Devil Wali Kombo po 70 Assasianom i dark monkom a ja dobijalem z rod i hmm.:) :)
Takie Potwory jak monk,Dark Monk,ghost,Assassian, sa nie oplacalne do expienia dal palla i knighta(zalezy od shielding) assain upije knighta na 30 lvl i bedzie mu bral po 90 :p wiec trzeba go szybko ubic.A co do dark monka to w pojedynke mojemu druidowi bral 40,50,30,70 hp.Najlepiej Atakowac z mana block :) :)
Samuraj Jackas
16-04-2006, 23:56
Moim zdaniem najlepszat taktyka na niego to sumon darka normalengo i z nim na darka leciec. dark nie ma szans. :p
Conan Barbarzyncaa
17-04-2006, 00:05
Podchodzisz z giant swordem na skillach 70/70 i zabijasz na 2 ciosy :D
aaron Fort
17-04-2006, 16:51
Taktyka na dark monka?? Bohy , 70 dista :D 25 lvl mysle ze starczy i juz DM nie powinien nas doganiac ja tak pare razy zabilem dark monka ale jakis noob mnie bloknol i bym padl:P:P
Chyba ty!
Wy nigdy w tibia nie gralisicie?
sposup:
-Blokownik (conajmniej 100 lvl, skille po 90 i kolo 30 bp uhow)
Najlepiej zeby bylo dwoch (zblokuja przejscie do strzelaczy)(albo nawet 3, lepiej to wyglada)
-Strzelacze (Kolo 4 Mistrzuf czarodziejuf, wszyscy wala super explozje-ue)
-Uleczacze (Okolo 4 Starszych druidow, wszyscy uderzaja masowe uleczenie, zeby zaden ze zbloczencow nie det)
-1 paladyn krecacy film (TIBIA CAMERA 7.6)
-Niech kazdy z strzelaczy i leczaczy przyzwie po 2 ogniste elementy (fe)
Zmieszcze tutaj tesz podzial loota po polowaniu:
Kij ciemnego mnicha dzielimy nozem na tyle rownych czesci ile bylo osob w druzynie.
Kapcie ciemnego mnicha codziennie nosi kto inny.
To wszystko, rzycze powodzenia!
Arcydemon
17-04-2006, 22:15
dziś moim 15 levelowym knightem [dragon shield, p set, serpent dword, steel helmet, leather bots] bloczyłem naraz darka i assasina [tak to sie pisze?] miałem shotera 24 palka, 25 druida, Fire devila i archera ;p nie straciłem ani jednego HP, poprostu nie zdążyły mie ubic... solo.... sam nie wiem, raczej niedałbym rady... bo chyba, zę miałbym soro UH :)
Venderer
17-04-2006, 22:30
Myślałem, że ta sprawa się zakończy ale widać w tym temacie teraz wszyscy się chwalą jak to zablokowali DM =.= Przecież to nic nie jest...
Na 22 lvlu w p secie, D shield, FS + shooter palek 53 dista, blokowałem 2 Assy i 1 DC, kosiłem na full atk u zeszły mi 2 IHy -.- szkoda UHów... Więc czym wy się tu martwicie/chwalicie? Równie dobrze można zrobić temat o Cyclopach bo jak taki dorwie pala bez tarczy to też można się wracać po plecak -.-
Aha ten mój "hunt" był tylko na zabawe nie na mega szpan, ogólnie to troche waste...
gavreonien
17-04-2006, 22:33
Chyba ty!
Wy nigdy w tibia nie gralisicie?
sposup:
-Blokownik (conajmniej 100 lvl, skille po 90 i kolo 30 bp uhow)
Najlepiej zeby bylo dwoch (zblokuja przejscie do strzelaczy)(albo nawet 3, lepiej to wyglada)
-Strzelacze (Kolo 4 Mistrzuf czarodziejuf, wszyscy wala super explozje-ue)
-Uleczacze (Okolo 4 Starszych druidow, wszyscy uderzaja masowe uleczenie, zeby zaden ze zbloczencow nie det)
-1 paladyn krecacy film (TIBIA CAMERA 7.6)
-Niech kazdy z strzelaczy i leczaczy przyzwie po 2 ogniste elementy (fe)
Zmieszcze tutaj tesz podzial loota po polowaniu:
Kij ciemnego mnicha dzielimy nozem na tyle rownych czesci ile bylo osob w druzynie.
Kapcie ciemnego mnicha codziennie nosi kto inny.
To wszystko, rzycze powodzenia!
Kolega sie tylko zapytał ta ironia jest niepotrzebna .......
na dark monku najlepiej huncic najtem
dle pala są lepsze miejsca niż katedral
Master'ek
19-04-2006, 17:10
Bez przesady ja w Dark Catedral poszlem z kolega 16lvl sorcer i ja wtedy mialem 10lvl druid (albo nawet 9) i jakos go zabilismy bez straty uh i ih ani zadnych innyh runek.
Magic Gladiator
19-04-2006, 21:33
Dark Monk jest 2 razy słabszy od normalnego, więc nie masz się czym martwić.
Sam Monk to nie potęga, więc zhuncisz na spox.Ja raz byłem sorcem tak mi to zbrzydło wezcie tego DM.Wypadl mi...................Staff :D.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.