Pokaż pełną wersje : Ile dista powinienem miec?
Ile dista powinienem miec 53 palem?
Prosze o nie usuwanie i nie zamykanie tematu
Z gory dziekuje.
nie znam się na palach ale patrząc na mojego kolege 24 pladyn 68 skilla to ty powinieneś mieć conajmniej z 85 tak mi się wydaje
Zala Milis
13-04-2006, 21:08
ta i wydac z 30k na speary:P
pall jest najbardziej udupiony od wakacji, i ja nim gram :P (55 dist )
Gustaw Zabijaka
13-04-2006, 22:50
Od 80-85 najlepiej jakbys potrenil do 85 to juz bys fajnie walil xD
Najlepiej 100, jak masz czas to pyknij 120, co ci tam.
slawekmag
14-04-2006, 20:30
85-99, oczywiście jak chcesz więcej to nie mam nic przeciw :evul:
ja mam 49lvl i 74 dista, ale gram na non-pvp i nie ma jak trenić, można na geo, ale kto mi trapnie??
Arathorn
14-04-2006, 20:52
Ile dista powinienem miec 53 palem?
Więcej.
<limit -.->
IMHO 80 wystarczy, chociaż powiem, że opłaca się wydać trochę kaski na speary, w końcu zawsze jest ten komfort expienia?
Signed,
Bunco.
Vam'pirek1991
14-04-2006, 22:23
Ja na 8lvl jak wyszedłem z rooka to od razu skillowanie i na 8 lvl mialem 78 dista i do tej pory tyle mam. Na speary wydałem ok. 20k :/
Wojtas_Smieciarz
16-04-2006, 18:10
a ja zrobilem 87 dista(40% do 88) na 45lvl-u szpan ^^ sporo kaski poszlo ale odechcialo mi sie expic nim na tym servie(PA-ndoria) bo widze jak padąja na expie moi kumple przez niewyrzytych ludzi :)
Nie tren, szkoda czasu. Lepiej duzo strzelac boltow/strzal.
Frajernia używająca botów do podnoszenia spearów sie odzywa ;/
a wtedy gdy ja mając 8 lv i ćwicze uczciwie....gdy ktoś zada mi pytanie "skills?" ...odpowiem mniej wiecej "50" albo nawet mniej to " hahahahahahahah jaki nooob, ja mam 80 dist" ;/ nic dziwnego jak uzywacie multi clientów i botów do podnoszenia spearów...jedną postacią robicie monka a druga wam skiluje.
Dla mnie to wypaczanie sensu gry.....osobiscie gdy widze kogos uzywającego bota to zgłaszam raporty ;] bo wy gracie w ciotowaty sposób....tylko włączyć i ch**j i gotowe za jakis tam czas.a ja gram uczciwie i zmudnie podnosze te speary az mnie palce bolą od podnoszenia.
dlatego właśnie nie szanuję większosci paladynów bo to postac która mozna najłatwiej cokolwiek osiągnąć za pomocą oszustw.
z podziwem patrzę tylko na nieliznych druidów osiagających level około 100....oni nawet jezeli uzywali botów do run itd....to i tak musieli niezle kombinować zeby zrobić takiego expa. z Podziwem tez patrzę na knightów którzy maja skile około 90....oczywiscie nie mówie ze kazdy dobry paladyn to uzytkownik botów ale w większosci napewno.
Przypomniał mi się pewien wielki "silny" jegomośc z pandorii z tego co pamiętam nazywał się "Fenza"....na forum tibia.com przyznał siedo uzywania botów,multi clientów ,oszustw na których zrobił 120 level....nieuczciwie bez zadnego wysiłku jechał na wspomagaczach. Za to dostał Bana na 30 dni....
po 30 dniach moze się zalogowac i grać dalej i nie poniósł zadnej konsekwencjii.....więc z tego wynika ze nasze kochane cipy gówno sobie z tego robią opłaca sie oszukiwać,dlatego ja juz na tę grę patrzę z przymruzeniem oka.
gavreonien
16-04-2006, 19:32
Miej takie skille jakie Ci sie podobają . Jeśli uważasz że za dużo boltów Ci leci np. na gs'a to poćwicz .
Ja na 50 lvlu miałem 75 i nie miałem zamiaru skillowac poźniej
Aires Ci dobrze podpowiedział : skille same Ci wejdą jak będziesz nawalał z Bolts/Arrs
Good Luck
Gav~
Nie trenie wiecej
Dzieki ; )
temat mozna zamknac
czerwony druid
01-06-2006, 21:55
powinieneś mieć gdzieś z 80+ skilla ;)
Frajernia używająca botów do podnoszenia spearów sie odzywa ;/
a wtedy gdy ja mając 8 lv i ćwicze uczciwie....gdy ktoś zada mi pytanie "skills?" ...odpowiem mniej wiecej "50" albo nawet mniej to " hahahahahahahah jaki nooob, ja mam 80 dist" ;/ nic dziwnego jak uzywacie multi clientów i botów do podnoszenia spearów...jedną postacią robicie monka a druga wam skiluje.
Dla mnie to wypaczanie sensu gry.....osobiscie gdy widze kogos uzywającego bota to zgłaszam raporty ;] bo wy gracie w ciotowaty sposób....tylko włączyć i ch**j i gotowe za jakis tam czas.a ja gram uczciwie i zmudnie podnosze te speary az mnie palce bolą od podnoszenia.
dlatego właśnie nie szanuję większosci paladynów bo to postac która mozna najłatwiej cokolwiek osiągnąć za pomocą oszustw.
z podziwem patrzę tylko na nieliznych druidów osiagających level około 100....oni nawet jezeli uzywali botów do run itd....to i tak musieli niezle kombinować zeby zrobić takiego expa. z Podziwem tez patrzę na knightów którzy maja skile około 90....oczywiscie nie mówie ze kazdy dobry paladyn to uzytkownik botów ale w większosci napewno.
Przypomniał mi się pewien wielki "silny" jegomośc z pandorii z tego co pamiętam nazywał się "Fenza"....na forum tibia.com przyznał siedo uzywania botów,multi clientów ,oszustw na których zrobił 120 level....nieuczciwie bez zadnego wysiłku jechał na wspomagaczach. Za to dostał Bana na 30 dni....
po 30 dniach moze się zalogowac i grać dalej i nie poniósł zadnej konsekwencjii.....więc z tego wynika ze nasze kochane cipy gówno sobie z tego robią opłaca sie oszukiwać,dlatego ja juz na tę grę patrzę z przymruzeniem oka.
A ty skad tu sie wzieles?Wracaj do tej dziury skad przyszedles, Macro, boty na paladynie? A nie wiesz sie te pier****** speary spuja? Knight i sorc/druid to teraz jedyne chary ktore moga byc puszczan na noc na macro, wiec odbij od palkow.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.