luki324
13-04-2006, 20:52
Witam chciałbym napisać o ciekawym zjawisku który zobaczyłem na aurei to jest bractwo magów różnymi sposobami udało mi sie zebrac kilka informacji o nich i nawet przeprowadzilem z jednym z nich wywiad:) Niestety powiedział że mam nie ujawniac jego nicku.Rozmowe zaznaczam tak BM-bractwo magów ja-ja:)
ja:witam prosze o przctawienie sie i napisanie cos o bractwie.
BM:O sobie nic niemoge powiedziećX( jeżeli chodzi o bractwo to jest nas ponad 5,w bractwie moga być tylko druidzi i sorcerowieB).Niemoge nic wiecej powiedzieć cennimy sobie prywatność!!
ja:jak dzialacie hodzi mi o hunty na potworach i ludziach??
BM:heeee dobra powie najwyżej dostane od przewodniczącego:( My mamy różne kary np.za zabicie jednego z nas(wyjatek przewodniczący i vice przewodniczący) każemy grzywną jak nie zapłaci to hunt czasami zabijamy osobiscie czyli 6 sie żuca na niego i walimy z SD itp.inaczej on idzie np,na guardy my go bloczymy inny sposób zucamy rózne fildy i on w to wchodzi i traci życie potem juz go wykańczamy.Gdy przewodniczący zginie od człowieka to nawet niema grzywny odrazu ma hunta!!
ja:czy gogoś już zhuntowaliście
BM:2 knightów jeden 21 a drugi 20:)
ja:Co trzba zrobic by sie do was dostać??
BM: Cennimy sobie prywatność więc zeby sie z nami skataktować to niech napisze pod tym postem nick my juz zobaczymy swoimi sposobami czy sie nadaje!!
ja:dziękujeza rozmowe
BM:Dowiedzenie uważaj na nas nie podpadaj:)
ja:witam prosze o przctawienie sie i napisanie cos o bractwie.
BM:O sobie nic niemoge powiedziećX( jeżeli chodzi o bractwo to jest nas ponad 5,w bractwie moga być tylko druidzi i sorcerowieB).Niemoge nic wiecej powiedzieć cennimy sobie prywatność!!
ja:jak dzialacie hodzi mi o hunty na potworach i ludziach??
BM:heeee dobra powie najwyżej dostane od przewodniczącego:( My mamy różne kary np.za zabicie jednego z nas(wyjatek przewodniczący i vice przewodniczący) każemy grzywną jak nie zapłaci to hunt czasami zabijamy osobiscie czyli 6 sie żuca na niego i walimy z SD itp.inaczej on idzie np,na guardy my go bloczymy inny sposób zucamy rózne fildy i on w to wchodzi i traci życie potem juz go wykańczamy.Gdy przewodniczący zginie od człowieka to nawet niema grzywny odrazu ma hunta!!
ja:czy gogoś już zhuntowaliście
BM:2 knightów jeden 21 a drugi 20:)
ja:Co trzba zrobic by sie do was dostać??
BM: Cennimy sobie prywatność więc zeby sie z nami skataktować to niech napisze pod tym postem nick my juz zobaczymy swoimi sposobami czy sie nadaje!!
ja:dziękujeza rozmowe
BM:Dowiedzenie uważaj na nas nie podpadaj:)