Pokaż pełną wersje : > Mocne Pk <
Player Killer
13-04-2006, 22:18
Chciałem wam pokazać filmik, który naprawdę warto zobaczyc.
Oczywiście nie mój =) bo..z tibia.de
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/7900
http://rapidshare.de/files/17865144/blabla.rec.html
Polecam
Jaaa tylu ich było a nie mogli sobie poradzić żałosne rozumiem koleś miał dobre pvp ale ich było-.-
grzysztof
13-04-2006, 23:01
calkiem niezle, ziomowi zwróciło sie za deada :)
Bjoern Shu
13-04-2006, 23:54
Hhihih
To sie nazywa pvp moi drodzy.
Pozycja4
14-04-2006, 00:35
1liga! looty niezle :P
Heheh nom dawał koleś ładnie rady :D ale nie odrazu ze jakis master pvp ;p
Ka sia czek
14-04-2006, 02:21
Twoji masterzy to glownie szwedzcy uzytkoniwyc aim botow ? pff ...
Mowisz nie master ... moze i nie ale mysli ... tu fd tam na knighta zamisat fd demon sklepetonik itp ... mysli i to sie liczy -.-
Ciekawe filmiki, loot dobry :P Ciekawe czy to byl aim bot czy dobre pvp.
Dobry filmik.Locik tez najgorszy.Ale bywaly lepsze :P.
Trzeba przyznac gosciowi ze ma dobre pvp a bota nie mial(chyba ze na sd ale watpie).
Bardzo ladne pk :cup: . No i jaki loot:cup: . Respect:p
Hellraider
14-04-2006, 10:49
Lamusy pewnie zara zaczna szczebiotac ze latal up & down, ale od razu widac kto tu mial dobre pvp. Dobry gracz vs banda noobow uwielbiam takie filmy :D:D
Zykerian
14-04-2006, 10:54
Mowisz nie master ... moze i nie ale mysli ... tu fd tam na knighta zamisat fd demon sklepetonik itp ... mysli i to sie liczy -.-
Co chcialas przez to przekazac? Bo ciezko bylo sie domyslic ... Np.. " zamisat fd demon sklepetonik itp. " omg..
@Filmik
Nice :D Najlepsze bylo jak nooby podchodzily Cie bily np ten pall i scinales xD Szkoda ze padles No ale loot wyslales :D
Stefan Wichura
14-04-2006, 21:06
spox pk ale to sie nazywa bot a nie pvp nie ma opcji zeby trafial za kazdym razem z sdka -.-
Co tu dużo mówić... just owned. Padł 2 razy ale to co on wyprawiał przechodzi moje najśmielsze oczekiwania. To się nazywa PvP
Kittel Cit
14-04-2006, 22:52
Co wy tak odrazu z tym aimbotem to ze ma od was lepsze pvp to odrazu aimbot tez mam dobrego aima i kazdy mowi ze mam bota bo ludzie nie wiedza jak walic i jak oblusgiwac sd to osadzaja
viper555
14-04-2006, 22:55
hahaha niemoge filmik extra:D typ robil ich jak chcial a te noobki niemogly se dac z nim rady xD jeszcze przy okazji ile itemow zlotowal gz dla tego pana mimo ze uzywal makro co bylo raczej widac za kazdym razem trafial:)
Fright Slayer
14-04-2006, 23:27
zadne pvp ;) bot i tyle ... ale i tak sie ladnie posypalo ;P
Omg jaki kurwa bot pajace lol może gra w tibie 5 lat i ma już wprawe ;] a nietrafial za każdym razem chyba ze mi chmurki na monitorze migały ;]
i tam ktos up pisal że dla mnie to swe z aim botami sa masterami ? lol zostawie to bez komentarza ;] ale i tak swe są moim zdaniem najlepsi w pvp ;]
Radziomistrzu
15-04-2006, 00:10
HaHaHa ale ich porobił! Najlepsze było jak zwinął bohy:D
spox pk ale to sie nazywa bot a nie pvp nie ma opcji zeby trafial za kazdym razem z sdka -.-
O ile idziesz że jest taka opcja? walił kolesia z sd jak stał ruszył się 1-2sqm i stał a ten ich dobijał... co tu takiego trudnego?B)
Omg jaki kobieta lekkich obyczajówa bot pajace lol może gra w tibie 5 lat i ma już wprawe ;] a nietrafial za każdym razem chyba ze mi chmurki na monitorze migały ;]
i tam ktos up pisal że dla mnie to swe z aim botami sa masterami ? lol zostawie to bez komentarza ;] ale i tak swe są moim zdaniem najlepsi w pvp ;]
Aff -.- jak masz dobrego aim bota albo jestes zbyt podniocony czyli klikasz na "end" 50 razy to masz chmurki :P
Mial bota widac moze ktos miec swieeeeeeeeeetne pvp ale nie zawsze trafi pamietajcie o tym :) mial sd na klawisz tak samo uh :o
Smieszek
03-05-2006, 22:46
ZAJEFAJNE PK. najpierw c legi potem tylu ludzi go bilo i dal im rady to jest"Mistrz PK" kurde ja bym nie dal rady sie utrzymac bez deda 5 minut a ten koles taki loot zdobyl wielkie GZ!!!!!!!!!!!!!!1:cup:
Cambiasso415
04-05-2006, 09:35
Początek był słaby bo łatwo dał sie zabić , ale potem bylo wszystko super fajny filmik :]
Rotfl pokazal klase ;) Widac duzo gral na ots na pvp e ;) i wie jak uciekac i jak sie bic :)
Hestrial
04-05-2006, 10:16
1.Nie miał bota
2.Sdowal typow tylko jak stali - co w tym trudnego?
3.Ciagle sobie szukam celu zeby pokazac wam co to jest pvp :')
Paul Korwitz
04-05-2006, 12:01
@Hestrial, jestes pewien ze nie mial bota? Dla mnie tylko jedna rzecz byla dziwna, jak na poczatku padl... zamiast sie uhnac jebal sd, padl a potem pisze, ze zjebanego hotkeya mial... ale ogolem filmik calkiem wypasny, a jak boszki poszly z tego palka to zwariowalem :p :>B)
;o to chyba wystarczy, a na biało (limit znaków) dopisuję, że rox;>
Lord Motizu
11-05-2006, 15:29
Dla mnie tylko jedna rzecz byla dziwna, jak na poczatku padl... zamiast sie uhnac uwielbiam jeść bananyal sd, padl a potem pisze, ze zuwielbiam jeść bananyanego hotkeya mial...
Moze mial exhausta :)... a czy mial bota trudno powiedziec bo nie trafial kazdym sd, ale wiekszoscia. Ten 55 ek to dobry typ walil z explo na 55 lvlu to troche szkoda bo niskie obrazenia chyba, ze byl ladnie kasiasty:P. I dobra ta kolezana co chciala, zeby jej rzeczy oddal hehe...
Poznanski Rycerz
11-05-2006, 16:00
Aimbot robi exhaust=chmurka
aimbot nie zawsze trafia -.-
takiego wymiatackiego pvp to on nie ma -.-
on mial po prostu duzo szczescia.... ze akurat tamten pala taka pi**** przyszedl ... trafil na odpowiednich ludzi.
1 dead pokazal jaki jest.... mistrz ;>
nie podniecajcie sie ze ma dobre pvp >.< bo nie ma
Aimbot robi exhaust=chmurka
aimbot nie zawsze trafia -.-
takiego wymiatackiego pvp to on nie ma -.-
on mial po prostu duzo szczescia.... ze akurat tamten pala taka pi**** przyszedl ... trafil na odpowiednich ludzi.
1 dead pokazal jaki jest.... mistrz ;>
nie podniecajcie sie ze ma dobre pvp >.< bo nie ma
heheh a ty jesteś może taki masta w pvp?B) ty pewnie byś pisał "No keal mi plx i pej plxpxlx i pej in dp" xD nie no żartuje ciekawe co ty byś robił na jego miejscu pewnie byś biegł na wprost siebie:baby:
Fillipex
11-05-2006, 16:40
Ehh.... wiec on bota napewno nie mial bo widac bylo ze nie zakazdym razem trafial... nawet raz z gfb nie trafil.. po 2 tak jak ktos napisal juz on trafial w kolesi gdy stali wiec to zaden problem...trzeba przyznac... koles mial dosc dobre pvp... tzn... poprostu myslal... wchodzil i schodzil zeby nie mogli zaatakowac itd... ale najsmieszniejszy to byl ten knight... albo on biegal z bs/fs albo mial skille 50/50... to chyba normalne ze powinien gs'a zalozyc.. wiec nie wiem albo skille albo bs/fs (oczywiscie odpowiednie odpowiedniki w axe i club)... a ten sork/druid (nie pamietam) ktorego ubil jakby dolaczyl do knighta (a biegal tam bo widac go bylo pozniej) i sypnal pare sd to niezdarzyl by sie uhnac ani nic... wiec nie rozumiem czemu czemu nie dolaczyl...
koles mial poprostu zimna krew i myslal... i trafil na noobow ;)
Yugigorre
11-05-2006, 18:02
Przed chwila scignalem tibiCam i po prostu ten filmik mnie zdziwil na mase xD
ReSPECT DLA GOSCIA!! xD Ubil paru typkow, wzial loot, wyslal wszystko sobie do miasta, i zaoszczedzil hajsu, stracil troszeczke expa ale co tam XD
RESPECT!! xD
Ładne l00ty :) :) :) :) PLX ZDROb 2 cześć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poznanski Rycerz
11-05-2006, 22:17
"heheh a ty jesteś może taki masta w pvp? ty pewnie byś pisał "No keal mi plx i pej plxpxlx i pej in dp" xD nie no żartuje ciekawe co ty byś robił na jego miejscu pewnie byś biegł na wprost siebie
Dzisiaj 16:00"
Jasne jak ide pkowac to bynajmniej tak nie pisze nuubku -.-. Co on takiego robil? Zaznaczal na battle i DELTE jesli ma tego bota co ja .... -.- trafil na noobow o to chodzi a nie masta jest ...
Dobry film ^^, dobry loot, ladne fragi i ten knight lamił troche :P nic dodać nic ująć.
ROFL:D czytalem to 4 razy i nie rozumiem o co dla tego "bezelowaca" chodzilo haha;d
Co z tego ze good loot skoro c-legi i bohy mu wylecialy
Jak wyleciały jak wysłał? -.-"
KwiateK_pl
13-05-2006, 22:52
Ten gosciu poprostu wymiata...matko jak on to robil...nie chcial bym go spotkac. A ten knight co za nim latał to chyba jakis eeekurwa pedałek, bo by jeszcze kilka dobrych godzin za nim latał...poprostu temu octo sie znudzilo i wyslal loota i sie dal zabic xD. Dobry loot mial kurwa a tamten cycek mial przy sobie deda i bp najpierw sprawdzal zamiast bohy brac...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.