Pokaż pełną wersje : WBF - zgłoszenia!
Portaknus Minusbus-farmer
13-04-2006, 23:47
WBF - wielka bitwa fake'owa to konkurs na robienie fake'ów otóż zgłaszajcie się potem wylosuję pary i będziemy głosować... Chodzi o to że każdy uczestnik konkursu ma swoją parę i musi zrobić fake poniżający przeciwnika, ten gracz który bardziej poniży przeciwnika wygrywa, prace mają być w formie fake'a...
Gracze:
- Dark Sven
- Oerta
- Sir zajacc smialy
- Nadrill
- Jwitos
- Crowal
Życze miłej zabawy! ;]
ps. jak bedzie 10 zgłoszeń to ruszy
Dark Sven
13-04-2006, 23:54
no...no to może ja
Tja. Nie masz pomysłu a chcesz zabłysnąć to skopiój pomysł kogoś innego? Jasne. Ja raczej podziękuje...
No to ja...
Choć pomysł nie jest twój -.-
Down: no też prawda ;)
sir zajacc smialy: a ja chciałbym z takim dark svenem,nawet mam już pomysł do niego ;D
14-04-2006, 09:04
Wiem że pomysł nie mój, ale przynajmiej bedziecie mieli zabawe ;)
Sir zajacc smialy
14-04-2006, 09:49
Dobra ja sie zgłosze ale nie wybieraj mnie z jakimś np. Avagerem albo Dark Svenem bo wtedy moje szanse są jakbym sie bił z Pudzianem xD
I wybieraj jakby co pary według umiejętności w robieniu fake eby było uczciwie
Hrhr... ciekawe... ja się zgłaszać, hrhr...
Ja się zgłaszać.
Wiem, że tutaj nie ma moich fake'ów, bo jeszcze nie opublikowałem... ale zgłaszam się.
Hhmmm... 0 nagrody... 0 interwencji... Szczerze mówiąc wiem że to wyjdzie do dupy. Wogóle nie ma terminu na prace... I w wielkanoc... Szczerze mówiąc wole spędzić czas z rodziną; niż o tej porze bawić się w sklejki...
A taki Avager się zjawi i olśnienie... Już ma 0 konkurencji... No ale się zgłaszam... Choć być może zostanę zdyskwalifikowany za nie dostarczenie pracy :P
P.S. Oerta! :| Z Dark Svenem! :| Może i będzie zażarta konkurencja, ale myślę że można to porównać do Thimburda z twórcami GNE :P:P:P
14-04-2006, 10:58
Termin zgłoszeń kończy się w poniedziałek o 8:00, w poniedziałek o 20:00 zaczynamy!
Ja chętnie wezmę udział, robienie fejków dobrze mi zrobi (dawno się tym nie bawiłem).
Z Crowalem i kilkoma innymi osobami raczej szans dużych bym nie miał, ale MP podsuwa BARDZO dobre pomysły. Zresztą, liczy się tylko dobra zabawa.
@EDIT: @UP:
Kriss, ja z ME już nie będę korzystał, naapraaawdęęęę... Teraz robię fejki w troszkę inny sposób...
Eugeniusz Siekiera
14-04-2006, 11:50
Ja tez bym chciał sie zgłosić. Prawdopodobnie to nie wypali, ale warto sprobowac. Jeszcze jakbyś podał pary ewentualnie, rzeby sie przygotowac.
Pozdrawiam
[E][U][G]
P.S. :) Wesołych Świąt!!
slawekmag
14-04-2006, 11:54
/me sie zglasza
Dark Sven
14-04-2006, 20:23
@Kriss
Bij się z Oertą.Ale ja mam "pomysła".
@topic
Aha to ma być coś ala WBK-Upokorzyć przeciwnika :)?
Rookstayer'ek
14-04-2006, 20:45
me too zgaszam sie!
ofcz ja !
<10 znukaw>
Już przegraliśmy... :'(
Termin zgłoszeń kończy się w poniedziałek o 8:00, w poniedziałek o 20:00 zaczynamy!
Dopiero...?
Ja rozumiem, Wielkanoc, ale można ogłosić, przez święta pomyśleć...
Hhmmm... 0 nagrody... 0 interwencji... Szczerze mówiąc wiem że to wyjdzie do dupy.
Zobaczymy, zobaczymy... Może być ciekawie.
dobra to ja sie jeszcze zglosze :P
powiedz tylko na jaki temat ma byc fake ;p
cya
Słuchajcie, autor ma wszystko w dupie i se polazł, a ja jutro rano wyjeżdżam i wracam we wtorek :P ...
Jeżeli chcecie, to po powrocie (jeżeli ktoś inny się tym nie zajmie) zrobie taki normalny konkurs, normalny i zgrabny. Z terminem zapisów, terminem składania prac itp. ... Nagrody nie wymyśliłem... Może specjalny udział w moim fake'u(orci atakują rookgaard) :P Jeżeli oczywiście kogoś to satysfakcjonuje...
Jeżeli chcecie, to po powrocie (jeżeli ktoś inny się tym nie zajmie) zrobie taki normalny konkurs, normalny i zgrabny. Z terminem zapisów, terminem składania prac itp. ... Nagrody nie wymyśliłem... Może specjalny udział w moim fake'u(orci atakują rookgaard) :P Jeżeli oczywiście kogoś to satysfakcjonuje...
Pomysł sam w sobie fajny, lecz jeśłi jest ten temat... popieram, ale nie patrzmy w przyszłość. :P
Panie, dopisz mnie pan. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Aval'yah
15-04-2006, 13:29
Wy nawet nie wiecie ile my się na forum MTA naspamowaliśmy zanim udało się ustalić wszystkie szczegóły dotyczące Wielkich Bitw Komiksowych. I wciąż są komplikacje. xd Życze powodzenia z organizacja tego czegoś. ;p
Sir zajacc smialy
15-04-2006, 13:55
Ho ho widze że sie zapowiada ciekawie :) Tylko ci zawodnicy... Dark Kriss, Dark Sven, Crowal i... OMG... Avager xD To po zawodach 8o
BTW. Nie wiem czy tak można więc sie zapytam...
Czy można taki fake robic tak, żeby byl na scenie mój przeciwnik i ja, i ja bym napisał kwestie mówione przeze mnie i przeciwnika tak żeby np. przeciwnik sie mnie o coś pytal a ja bym mu odpowiedział i w odpowiedzi obraził? :p
Sir zajacc smialy
15-04-2006, 14:09
Dobra sorry źle przeczytałem pierweszego posta w temacie, chodziło mi o ośmieszenie :p
Już przegraliśmy... :'(
Heh jaki optymizm :D
Nie chodzi tylko o jakosc lecz o treść.
Ja sie moge zgłosić dla zabawy :>
Pozdr0 B)
Dzisiaj do 20, taa? No dobra, widzę że to jeszcze ma jakieś szanse powodzenia...
Zobaczymy. A narazie możesz mnie dopisać.
Dark Sven
17-04-2006, 22:11
koles se w huja leci i tyle
Naprawde Świetne.. PodziwiaC Tylko..
up: archeolog
Temat do zamknięcia.
wojcio14
13-01-2008, 14:00
aaaa
archeolog :/
OŁ JE
gsdhacfuisdgfuigsdjkfhasjhjhfjksdhkfja
Vasudanin
13-01-2008, 16:55
aff sry nieczytalem postow
wojcio14
13-01-2008, 17:29
zgłaszam się :)
o.O to temat z przed prawie 2 lat lUl
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.