Pokaż pełną wersje : Sodiery
Z jakim levelem i skillami moge chodzic na dwarf soldiery?
Jestem pallek 41/30 12 lev.
re.down.
thx
jak na taki lvl masz slabe skille.Potrenuj troche.tak do 50/35 i juz bedziesz sobie radzil.Nie przecze ze teraz bys sobie z 1 poradzil ale dlugo by z tym zeszlo i sporo zycia bys stracil
Uwazam tak samo jak moj przedmowca ale proponuje udac sie na nie (jak sie zdecydujesz ) ze spirami i tarcza.
Winnie The Pooh
04-10-2003, 20:35
mój kumpel ma skille 52/36 chodzi z lukiem pal 19 lvl i solder jeden mu zabiera 1/3 życia to sobie porownaj
Oryginalnie dodany przez Winnie The Pooh
mój kumpel ma skille 52/36 chodzi z lukiem pal 19 lvl i solder jeden mu zabiera 1/3 życia to sobie porownaj
A ja mam 17 lev i skille 60/43 i soldier zabiera mi góra 10-40 hp i takze chodze z lukiem
hYhY ja mam 43 lvl bije sie z trzema na razi nie trace nic zycia :PP ....... moze dlatego ze gram Knightem :PPP
Hraath'ell
07-10-2003, 21:30
a ja ostatnio zabilem 7 soldierow na raz uzywajac tylko 1 uha-wtedy bylem ryckiem lvl 25 skille 56/54(bilem wrecz 3 soldiery,4 walily boltami we mnie)
Jest chyba pewna taktyka na soldiery (byc moze tez na inne stworki ktore miotaja czyms). Biegniesz dosyc blisko niego i zygzakiem caly czas. prawo-lewo-prawo-lewo. Albo mi sie zdaje zlbo to dziala i soldier zadziej rzuca. Sprawdzie to i pogadamy :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.