zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Samopis po raz 2

LaM4
14-04-2006, 11:17
Mam pytanie do modkow, dlaczego ten temat zostal usuniety?
czy jakis fan rydzyka jest moderatorem i slucha "jedynego prawde mowiacego radia" ?

Prawda w oczy kole? Nawet nie mozna sobie pokrytykowac naszych politykow?

No to juz zdeka przegiecie, KRRIT tutaj nie zaglada, nie obawiajcie sie. Czy moze cenzura kaczorow tutaj tez dotarla?
Temat zostal poprawnie zalozony w opowiednim dziale wiec nie widze powodow dla ktorych zostal zamkniety.

Moge dostac warna czy tez bana, mam to gdzies i tak bede tutaj zagladal, ale skoro jest to "O wszystkim i o niczym" to dlaczego sa tutaj w ogole zamykanie tematy? Dobre tematy same sie utrzymaja na topie, zle same spadna, w ogole jak dla mnie ingerencja w ten dzial modów i adminow powinna byc minimalna, wręcz zerowa.

I jeszcze jedno dla tego kto zamknal tamten temat: wpisz sobie w googlu tekst:
siedziba szatana
kliknij szukaj i przeczytaj 1 wynik. Po czym pomysl. Wiem ze dla czlowieka glosujacego na pis (celowo wszystkie te rzeczy powyzej pisalem z malych liter) to ciezkie, ale wysil sie. prosze.

ps. w regulaminie nic nie pisze o tym ze nie mozna pisac na temat polityki.
czy naprawe chcecie aby to forum bylo tylko dla dzieci?

Oxygane
14-04-2006, 11:32
<czyngis_han> bo dzisiaj na zebraniu w jego szkole powiedziala jego wychowawczyni, że jakiś inny małolat krzyknął "Atak Furrii" i przywalił z rozpędu głową w ściane O_O

To nie byles czasami Ty?

Raul
14-04-2006, 11:50
czy jakis fan rydzyka jest moderatorem i slucha "jedynego prawde mowiacego radia" ?
Kurde, rozgryzłeś mnie.

MayGyver
14-04-2006, 11:59
ja zamknalem temat bo mi sie nie podobal

kolejna sucha dyskusja

chcesz pogadac o polityce - idz na forum onetu