zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : Ancient scarab hunt - sorc solo z vis

Kagonesti
14-04-2006, 21:27
no jak tytul sam za siebie mowi ... pokazuje to jakas altrenatywe gdy sie czlowiekowi nudzi

http://rapidshare.de/files/18008286/ancientscarabs_hunt_by_kago.rec.html

no tak jak qrzysztof zauzwazly nazwa jest za dluga ... trzeba ja skrocic :] ... sorki za niedopatrzenie po nagraniu nawet nie patrzylem czy dzila czy nie :-)

grzysztof
14-04-2006, 22:52
jakby ktos sie nie domyslił to zeby filmik dało sie obejrzec trzeba zmienic nazwe na krótsza,
a co do samego sposobu expienia to wydaje mi sie on dosyc opłacalny i ciekawy, wiec nie wiem czemu tylko ma sie odbywać gdy sie nudzi komuś :P

Kagonesti
15-04-2006, 16:35
jakby ktos sie nie domyslił to zeby filmik dało sie obejrzec trzeba zmienic nazwe na krótsza,
a co do samego sposobu expienia to wydaje mi sie on dosyc opłacalny i ciekawy, wiec nie wiem czemu tylko ma sie odbywać gdy sie nudzi komu¶ :P

sluszna uwaga sorki ludziska ... jak was to interesuje zmiencie nazwe

Player Killer
15-04-2006, 17:37
Miałes jedn± sytuację bardzo krytyczna jak cie 3-4 Ancienty gonily, jednak sie wybroniles ;p pozniej zobaczylem ze to swiat non-pvp wiec jest mniejszy extaused. Też kiedy¶ tam expiłem, i po zuceniu gfb mialem bardzooo dlugi extaused i o mało bym nie padł =o
Jednak moglbys napisac ile straciles manasów, gfb, i czy sie zwrócilo ~ a także ile robi sie exp/h. A tak ogolnie to najs.

Kagonesti
17-04-2006, 14:30
ee na non pvp exhausted trwa tyle samo co na pvp ... na e-pvp trwa krocej...

poszlo 11 bp mf i 2 lr jezeli odbrze pamietam... loot zwrocil koszty, a xpa cos kolo 60-70k na godzine wpada ... :P. Jednak jest niebezpieczna zabawa, padlem ostatnio :> za szybki respi i 5 ancientow chcialo ze mna pogadac :]. tak czy siak po mniej wiecej w sumie 6 h huntow mam 3 bp p armow(60 pa rmow), 50 s scoinow, 2 ancient amulet, 2 scarab amulet, daramanian waraxe, 30k gp. W sumie loot gorszy od dragow, ale resp zawsze wolny i nie trzeba sprzedawac junku :>.