Pokaż pełną wersje : Smok i jego bloker ;)
Udało się, myślałem, że bedzie strasznie ale jednak wszystko było cacy :] ,używałem 1 Uh albo wcale :D
Niegługo zamieszcze screeny z walki :D
A jak loot ?? Wypadło coś?? Bo jak ja bylem to ubiłem chyba z 10 i nic :(
No tak spoko ale moze powiesz jaki masz lv skille iteamy przy blokowaniu i jeszcze jezeli ty blokowales to kto atakowal
Lunar angel
07-08-2003, 10:10
Do blokowania samego smoka wystarcza skile po 55/55
sprzet sie nie liczy bo i tak dostajesz z weywa lub gfb
fist u smoka jest slaby. Lvl proponowany na smoka to 25 u knighta :D
MAm pytanie
Jaki lv i skile sa potrzebne zeby knight zabil smoka solo??? a i ewentualnie ile Uhow :P
@Majok
Słyszałem, że wystarczą 65/65.
Level powinien być 30.
A uh'ów weź cały bp (niewiadomo czasem co smokkowi odbije ;) )
Jeszcze pozostaje jeden szczegół - ekwipunek, ale to już chyba idzie się domyślec.
A ja swoim sorcem już na 28 lvl solowałem smoki hurtem i olewałem blokera, szkoda dzielić się lootem :P
a mam moze jakies szans 57/39 pallek na 22 lvl? ze smokiem?? oczywiscie uzywajac kuszy.
Dark Ice
07-09-2003, 18:53
Sądze ze nie masz ale mozesz zaryzykowac podstukaj shielding i dist.
Oryginalnie dodany przez Yelen
a mam moze jakies szans 57/39 pallek na 22 lvl? ze smokiem?? oczywiscie uzywajac kuszy.
Jesli bedziesz unikac Fwavow i pazurkow to sie uda ale ilosc uhow moze byc spora...
O rany luzdie koleś ma sznase bez najmniejszego problemu palkiem mozna tak unikac ciosów ogniem że ąz poezja ale radze nastukaj skils dista 70 bo narazie nie jestes palem tylko jakims ciotowatym palikem bez obrazy ale skils 70 łatwo nabijesz a potem sru na smoki i bijesz jeden po drugim
O boshee... lol
@Yelen
Powiem tutaj wszystkim jak najbardziej szczerze! Aktualnie mam na swoim koncie 18 smoków solo + jakies 10 z blokerem (knight 21). Ja mam palka 24 lvl teraz z distem 55, a smoki walilem juz solo jak mialem 22 lvl z distem 53 !! Zuzywalem 1-3 UH, w zaleznosci od kaprysów smoka :P
PS: 14 smoków solo na PoH i 4 smoki w Ancient Temple
--------------------------------------------------------------------------
Ja swoim palkiem (ma 20 lvl i 55/44) solowalem smoka z uzyciem 1 vity i 1 uh bez blokera. Wiec powinienes sobie poradzic. aha i ja mialem kusze
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.