Pokaż pełną wersje : Więcej Polaków na Elerze !!
Witam
Chciałbym tylko zachęcać do gry na Elerze. Jak robisz nową postać to kliknij w kółeczko przy nazwie " Elera ", proszę ;) Tutaj jest mało polaków lecz są to bardzo fajni ludzie. Nie kradną lootbagów, pomogą w razie potrzeby no i chętnie można z nimi pkować brazolów :D
Tutaj jest mało polaków lecz są to bardzo fajni ludzie. Nie kradną lootbagów, pomogą w razie potrzeby
Więc jest cudownie, a niedługo napiszesz tak:
Tutaj jest dużo polaków i są to prawie same nooby. Kradną lootbagi, nikt nie pomoże w żadnym razie
Więc sądze, że lepiej myśleć przyszłościowo i nie wywoływać tego mrocznego widma Elery.
taak jest to raj na ziemi może wszyscy pójdziemy na elere boto taki spokojny świat nigdy nie pekują noi normalnie raj na ziemi ciekawe... Zastanów się wpierw co ma dać post przed założeniem co ci to da że pare polaków przyjdzie na serv? Więcej pozajmowanych expowisk?
Ja gram na elerze i szczerze mówiąc złe mi nie idzie . 33 lvl =]Server naprawde nie jest zly. Polecam :D
Wlaśnie wybraliśmy sie ze sporą ekipa na Elera
Zrobilismy tam rodzinke Alco
Narazie jest nas ~10 i same low levele a greamy tam dopiero pare dni więc mysle za za miecha zrobimy juz niezle chary
Co to serva to nie spotkałem sie jeszcze z przykrymi sytuacjami
Ludzie są spoko tylko dużo br'ow jak to na amerykansim serwie
jeśli ktos ma ochote dołączyc do naszej rodzinki to msg me in the game
psyhopatka
16-08-2006, 21:00
Ehhh...
W sumie na Elerze są super lduzie mam 41 sorca :) w polskiej gildi Old Camp ;]
tylko troche Brom sie czasem nudzi ;]
Właśnie przez takich n00bow jak założyciel teraz na Elerze jest w **j Pk;( i ludzi pytajacych jak sie uzywa liny itp . dalszej kariery panie zalozycielu ;/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.