PDA

Pokaż pełną wersje : "Młodzi i piękni" Nowa grupa na forum.

Oxygane
15-04-2006, 22:28
Witajcie wszyscy użytkownicy forum z tibia.pl z narcystycznym podejściem do samego siebie. Wraz z Raulem doszlismy do wniosku, iż przydałaby się na forum nowa grupa stworzona z myślą o wszystkich osobach cech.ujących się nadprzeciętną urodą.

Grupa ta miałaby na celu dzielenie się z innymi osobami własnymi doświadczeniami z dziedzin kosmetykologii, a także udzielanie rad i wskazówek dotyczących kontaktów z płcią przeciwną.

Rekrutacja opieralaby się na zasadzie selekecji. Wraz z wyżej wspomnianym Raulem ogladalibysmi wszelkie zdjecia zamieszone w temacie "Zdjecia z Rl" i na ich podstawie zapraszali do grupy wybrane przez nas osoby.

Chcialbym poznać waszą opinie na ten temat przed wysłaniem pw do Droma. Prosze wypowiedzcie się co o tym myślicie.

Raul
15-04-2006, 22:32
Należy dodać, że Tana (moderatorka forum) i hoomik (jeden z wiodących użytkowników tego forum) wyrazili chęć dołączenia do tej grupy. Po szczegółowym przeglądzie ich zdjęć uznaliśmy, że się nadają.

Należy zapamiętać, że ta akcja nie ma żadnego związku z pamiętną aferą Smakoszów. Chcemy wszystko załatwić na drodze pokojowej, pełnej demokracji i poszanowania innych i poznać zdanie reszty użytkowników. Jeśli większość będzie na nie, nawet nie podejmiemy kroków do stworzenia tej grupy.

hoomik
15-04-2006, 22:37
Moge byc liderem? Moge? Moge?

OnlyM(PL)
15-04-2006, 22:39
Grupa konkretna, ale warunki rekrutacji tragiczne -.-'

]v[ichal
15-04-2006, 22:42
Grupa konkretna, ale warunki rekrutacji tragiczne -.-'
Czyzbys obawial się odrzucenia podania ? ;)))

@ Topic

Ja jestem na tak ;) A co ;)

Krzesław
15-04-2006, 22:43
Wątpię, żeby Dr.om na to się zgodził :p. Już widze tematy "Najlepszy sposób na wygniatanie syfów", albo "Jaki jest twój ulubiony szampon do włosów".
A jeżeli to żart to nawet niezły :D

Rethfing on Aldora
15-04-2006, 22:43
Ja mam fotke w "Zdjęciach" i jestem bardzo ładny ^.^

OnlyM(PL)
15-04-2006, 22:49
v[ichal']Czyzbys obawial się odrzucenia podania ? ;)))

Nie chodzi mi o to, ale nie zawsze piekny ma najwieksze doswiadczenie.
A po drugie Raul i Oxy maja swoje gusciki, nie wszyscy chlopcy im sie podobaja, ;) bo wnioskuje, ze tylko oni beda wybierac czlonkow.

Raul
15-04-2006, 22:51
A po drugie Raul i Oxy maja swoje gusciki, nie wszyscy chlopcy im sie podobaja, ;) bo wnioskuje, ze tylko oni beda wybierac czlonkow. Członków będziemy wybierać razem z resztą grupy. Jako, że to są początki początków to tylko we dwóch pierwszych ludzi wybieramy. Tana i hoom zostali już przez nas zaakceptowani, więc od teraz oni również mają prawo wyboru nowych członków. I to samo się będzie tyczyć każdego kolejnego "młodego i pięknego".

Walekifa
15-04-2006, 22:57
bez sensu :l Nie przesadzajmy z tymi grupami.

Hieyan
15-04-2006, 22:59
Niech sobie będzie. Tak, jak napisał Krzesław, tematy w tej grupie jedak będą idiotyczne. Proponuje jednak, żeby jednym liderem był chłopak, drugim dziewczyna.

Zawsze zastanawiałem się, na jakich podstawach człowiek ocenia drugiego czy jest ładny/brzydki...?

@edit
Aha, równie dobrze można by było stworzyć grupę "Brzydcy i starzy" iksdedede

Caer
15-04-2006, 23:00
IMHO żenada. Może stwórzmy jeszcze grupę dla ludzi z IQ powyżej 200? Aby się dostać trzeba będzie wykonać szereg arcytrudnych zadan.

Vil
15-04-2006, 23:02
piekny bo piekny, ale do mlodych sie niestety nie nadaje :<

Oxygane
15-04-2006, 23:03
21 to w sam raz ;) Do wszystkich co są na nie pragne powiedzieć iż rozumiem Was, bowiem ludzie brzydcy nie zaakceptują naszej grupy.

Walekifa
15-04-2006, 23:10
21 to w sam raz ;) Do wszystkich co są na nie pragne powiedzieć iż rozumiem Was, bowiem ludzie brzydcy nie zaakceptują naszej grupy.

To nie jest ten Oxy co zawsze,coś tu smierdzi...

@ Topic.

Jeśli chcecie to róbcie se grupę,wkońcu to nikomu nie wadzi,ale jeśli robic ją o takim byle czym,to mogło by powstac jeszcze 100 tak samo potrzebnych grup.A ja chciałbym cos o militariach,i co? A dla matematyków?Historyków?Sportowców?(nie,nie football experts czy siatkarze) A dla golfistów?Dyslektyków?Newbie?Elyty?Tokarzy?Beat boxerow? Tego jest masa...

OnlyM(PL)
15-04-2006, 23:10
Przeciez kazdy moze podawac sie za kogos innego. Bo na przyklad mojego zdjecia w temacie "Zdjecie ~" nie ma. I co wtedy? Ktos smierdzacy, brzydki bedzie w waszej grupie :S (przyklad oczywiscie)
A nie lepiej ocenic doswiadczenie, niz wyglad?
Np. poprzez wypowiedzi w grupie?

Anyway Ocenianie ludzi po wygladzie to hmm... troche dziwne, nie?

Tana
15-04-2006, 23:14
Nasza grupa ma szczytne cele!
Bedziemy mogli wymieniac sie doswiadczeniami z tego jak zachowac urok, powab i wdziek. Bedziemy sie też wymieniać na forum zdjęciami naszych pięknych i młodych ciałek. Każdy ma w sobie poczucie estetyki, ale pora i czas najwyzszy byc Estetycznym a nie estetą!

Walekifa
15-04-2006, 23:18
Zapraszam do Bravo girl/bravo i do pisemek dla kobiet.tam znajdziecie wszystko....

A może ukrywacie forum dla elyty,co? ;) Słaba zasłona :S

Gufat III
15-04-2006, 23:19
ROTFL! Ile godzin siedzieliście na kanale #tibia.pl, żeby wymyślić tak debilny pomysł na wkręcenie użytkowników forum? Hahahahahahahahaha! Chętnie zawyżył bym sobie samoocenę, składając podanie do tak idiotycznej grupy, ale taka grupa nie ma racji bytu. Sądzę też, że jesteście w miarę inteligentnymi ludźmi (i rozsądnymi), którzy takiego czegoś by na serio nie popełnili. Ale Wy siedzicie na tym ircu i męczycie się... Jak by tu wkręcić modów... Nie da się... To zaraz! Wkręcimy userów... I wymyślacie idiotyzm za idiotyzmem. W sumie byłem tam z trzy (chyba) dni temu i nic ciekawego z tych waszych knowań wywnioskowac by nie można...

...Ale to co tutaj widzę, to już przesada. Dno, dno, dno... Naprawdę. Wtyd mi za was. I wstydzić się radzę wszystkim, którzy wzięli by coś takiego na poważnie. Współczuję wam i sobie, że musze coś takiego czytać. Dochodzę do wniosku, że słusznie robię siedząc tylko na forum Metal Militia. Stamtąd nie śmierdzi przynajmniej durnymi pomysłami, wiecznymi rozbojami o elycie itp. itd. etc. Tak, teraz wystawcie mi notkę, jaki to ze mnie anty-elyciarz, spoko. Nie przyjmuję się tym i tak, więc oszczędźcie klawiaturę.
Pa, całuski sto-dwa.

btw. Może i ten żart by się wam udał, gdyby nikt nie wspomniał o Tanie. Bo tą, to zawsze miałem za rozsądną dziewczynę...

]v[ichal
15-04-2006, 23:20
To nie jest ten Oxy co zawsze,coś tu smierdzi...
Hehehhehehehehehe :-)))))

Jeśli chcecie to róbcie se grupę, To czemuś zaznaczył w sondzie, że jestes na nie?

A ja chciałbym cos o militariach,i co? Znajdz 5 innych ludzi o zainteresowaniach bronią na tym forum. Powodzenia. Pozatym o czym byście gadali? "Widzialem wczoraj AK w muzeum!" "O to super. Tata policjant dał mi potrzymać glocka!"

A dla matematyków?Historyków?Sportowców?(nie,nie football experts czy siatkarze) A dla golfistów?Dyslektyków?Newbie?Elyty?Tokarzy?Beat boxerow? Tego jest masa... Gdzie tu jakikolwiek pomysł? Masz pełno forów tematycznych poza Tibia.pl. I chill z tą "Elytą" bo poraz n-ty się kompromitujesz stary.

Oxygane
15-04-2006, 23:22
ROTFL! Ile godzin siedzieliście na kanale #tibia.pl, żeby wymyślić tak debilny pomysł na wkręcenie użytkowników forum? Hahahahahahahahaha! Chętnie zawyżył bym sobie samoocenę, składając podanie do tak idiotycznej grupy, ale taka grupa nie ma racji bytu. Sądzę też, że jesteście w miarę inteligentnymi ludźmi (i rozsądnymi), którzy takiego czegoś by na serio nie popełnili. Ale Wy siedzicie na tym ircu i męczycie się... Jak by tu wkręcić modów... Nie da się... To zaraz! Wkręcimy userów... I wymyślacie idiotyzm za idiotyzmem. W sumie byłem tam z trzy (chyba) dni temu i nic ciekawego z tych waszych knowań wywnioskowac by nie można...

...Ale to co tutaj widzę, to już przesada. Dno, dno, dno... Naprawdę. Wtyd mi za was. I wstydzić się radzę wszystkim, którzy wzięli by coś takiego na poważnie. Współczuję wam i sobie, że musze coś takiego czytać. Dochodzę do wniosku, że słusznie robię siedząc tylko na forum Metal Militia. Stamtąd nie śmierdzi przynajmniej durnymi pomysłami, wiecznymi rozbojami o elycie itp. itd. etc. Tak, teraz wystawcie mi notkę, jaki to ze mnie anty-elyciarz, spoko. Nie przyjmuję się tym i tak, więc oszczędźcie klawiaturę.
Pa, całuski sto-dwa.

btw. Może i ten żart by się wam udał, gdyby nikt nie wspomniał o Tanie. Bo tą, to zawsze miałem za rozsądną dziewczynę...

Pomsyl nie powstal na ircu ;) Wpadlem na niego z Raulem jakis rok temu, tylko nie chcialo sie nam go realizowac. Teraz nadszedl odpowedni moment, wiec co nam szkodzi sprobowac? Jesli wszedzie widzisz spiski i wkrety to polecam psychiatre.

OnlyM(PL)
15-04-2006, 23:25
Teraz nadszedl odpowedni moment.
Jaki odpowiedni moment?

Dark Sven
15-04-2006, 23:25
Grupy użyszkodników?
Po co?
Większość grup wygląda tak

10.04.06 21:31
Blallalalalabl,dllds
17.05.06 23:46
yeyeye

Grupy jak nowe to zamieszanie a potem sie robi nudno,nikt nic nie mówi.
Osobiście jestem za wyeliminowaniem wszystkich tych grup.

Więc jestem na NIE!

Walekifa
15-04-2006, 23:27
v[ichal']Hehehhehehehehehe :-)))))

1)To czemuś zaznaczył w sondzie, że jestes na nie?

2)Znajdz 5 innych ludzi o zainteresowaniach bronią na tym forum.
Powodzenia.

3) Pozatym o czym byście gadali? "Widzialem wczoraj AK w muzeum!" "O to super. Tata policjant dał mi potrzymać glocka!"

4)Gdzie tu jakikolwiek pomysł? Masz pełno forów tematycznych poza Tibia.pl. I chill z tą "Elytą"

5) bo poraz n-ty się kompromitujesz stary.

1 A tak :p
2-Bez problemu
3- A wy o czym? "Jakiego kremu używasz na zmarszczki??" albo " O nie,mam trądzik! Co teraz? :( "
4-Wy też macie fora na stronach jakiś filipinek itp.

Podajesz takie argumenty stary,jakie ja powienienem podac wam...

A no i

5-Niby jak/czym? Sprostujesz mi to?

6-Wybacz za te punkty.Nie chcę mi sie bawic 10 min. z cytowaniami...

Oxygane
15-04-2006, 23:28
Jaki odpowiedni moment?

Moment w ktorym chcemy zalożyć naszą grupę.

@Walekifa
Ja rozumiem, że Twoj "umysł" nakazuje Ci być na nie ;) Ale przeczytaj jeszcze raz wszystkie posty, moze cos Ci to uswiadomi.

Raul
15-04-2006, 23:30
1 -skąd wiesz?
Bo to jest publiczna sonda.

Ghost Nieudany
15-04-2006, 23:31

Pa, całuski sto-dwa.

Nie popuść czasem, Gufat. Pobluzgaj jeszcze że debilami jesteśmy a potem puść fiutka i idź spać.

@ad. grupa
Jestem za, byleby był wstęp wolny. ;]

hoomik
15-04-2006, 23:32
Bedziemy mogli wymieniac sie doswiadczeniami z tego jak zachowac urok, powab i wdziek. Bedziemy sie też wymieniać na forum zdjęciami naszych pięknych i młodych ciałek.
i bedziemy smiac sie z brzydkich ludzi.
Tata policjant dał mi potrzymać glocka!
glock jest pedalski
A może ukrywacie forum dla elyty,co?
no, wydalo sie
Chętnie zawyżył bym sobie samoocenę, składając podanie do tak idiotycznej grupy
a my chwile pozniej bysmy ci ta ocene drastycznie zmniejszyli...
Dochodzę do wniosku, że słusznie robię siedząc tylko na forum Metal Militia.
nie wszyscy sie z tego powodu ciesza, trust me ;p
Tak, teraz wystawcie mi notkę, jaki to ze mnie anty-elyciarz, spoko
a jeszcze niedawno pisal ze to ja robie z siebie meczennika... smieszny jestes, dude.

Shanhaevel
15-04-2006, 23:32
JA CHCĘ! Jedyne oficjalne zdjęcie, sami chcieliście:
http://img511.imageshack.us/img511/5701/zulek6ko2wb.jpg

(Nie wchodźcie na link, nie wiem co tam jest)

]v[ichal
15-04-2006, 23:34
1 -skąd wiesz?

3- A wy o czym? "Jakiego kremu używasz na zmarszczki??" albo " O nie,mam trądzik! Co teraz? :( "
4-Wy też macie fora na stronach jakiś filipinek itp.

Ad.3
Tematów jest dużo, i są dość szerokie. Już sam temat stosunków damsko-męskich jest bardzo obszerny. W swoim czasie sie przekonasz.

Ad.4
Jeżeli mam użerać się z bandą 13 letnich dziewczynek, które myślą, że jak tatuś kupił komputerek, to juz im wszystko wolno, to ja wole przedyskutować ww. tematy w grupie osób znajomych, których znam z IRC'a/Forum. I ta grupa może to umożliwiać ;).

Dark Sven
15-04-2006, 23:36
Tak 3-4 osoby dzielnie bronią swej grupy.
A my przeciwne szare myszki nie mamy nic do gadania.

Ale uważajcie ruch oporu was dopadnie:evul:

Magus
15-04-2006, 23:36
Topic sie zwie "mlodzi i" przy czym prosze mi tu określić ściśle ten próg młodych bo nie wiem czy poprzec czy nie :P

Raul
15-04-2006, 23:38
@up
Ale Ty masz szczęście człowieku. Akurat do 24 lat.

Oxygane
15-04-2006, 23:39
Kazdy ma tyle lat na ile sie czuje. Wedlug siebie jesteś młody? Tak? To nadajesz sie do grupy.

Walekifa
15-04-2006, 23:40
v[ichal']Ad.3
Tematów jest dużo, i są dość szerokie. Już sam temat stosunków damsko-męskich jest bardzo obszerny. W swoim czasie sie przekonasz.

No nie wiem,pozatym chcecie forum o kosmetykach,czy kółko rozmów intymnych?

v[ichal']
Ad.4
Jeżeli mam użerać się z bandą 13 letnich dziewczynek, które myślą, że jak tatuś kupił komputerek, to juz im wszystko wolno, to ja wole przedyskutować ww. tematy w grupie osób znajomych, których znam z IRC'a/Forum. I ta grupa może to umożliwiać ;).

IRCA? śmierdzi już na kilometr.. :p

OnlyM(PL)
15-04-2006, 23:40
No moje zdjecie legitymacyjne, no moze niemlody, ale przystojny na pewno.
http://img92.imageshack.us/img92/2452/biwak7iu.jpg
To jak przyjmujecie mnie, hm?

A zapomnialem wam powiedziec, ze jestem zajety. Sry Rybko :S

Ryłek
15-04-2006, 23:42
/me za przyzwoleniem jednego z mistrzów, również wyraża chęć wstąpienia. :]
Pomyliłem się i oddałem głos przeciwko. :( Dzięki Raul za zmiane.

Walekifa
15-04-2006, 23:43
Taak,a pozatym

Piękni,zapraszam!

Brzydki? WOn ztąd! znajdź se forum dla macków z klanu!

Nie ma to jak ocena ludzi po wyglądzie. Jak już ktoś wspomniał lepiej by było gdyby droga do grupy była otwarta...

Oxygane
Jasne OnlyM. Nie ma problemu.

Rybzor
Po pierwsze:
Jak ktos nie ma rl fotki na kompie to odpada?
Po drugie:
50% ludzi bedzie sie podszywac, jak bedziecie to sprawdzac?

Btw. OnlyM, nie wiedzialem, ze taki przystojniak z Ciebie, moze masz ochote na kolacje przy swiecach? xD

Gufat III
Nie popuść czasem, Gufat. Pobluzgaj jeszcze że debilami jesteśmy a potem puść fiutka i idź spać.
Yhy yhy. Nie nazwałem was debilami, tylko wasze pomysły debilnymi. W sumie, nijak to się do was ma. Nie denerwuj się więc kochanie, bo Ci zawory masz tylko jedne.
a my chwile pozniej bysmy ci ta ocene drastycznie zmniejszyli...
Trudno, nie każdy jest tak piękny jak tu, mój herosie.
nie wszyscy sie z tego powodu ciesza, trust me ;p
Trudno, nie każdy kocha się w tandetnym Papa Roach ;-) Właściwie, to mało już takich osób ;-)))
a jeszcze niedawno pisal ze to ja robie z siebie meczennika... smieszny jestes, dude.
A ten jak nie skumał. Alez ja to wszystko napisałem tylko po to, by się dowartościować dziesiątkami notek, w których to jedni będa pisac jak mnie kochają, a inni będa po mnie jechać. Niestety, obecny stan notek nie pozwala mi na zbyt duże dowartościowanie się. Wybaczysz mi, mój panie?

Raul
15-04-2006, 23:44
Nie ma to jak ocenia ludzi po wyglądzie. Jak już ktoś wspomniał lepiej by było gdyby droga do grupy byłą otwarta...
No chyba nazwa grupy do czegoś zobowiązuje.

Cafe
15-04-2006, 23:46
No moje zdjecia legitymacyjne, no moze nie mlody, ale przystojny na pewno.
http://img92.imageshack.us/img92/2452/biwak7iu.jpg
To jak przyjmujecie mnie, hm?

A ja zawsze myslałem ze jestes kobietą.

Oxygane
15-04-2006, 23:48
Wszystkich którym nie podoba sie system wybierania członków grupt pragne zapewnić iż jest to jedynie propozycja, która wnioskując z tego co piszecie ulegnie zmiane i prawdopodobnie zastosujemy zasade "Otwartych Drzwi".

Taube
ja się więc do tej grupy bym tak czy inaczej nie nadawała ;)
bo siedząc na tym forum czuję się jak 'stara nauczycielka w przedszkolu' :evul: ile bym lat nie miała

nudzi się wam, ne? ;)

@Ghost
no proszę, trochę poziomu w postach zachowaj

d.Taube

hoomik
IRCA? śmierdzi już na kilometr..
Nieprawda. Akurat na IRCu to wszyscy sie myja. Rozumiem ze nie wchodzisz na niego bo przeraza cie wizja zapachu - tak, ZAPACHU - innego niz tego, ktory panuje w twoim naturalnym srodowisku (chociaz zamiast "zapachu" powinienem uzyc tu okreslenia oddajacego cos zupelnie przeciwnego)? Bo nie wierze ze taki rozgarniety 14-latek jak ty przejmowalby sie tym, ze my tam niby uwazamy sie za elyte. W koncu i tak wiesz lepiej, to co ja ci bede mowil, nie? Ale wracajac do tematu. IRC nie smierdzi. Ja sam uzywam kosmetykow Avona i Nivea (me z duma patrzy na dezodoranty lezace na polce), Oxyganek woli Adidasa - jak dla mnie troche zbyt agresywny zapach, ale co kto lubi. Co prawda jak czasem wpadnie Gufat to jedzie jakimis ruskimi eksperymentami, ale to wyjatek. Wiec nie mow, ze smierdzi na kilometr, bo racji nie masz. I ty doskonale o tym wiesz. A swiadome mowienie nieprawdy jest z zalozenia odruchem calkowicie negatywnym, ktory nalezy tepic. Go to your room and think about you've done!

Gufat III
15-04-2006, 23:52
Co prawda jak czasem wpadnie Gufat to jedzie jakimis ruskimi eksperymentami, ale to wyjatek.
Mój drogi, nie pitu-pitu mi tu, bo używam perfumów Axe, co by kobiety się do mnie kleiły. Naturalnie dochodzi do tego woda po goleniu Bond i pachnę lepiej, niż wy wszyscy razem wzięci.

OnlyM(PL)
15-04-2006, 23:54
A ja zawsze myslałem ze jestes kobietą.

Wystarczy czytac uwazniej moje posty. Dodaje meskie koncowki, a nie zenskie.

@Rylek yeah, siur.

Oxygane
15-04-2006, 23:54
100 ml Twojego Bonda kosztuje tyle co 0,5 ml moich perfum, wiec nie mow mi tu o ladnym zapachu Gufacie.

Ryłek
15-04-2006, 23:57
Wystarczy czytac uwazniej moje posty. Dodaje meskie koncowki, a nie zenskie.
Zły dotyk boli przez całe życie.

Gufat III
15-04-2006, 23:58
100 ml Twojego Bonda kosztuje tyle co 0,5 ml moich perfum, wiec nie mow mi tu o ladnym zapachu Gufacie.
LOL, my chyba nie mówimy o tych samych perfumach. Te Twoje Adidaski mozna dostać w kiosku ruchu, a po moje to już trzeba iść do perfumerii. Wiem co mówię. A poza tym, dresy mają coś wspólnego z adidasem, więc trzymał bym się od tego z daleka.

Oxygane
16-04-2006, 00:00
Wdarla sie mala niescislosc, Adidasa uzywam gdy ide pokopac piłke czy pobiegać. Na codzien gustuje w Hugo Bossie.

Tana
16-04-2006, 00:02
Temat nie jest do tego by sie nawzajem obrazac czy wyzywac. Pytanie w sondzie jest jedno : czy masz cos przeciwko. Nie ma prośby o wzajemne wyzywanie sie. Temat flame'owy i zaraz posypia sie punkty karne dla obu stron.

Rybzor
16-04-2006, 00:02
A czy mnie ktos odpowie? ponawiam :

Po pierwsze:
Po drugie:

Btw.
Temat flame'owy i zaraz posypia sie punkty karne dla obu stron.
Dla obu stron? nice joke

Gufat III
16-04-2006, 00:06
Wdarla sie mala niescislosc, Adidasa uzywam gdy ide pokopac piłke czy pobiegać. Na codzien gustuje w Hugo Bossie.
Ja mam garnitur od Armanniego. Beat me.

@Tana
Ale tu są ze cztery strony.

Raul
16-04-2006, 00:07
Dla obu stron? nice joke Czy sugerujesz nam może faworyzowanie jednej ze stron? Liczysz się z tym, że jest to poważny zarzut?

Rybzor
16-04-2006, 00:11
Czy sugerujesz nam może faworyzowanie jednej ze stron? Liczysz się z tym, że jest to poważny zarzut?
Ja nic nie sugeruje, poprostu jakos mi sie nie widzi, aby pewne osoby dostaly pkty, ktore powinny juz dawno dostac, za prowadzenie bezsensownych klotni zamiast dyskutowania na temat slusznosci powstania grupy. Wole nic nie sugerowac, bo wiem jaka "tu" jest demokracja ;]

Btw. przez nieuzyskanie odpowiedzi na moje dwa pytania mam rozumiec, ze nikt ich nie widzi czy nikt nie zna na nie odpowiedzi? o.0

Cafe
16-04-2006, 00:12
Ja mam garnitur od Armanniego. Beat me.

Pff. Też mi coś. Nie ty jeden. Armani to poprostu norma.

Tana
16-04-2006, 00:15
Ja nic nie sugeruje, poprostu jakos mi sie nie widzi, aby pewne osoby dostaly pkty, ktore powinny juz dawno dostac, za prowadzenie bezsensownych klotni zamiast dyskutowania na temat slusznosci powstania grupy. Wole nic nie sugerowac, bo wiem jaka "tu" jest demokracja ;]

Rybciu, ja wiem jak bardzo mnie nie znosisz (do tej pory analizuje co ja takiego zrobilam [pewnie to moja naturalna wredota]), ale nie ladnie jest posadzac o nieuczciwosc. Poza tym... od kiedy internet rządzi sie demokracją? (oh, evul me)

Dr.Unknown
16-04-2006, 00:16
Wreszcie nie boje się, nie mam czego kryć. Jestem piękny, kosmetyki mam z Avon, i mam półtłustą cere. Jestem z wami.

Rybzor
16-04-2006, 00:21
Rybciu, ja wiem jak bardzo mnie nie znosisz (do tej pory analizuje co ja takiego zrobilam [pewnie to moja naturalna wredota]), ale nie ladnie jest posadzac o nieuczciwosc. Poza tym... od kiedy internet rządzi sie demokracją? (oh, evul me)
Troszeczke. Dlaczego nie ładnie? w pewnych okolicznosciach (jezeli to jest prawda), to nawet bardzo ładnie! (bez skojarzeń). Internet rzadzi sie demokracja od kiedy powstały grupy dyskusyjne, kazdy powinien miec takie same prawa, tak samo powinno sie go traktowac i tak samo karać, nie zapominajmy o wolnosci słowa. (me sux, huh?)

Tana
16-04-2006, 00:29
Troszeczke. Dlaczego nie ładnie? w pewnych okolicznosciach (jezeli to jest prawda), to nawet bardzo ładnie! (bez skojarzeń). Internet rzadzi sie demokracja od kiedy powstały grupy dyskusyjne, kazdy powinien miec takie same prawa, tak samo powinno sie go traktowac i tak samo karać, nie zapominajmy o wolnosci słowa. (me sux, huh?)

Jejku jej. Pomieszałeś demokracje z wolnością słowa i równością? Nikomu nikt nie broni wyrażać swoich poglądów. Ostrzeżenie dostały obie strony i obie mogą oberwać. Każdy głos jest też tyle samo warty, jednak ich ilość o niczym nigdy nie decydowała.

Ashlon
16-04-2006, 00:30
Jesli to nie jest wkret (cos mi tu smierdzi ;) ), to zastanawiam sie, jakie beda tematy w tejze grupie? "Dzisiaj obcielam sobie pazurki", "Dzisiaj wycisnalem sobie ostatniego pryszcza na tylku"? W moich oczach jest to conajmniej smieszne. Ale to czyjas/wasza decyzja, a mnie to malo interesuje - glos na "nie mam nic przeciwko" :)

Rybzor
16-04-2006, 00:31
Jejku jej. Pomieszałeś demokracje z wolnością słowa i równością? Nikomu nikt nie broni wyrażać swoich poglądów. Ostrzeżenie dostały obie strony i obie mogą oberwać. Każdy głos jest też tyle samo warty, jednak ich ilość o niczym nigdy nie decydowała.
Nic nie pomieszalem, moze źle mnie zrozumialas? dopuszczasz sobie taka okolicznosc zebys kogos źle zrozumiala? Ostrzezenie dostaly obie strony? W jakiej formie? "nie rob tego wiecej bo na przyszlosc bedzie akuku"?

Tana
16-04-2006, 00:38
Ostrzezenie dostaly obie strony? W jakiej formie? "nie rob tego wiecej bo na przyszlosc bedzie akuku"?

Hmm... Tak? Wole dac upomnienie, niz wlepiac punkty, po ktorych i tak dostane odpis na PW zwieksza lub mniejsza awantura. A jak widzisz metoda ostrzegawcza przed kuku działa całkiem nieźle ;)
Na czym kończe offtop vel zaśmiecanie i zostawiam drzwi otwarte na pw.

Rybzor
16-04-2006, 00:42
Hmm... Tak? Wole dac upomnienie, niz wlepiac punkty, po ktorych i tak dostane odpis na PW zwieksza lub mniejsza awantura. A jak widzisz metoda ostrzegawcza przed kuku działa całkiem nieźle ;)
Na czym kończe offtop vel zaśmiecanie i zostawiam drzwi otwarte na pw.
Ok, faktycznie nie ma sensu prowadzic takiej dyskusji i chcialem to zaznaczyc po pierwszy poscie, miło by mi było gdybys na przyszlosc rowniez innych upominala, niz wlepiala pkty, chociaz w niektorych sytuacjach nalezy sie kuku, juz nie bedziemy sie sprzedac w jakich. Dobranoc

Raul
16-04-2006, 00:43
Jesli to nie jest wkret (cos mi tu smierdzi ;) ), to zastanawiam sie, jakie beda tematy w tejze grupie? "Dzisiaj obcielam sobie pazurki", "Dzisiaj wycisnalem sobie ostatniego pryszcza na tylku"? Napewno takich tematów nie będzie. Głównie będzie się to opierać na relacjach damsko-męskich. Będą pomoce typu, jak najlepiej podejść do dziewczyny/chłopaka, jak dbać o swój wygląd, jak się zachowywać przy wybrance/wybranku serca. Kilka tematów/sond typu jakich perfum używamy też może być, w końcu czemu nie? Możesz powiedzieć, że wszystko to mogę znaleźć w różnych poradnikach w internecie, bądź na innych forach do tego przystosowanych. Ale my nie chcemy opierać się na standardowych poradach, lub przebywać na forum wśród nieznajomych, gdzie dość często poprostu wyśmiewają nowych i nie szanują ich uczuć. I tu właśnie przyszłaby z pomocą ta grupa. Wśród zaufanych przyjaciół, w których towarzystwie czujemy się bardzo dobrze i nie wstydzimy się wyznać swoich prawdziwych problemów. Niektórzy z nas posiadają bardzo duże doświadczenie w tej dziedzinie, jak na przykład mi dziewczyna mówi, że smakuję jak ciastko z kremem, Tanę atakują komplementami, że pachnie kawą i czekoladą, a Oxy jest zasypywany przez dziewczyny bo ma delikatną skórę na stopach, to coś chyba znaczy.
Więc zastanówcie się, czy naprawdę ta grupa nie miałaby racji bytu.

Vekegi
16-04-2006, 00:46
Beznadzieja! Jak był temat Chesterra na temat Brain~~ to mowiliscie ze po co? na co? i wogule - może i tak ale ten wasz pomysł przebija Brain~~ 100x

btw.

Pfff... Co to jakas kpina? Grupa bez "elite" ani nawet "maniacs" w nazwie? Co to ma byc? Jaja sobie ze mnie robicie? :<

Oxygane
16-04-2006, 00:52
Niektórzy z nas posiadają bardzo duże doświadczenie w tej dziedzinie, jak na przykład mi dziewczyna mówi, że smakuję jak ciastko z kremem, Tanę atakują komplementami, że pachnie kawą i czekoladą, a Oxy jest zasypywany przez dziewczyny bo ma delikatną skórę na stopach, to coś chyba znaczy.

To prawda. Moja skóra na stopach jest tak delikatna, że mamusia żartobliwie czasami mówi, że jest jak pupcia niemowlaka. hihi

Kele
16-04-2006, 00:53
Teoretycznie moge być ZA :)

Cafe
16-04-2006, 00:55
Jesli nie sa to kolejne wybryki z seri "Oxy nas wkręca" to moge dołączyć do was. Napewno brakuje wam mocnej kawy. =P

OnlyM(PL)
16-04-2006, 00:57
W sumie bylem/jestem na nie.
Ale jak beda tam konkrety to ok.

Taube
16-04-2006, 00:58
@Oxy
swoją drogą.. gdybym coś teraz jadła, mogłabym poczuć się z lekka zniesmaczona
ale jeśli już wkręcasz ludzi, to czemu najpierw bronisz swoich a potem przeciw im się kierujesz? :D

@Raul
to ja się trzymam od was z daleka XD bo mnie od nadmiernej ilości słodyczy mdli
gustuję w innych doznaniach smakowych ;)

d.Taube

Oxygane
16-04-2006, 01:00
A gdzie ja sie przeciw nim kieruje? Jakos nie zauwazylem ;) I nie, nie wkrecam.

Walekifa
16-04-2006, 01:47
Warto skończyc dziecinadę,debilizm,kłótnię,spory,stres itp. w tym tym temacie.Może wreszcie ktoś rozstrzygnie wszystkie te zamoty i powie szczerze bez kłamstwa czy są to jaja,czy prawda? Bo z tego co pamiętam to kiedy userzy pisali tematy "co zrobic,gdy przychodzi dziewczyna?" to modkowie je kasowali etc. A teraz nagle polubili te temat... Do tego zupełnie zmienili cel grupy z Piękności ciała na relacje damsko-męskie,więc już nic nie rozumiem...
Myślę że jeśli to żart,to średnio wyszedł. Mógłby ktoś normalnie bez dziecinnych kłamstw powiedziec. Czy to prawda,czy fałsz? A jeśli skłamie to straci troche dobrego zdania na tym forum..

@ Oxy.

Nie każdego stac na te twoje adidonsy :S

Rybzor
16-04-2006, 02:13
Warto skończyc dziecinadę,debilizm,kłótnię,spory,stres itp. w tym tym temacie.Może wreszcie ktoś rozstrzygnie wszystkie te zamoty i powie szczerze bez kłamstwa czy są to jaja,czy prawda? Bo z tego co pamiętam to kiedy userzy pisali tematy "co zrobic,gdy przychodzi dziewczyna?" to modkowie je kasowali etc. A teraz nagle polubili te temat... Do tego zupełnie zmienili cel grupy z Piękności ciała na relacje damsko-męskie,więc już nic nie rozumiem...
Myślę że jeśli to żart,to średnio wyszedł. Mógłby ktoś normalnie bez dziecinnych kłamstw powiedziec. Czy to prawda,czy fałsz? A jeśli skłamie to straci troche dobrego zdania na tym forum..

@ Oxy.

Nie każdego stac na te twoje adidonsy :S
Jak Oxy powiedzial, ze nie wkreca to chyba tak jest, bo watpie zeby tak perfidnie sklamal ;P. Ciekawe kiedy Tana, Raul czy Oxy wyjawią jakies konkrety, ja bym chcial 4ty raz zadac moje oba pytania, mam nadzieje, ze juz znacie na nie odpowiedz;]
Po pierwsze:
Po drugie:

Moze pora na konkrety, a nie docinanie sobie na wzajem?

janek@
16-04-2006, 04:12
Psesady przeciez to forum o tibi nie? Nie ma sensu stwarzac takiego tematu (chyba ze na innych stronach) poniewaz i tak wczesniej czy puzniej ta grupa sie rozpadnie (na tym forum). Nie jestem zwolennikiem urody ani mlodosci (rasizmu tez?) bo wiem ze ocenia sie ludzi urada wewnetrzna a takie igranie z uroda na pewno natrafi na wielki opur. Ludzie sie poczuja odzuceni i zaklamani (poniewasz kazdy ocenia ludzi inaczej a sam siebie moze oceniac sie lepiej:/)(dla mniej bystrych "poczuja sie odzuceni" bo taki taka nie wybiora go)

zdecydowanie jestem na nie
Ludzie okazcie troche litosci temu forum i nie zagladajcie jakiejs grupy , ktora zpsuje opinie tibi.pl (jezeli ktos odwiedza forum). (niektorzy) Ludzie sa powierzchowni i pomysla tak :
-a na jakies stronie o tibi tworzy sie jakis kabaret dla ostroznych?
-nie to tylko ....... ktorzy sa ..... i nie zamieniaja w ....... itd.(wurgalnych slow nie bede uzywal :P) O potem to sie rozniesie sie nawet na tibia.com.

ODPOWIEM NA PYTANIA EDYTUJAC dziekuje.

Hybryda
16-04-2006, 07:45
smieszny jestes,a po co forum na tibii dla takich pucusiów?

]v[ichal
16-04-2006, 08:51
No nie wiem,pozatym chcecie forum o kosmetykach,czy kółko rozmów intymnych?
Wszystko jest w temacie. Wystarczy umieć czytać.

IRCA? śmierdzi już na kilometr.. :p Taaaak. Zresztą Oxy już odpowiedział, nie bede sie produkował.
Btw. Wesołych Świąt ;) Zaraz do rodzinki wyjezdzam, Pozdro.

Thero
16-04-2006, 08:52
@Up
Wzajemnie. Ja też :').

@Topic
Jestm za mlody i nie pienkny. Nie zgadzam się na tom grópę!

Gallar
16-04-2006, 09:04
Oxyś, coś Ty znów wymyślił :|
Moje zdanie w tej sprawie ? To wkręt najprawdopodobniej jest.
Przerzucia Wujka Gallara sie nie mylą;p

A nawet jeśli nie wkręt (yhy, jassne) to.
Raz - nie mam szans sie dostac (pikny to ja nie jestem)
Dwa - to mówi samo za siebie ^.-

Już widze tematy "Najlepszy sposób na wygniatanie syfów", albo "Jaki jest twój ulubiony szampon do włosów".

Sacred Platinum Dragon
16-04-2006, 09:45
Wy uważacie, że tylko ludzie piękni potrafią o siebie zadbać i dlatego są ładni. Jak na moje to człowiek sie rodzi z urodą lub nie, wiec nie dośc że go matka natura obdarzyła urodą to jeszcze ma być za to wywyższany. Moim zdaniem jeśli juz ta grupa miała by wogóle powstać to powinna byc dla każdego kto ma jakies pojęcie o kosmetykach itp. itd. A w obecnym stanie jest przezemnie nie do przyjęcia.

Raul
16-04-2006, 09:57
Ludzie wyluzujcie. Drom zagłosował, że nie chce tej grupy to odrazu wielu przeciwników się znalazło. Cele grupy opisałem na jednej z poprzednich stron i wydają mi się sensowne (dla niektórych co nie czytają co było wcześniej):
Napewno takich tematów nie będzie. Głównie będzie się to opierać na relacjach damsko-męskich. Będą pomoce typu, jak najlepiej podejść do dziewczyny/chłopaka, jak dbać o swój wygląd, jak się zachowywać przy wybrance/wybranku serca. Kilka tematów/sond typu jakich perfum używamy też może być, w końcu czemu nie? Możesz powiedzieć, że wszystko to mogę znaleźć w różnych poradnikach w internecie, bądź na innych forach do tego przystosowanych. Ale my nie chcemy opierać się na standardowych poradach, lub przebywać na forum wśród nieznajomych, gdzie dość często poprostu wyśmiewają nowych i nie szanują ich uczuć. I tu właśnie przyszłaby z pomocą ta grupa. Wśród zaufanych przyjaciół, w których towarzystwie czujemy się bardzo dobrze i nie wstydzimy się wyznać swoich prawdziwych problemów. Niektórzy z nas posiadają bardzo duże doświadczenie w tej dziedzinie, jak na przykład mi dziewczyna mówi, że smakuję jak ciastko z kremem, Tanę atakują komplementami, że pachnie kawą i czekoladą, a Oxy jest zasypywany przez dziewczyny bo ma delikatne i zaostrzone paznokietki u swoich kształtnych stóp, to coś chyba znaczy.
Więc zastanówcie się, czy naprawdę ta grupa nie miałaby racji bytu. I zmieniamy zdanie, przekonaliście nas. Zasady rekrutacji będą zmienione. Drzwi będą otwarte dla każdego kto chce dołączyć, bez względu na wygląd.
I proszę nie pisać jaki związek miałaby ta grupa z forum o Tibii, bo równie dobrze mogę zadać pytanie w jakim stopniu piłka nożna, czy techno są związane z Tibią.
A teraz żegnam wszystkich, będę wieczorem.

Matek
16-04-2006, 10:44
Z checia dolacze... ale obiawiam sie, ze jak pokaze swoje zdjecie grupie to faceci tam nie beda maly czego szukac - jestem tak piekny, ze wszystkie laski po klasycznym "czesc" mdleja.

PiXik
16-04-2006, 11:10
hahah pare osób się dało wkręcić gratulacje:-)Royal frytex wyglądało poważniej niż to .nie nie mam nic przeciwko bo ta grupa nie powstanie a nawet jakby to co to komu przeszkadza?czy ludzie którzy dali opcje tak mam coś przeciwko dlaczego macie?przecież to nie przejdzie;)
aha Wesołych Świąt i jeszcze jedno:Żeby w grupie się wam powiodło jeśli powstanie;)

Oxygane
16-04-2006, 11:55
Juz mnie to wku..rwia, uswiadomcie sobie, ze to nie jest wkret. Chcemy taka grupe i mamy nadzieje, ze powstanie, a jak macie cos przeciwko to za przeproszeniem oddalajcie sie szybko w nieokreslonym kierunku.

PiXik
16-04-2006, 12:20
a myślałeś kiedyś jak ludzi wkręcałeś że obróci to się przeciwko tobie?nie to teraz wiesz

Edek Rozprowacz
16-04-2006, 13:08
Mi sie pomysł zajebiście podoba chętnie dołącze do tej grupy jeśli będzie trzeba wrzuce swoje zdjęcie. Jak zobaczyłem ten temat o mało z krzesła nie spadłem <BIG LOL>

Gangrel
16-04-2006, 13:42
Heh. Pozwole sobie abstrahować od celów grupy. Tak naprawde nie ma to znaczenia. Podoba ci się pomysł? To dołącz i się ciesz! Uważasz że pomysł jest kijowy? To napisz to, ale nie utrudniaj. To że ty niechesz, to nie znaczy że inni nie mogą. Przecież nikt siłą do grupy nie zaciągnie.

Grue
16-04-2006, 13:59
Powstrzymam sie od głosowania, az nie pojawi sie opcja 'Powstrzymuje sie od głosu' xD Ogólnie pomysł rotflowaty, ale róbcie co chcecie ;) Chociaz czytajac caly temat niezle sie usmialem. Tak czy siak ja sam nie widze potrzeby dolaczania do takiej grupy, ale sa inni ktorzy a noz i widelec znajda w niej pomocna dlon. Powodzenia.

Ps. ROTFL! xD

PS2. Tutaj moje zdjecie:
http://i8.photobucket.com/albums/a5/DarkGrue/media1.jpg

xD

Czarna_Mamba
16-04-2006, 14:27
Hmmm, ciekawe. A jak jeszcze do tego dojdą diety to będzie bosko. A najlepiej by było gdyby jeszcze były toplisty balsamów, żelów i innych tym podobnych...

Ja mam bzika na punkcie swojego wyglądu i kosmetyków. Ja jestem brzydka!! Potrzebuję dobrze kryjącego korektora.

Ogólnie pomysł spoko.

Miłego Dnia i padam do nóżek.

Gufat III
16-04-2006, 14:44
Będą pomoce typu, jak najlepiej podejść do dziewczyny/chłopaka, jak dbać o swój wygląd, jak się zachowywać przy wybrance/wybranku serca.
Hahahaha, nad tym to chyba najdłużej myśleliście. To jest tak żałosne, że nie może być prawdziwe. Gdyby taka grupa na prawdę powstała, to śmiał bym się najgłośniej, aż mury by popękały.
Heh. Pozwole sobie abstrahować od celów grupy. Tak naprawde nie ma to znaczenia. Podoba ci się pomysł? To dołącz i się ciesz! Uważasz że pomysł jest kijowy? To napisz to, ale nie utrudniaj. To że ty niechesz, to nie znaczy że inni nie mogą. Przecież nikt siłą do grupy nie zaciągnie.
A ja jestem taki zły i niezbyt miły. Ten pomysł jest żałosny. Chcecie porozmawiać o kosmetykach? Idźcie do konsultantki Avon. Checie się dowiedzieć jak poderwać dziewczynę? Żałosne... Sami sprawdźcie na własnej skórze jak to się robi. Żart się nie udał, bo wszystko to jest zbyt absurdalne. Wypadało by, by Ci którzy to wymyślili, już skończyli.

Takie jest moje zdanie i jest ono zapewne ostateczne.

Olorion.
16-04-2006, 15:02
cos w typie "Bravo Boy" : )

Caer
16-04-2006, 15:24
Od początku myślałem, że jest to wkręt... ale jak czytam tak sobie ten temat, to myśle, że (o zgrozo!) Wy mówicie serio ;d A jeśli mówicie serio... to pora zmywać się z tego forum, bo poziom skretynienia dosięga szczytu.

!Edit:
Dopiero teraz zwróciłem uwagę na ten tekst...
hoomik (jeden z wiodących użytkowników tego forum)
Ekhm...

Maethi
16-04-2006, 16:10
Jestem za. Uzywam Adidasa, Bonda, Axe zalezy od okazji. No i oczywiscie Nivea :)

Walekifa
16-04-2006, 16:45
Od początku myślałem, że jest to wkręt... ale jak czytam tak sobie ten temat, to myśle, że (o zgrozo!) Wy mówicie serio ;d A jeśli mówicie serio... to pora zmywać się z tego forum, bo poziom skretynienia dosięga szczytu.

Popieram cie...

Proponuje poprowadzic konwersacje z Billem z TH. On napewno dużo wie na ten temat...

Chodziarz mimo tych wszystkich bluzg nie zbyt wam wierze. Troche przesadziliście z coniektórymi postami...

hoomik
16-04-2006, 16:54
!Edit:
Dopiero teraz zwróciłem uwagę na ten tekst...

hoomik (jeden z wiodących użytkowników tego forum)
Ekhm...
zazdrosc brzydka rzecz, synku...

Gangrel
16-04-2006, 17:03
Takie jest moje zdanie i jest ono zapewne ostateczne.

To zachowaj je dla siebie, bo inaczej się zdenerwuje.

INFORMUJE ŻE MAM DOŚC TEJ GŁUPAWEJ KŁÓTNI. OD TEJ PORY WYPOWIADACIE SIĘ NA ZASADZIE TAK/NIE. JEŚLI KTOŚ BĘDZIE PRÓBOWAŁ PROWADZIĆ POLEMIKĘ BĘDZIE MIAŁ ZE MNĄ DOCZYNIENIA.

Gufat III
16-04-2006, 17:53
To zachowaj je dla siebie, bo inaczej się zdenerwuje.

INFORMUJE ŻE MAM DOŚC TEJ GŁUPAWEJ KŁÓTNI. OD TEJ PORY WYPOWIADACIE SIĘ NA ZASADZIE TAK/NIE. JEŚLI KTOŚ BĘDZIE PRÓBOWAŁ PROWADZIĆ POLEMIKĘ BĘDZIE MIAŁ ZE MNĄ DOCZYNIENIA.
Jeszcze tak celem sprostowania.
To dołącz i się ciesz! Uważasz że pomysł jest kijowy? To napisz to, ale nie utrudniaj.
Jest to wcześniejszy post. Napisałem dlaczego mi się nie podoba, ale teraz chcesz żebym zachował to dla siebie? Widzę tu pewną sprzeczność. Ale przepraszam za ten skromny offtop, panie i władco. Skoro tak zarządzasz, to napiszę tego posta tak jeak chcesz:
(O, jaki stanę się siupel, zrobię jak chce modek. Jestem QL, patrzecie jaki lans.)
MAM COŚ PRZECIWKO.

Aby na pewno tak ma wyglądać wolność słowa na forum? Tak? Ok.

Kajulec
16-04-2006, 18:28
Grupa jak kazda inna. Jestem na tak.

/me szepcze do hoomika: "Dobrze spelnilem swoje zadanie? :cup: To teraz przesylaj kase, tam gdzie zawsze.."

Raul
16-04-2006, 18:40
Ten pomysł jest żałosny. Chcecie porozmawiać o kosmetykach? Idźcie do konsultantki Avon. Checie się dowiedzieć jak poderwać dziewczynę? Żałosne... Sami sprawdźcie na własnej skórze jak to się robi. To równie dobrze mogę powiedzieć, chcesz porozmawiać o piłce nożnej? Idź na www.pilkanozna.pl (http://www.pilkanozna.pl). Chcesz porozmawiać o religii? Idź na www.biblia.pl (http://www.biblia.pl). Zaraz, zaraz. To po co są wogóle grupy? Drom wywal tą opcję, przecież o tym wszystkim możemy pogadać na forach do tego przystosowanych. No chyba Gufat, że uważasz iż to co interesuje Ciebie może być, a to co interesuje innych już nie. W tej chwili to Ty jesteś żałosny.

Caer
16-04-2006, 19:56
@Up:
I teraz Gangrel skopie Ci dupsko ;p Btw. też się zastanawiałem po co są grupy na tibia.pl. I doszedłem do wniosku, że po nic ;p

@Topic:
Krótko i zwięźle - Nie

!Edit:
Omg... wziąłem drugą opcję... da się to jakoś zamienić na 'Tak, mam. Grupa nie ma sensu.'?;p

Gufat III
16-04-2006, 19:58
To równie dobrze mogę powiedzieć, chcesz porozmawiać o piłce nożnej? Idź na www.pilkanozna.pl (http://www.pilkanozna.pl). Chcesz porozmawiać o religii? Idź na www.biblia.pl (http://www.biblia.pl). Zaraz, zaraz. To po co są wogóle grupy? Drom wywal tą opcję, przecież o tym wszystkim możemy pogadać na forach do tego przystosowanych. No chyba Gufat, że uważasz iż to co interesuje Ciebie może być, a to co interesuje innych już nie. W tej chwili to Ty jesteś żałosny.
Nie zrozumiałeś mnie. Sam pomysł na stworzenie jakiejś grupy nie jest głupi, pod warunkiem że będzie w miarę sensowna. Jeśli chcecie porozmawiać na temat "jak poderwać dziewczynę", albo "jak się zachowywać w obecności dziewczyny"... Poderwać, to można dupę z krzesła - pomijając już fakt że takie tematy są dla dzieci, które boją się pierwszej randki jak ognia, to sposobu na poderwanie dziewczyny NIE MA. Co do drugiego tematu, równiedobrze można iść do rodziców, bo nie wiem jak wy - ale ja bym się w ogóle o takie rady wstydził publicznie prosić. Gdyby to widziała jakaś inteligentna dziewczyna, to pewnie by was wyśmiała. Więc co do "dobrego zachowania przy dziewczynie" - odsyłam do rodziców...
Chcecie robić filipinkę z forum.tibia.pl, prosze bardzo. Dla mnie, to po prostu okrutne jaja sobie robicie z siebie i z innych. To wyłącznie moje zdanie, którego nie zachowam dla siebie, gdyż forum jest od wyrażania swoich opinii (tuszę, że robie to narazie w dość kulturalny sposób).
Pa. :*

OnlyM(PL)
16-04-2006, 20:02
Nie lepiej skonczyc ta dyskusje, zaglosowac kto chce, Drom zadecyduje i finito?

Aval'yah
16-04-2006, 20:17
Idiotyczny pomysł. Zdecydowanie na nie. Wejdzcie sobie na filipinka.pl :|

ciemne dropsy
16-04-2006, 20:38
buahuahauha niezla zlewa, a najlepsze jest to, ze hoomik w niej jest. Taki powazny, broniacy porzadku, wulgarny, kontrowersyjny i wyzywajacy gosc... No coz, sam takie rzeczy krytykuje dopoki w jego w nich nie ma...

Edit: Zapomnialem tego powiedziec: WIELKA "elita" -.-

Oxygane
16-04-2006, 20:46
Gufat, Pixik i cała reszta, wiecie co mnie w Was smieszny? Pewnie wiecie, choć wstyd się Wam przyznać. Głupota, wielka jak wielkim jest ocean. Wydaje mi się, że Was srednio obchodzi o czym bedzie ta grupa. Zauwazyliscie, ze osoby ktorych nie lubicie wpadli na jakiś pomysł tu musicie być na nie, a dlaczego? Dla zasady! "Nie wiem co to jest, ale ci co to zrobili są źli, więc to też jest złe" no nie? Wiecie co Wam polecam? Szkola, szkola, ksiazki, szkola, szkola i mniej internetu bo to przepala Wam juz szare komórki.

A czy cos stoi na przeszkodzie? Nie bedziemy za Toba płakać.

Grupa jak kazda inna. Jestem na tak.

I to sie nazywa zdrowe podejscie.

Nie zrozumiałeś mnie. Sam pomysł na stworzenie jakiejś grupy nie jest głupi, pod warunkiem że będzie w miarę sensowna

Dla Ciebie sensowne są ołowiane żołnierzyki, resoraki i wnerwianie ludzi na forum, my mamy inne priorytety. Dbanie o siebie jest bardzo ważne, chociaz pewnie nie dla Ciebie, ale coż, brudasy też muszą być na świecie.

Aby na pewno tak ma wyglądać wolność słowa na forum? Tak? Ok.

To sie nazywa kultura wypowiedzi, coś czego Tobie brakuje.

Hahahaha, nad tym to chyba najdłużej myśleliście. To jest tak żałosne, że nie może być prawdziwe. Gdyby taka grupa na prawdę powstała, to śmiał bym się najgłośniej, aż mury by popękały.

Powiedz mi Gufciu jak to jest, user sie smieje, bluzga i wyzywa, a na koniec płacze, powiedz mi dlaczego?

a myślałeś kiedyś jak ludzi wkręcałeś że obróci to się przeciwko tobie?nie to teraz wiesz

A myslales kiedys, ze jak urodziles sie xxxx to xxxx umrzesz?

Ta... elitha!!! Ludzie, ktorzy chca dbac o swoj wyglad i wymieniac sie doswiadczeniami, elita jak cholera, a zresztą.... turlaj dropsa, do Ciebie i Twoich kolegow nic nie dotrze.

Przepraszam Ganguś za takie ofensywne stanowisko, ale ja juz nie moge na to patrzec =p Czekam tylko aż Drom wpadnie do temu i zrobi swoje.

]v[ichal
16-04-2006, 20:52
A miałem Cie za normalnego.

Dla mnie grupa zapowiada się ciekawie, i jest brana jak najbardziej poważnie. I jestem jak najbardziej za jej powstaniem. Komentarze na temat pewnych osób zostawie dla siebie. ;)
Mua

PiXik
16-04-2006, 20:55
Oxyś widzisz różnica między mną a innymi jest taka ŻE JA NIE MAM NIC PRZECIWKO POWSTANIU TEJ GRUPY I ZAGŁOSOWAŁEM NA NIE -.-
edit.Czy to była groźba bo jak tak to sie posralem a jak nie to trudno..
i czytaj uważniej zanim sobie pojedzie po ludziach bo widać moich postów nie czytałeś a jak czytałeś to masz problemy ze wzrokiem

Walekifa
16-04-2006, 21:08
(Super intulicja walekify)

I do tego ten głos Droma na TAK ,by userzy uznali że to nie jaja,a drom po prostu zagłosował jak uważał :S

Dan the Automator
16-04-2006, 21:10
Świetny pomysł! Jeśli moge zgłosić coś jeszcze, to pomysł by Ci którzy startowali do grupy a sie nie dostali - automatycznie ladowali w grupie "Brzydcy Nieudacznicy" (bo sie nie dostali :P). Później można by automatycznie przepisywać ludzi nie z grupy "Młodzi i piękni" do "Brzydcy Nieudacznicy", ale jak mówie, to później, bo serwer może nie wytrzymać tego...

Oxygane
16-04-2006, 21:12
Ehhh nie chce mi sie z Wami gadac. Wszedzie spiski, wkrety i nie wiadomo co jeszcze. Do ksiazek!

Olorion.
16-04-2006, 21:30
@ Oxy (DOWN,DOWN)

Ojej,nagle zmieniłeś posta przeciwko sobie? A co ja mówie,że za grupą??

shjoeahjasjahae glosowal na tak = nie czyli nie = tak a jak glosowal na tak to oznacza ze jest na nie spx? : D

Cafe
16-04-2006, 21:31
Wy jestescie przeciw tej grupie bo ma cie jakies kompleksy małego, czy co ? Dormlna grupa jak inna. o Modzie, urodzie i dbaniu o siebie, i nie tylko.

@down
Gdzie jest napisane ze bedziemy rozmawiac tylko o dezodorantach ? Bedziemy rozmawiac o wszstkim co ma zwiazek z urodą itp. Bedziemy takze co noc planowac jak tu zawładnać nad forum.

Walekifa
16-04-2006, 21:35
@ UP

Ja bym był jeszcze na tak,ale teraz to już zupełnie wszyscy wszystko pomotali,i zmienili cel grupy 6 razy :S

Pozatym to nie jest aż taki ważny temat,mogło by powstac 100 lebszych grup. W końcu ile można gadac o dezodorantach ?

Dark Sven
16-04-2006, 21:40
Dobra...Dobra róbcie sobie tę grupe o ile nie będzie ingerować w życie forum.Aczkolwiek zaznaczyłem nie.

Do reszty obrońców

Nie ma sensu walczyć.Niech zrobią i dadzą spokój.

Pani K.
16-04-2006, 21:50
Walekifa:
"Kochana, uwierz mi i już więcej nie dręcz mnie, ooo. Czemu piękne usta Twe ciągle mówią <<nie>>?"

Raul
16-04-2006, 22:04
Przeciwnicy tego pomysłu co chwila wyszukują do czego by można się tu przyczepić. Tymczasem wyniki sondy najlepiej odzwierciedlają to, co o tej grupie uważa większość forum.

Maethi
16-04-2006, 22:05
Jestem na tak.

@Oxyś
Co do twoich komentarzy dla Chvjfata ahh.. Gufata to na świecie muszą być jacyś brzydcy z malymi pyrdkami, zeby mogli byc i czysci piekni tacy jak my

Gangrel
16-04-2006, 22:11
2 warny już poszły. Otrzymali je Gufat i Oxygane. Who next?

Ghost Nieudany
16-04-2006, 22:29
To ja tak by zakończyć walkę.

@ad-antyelita
Nie otwierajcie lodówek, bo wam jeszcze elyta forumowo-IRCowa wyskoczy.

Maethi
16-04-2006, 22:30
@ciemny dropsie
Myslisz, ze jak ktos jest powazny, broniacy porzadku, wulgarny, kontrowersyjny i wyzywajacy gosc to musi być brzydki, obleśny i nie golic sie pod pachami?! A fe, a hoom jest czysciusi i uzywa Avonu a co?

Za szybko Ghost :< idz sie zmetaluj

Gufat III
16-04-2006, 23:51
@Oxygane
Gufat, Pixik i cała reszta, wiecie co mnie w Was smieszny? Pewnie wiecie, choć wstyd się Wam przyznać. Głupota, wielka jak wielkim jest ocean. Wydaje mi się, że Was srednio obchodzi o czym bedzie ta grupa. Zauwazyliscie, ze osoby ktorych nie lubicie wpadli na jakiś pomysł tu musicie być na nie, a dlaczego? Dla zasady!
Hahaha, teraz przesadzasz :D Gdybym was nie lubił, to nie wchodził bym na IRCa, jak jakiś Walekifa :D Ja po prostu lubię się z wami podrażnić, jednak w tym temacie wyrażam swoją najszczerszą opinię.
Dla Ciebie sensowne są ołowiane żołnierzyki, resoraki i wnerwianie ludzi na forum, my mamy inne priorytety. Dbanie o siebie jest bardzo ważne, chociaz pewnie nie dla Ciebie, ale coż, brudasy też muszą być na świecie.
Wybacz, nie każdy musi być tak metroseksualny jak Ty ;-)
To sie nazywa kultura wypowiedzi, coś czego Tobie brakuje.
Przyganił kocioł garnkowi. Czy to nie Ty przed chwilą zarzuciłes mi głupotę szeroką jak ocean? Ja po was nie pojechałem, jedynie pomysł nazwałem debilnym i dziecinnym.
Powiedz mi Gufciu jak to jest, user sie smieje, bluzga i wyzywa, a na koniec płacze, powiedz mi dlaczego?
Ja nie płaczę, bynajmniej nie z powodu forum internetowego i ludzi z którymi znacznie mniej mnie łączy niż z ludźmi, których znam z RL ;-) Może płaczesz przez forum, nie wnikam, ja tego nie mam w zwyczaju ;-)
@Ghost Nieudany
@ad-antyelita
Nie otwierajcie lodówek, bo wam jeszcze elyta forumowo-IRCowa wyskoczy.
Ale takowa nie istnieje.
-------------------------------------------------------------------
A posta tego napisałem jeszcze kwestią sprostowania: Nie myślcie że mam coś przeciwko grupom użytkowników. Jeśli miała by powstać grupa młodzi i piekni, to musiał by mieć jak dla mnie inną nazwę i zgoła inne założenia, bo śmierdzi mi tu na kilometr dziecinadą, bądź też wygłupami. A w sumie to na jedno wychodzi. Jeśli miała by powstac taka grupa, to musiała by być z założenia dla ludiz inteligentnych i o tematach inteligentnych... Kosmetyki i podrywaniem dziewczyn do takich tematów nie należą.

Jak dla mnie EOT~, niech się dzieje co chce~

Vekegi
17-04-2006, 00:10

Przepraszam że komentuje kawałek wypowiedzi nie skierowanej do mnie ale zastanwia mnie rzecz. Dbanie o siebie - rozumiem że trzeba to robic, ale co bedziecie w tej grupie gadac o tym kiedys o jakiej porze się kto myje? Fe.
Rozumiem że można sobie radzic - co uzywacie pod prysznicem hmm ale czemu rekrutacja przez zdjecia czy to oddaje to czy się ktoś dba o siebie czy nie ;<?
Mi to szczerze obojętne czy ta grupa będzie istniec i moge nawet do niej przystąpic. Nie zamierzam się już udzielac w tej dyskusji, żebyście mnie potem nie zbiczowali pejsem 'gópki elitharne'

Raul
17-04-2006, 00:12
@up
Sposób rekrutacji został zmieniony. Czytaj poprzednie posty.

Zamykam temat, bo jednak Wam tylko kłótnie w głowie. Stworzyliśmy go w celu pokojowego sprawdzenia jak inni użytkownicy zapatrują się na powstanie takiej grupy. Jednak jak widać, większość wypowiedzi zeszła na inny tor. Jedyne co w tym temacie się udało to sonda. Jakie są wyniki każdy widzi i mam nadzieję, że zostaną one wzięte pod uwagę.
Temat zamknięty i ostateczną decyzję co do powstania grupy zostawiam Dromowi. Zdanie użytkowników (i kilku moderatorów) znasz, teraz czyń co do Ciebie należy i co uważasz za słuszne.

Dr. Omader
17-04-2006, 00:20
Zdanie użytkowników (i kilku moderatorów) znasz, teraz czyń co do Ciebie należy i co uważasz za słuszne.

Chyba was pogielo ;)

Dziwne jest ze co chwile oxy wyskakuj z co raz to glupszym pomyslem(ktory tym razem byl raula) i za kazdym razem ludzie lykaja jak pelikany wszystko co mowi ;)