Pokaż pełną wersje : Pytanie o trening palem (dist 75+)
Mam pytanie bo obawiam sie ze jezeli bede trenowalem palem na monku to bede musial robic przerwy zeby on nie padl. Chce trenowac 75-80 i nie chce robic przer. Mam takie opcje:
a) jeden monk wystarczy. nie bede musial robic przerw
b) postawic dwa monki i bic je na zmiane
c) trenowac na 24 druidzie (z dopasowanym eq) ktory bedzie sie leczyl e-vita
Ktora opcja najlepsza. Poradzcie pls.
Z gory dziekuje i pozdrawiam.
Mattati
Master Pepi
16-04-2006, 09:54
Myśle że opcja z 2 monkami będzie dla ciebie w sam raz. Lub jeżeli sork/ drut to sknera i nie postawi ci aż 2 monków weś pare ihów i go ihaj :baby:
Moze to troche inlegal ale drut moj takze np
; )
Propan Butan
16-04-2006, 16:23
napisz domnie na gg :8034187 niemoge napisac tuaj bo GM xadam patrzy : o
troche mi sie problemow zaczelo robic ale spoko.
napisze do ciebie na gg.
dziekuje wszystkim za dopowiedzi
ps. xadam niech ssa ^^
Jeden Monk wystarczy, tak czy inaczej musisz kontrolować ilość HP Monka (sam oczywiście, nie programem heheh) :P
Venderer
16-04-2006, 17:27
ps. xadam niech ssa ^^
Po prostu n/c -.^
A MC nie jest "troche" nielegalne -.-
Crazy-Frog
16-04-2006, 17:28
Według mnie to bez rużnicy bo efekt wyjdzie taki sam :) ale jednak ciut lepsza jest ta opcja nr.2 postawic dwa monki i bic je na zmiane lecz nr.1 jeden monk wystarczy. nie bede musial robic przerw jest bardziej wygodne bo możesz wziąść na full spearów i nawalać i potem tylko je podnosić :D. Wybór należy do ciebie ;)
aaron Fort
17-04-2006, 17:02
Ja bym skillwal na jednym monku na full deffie spirami nie wiem po co stawiac dwa summony skoro monk szybko sie leczy :)(chociaz czasami mu sie nie chce :P) A skillowanie palem wymaga sporej ilosci kasy na spiry niby 1 spir 10gp to malo ale jak kupujemy w duzej ilosci to juz jest maly problem :P
2 monki i jazda ;] do 90 skilluj co tam xD
Glorfindel
25-04-2006, 13:02
A czy można skillować z 2 monkami przy skillach 89+?
Bo nie jestem pewny czy to sie opłaca ;) No ale pożyjemy zobaczymy..
A nie lepiej na geomancera?
Opcja 3 raczej odpada, 2 chyba jest trochę nieopłacalna, ponieważ tak czy inaczej musisz sprawdzać ile monk ma hp, tak samo jak przy opcji pierwszej, z tą tylko róznicą, że w pierwszym przypadku przełączasz na następnego, a w drugim przestajesz na chwilę atakować... Oczywiśćie zawsze można isć jak napisał kolega wyżej na geomancera (sposób trenowania na nim jest tu: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=39655&highlight=geomancer )
taktyka jest prosta
idziecie na single spawn geomencera, np pod MS,Druid robi monka, geomencera luruje się tak by bił monka a ty bijesz geo.
a z twoich opcji wydaje się najlepsza 3 (preferowany drut z premmy - esio)
lub zamiana na knighta.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.