Pokaż pełną wersje : Wazne pytanie!!!
Chcialbym sie zapytac przez ile miesiecy bede mial red skulla jezeli zabilem 4 lub 5 osob w jeden dzien i dostalem warninga??
Jezeli zabilem 3 osoby to 1 miesiac a 4 lub 5?
Nova - ab'dendriel - Vilejuw - sorcerer - 23 lvl - 39 mlvl - 60 fishing - po hacku
Nova - ab'dendriel - Dark Vilej - druid - 11 lvl - 19 mlvl - 43 fishing
Petersaber
16-07-2004, 10:38
hmm... red skull zawsze jest na jeden miesiąc.Po 5(albo 6) osobach zabitych masz bana.
Jeśli się nie mylę red skull znika równo po miesiącu od "otrzymania" go.. Nie wiem czy rzecz nie ma się inaczej, gdy dostajesz bana za PK. Pozdrawiam
hmm... red skull zawsze jest na jeden miesiąc.Po 5(albo 6) osobach zabitych masz bana.
O tym ja wiedzialem
Pozwolcie ze bardziej to rozwine: zabilem 3 osoby i otrzymalem red skulla, ktory trwa 1 miesiac. Za chwile zabilem jeszcze jedna osobe - czy red skull bedzie trwal miesiac czy 2 miesiace?
Nova - ab'dendriel - Vilejuw - sorcerer - 23 lvl - 39 mlvl - 60 fishing - po hacku
Nova - ab'dendriel - Dark Vilej - druid - 11 lvl - 20 mlvl - 43 fishing
Jest to tak:
3 albo więcej w ciągu dnia
5 albo wiecej w ciągu tygodnia
10 albo wiecej w ciągu miesiąca
i red scull na miesiąc.
Jednak za każdym razem, jak ponownie przekroczysz którykolwiek limit, red scull jest od liczony od początku (czyli w chwili, gdy po raz drugi przekroczysz dozwoloną liczbę, dostajesz red sculla i liczą Ci miesiąc od tej chwili).Czyli jesli na przykład w ostatnim dniu trwania red sculla przekroczysz liczbę zabójstw, dostajesz nowego sculla na miesiąc, co w rezultacie daje Ci juz 2 miesiące skulla.
(więc jeśli zabiłeś jedną osobę dodatkowo, to nic nie powinno się stać).
Jednak teraz jeśli przekroczysz dozwolona liczbę dwukrotnie, dostajesz automatycznie bana.
Ban jest od 1 do 30 dni, jednak nie mam pojęcia na ile banują za zabijanie.
Oczywiście prosze o poprawienie mnie, jesli nie mam racji.
Venessa dzieki, i oto mi wlasnie chodzilo :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.