zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wazne pytanie!!!

Vilejuw
16-07-2004, 10:29
Chcialbym sie zapytac przez ile miesiecy bede mial red skulla jezeli zabilem 4 lub 5 osob w jeden dzien i dostalem warninga??
Jezeli zabilem 3 osoby to 1 miesiac a 4 lub 5?

Nova - ab'dendriel - Vilejuw - sorcerer - 23 lvl - 39 mlvl - 60 fishing - po hacku
Nova - ab'dendriel - Dark Vilej - druid - 11 lvl - 19 mlvl - 43 fishing

Petersaber
16-07-2004, 10:38
hmm... red skull zawsze jest na jeden miesiąc.Po 5(albo 6) osobach zabitych masz bana.

Ajvenik
16-07-2004, 12:06
Jeśli się nie mylę red skull znika równo po miesiącu od "otrzymania" go.. Nie wiem czy rzecz nie ma się inaczej, gdy dostajesz bana za PK. Pozdrawiam

Vilejuw
16-07-2004, 17:23
hmm... red skull zawsze jest na jeden miesiąc.Po 5(albo 6) osobach zabitych masz bana.

O tym ja wiedzialem

Pozwolcie ze bardziej to rozwine: zabilem 3 osoby i otrzymalem red skulla, ktory trwa 1 miesiac. Za chwile zabilem jeszcze jedna osobe - czy red skull bedzie trwal miesiac czy 2 miesiace?

Nova - ab'dendriel - Vilejuw - sorcerer - 23 lvl - 39 mlvl - 60 fishing - po hacku
Nova - ab'dendriel - Dark Vilej - druid - 11 lvl - 20 mlvl - 43 fishing

Vanessa
16-07-2004, 18:00
Jest to tak:
3 albo więcej w ciągu dnia
5 albo wiecej w ciągu tygodnia
10 albo wiecej w ciągu miesiąca
i red scull na miesiąc.

Jednak za każdym razem, jak ponownie przekroczysz którykolwiek limit, red scull jest od liczony od początku (czyli w chwili, gdy po raz drugi przekroczysz dozwoloną liczbę, dostajesz red sculla i liczą Ci miesiąc od tej chwili).Czyli jesli na przykład w ostatnim dniu trwania red sculla przekroczysz liczbę zabójstw, dostajesz nowego sculla na miesiąc, co w rezultacie daje Ci juz 2 miesiące skulla.
(więc jeśli zabiłeś jedną osobę dodatkowo, to nic nie powinno się stać).

Jednak teraz jeśli przekroczysz dozwolona liczbę dwukrotnie, dostajesz automatycznie bana.
Ban jest od 1 do 30 dni, jednak nie mam pojęcia na ile banują za zabijanie.

Oczywiście prosze o poprawienie mnie, jesli nie mam racji.

Vilejuw
16-07-2004, 18:15
Venessa dzieki, i oto mi wlasnie chodzilo :D