Pokaż pełną wersje : Moje 2 PKowania
Ithelios
16-07-2004, 11:22
Tutaj macie moje 2 PK hunty:
1szy PK (http://www.members.lycos.co.uk/utkanek/filmy/HoboNextPK.rec )
A tutaj drugi z mega lolowatym i śmiesznym zakończeniem
2gi PK (http://www.members.lycos.co.uk/utkanek/filmy/HoboPikej.rec )
Enjoy and comment plx.
Mati Crusher
16-07-2004, 16:37
hehe calkiem calkiem filmiki zwlaszcza 1 co do 2 to czekam z niecierpliwoscia na cd :P
no pięknie zabiły cie Soldy, chyba nie znaja słowa "Missclick" :P
nawet fajne filmy :)
W sumie inne twoje filmy bardziej mi się podobały bo pkowanie w kopalniach jest troche nudne. Moj koleś (35 m. sorc) poszedł na dl'a a że wieża była zajęta jak tylko kolesie weszli na czerwonego smoczka on też wszedł i wytłukł ich z sd. Nic, że potem go do 9 lvla pojechali ale za to wypadł mu z nich loot gdzieś za 40 k :D Ale mimo to respect
Boze stary ty to masz nasrane!!! X(
JESTES ŻAŁOSNY!!!
Ty: Oddaj bp a ocalisz zycie!
XX: ok, ale prosze nie zabijajcie mnie.
ty: oddaj armor, uhy, sd.
XX: ok masz <oddaje caly stuff wraz z armem legsami helmetem itp>
ty: i oddaj wszystkie uhy!!
XX: nie mam!! prosze nie zabijajcie mnie!!!
ty: wkuzyles mnie!!
XX: YOU ARE DEAD.
I TO MNIE NAJBARDZIEJ ZAINTRYGOWALO!!!
filmy beznadziejne, szkoda ze nie grasz na moim swiecie bym ci skopal dupe!!!
Ithelios
17-07-2004, 17:13
Oryginalnie dodany przez Mako
Boze stary ty to masz nasrane!!! X(
JESTES ŻAŁOSNY!!!
XX: YOU ARE DEAD.
I TO MNIE NAJBARDZIEJ ZAINTRYGOWALO!!!
filmy beznadziejne, szkoda ze nie grasz na moim swiecie bym ci skopal dupe!!!
Mentalność low levelowego newbie ;) Wątpie żebym miał przesrane a jak chcesz mnie zrookować zapraszam na Inferne(kontakt w stopce) :D
maadziia
17-07-2004, 18:37
ten filmik jest do bani nic ciekawgo, nie wiem czy wogule wiesz co to utevo lux, na całym filmiku jest ciemno, a skille, to miałem takie same, nawet lepszy shielding, na 13 lvl, więc lepiej trochę potrenuj!!!!!!!!!!
Triciol Pogromca
19-07-2004, 12:32
Seryjnie koles masz najbane w glowie
XX: YOU ARE DEAD
Prze takie cos jestes najwiekszym hujem na forum!!
Jak mi pk zabil druida to powiedzialem mu ze jak odda zecy to mu nic nie zrobie . Dal mi swoj caly eq i go poscilem. A ty jestes zwykly obsrany ham. Rob postac do pk na Ruberze i mi daj znac hetnie cie znajde i pokaze jak sie pk-uje
Oryginalnie dodany przez Triciol Pogromca
Seryjnie koles masz najbane w glowie
XX: YOU ARE DEAD
Prze takie cos jestes najwiekszym hujem na forum!!
Jak mi pk zabil druida to powiedzialem mu ze jak odda zecy to mu nic nie zrobie . Dal mi swoj caly eq i go poscilem. A ty jestes zwykly obsrany ham. Rob postac do pk na Ruberze i mi daj znac hetnie cie znajde i pokaze jak sie pk-uje
fakt to bylo chamskie, ale pk-erom sie nic nie daje tylko sie ucieka i kumpli wola. Co innego jak jestes huntowany za cos, wtedy przewaznie jak zaplacisz to masz spokoj.
@ maadziia
A wiesz co to jest TibiaGG, ktorej na 100% Ithelios uzywa?
@ Nooby "szkoda ze nie grasz na moim swiecie bym ci skopal dupe!!!"
Haha ;D jak mnie smiesza takie teksty ;D
Jak jestescie takie kozaki (zapewne VERY HIGH lvle ~25), to zrobcie takie filmiki jak Ithelios i pokazcie na co was stac, a nie tylko madrzy jestescie w darciu mordy na forum. Wielki lol dla was :)
Bai
Hugo Lord
19-07-2004, 20:24
Jednym zdamniem FIMIKI "zajebiste" ... Gratuluje 8o
już któryś raz pisze na tym forum że ithelios jest świetny, on zajebiście luruje,pkuje itp 8)
Filmiki fajne sam nakrecilem kedne w rooku ale styrany jak but manitu :P moze kiedys go wstawie ale nie jestem pewien czy sie wam spodoba ogolnie twoje filmiki misie podobalo 1 byl leprzy od drugiego :)
Mistrz Czarnego Miecza
20-07-2004, 19:10
Mi sie bardzo podobały ~!!!~ może dlatego gdzyż ja sie zabardzo boje chodzić pkować ;).... mozę na inferne se pójde.... ;) . Pozatym współczuje nędznego deada na soldierach :((( czemu nieużyłeś uhów ? miałeś kilka :/ ...
Maciek Mur
20-07-2004, 20:43
zawsze jak giniesz poprawia mi sie :D humor
Super filmiki!! Mialem niezly ubaw :D szczegulnie jak zaliczyles deada :P Nie martw sie- dorwiesz ich :P
Czekam na wiecej filmow !! tez z pkowania:P
Shardzik
30-07-2004, 21:01
Nawet nawet filmiki, śmieszne macie nawyki :]
ale wiesz, troche zal bylo tego goscia, w chu*a go zrobileś :D, ja bym sie zastanowil czy chce wymusić, czy pk i penis, cóż przynajmniej wiencej kasy, plate armorek nawet niezly, ale jabym na jego miejscu zainwestowal
w uhy, bo lubicie ludzi z uhami:D...
_________
Polecam filmik Shinuspk, nie wiem gdzie on jest, ponoć również na tibia.xx, ale ja tam nie ściongam bo jakaś dupna stronka
PoZdRo ;)
Niewidomy Jasnowidz
31-07-2004, 15:57
Ni wiem.. Poprostu zalosne chodzic gadac z ludzimi i "give bp" typ odda bp ma z 5hp.. ja bym go juz zabil, po co robicie filmik pk i kombinujecie by nie dostac czaszki. Zalosne :/ i jeszcze ten konec dead na dwarfach.. Jeszcze nigdy nie widzialem dobrego filmiku nakreconego przez polaka.. Sorki bardzo, nie podobalo mi sie.
Bebi.
SUPER! ;] Bardzo mi sie podobał Twój filmik tylko nie rozumie dlaczego lałeś na full def, oby tak dalej ;] Evul pk
Ithelios
01-08-2004, 23:08
Oryginalnie dodany przez Oxygane
SUPER! ;] Bardzo mi sie podobał Twój filmik tylko nie rozumie dlaczego lałeś na full def, oby tak dalej ;] Evul pk
Erm nie chce się z ciebie śmiać,ale lałem na full attack,a full defa zawsze widać włączonego jak się TibiCam odpala :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.