Pokaż pełną wersje : 100 RP going down on Obisdia...50ED,34MS i 40MS :)
Xziin owned :) nic nie bede pisal..komentowac
http://rapidshare.de/files/18137807/sziakak_tartarro.rec.html
Olorion.
16-04-2006, 14:21
jeden z lepszych filmow jaki byl ostatnio na tibia.pl ; >
Darota ma niezlego uhbota, ale jest nubem co zapomnial otworzyc kolejnego bp uh :<
Radziomistrzu
16-04-2006, 14:45
very nice film, GZ za taką długą ucieczkę!:D
Rekin Master
16-04-2006, 14:49
film boski...jeden z lepszych,jakie widzialem :D
@radziomistrzu
chyba do tej samej szkoly chodzimy :P
Pięknie. Po prostu Gratz :D. Szkoda ze ekipa wpadla ;P. A loocik tez niczego sobie Xd
Dzieki chlopaky xD :* ale specjal gratz to Tartarro...najlepsze pvp w tej **ANEJ grze ;p
Granteon
16-04-2006, 18:03
(http://images3.fotosik.pl/18/t4x8fcb7hc9gonig.gif)
o.O zaje***ty film. ALe widac, ze ten/ta Darota miał/miała bota...
Mam pytanie, czemu przez dobre 10 minut nie sprawdziliście loota z 100 RP z red skullem ?
ShadowSSJ2
16-04-2006, 18:19
@up
Bo FE postawily na cialo dobrych pare fire fieldow : )
@topic
Haha xD Musze takie cos z kumplami retired zrobic na moim servie xD
Btw. Skad wiedzieliscie ze one/oni tam beda?
Ghost111
16-04-2006, 18:31
hahah moze i akcja udana ale i tak najlepsze sd Muatora w tartarro. Odrazu na wjeździe :]
Mam pytanie, czemu przez dobre 10 minut nie sprawdziliście loota z 100 RP z red skullem ?
Chyba normalne ze 100lvl nosi AOl'a :P
Zarabisty filmik ! ;] ta Dorota uh bot 100% szkoad ze all mnieliscie rsy wtedy by locik byl nice ;p!!! ale all nice wam poszlo :) gratulacje i oby tak dalej !!;]
Actorron
16-04-2006, 18:55
@up
Jeśli ma sie red skulla to nawet jak zalozysz Aol'a to i tak przy dedzie wszystko wypada :]
Fire De'mon
16-04-2006, 19:01
No... swietne pk! polecam filmik :cup:
xD
powinno byc takich więcej
:lucznik:
GZ
Hehe Darota here ^^
Zapomnialem wlaczyc boota i zabraklo mi uh :)poprostu
gz za zgrane sd kombo -.-
Nie moge sluchac tych komentarzy o uhboocie bo zle mi sie robi
gdybym mial bota to bym spokojnie uciekla tak to nie bylo czasu i uhy sie skonczyly haha ;/
Jakby bym mial 100 bp uhs to mozna by bylo siedziec caly dzien w waszym cudowym trapie :D
Chyba normalne ze 100lvl nosi AOl'a :P
Lmao
@up
Bo FE postawily na cialo dobrych pare fire fieldow : )
Destroy field to taka szara runa, nawet niedroga...
ShadowSSJ2
16-04-2006, 19:27
@up
Oh... Rly?! No co ty?! Jak na to wpadles?! O zesz! Podziel sie swoim sekretem! Plx Plx Plx !!!!!!11111oneoneone...
Btw. Jak Ci sie udalo wytrenowac taki bystry umysl?! Tu nie musisz sie dzielic swoim sekretem, bo kazdy go zna ; d
o.O no co ty nie pwoiesz myslalem ze taka zielona duza btw nice loot :d
Hah...tak to prawda nie mielismy dfa ;/ Darota mialas bota kazdy to mowi -.- przesywalas smieci z garnkow i jescze sie uhalas daj spokoj...a wiecie co mi powiedziala? ze sie z "wybitymi palcami uhała" BUHAHUAUHAHU n/c xD. To ze my padniemy było pewne dajcie spokoj...33 ms :| ale wszyscy oprocz tartarro odrazu caly loot wjebali do wody takze :P:P...tartaror schowal loot z tego 100rp ale tam z 30 osob biegało i szukalo i zabijali all na okolo xD no coz...dzieki za gratky xD ten xziin tak kozacyzllze ma takiee pvp i co to nie on..a ciekaw jestem ile mial kupy w chaciach jak wyszedl tam na gore ;) pozdro ;p
ShadowSSJ2
16-04-2006, 21:05
@up
Powtorze pytanie, skad wiedzieliscie ze oni akurat wtedy/tam beda?
Ghost111
16-04-2006, 23:29
maggus wiem ze macie wiecej filikow
jak cos zapodaj chetnie zobaczymy :p
i czekam az znow wyjdziecie poza pz pkowac :D
PharadoX
17-04-2006, 00:05
Wypasione pkowanie , Gz dla was.
Dorota : tak ma bota , ale jakiegos nedznego bo sam nie otwiera bp :D
Xzinn ( czy jakos tak ) : Noob , nie dość że rs to jeszcze sam przylazl , a mugł poczekać na 2 osoby przynajmniej.
Nastepnym razem znowu tam idzcie i po drugiej stronie rzeczki wylogujcie jakąś postać i jak będziecie blisko śmierci all za rzeke , dać się zabić i zanim jakieś przypadkowe osoby podejda do loota , wziąć i wylogować.
8o JAKI TRAAP :)
i tak fe psuje wszystko rozwaliły X(
http://img223.imageshack.us/img223/2187/lul7nf.png
To mnie położyło na ziemię :D :D
Trzymałeś się długo GZ za to .
Tartarro respect : p
ale to cos > Maggus The Wolf to pomylka
jak wy ich tam wciagneliscie d;
ok Idzcie lepiej spac a nie piszcie o botach :d Hail Maggus
the wolf hahaha :d
Ehh jak czytam komentarze to współczuje wam... brak mózgu to kalectwo :baby: Jakbyście obejżeli ich wcześniejsze filmiki to byście wiedzieli "Skąd wiedzieli że tam będą". Uważam że Tartaro to jakiś potomek Napoleona :] Tak rozplanować wszystko :) Oglądałem wszystkie filmiki w waszym wykonaniu i moge tylko jedno powiedzieć... WIELKIE GRATULACJE :) Jesteście DE BEST. I coś mi sie tak zdaje, że tu sie ktoś podaje za Darote albo on/ona jest naprawde wielkim debilem... takie teksty rzuca. Żal mi cie :baby:
Wypasione pkowanie , Gz dla was.
Dorota : tak ma bota , ale jakiegos nedznego bo sam nie otwiera bp :D
Xzinn ( czy jakos tak ) : Noob , nie dość że rs to jeszcze sam przylazl , a mugł poczekać na 2 osoby przynajmniej.
Wytłumacz mi proszę, skąd wiesz że ten bot nie otwierał sam kolejnych plecaków z uhami.
BTW I dont Care Syn Napoleona Gz fantazjii :)
Na filmiku padły 2 ksywy:
-Maciejka
-Majak
Z Braniewa ?:>
Filmik zaje..fajny :D Gz.
BRANIEWO RoX :P:]
Normalnie ze Braniewo ;)...Bhuauha Tartarro Napoleon jaka beka :D:D ucieszy sie jak zobaczy to :D:)...on wczoraj w nocy chcial zabic jeszce hardsza osobe:D tam padlo pytanie, ze skad wiedzielismy, ze oni tam przyjda - jestesmy hunted..ja juz tak namieszalem na tym servie...ze na 33 lvlu jak sie zaloguje po 5 minutach jakies 6-7osob pod moja chata :D Dzieki za komenty :*:* xD
hmmm wiecej filmikow? jak chcecie to moge wrzucic cos jeszce :P ale i tak polowy fragow nie nagralismy, i to tych najlepszcch akcji ;/ (Muator 74rp;/) ale niedlugo zamierzam zrobic WMV o nas takze poczkacie dostaniecie:D
Master Knight de'Vere
17-04-2006, 09:48
Bardzo fajny filmik :) Ale jak by nie patrzeć długo wytrzymałeś jak Cię tamci goście lali ale jak przyszły posiłki to wałek już był :P
Na filmiku padły 2 ksywy:
-Maciejka
-Majak
Z Braniewa ?:>
Filmik zaje..fajny :D Gz.
BRANIEWO RoX :P:]
Hail B-wo ;)
Thor,hil,haw
17-04-2006, 11:47
You have downloaded 104858 KB. Want to download more?
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 20 minutes)
Rapid Shere -.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.- nie nawidze tego X(
Hehe Darota here ^^
Zapomnialem wlaczyc boota i zabraklo mi uh :)poprostu
gz za zgrane sd kombo -.-
Nie moge sluchac tych komentarzy o uhboocie bo zle mi sie robi
gdybym mial bota to bym spokojnie uciekla tak to nie bylo czasu i uhy sie skonczyly haha ;/
Toż sie zdecyduj czy jesteś male czy female ; <
Film extra ucieczka ładna ale mogliscie zabrac DF zabrac loot i schować gdzieś ; P
Dorota zastanow sie najpierw nad tym czy jestes facet czy baba a dopiero potem wypowiadaj sie :p .
Jestes przykladem tego ze posiadanie bota to nie wszystko.Trzeba jeszcze wiedziec jak go uzywac> lol<.
Filmik naprawde niezly.Jest szansa na wiecej ? -.^
Dorota zastanow sie najpierw nad tym czy jestes facet czy baba a dopiero potem wypowiadaj sie :p .
Jestes przykladem tego ze posiadanie bota to nie wszystko.Trzeba jeszcze wiedziec jak go uzywac> lol<.
Filmik naprawde niezly.Jest szansa na wiecej ? -.^
>Pisałem już że nie było żadnego bota omg omg piszcie co chcecie i dont care ..
>Btw MIszczu gz za ambitny nick napisz mi jeszcze prosze co to znaczy "baba" ja na wsi nie mieszkam :)
to wzucajcie filmiki nie moge sie do czekac jak wyzynacie ng ;]!! dorota w Twojego pierwszego posta co napisales/as wynika ze jestes Miriam ? Elblag rules pozdro:cup:
P.Arel Flyon
17-04-2006, 13:56
Zapodajcie jeszcze jakis filmik.:)
Jackass :D
17-04-2006, 15:48
Dobre, Dobre a zauważyliście jak pitając nagrywający wrzucił bohy do dzióry ?;)
@up
Oh... Rly?! No co ty?! Jak na to wpadles?! O zesz! Podziel sie swoim sekretem! Plx Plx Plx !!!!!!11111oneoneone...
Omg... Jakbyś przeczytał wszystkie posty, to domyśliłbyś się, że ten pan, którego właśnie komentujesz posłużył się czymś takim skomplikowanym jak sarkazmem.. Widzę, że ty też się tym posługujesz więc nie wiem do końca jaki jest cel twego posta.. -.-
Film nice, sam gram na Obsidii, więc miło się go oglądało też z tego powodu
Elder Nagan
17-04-2006, 19:20
heh tartarro ladnie ale moglo byc lepiej :] nastepnym razem wysylajcie loota :) i mogles rzucic m walla przed siebie...
x x
xK x
x Tx
x Vx
xMTx
T- tartarro
K Kiroy
V - strzalka w dol :P
M - mwall i obok t to gdzie by biegl tartaro
no tak Nagan masz racje, ale inaczej jest jak siedzisz w domku na spokoju i all obmyslasz a inaczej jak masz 400hp i gonia cie ludzie ktorzy wala sd po 200+ takze... xD
Kittel Cit
17-04-2006, 20:50
Darota jakbys nie mial tego swojego cudownego tibiauto to bys i ze 100 bp uh 10 min nie posiedzial
btw Darota jak nam udowodnisz ze nie masz auto heala bo nie wierze w to co napisalas w 1 poscie na tej stronie
Moze ktos to wrzucic na cos inego niz rapidshare:baby:
Cariel Da'Rose
17-04-2006, 22:16
Rehost please, wezcie dawajcie na cos na co limitu niema bo juz w*****ajce sie robi x/
Ghost111
17-04-2006, 23:09
:p Też tam bylem, jadlem, piłem pier*** :)
Ghost111
17-04-2006, 23:10
Gz probowania zabicia fe Tartarro~ z e vis dobre. Twój Mua =@
Tikiktaki
18-04-2006, 00:43
Darota...Ty jestes chlopakiem czy dziewczyna ? :P
@ topic
suppper filmik :)
<czasami zaluje ze ja nie gram na pvp -.->
benek_87
18-04-2006, 09:20
Nice and Keep it Up ;]
Ps. dzieki za zabicie darota zabil mnie na wojnie jak lagi mialem ;]
powiem tak!
jeden z najlepszych filmow jakie widzialem i dobre pvp/dobry bot bo ucieczka byla jak na taka ekipe naprawde dluga :)
powiem tak!
jeden z najlepszych filmow jakie widzialem i dobre pvp/dobry bot bo ucieczka byla jak na taka ekipe naprawde dluga :)
dobry bot można wykreslić.To nie bot user's wiem to a nie ważna skąd ; d
Filmik za mocny. Ale to nie 1 który widze ze zabijacie ludzi i do tego w tym samym miejscu a oni sie tam wbijają ciągle. Ja tam juz obsidia dawno retired,ale jak tam grałem to bym raczej był w tej ekipie co poszła was lać a nie w tej która by wam miała pomóc :P I nie lubie patrzeć na filmikach jak sie leją dwaj z "jednej rodziny" tzn. jak jest wojna a po obydwu stronach konfliktu widzę np. xxxx Del'toro w tym przypadko głupio jest jak Kiroy Wind zabija Tartaro Winda. GL in new servers bo na obsidi to se chyba nie pogracie :P Aha. I uważajcie nie gińcie tyle bo juz niedlugo nie bedziecie mogli FE stawiać :P 30 sorca sie robi kilka dni,i patrzcie jakich szkód można narobic ;]
gz od starego panpena ;]
oby tak dalej chlopaki
Kozacki filmik ; ] very nice :D
Hail B-wo ;)
Hail _/
Oprócz zabicia tego 100 rp, jest fajny filmik jak 50 ed ucieka od 2 albo 3 100+ xD(ofc tartarro)
hmm
powiem tak
1. gdybyscie nie rozebrali tej misternej konstrukcji do uwiezienia wchodzacych to byscie nie padli
2. gdybyscie sie nie zawahaliu przy pero i spolce tylko bili jak xzina to oni by dedli jak xzin i dorota i nikt by was wiecej tu nie niepokoil (ani manow ani dorpaz nie raczyl by was tu nachodzic)
a poza tym moim zdaniem zrobienie trapa w taki sposob to zadne pvp, tylko trap ktory uniemozliwia ucieczke a summony dokonaly wyroku poprostu nikt w takich warunkach nie moze walczyc i wygrac. (mozliwe nawet ze za to grozi ban)
wiec nie przesadzajmy z umiejetnosciami tych panow bo nie sa az takie duuuze bo gdyby byli dobrzy w te klocki to nie dedli by jak nubki tylko czekali i walczyli do konca z za barykady) :P i te komentaze " teraz dedniemy" :D
dobrze ze xizin padl bo to niemily typ teraz zapolujcie na kirojka i muatora bo to jeszcze wieksze dupki :P
zycze powodzenia
szczeze wam zyczliwy
i obserwijacy was z nieco wyzszego levela .... ..... ..... :P
ps
Xziin
The first female on Obsidia to reach level 100.
wyglada na to ze zabiliscie na smierc dziewczynke :D
prosze zrobcie to jeszcze raz D:
a i jeszcze jedna sprawa
Bez urazy ale Napoleonem to wasza banda nie jest poniewaz jedyne co potraficie to napasc w kilku na jednego i to w taki sposob zeby ten biedaczek byl trapniety bez mozliwosci ucieczki a to zadne cudo militarne.
Dla mnie Napoleonem jest Don Zasa - gdy zostala mu wypowiedziana wojna przez gildie Triad zdolal w 3 dni rozbic Triade do tego stopnia ze prawie wszyscy z tej gildii uciekli a nalezy przypomniec ze Triada miala przewage liczebna i levelowa (Zasa mial z 50+ podobnie jak cala jego gildia a Yunichi chyba 97 MS i katmai chyba 95 EK)
no i stul pysk kim ty jestes? jak mamy walczyc z 110 palasami jak sami mamy 30-50lvle? kim ty jestes ze tak cwaniakujesz....100% jestme pewnien ze to 10 letni koles ktory expi na snakach kolo venore i nie ma pojecia o zabijaniu..jak jestes taki kozak to dam ci maggusa i wyslouj mentora pajacu...wez sie pier...w glowe;/
widze ssreb ze zetelna krytyka zabolala :D
i bardzo dobrze bo nieco sie przeceniasz
a co do mnie i mojego lev to zdziwil bys sie ale zostawmy to niech twoja wyobraznia pracuje.8o
widze ssreb ze zetelna krytyka zabolala :D
i bardzo dobrze bo nieco sie przeceniasz
a co do mnie i mojego lev to zdziwil bys sie ale zostawmy to niech twoja wyobraznia pracuje.8o
nie chodzi o to...wiem, ze nie nie jestem najlepszy..ale odwalilsimy kawal dobrej roboty, troche po fuskie troche dzieki umiejetnosciom a ty mowisz co mozna bylo zrobic lepiej..powiedz mi..czy latwo jest zabic 100rp ? nawet we 3? 33-50lvls? mysle ze nie bedizesz cwaniakowal....
@Maggus The Wolf
Apr 23 2006, 10:08:14 CET Killed at Level 33 by Fenros Horra
and by Varral Horra
Apr 23 2006, 10:22:20 CET Killed at Level 15 by Varral Horra
and by Enidio
Haknieto cie bo uzywales brzydkich programikow, i wlasnie takie jest twoje PVP oparte na brzydkich programikach.
I bardzo dobrze bo ja jade na czystej tibii i wkurza mnie ze dupki uzywaja wspomagaczy typu cavebot lub aimbot. gratuluje glupoty zarowno tobie jak i yunichi i katmai.
I nie tlumacz sie jak tamci ze nie uzywali "takich rzeczy" tylko ktos mial pasy i pewnie ten ktos mial trojana, bo wszyscy wiedza ze Yunichi uzywal aim bota podczas wojny tak samo jak Ty przy pkowaniu :D
Kudlaket
23-04-2006, 19:44
Rehost plx
Niezleee wymiataja :D:D
Wiecej taki Filmikow plxx :D
Ruch In Heart ... :*
K.S Ruch Chorzow!!
ty koles jestes noobem...wez przyjzyj sie na filmach ze wiecej nie trafiam jak trafiam jebanymi sdkami..-.- co za przyglub...je***nij sie w glowe...hack to hack nie wiem jak....ale nie pie***ol ze mam bota zal.pl ;/ zazdroscisz mi pvp ?:/
Demokles
24-04-2006, 21:40
Jeśli mówicie, że można było lepiej to zróbcie filmik w lepszym wykonaniu. Ja sie nie czepiam, wiem że trudno ucieka się przed takimi lvlkami ;) Przeżywałem to nie raz i dlatego szacuneczek dla autora filmu :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.