Pokaż pełną wersje : WBK - Bryndii vs Shanhaevel
Wszystko wiadomo :] Głosujcie :]
A oto moj komixik :D troche dlugi ale no cóż :P bywa hehe milej zabawy
pozdrawiam SHAN :D
http://img223.imageshack.us/img223/417/poprawioy6av.jpg
BTW: mam nadzieje ze nie masz mi za zle :D
Wiesz, nie wiem co na to Shan, ale moim zdaniem - przekroczyłeś granice dobrego smaku. Co niezmienia faktu, że DigPaint rulezz :P
Shanhaevel
16-04-2006, 18:48
[głupi powód]Przespałem[/głupi powód]
Komiks bryndiiego-...Głupi...Bardzo głupi...
Nie chciało mi się poprawiać i wyszło takie coś... :P
http://img57.imageshack.us/img57/183/bryndiikomcopy22ht.png
Dr.Unknown
16-04-2006, 19:06
Jak dla mnie, wbrew pozorom, Bryndii wypadł gorzej (czyt. głos na Shan'a).
Aval'yah
16-04-2006, 19:30
Bryndii- ugh. Przesadziłeś. Głos na Shana.
Bryndii.... nie znasz umiaru...
Głos = Shan.
cóż widze ze komix budzi duze kontrowersje :P cóz zrobic heh...bywa, dlatego wlasnie na poczatku sie pytalem co jest dozwolone :), a w koncu chodzi o to zeby dogryżć :evul:
Ale to poprostu ...było głupie ..
heh...moze i glupie ale jednak ugryzło :P
Mi się Bryndiego bardziej podoba.
Może troszke chamskie jet ale w pracy Shanhaevela nie widze nic śmieszne.
Wykonanie Bryndiego jest lepsze!
Bryndii:
Ugryzlo? W ktorym miejscu? Wybacz, ale było poprostu żałosne i obleśne.
Shanhaevel
17-04-2006, 00:16
heh...moze i glupie ale jednak ugryzło :P
Nie ugryzło nic a nic. Tylko nieco zażenowało.
@Vekegi
Heh, zrozumiała reakcja na ten pasek. :P Cienki jest.
Tana >> cóż moze zalosne i oblesne tylko zalezy dla kogo ;) akurat hmm....ja zyje takim dowcipem (rownie dobrze mozesz o mnie powiedziec zalosny i oblesny, ale
przynajmniej nie robie dwoch lewych rąk :P http://pctweak.net/tana/img/a16.jpg
niektorzy to zrozumieja :D) heh ale mnie nie znasz. Poprostu niektorych smieszy moj często dziki, ciety, wredny dowcip :P niektorych nie ! it's true.
Shan >> fakt zazenowalo z tego co tu widze :P, no cóż jedyne co mi zostalo to ladnie powiedziec PRZEPRASZAM :P hehe....
jeszcze raz sie powtorze- dlatego wlasnie zeby nie bylo takiego "bajzlu" zapytalem sie na forum MTA do jakich granic mozna dojść :D
Ivellios Galanodel
17-04-2006, 00:22
Pasek Shana lepszy. :D
Dlaczego? Ponieważ nie zawiera treści obleśnych.
ehhh ludzie to tylko komix.Widziałem bardziej obleśne hisotryjki.
Głos for Brydnii za całokształt.
Pozdr0 B)
Ja tam jestem Za komiksem bryndasa... nie wiem czemu to bierzecie tak na powaznie.
"o maj gosh, to jest fuj... omg! Qpa!"
Hrmpf... czy ja wiem czy bryndii przesadzil? Mnie tam to bawi, i gdybym to ja byl ofiara, to bym sie nie obrazil (chyba ze ktos specjalnie by sie ze mnie bez powodu nabijal-to zmienia postac rzeczy[bez powodu mam na mysli zmagania podobne do tego])
przynajmniej nie robie dwoch lewych rąk :P
Sie uczepił, sie uczepił... nie dość że strzępek zaczey i nie skonczony to robiony podczas deprechy ;)
A mi nie chodzilo jakiekolwiek obrazanie czy inne wzniosle rzeczy (a niech sie Shan obraza, a co mnie to ;)), tylko wlasnie o humor, ktorego dla mnie tutaj nie ma. Wybuchy śmiechu na widok kupy na środku dywanu nie są dla mnie :p
up:
To trawa :D
Chociaz tez myslalem ze to dywan....ale zaczolem sie zastanawiac..skad te muchy tak szybko i ...czymu taki gesty ten dywan o.O (bu(ó)jny).
Shanhaevel. Ogólnie, bardziej śmieszne.
Widze, że remis.
Dr.Unknown
17-04-2006, 11:19
Mi nie chodzi o pożeranie stolca, poprostu starałeś się go ośmieszyć, ale celem zabawy jest ośmieszenie kogoś na zasadzie jakiegoś znanego faktu (np, krótkie nogi). Dlatego, przynajmniej ja, zagłosowałem na Shan'a.
Shanhaevel
17-04-2006, 11:48
Ej, moment, ja się o nic nie obrażam... :P Misunderstood me.
drunk >> a widziales walki komiksowe te oryginalne ? na tym oparlismy nasze, a tam wymyslają :D. Ja tez bede wymyslac bo to jakos dla mnie jest zabawniejsze i jednak ma sens :). "Krotkie nozki" i kazdy na tym bedzie opierac swoj "dowcip" heh no cóż fajne i zabawne, a przede wszystkim nudne :P, albo pomysly z reklam :D TEZ SUPER. Dlatego wlasnie wole wymyslec cos swojego zeby walki nie byly monotonne
Glacial Hero
17-04-2006, 12:48
A ja tam po raz drugi nie wiem o co chodzi z tymi nóżkami. Jako, że pierwszy komix Bryndassa był zajebisty - głos na niego (ten też nie jest zły, ta qpa jest tak starannie narysowana) ;]
doł:
^^ szkoda, że tego nie widziałem, musiało być dobre.
up:
Nagrał kiedyś taki kawałek... jak tańczył w bokserkach (?) ściągniętych do kolan i reszta zrobiona tak jak by mial takie krotkie nozki... i tak tanczyl przed kamera... w "rytm" muzyki xD .
to nie byly bokserki tylko moje spodenki w ktorych wystepowalem jak bylem mały :P heheh w teatrzyku :P
Glacial Hero
17-04-2006, 18:46
HuHu znalazłem ten film. Matrix, czy lotr to nie jest, ale nie widze powodu, żeby robić z tego komixy do WBK ;/ więc nadal uważam, że w obu walkach bryndii jest lepszy i to o całe niebo lepszy.
Oczywiście film i idealnie pasująca muzyka w tle genialne ;]
bryndii super komix,nieliczy sie to ze niemily o to chyba chodzi?Wazne ze smieszny i dobze wykonany za to shan hmm..gorsze wykonanie a fabuła dno ;/
Portaknus Minusbus-farmer
23-04-2006, 10:06
@up: dokładnie
znaczy głos na bryndliego
dawno mnie niebylo na forum plz mi daj LINK DO TEGO FILMIKU xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.