Pokaż pełną wersje : WBK - Tiligus vs Majin Vegeta
1# Majin Vegeta- Dusza Rpga
http://img502.imageshack.us/img502/5690/majindiss6eu.jpg
Zero agresjii to tylko walka sztuką.
Apocalipsus
16-04-2006, 19:27
ahhaha !! cyrkowe !
Jesli majin vegeta chce to wygrac to musi sie napracowac :P
Aval'yah
16-04-2006, 19:27
piękne :d
Mocne wejście Til. :p
Ivellios Galanodel
17-04-2006, 00:34
Wstrzymam się od głosowania, gdyż nie ma jeszcze pracy Majina, a co uniemożliwia mi głosowanie dopóki nie zobaczę obu prac.
Majin: Rusz się i dawaj nam coś wymiatającego. :D
OFFTOP: Nie wiem co robią te głosy w sondzie na Tiligusa. Głosować przecież mo żna dopiero wtedy, gdy obie prace będą na stronie.;)
@up
Też czekam :/
Z Tymi głosami yup dziwne, ale w sumie graficy powinni dawać prace w małych odstępach czasowych, by nie kazać ludziom czekać i by zniwelować próbe zrobienia komiksu po pokazaniu się komiksu przeciwnika. Ja o to majina nie podejrzewam bo go wczoraj nie było na forum. Dlatego chciałbym by albo przekazał przez kogos komiks albo umiescil go na dniach.
Tili jak zwykle pokazał klase.Teraz czekać tylko na prace Majina i wybrać lepszą.Majin ciężko będzie,ale się staraj.
No właśnie - Majin, na co czekasz? ;)
I popieram Tiligusa. Powinno być tak, że temat zakładany jest po dostarczeniu Linkowi grafik obu artystów. A one powinny znajddować się w pierwszym poście. Albo coś w tym rodzaju ;)
no ladnie ladnie, ale zaglosuje jak majin wklei swoja prace.
Yoh Asakura
18-04-2006, 00:07
Świetne !dziesięc znaków
Z powodu świąt i braku czasu nie mam komiksu na tą walke. Mam komiks, ale na Mentosa, ale skoro się wycował to nic...
.
.
.
.
.
Ile razy mam mówić. Jak mnie rysujecie to przynajmniej w długich włosach.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.