Pokaż pełną wersje : 91 rp w Dragon lair. nOOb O.o ??
http://rapidshare.de/files/17947096/Dragon_lord.rec.html troche śmieszny filmik ;]
Player Killer
16-04-2006, 23:11
Rofl , zeby taki koles miał taki lvl i jeszcze do tego umiał filmik nagrac
Po prostu jakis totalny kretyn :)
Dark Eduardo Knight
16-04-2006, 23:21
ahuhauhauhuahuahhauhajaki z kolesia noob !!!!!!!!!! OMG !! CO ON SIE W KNIGHT BAWIL ?????? dosc on chyba kupil postac.nie wieze zeby on wbil tkai lvl jak on tak gra ! lol ;D
Always hunted
16-04-2006, 23:24
tacy ludzie powinni przestać grać w tibię i wrócić do swoich OTSów :P
dziwny koleś, na brak UHów nie narzeka.... dać się f-wave`ować od DLa i Draga równocześnie... jezu, nawet mi, 36 drutowi, mniej UH schodzi na draga....
Stefan Wichura
16-04-2006, 23:30
o K******a tragedia doslowie zalamalem sie
powiem wam jak to sie odbylo jakis noob co mial kase kupil sobie chara i w ogole nie umie grac palem moze keidys gral knightem (ze sposobu walenia dragow) ale kkompletne dno i waste uh
Actorron
16-04-2006, 23:45
Nie daje rady omg co za n00b :D :D Niema to jak zmarnowac kilkanascie bp UH -.- A jesli niekupil tego chara to do 91 lvl chyba expil na rotach i larvach n/c
Radziomistrzu
17-04-2006, 02:08
Hahahaha, ale on jest żałosny. Chciał chyba zrobić knighta z tego palla:p. Mogę mu dać parę uwag, jeśli już zdecydował się na tak żałosne pousnięcie:P:
- po 1 nie stój na wprost dla czy draga tylko zawsze na ukos! :p
- hahahahahah jak na palla to ten shielding jest żałosny - 37 omg, a co dopiero na knighta, którego próbujesz wytrenić LOL
Co do postaci to widać, że to jest new owner kompletny newbie, bo jeszcze w filmie radocha, że zabił solo DL jak dla palla na tym lvlu to normalka.
dlugopis
17-04-2006, 09:44
Lol koles sobie profesje pomyslil...
Gosc jest 1 slowem jebniety i nie umi grac....
Kto widzial zeby palek bil draga badz dla stojac przy nim majac miejsce zeby go na dystans bic
Ludzie szkoda slow na takiego nooba...;(
Bake Tytan
17-04-2006, 11:58
Yeeeaaaaa Very Big n@@b :D on chyba kupil tą postac ;pp wiecje nie komentuje !!
o lol co za ciota:P zapewne myslal ze paladin to knight huahauha 91lev bez boszkow ¬¬
o K******a tragedia doslowie zalamalem sie
powiem wam jak to sie odbylo jakis noob co mial kase kupil sobie chara i w ogole nie umie grac palem moze keidys gral knightem (ze sposobu walenia dragow) ale kkompletne dno i waste uh
Na moj gust to on wogole w tibie nigdy niegral...:p
Hani2006
17-04-2006, 13:12
fajny film moim zdaniem on poprostu chcial sie pobawic a boh niemial dlatego pewne zeby miec wiecej arma a co do shieldinga przy kuszy/luku i tak nic nie daje B)
Dj Fara0n
17-04-2006, 13:24
Koles chcial sie zabawic w knighta a wy to przezywacie jak mrowka okres -.- .
Nudzil sie to poszedl zabic kilka smokow.
gavreonien
17-04-2006, 14:36
Jak ma dużo kasy-mógł sobie na to pozwolic fajny film
Gav~
mi tam szkoda by bylo uh na taka zabawe no ale jak ma kase to mu nie bronie ale smiesznie to wyglada ;]
Rehost plx.
Wszyscy się śmieją, ja też chcę.
omg....az plakac sie chce jak widac takie "nobostwo" taki lvl i nie umie grac;/
Wszyscy tutaj piszą jaki ten koleś noob a on poprostu dla zabawy sobie taką rundke zrobił ech
ktoś gdzieś kiedyś napisał mądrą rzeczy ze on ma wskaźnik noobow :D
jak ludzie piszą "n00b" i inne odmiany :D hehehe to sami są całkiem dobnry wskaźnik B)
Noob jakiego swiat dotad nie widzial <lol2> co za pajac!
Evoul Storm
21-04-2006, 22:13
plz Rehost
też się chce pośmiać :D
Sleather
27-04-2006, 10:31
Jaki Noooooob az mi kolesia szkoda .. :D :D :D
Miszczoslav
27-04-2006, 11:56
kupionym postaciom mówimy nie ! ;]
Wątpie żeby koleś był bogaty po eq widać xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.