Pokaż pełną wersje : Demon hunt
Dajcie jakies screeny lub filmiki z zabijania Demonow Thx z gory ;)
Poszukaj se, jest w cholere huntow na demony na tym forum... Jest taki magiczny przycisk - szukaj...
Zaznacz tam ze tylko w tym dziale, wpisz demon hunt i ci wyskoczy pelno tematow... Powinni banowac za robienie tematow z prosbami na sski (albo chociaz zeby w tytule pisalo ze to prosba a nie sski, bo juz sobie robilem nadzieje ze cos nowego ogladne...)
Dzieki koles.
Jestem tu nowy i jeszcze nie wiem co i jak :baby:
Bossmanek
16-07-2004, 23:54
Qrwa mac jaki typp z ciebie totalny noob nie wiesz co i jak ja juz myslalem tytul "Demon Hunt" pomyslalem sobie ze cos wypasionego specjalnie dalem log out a ty jakies pierdoly wypisujesz stuknij sie w łeb!! X( X( X(
Bossmanek
16-07-2004, 23:57
Dlaczego P I E R D O L Y to jest slowo ocenzurowane? ja nie uzywam znakow poslkich wiec dlaczego Pierdoły ( a tu slowo Pierdoły bez polskich znaków Pierdoly jest cenzurowane? PROSZE NATYCHMIAST NAPRAWIC TEGO BUGA!!! X(
usunelo slowo "pierdol" ktore juz jest wulgarne... Na przyklad pierdo,lenie ... To tylko maszyna :] Ma ograniczenia. Taki modul w forum :]
Przepraszam wszystkich moglem dac inna nazwe jeszcze raz przepraszam ale ucze sie na bledach
drugi raz czegos takiego nie zrobie
+
@Brzozen
Nie masz się czym przejmować. Każdy jakoś zaczynał. Zresztą poziom woich postów jest dobry.(normalny, dokładny - mało takich...)
-
@Bossmanek
Burn in the hell plxplx. Moim zdaniem ten użyszkodnik napisał tyle obraźliwych i bezsensownych postów, że chyba powinien dostać ze 2 upomnienia lub ban...
Bossmanek
17-07-2004, 00:47
Burn in the hell plxplx. Moim zdaniem ten użyszkodnik napisał tyle obraźliwych i bezsensownych postów, że chyba powinien dostać ze 2 upomnienia lub ban... to do mnie???..... jakis problem?? cwaniaku?? 8o
gietol Julera
17-07-2004, 00:52
jak niewiesz co i jak to przecytaj tematy WAZNE ;p i faQ moze to cos ci pomoze ;p
Oryginalnie dodany przez Bossmanek
Burn in the hell plxplx. Moim zdaniem ten użyszkodnik napisał tyle obraźliwych i bezsensownych postów, że chyba powinien dostać ze 2 upomnienia lub ban... to do mnie???..... jakis problem?? cwaniaku?? 8o
Tak. Największym problemem jest to, że udało Ci się zakończyć pomyślnie rejestrację na tym forum i napisać kilka(naście)[setek?] <głupich> postów. Co do cwaniaka...To Adaras na mnie mówią..:)
@Modki
Jeśli można to zamknąć/skasować ten temat.
@Bossmanek
Po jakiego odrazu go bluzgasz? Fakt przeczytac mogl jakie sa zasady na forum itp.No ale sporo osob nie przeczytalo regulaminu lub FAQ.
Widze ze przezemnie wybuchla klutnia...trudno...
przynajmniej sie nie nudzimy :P
Oryginalnie dodany przez Brzozen
Widze ze przezemnie wybuchla klutnia...trudno...
przynajmniej sie nie nudzimy :P
Hehehehe... Nie przejmujsie bossmankiem... Wg. mnie jezeli na bana zasluzyl bysiek, bigvirus itp. to ten osobnik powinien zasluzyc na sciecie
btw: I jak znalazles jakies fajne sski z demonhuntow? :] Podobaly ci sie?
Bossmanek ---> Tak btw, masz w podpisie obrazki dejva.... Myslisz ze ktos pomysli ze ty to sam zrobiles? No, mysle ze za taki plagiat nalezy mu sie BAN! Czy ci modkowie nic nie widza? Ja dostalem upomnienie za posta z przeklenstwami, a on wyzywa kazdego w kazdym poscie, wykorzystuje w podpisie nie swoje obrazki bez napisania ze to nie jego, pisze kretynstwa, wali posty ktore nic nie wnosza do tematu itp! Dziwne troche... Moze to czyjs kuzyn?
Znalazlem fajny ssy z demonow :)
Byly wypas
Hellscream
11-08-2004, 02:07
Czy ci modkowie nic nie widza? Ja dostalem upomnienie za posta z przeklenstwami, a on wyzywa kazdego w kazdym poscie, wykorzystuje w podpisie nie swoje obrazki bez napisania ze to nie jego, pisze kretynstwa, wali posty ktore nic nie wnosza do tematu itp! Dziwne troche... Moze to czyjs kuzyn?
Hahahahah Brawo :) (moze to czyjs kuzyn?... ahhahahah) Niezle sie usmilem to czytajac... :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.