PDA

Pokaż pełną wersje : Necro

YoShMeN
17-04-2006, 16:07
Na jakim lvl-u knightem a na jakim lvl-u drutem moge isc na necro ?
mam knight na 46 i skile 83/83 a druta na 30 lvlu i 50 mlvl
i ile mniej wiecej uh-ów by zeszlo jakbym poszedl knightem ?

Zami
17-04-2006, 16:47
W sumie to nigdy ryckiem nie probowalem prac necrosa z melee... moze by bylo ciekawie bo leczy sie on dosc szybko albo jesli poprawisz mu z gfb to straty w uh nie powinny byc duze.

Druidem na 30lvl o ile nie wpadniesz przy okazji w dsy powinno byc w miare latwo.

Flisik
17-04-2006, 16:53
Na necro magami to sam miód! Robisz ds-a (albo 2), robisz unlure i pierzesz i hmm-ów. Co do knighta to nie wiem.:baby:

MrSosoo
30-04-2006, 23:00
Necromancery knightem to nie jest trafny pomysł bo goniąc jednego możesz wbić na 2 następne i będzie kiepsko ( nie chodzi o deda bo 45+ knightem nie powinno być ryzyka, ale chodzi mi o waste uh ). Z drugiej strony z necromancerów bohy nie wypadają tak często jak wielu z was myśli...
Jednak jeśli dogonisz necro lub siedzisz na pojedynczym respie to może się huncić dość przyjemnie - ofc 2 handed broń + bohy ( reszta eq nie jest tak ważna, co nie zmienia faktu, że necro potrafi walnąć z lapy 100+ Oo )

Sorkiem są różne metody:
1) stawiasz 1 dsa i bijesz tylko z hmm ( nie gonisz necro )
2) stawiasz 2 dsy i gonisz nimi necromancera + hmmy
3) bez dsów - energy wave'y + wand ( + visy jeśli uda ci się go zagonic w kozi róg )
4) metoda dla ludzi, którym kasa się w domku nie mieści - bierzesz d lance/w hammer/ g sword w łape i jedziesz xDDD albo na żywioł z hmmów bez dsów

Jeszcze kilka rad dla sorka:
-zawsze bierz silver necklace
-zawsze bierz stealth ring
-bierz jak najlżejsze eq ( ja osobiście jestem za wzięciem samej dwarvenki i b roba )

~~Pozdro, MrSosOo=]

Lord Wlodek
01-05-2006, 18:59
Zalezy gdzie na Necro? Knightem fajnie sie expi na Neco w tombie gdzie x1 resp wtedy bierzemy najmocniejsza bron jaka mamy (chodzmi mi o atak) i ciachamy lecz jesli chodzi o Ghostland na Darashii to proponuje Sorc,Druid oraz techniki przedstawione wyzej