Pokaż pełną wersje : Jak mam odblokowac numer ip??
jak skontaktowac sie z moderatorem ?????
Mam problem. Przychodze z pracy i chce pograc w tibie ale okazuje sie ze mam zablokowany numer ip. Oczywiscie nie z mojejwiny bo to mój brat. i co teeraz moge sie odwoływać. Tylko jak i do kogo. A jeśli juz sie dowiem do kogo to w jaki sposób mam sie odwołać???
Kwadratowe Koło
19-04-2006, 08:09
Zapewne mieszkasz gdzies na polnocy Polski i twoim dostawca internetu jest Vectra, czy inny. Masz ip jak pol miasta, bys musial isc do admina twojej sieci (czyli do dostawcy) i powiedziec mu ze chcesz wlasne ip, doplacisz 12,50zl czy iles i bedziesz mial =>
P.s. po co zakladales 2 tematy?
mieszkam na zachodzie polski i mam własne ip
brat mi spamował na harmonii i dostał bana kurde ja nic nie zrobiłem przychodze z pracy włączam tibie a tu ban. zresztą w jego pokoju stoi drugi komp z innym numerem ip i co tam tez ban. najpierw dostał bana na swoim kompie to wlamal sie do mojego i tez dostal bana . on dopiero 10 lat i takie rzeczy robi. co robić
Czekać i poszukać na forum. "Your IP adress is banished" - ban trwa 24h.
Hahahaha a co ma moderator do bana "od" Tibi strony???
Jeśli pracujesz to masz ~20 lat conajmniej, więc takie sprawy nie powinny być dla Ciebie jakieś strasznie trudne.
a przycisk szukaj nie gryzie ;) też miałem ten problem, temat nawet założyłem o tym, wysłałem maila z prośbą o zmiane ip na zewnętrzne i działa :) w mojej sieci kosztuje to +5 zł miesięcznie do podatku za neta
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.