PDA

Pokaż pełną wersje : Nowy Swiat, dla Polakow-Temat dla Wszystkich

ThcHunterek
19-04-2006, 00:18
Jak wiadomo zawsze w maju lub pozniej powstaja servery , od 4 - 2 . I powstaja 2 servery w Niemczech ( Germany ) Non-pvp i Player versus Player Combat ( czyli pvp ) . Chcialbym w tym temacie zwolac wszystkich Polakow z Premium Account lub bez na ten nowy swiat PvP. Dlaczego ? Hmm...na nowych serwerach po mniej wiecej tygodniu zaczyna sie wojna . Wojny powstaja przez Power Abusing , zabicie kogos lub zastraszanie . Wojny sa miedzy 2 gildiami najczescie sa to Polacy vs Szwedzi , Brazylijczycy czy Wenezuelczycy . Zwoluje was , dlatego ze chcialby zeby nowy swiat byl Serwerem Polakow , niz takim gdzie tylko PA , Zlodziejstwo i zabijanie . Powstanie takze pewna rodzina , o tym kiedy indziej :P .

Mam nadzieje , ze bedziecie grali i zdobedziemy server ^.^.

Groszek Fighter
19-04-2006, 09:03
Hmmm dobre:) ja moge grać :D

Neo Pall
19-04-2006, 12:30
Hihi, ja juz gram z qumplami na Xerenie.
Tak jak mówiles juz nie raz i nie dwa widzialem jak jakies ziomki z "wysokimi" jak na ten server sie nap****dalaja :D no ale zawsze tak jest na nowych servach :P

geni_666
19-04-2006, 13:42
Hahaha, Polacy i władza nad serwem. Tosz to jest niemożliwe - yin i yang - czerń i biel - północ i południe jednym słowem przeciwieństwo. Przeciętny Polak rezygnuje po 1 dedzie na wojnie, a Szwed grałby nawet po 5 dedach...
pfff niema cienia szansy, ze Polacy zawładną serwem( a nawet jakby sie udało to... krzyż na droge).

edit:
...Zwoluje was , dlatego ze chcialby zeby nowy swiat byl Serwerem Polakow , niz takim gdzie tylko PA , Zlodziejstwo i zabijanie...

Tylko, że PA, złodziejstwo i zabijanie jest wszedzie tam gdzie pojawi się Polak...

Mutares
19-04-2006, 15:27
@up
Tak czyżby?
To powiedz jakim cudem polacy rządzą na Nebuli i Furorze?

Lisu
19-04-2006, 16:22
@up Nie wiem jak Nebula, ale Furora sux :P

@Topic.... HUe hue hu hue powodzenia w zdobywaniu serwa z ekipa z forum.tibia.pl

BTW... Słyszałem juz o kilku mocnych ekipach, zarówno "pl?" jak i swe... bedzie ciekawie

BTW2... coś mam wrażenie, że ten topic zniknie :x

geni_666
19-04-2006, 16:59
@up
Tak czyżby?

Na moje: czysty przypadek i zrządzenie losu... i na obu tych serwach pewnie PA rośnie w siłe...

Raiderek
19-04-2006, 17:31
Pl= często Pa
Więc to raczej małą różnica czy to szwed czy polak.
Zresztą skoro nawet nie masz zaufanej (z Rl, Lub dobże znanej) eqipy to nie masz co liczyć na jakieś zwycięstwa.

Wald_Kerius
20-04-2006, 13:11
Kolejny noobowski temat -.- Kolejny 8 lvl chce podbic swiat. O wojnach wie tyle co filmikow sie naogladal. Pewniebez pacca nawet. Swiat noobow jest wielki.:cygaro:

PieNieKk
21-04-2006, 16:11
Oczywiście ide na nowy serwer;)

Grałem na kyrze i xerenie, ale po wojnie nie było już sensu...

jaroslawbeczek
22-04-2006, 18:12
ja też tam idę, a jak mi nie wyjdzie koncze swoja przygod z tibia.. wkoncu mam cale wakacje na gre...
powodzenia, z nicierpliwoscia czekam na nowy niemicki świat PVP

Michal Holiday
22-04-2006, 19:52
Ja wbijam już na antice mam 6 lvl więc do zobaczenia :D

Trichondrius
26-04-2006, 17:04
Huh , ja moge iśc xd , tylko że potej aferze ograniczyli mi dostęp do kompa :/
i paca nima :/

jaroslawbeczek
26-04-2006, 17:58
@up
Tak czyżby?

przypadkowo..
jakiś szwed miał 32 lvl i miał best gilde, taifun ( obecnie 205 lvl ) mial okolo 20 lvl

wszystko potoczylo by sie inaczej gdyby nie Ban tego szweda, lidera najlepszej gildi za logo gildi

( bodajze mial osame bin ladena), gilda sie rozwalala i taifun sie wysunal.. tak wiec, przyznam
ciezko jest, aby polacy zawladneli servem - brak zgrania, lojalnosci, zlodziejstwo, noobowstwo, oczywiscie znajda sie tacy " dobrzy"

Michal Holiday
30-04-2006, 10:00
Ej czy to dalej server polakow bo ciagle widze pk szwedow w ab.
mam 10 lvl skille 41/35 prosze kogos z antici o postawienie monka. To pomoge w tępieniu :D

Aklodah
03-05-2006, 21:29
Gratulacje za fajne posty widzie ze te forum schodzi na psy, gdzie są ludzie którzy kiedys tu pisali mądre rzeczy??

btw. ja ide ze swoim squadem na new

Forever ...Aklodah LEgend of Galana

odkurzacz
30-05-2006, 22:03
Ja tesz Chce grac na Nowym Swiecie ALe Czy mam Zrezygnowac Z mojego 43 Palka:cup: :cup: :(( ?? A ja Chce bardzo tam grac :baby: ;(

Celmir
30-05-2006, 22:24
ahhh Aklodah Skarbie:] Zalicze historie i francuski i mozemy odjebac pg. :D Pozdro.
Skopo de'tag

Kriso
30-05-2006, 23:19
Dakon Destroy lub Odkurzacz. Daj sobie spokój z Hiberną. To już stracony świat.

Pekey'ka
30-05-2006, 23:46
BTW... Słyszałem juz o kilku mocnych ekipach, zarówno "pl?" jak i swe... bedzie ciekawie

Oj ida ida... I to jakie ekipy. Ludziom, ktorzy chca cos zdzialac a nigdy nie mieli 50 lvla odradzam isc na nowy server. Z samego mojego otoczenia idzie "kilka" 100+ pg lvli.

Pekey'ka
30-05-2006, 23:46

Oj ida ida... I to jakie ekipy. Ludziom, ktorzy chca cos zdzialac a nigdy nie mieli 50 lvla odradzam isc na nowy server. Z samego mojego otoczenia idzie "kilka" 100+ pg lvli.

Frapper
31-05-2006, 11:55
Ja mam wielu kumpli wśród szwedów. Hail swe :). Juz sie miło server zapowiada :).
Taa...większość swe pg idzie panować na nowych serverach. Ja ide bo kcem walczyć z szwedami przeciwko reszcie. Ktoś napisał , że polak przestanie grac po 1 dedzie na wojnie. Widziałem szweda który padł 5 razy w jeden dzień i odrobił w 3 dni xD.

odkurzacz
31-05-2006, 19:41
Chyba Sie Wezme Za Nowy Swiat Ale nie jestescie Zbyt przekonujacy ;( ;( :( Niech mnie Ktos Przekona :> :D

Meliador
13-06-2006, 17:10
oooo ja się na to piszę ;] hehe ale będzie fajnie ;]
:evul: