zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Assasin...

Hunter Of Mystery
19-04-2006, 15:39
Mam pytanie czy mozliwe jest zabicie assasina na 18 lvlu palem(i reszte juz widac...) bo jak zobaczylem go na dc to jak spie***** jak bym wlaczyl utani gran hur+time ring + bohy a i tak 3 uhy poszly.

MaveriC
19-04-2006, 15:44
W/g mnie szansa minimalna.......ale jak cie trafi choc raz to lezysz....
radze nie prubowac bez blokera...ewentualni kogos kto by go dobil...

p0zdrawiam

Nirets Knight
19-04-2006, 15:48
I nie zapominaj o tym że Assasin upija ciebie więc jak np. pitasz to nie tak łatwo (ja tego doświadczyłem inną postacią xD)

Einstein15
20-04-2006, 15:51
dlatego jak sie na niego idzie to trza miec dwarven ringi przy sobie B) B)

Magic Gladiator
20-04-2006, 17:18
Na lvl 18 zabicie zabójcy :P to jest bardzo minimalna szansa.Musiałbyś mieć super skille 2 bp UH i Hmm.Ja mam problemy z nim swoim pallem na 23, więc nie radze :P.

Hunter Of Mystery
21-04-2006, 12:49
Jakos mnie nie zajebal ale spotkalem go przypadkowo(myslalem ze to stalker dopuki nie wlaczyl haste) a zabijalem bandity c-mace i mialem akurat na defie(ufff...)

Frapper
21-04-2006, 15:29
Zabić się da, ale po co?
Zakładasz dwarfen ringa, bierzesz troche lmm(jak stanie się niewidzialny) i masz w pogotowiu uha,intense healing albo ultimate healing.

Krinjahh
21-04-2006, 15:29
Mam pytanie czy mozliwe jest zabicie assasina na 18 lvlu palem(i reszte juz widac...) bo jak zobaczylem go na dc to jak spie***** jak bym wlaczyl utani gran hur+time ring + bohy a i tak 3 uhy poszly.

mnie 2 assasinow rozwalilo w 5 sekund na 30lvl sorcererem bo nie mialem na sobie dwarven ringa, mialem medusa shield , blue robe , scarfa, crown helmet a dostawalem hity srednio po 60 hp, takze nie polecam paladynowi gdyz:
- zazwyczaj respia sie w dosc ciasnych pomieszczeniach (DC)
-potrafi bardzo mocno rzucac gwiazdkami (hity dochodzace do 80) a ty przeciez bez tarczy:D
-no i napewno jesli nie masz zadnego dwarven ringa
-i jeszcze czasmi znikaja co tez nie jest zbyt wygodne jak nie masz run, na szczescie jest to chwilowe
To naprawde twardzi zawodnicy, moglbym ich nawet porownac do hunterow:confused:

MiXer
21-04-2006, 17:46
Zabić się da, ale po co?
Zakładasz dwarfen ringa, bierzesz troche lmm(jak stanie się niewidzialny) i masz w pogotowiu uha,intense healing albo ultimate healing.

A po ch*j lmm? a nie lepiej HMM?

wez troche manasów i HMM i lecz sie exura vita i nie zapomnij o dwafven rungu

ripper
21-04-2006, 18:52
@up
ogą być LMM jeśli zależy Ci tylko na tym, żeby się pojawił. HMM jeśli chcesz mu zadać poważniejsze obrażenia.

Quezacoatl
21-04-2006, 19:02
Tak właściwie nie widzę w assasinach nic ciekawego. Żadna filozofia, jak postawisz 2 monki, to nawet różdżką nie trzeba dopomagać ;) ...za to nieźle się uśmiałem jak mi assek monka upił :p

Hunter Of Mystery
22-04-2006, 12:34
Ja jestem palem...Dwarven ringa mam ale na dc poszedlem zdobyc wh...
cudem mialem tarcze bo walilem c-mace...wlasciwie mam juz 19 lvl...
a hunter jest juz bardziej oplacalny...po gowno mi leopard armor , mam scale...
z helmetem to samo,mam dark...a luk i brass armor mozna sprzedac i z 40x czesciej wypadaja...teraz moge rata zconvincowac

evilKRIK
23-04-2006, 00:49
Assasin sam w sobie jest słaby, początkującym może sprawiać trudność, ale w krupie gdzie cie bloczy i znika, i jeszcze upija potrafi zaszkodzić.najlepiej omiń tam assasina bo obok jest Dark Monk a on jest mocniejszy, ale też problem sprawia tylko na początku

Hunter Of Mystery
23-04-2006, 10:09
Ja nizej niz na poziom -1 nie schodze...

evilKRIK
23-04-2006, 16:59
Ja nizej niz na poziom -1 nie schodze...
No i nawet nie prubój bo tam od witchow przez d.monki na ghoście zkończywszy,masa smieci jeszcze tam siedzi, tylko w części jaskiniowej są normalne expowiska na -2.
A ten Dark Monk jest właśnie za assasinami na -1

nalog
23-04-2006, 17:12
A po co paladynowi assasina zabijać?

btw: dzisiaj horseman helmet z niego wylootowałem, teraz poluje na leopard armor (dla ozdoby).

Aroonia
25-04-2006, 15:40
hmmm... ja tez jestem palem ale raczej ich nie solowalem... choc nie wydaję mi sie zeby byl az taki pakierny jak tu piszecie. ja mu wale hity (z kuszy) czasem 100+HP dosc szybko pada

Belfregor
25-04-2006, 15:55
Wez ze 2 gfb(bo robi sie niewidzialny) ze 3 uhy i powinno ci sie udac B)