Pokaż pełną wersje : DREAMERS the movie [trailer] (WMV/AVI)
Instrumentum Diaboli
19-04-2006, 18:03
Witam,
Część z Was drodzy uzytkownicy zapewne pamieta moj ostatni film zatytulowany
Bebilon the Movie, film z powodu braku odpowiednich programow byl dosc ubogi, jednakze natchniony przez swiateczna atmosfere oraz z okazji powrotu do tibii postanowilem nakrecic film o najwspanialszej gildii pod sloncem (czyt. Dreamers),
jednakze tym razem chce zeby film byl perfekcyjny co wiaze sie z poswieceniem wiekszej ilosci czasu na produkcje, przycinanie mp3 i wydebienie filmow w tibicam od kolegow z gildii. Aby przygotować Was szanowni uzytkownicy na ten twor, zdecydowalem sie zrobic Trailer (czyt. krotki film promujacy całość).
Do wyboru macie trailer w dwoch wersjach
1- WMV (16Mb 320x240, slabsza jakosc dla posiadaczy wolniejszego lacza)
2- AVI (62 MB 640x480, skompresowany w Divx (v. 5.21))
Trailer trwa 4 minuty i 20 sekund
Download
DIVX 5.21 (http://nowosci.net/manual.download3.php?what=file&id=524&mirror=201156) (kodek dla tych co nie zaposiadaja ;))
Rozmiar: 7.29 MB
DREAMERS THE MOVIE TRAILER (WMV 16MB) [bardzo dobra jakosc dzwieku, slabszy obraz] (http://rapidshare.de/files/18357329/DREAMERS_wmv_trailer_*****.html)
DREAMERS THE MOVIE TRAILER (AVI 62MB) [lepszy obraz, dobry dzwiek] (http://rapidshare.de/files/18409521/DREAMERS_AVItrailer_.avi.html)
Comment PLZ ;)
Enjoy~
Yours,
Hecate Gorgo
Genialny, ten filmik jest poprostu genialny :D Nie moge doczekać się pełnometrarzówki. Szczegulnie podobał mi się soundtrack z Gwiezdnych Wojen, dodał tego klimatu. Gratulacje Sancezz i życze szczęścia w dalszym rozwoju produkci.
Aureański newbie
19-04-2006, 21:36
Taaa Bebilon the movie nadal mam ten film :p Trailer się ściąga zaraz dam edita ^^ Mam nadzieję, że muza będzie lepsza od tej z tamtego filmiku :D
EDIT : Hehe niezł trailer ale skoro taki duży to jak wielki będzie sam film? :D
Co tu powiedziec...,
nice ten trailer ;) I jaki fajny braz :D
Magnus Arthur
19-04-2006, 22:18
nice <10 znakow>
Kidziman
19-04-2006, 23:22
Ja tam mam kilka pytań odnośnie tego filmiku:> Po pierwsze serpent spawny. Myślałem, że respią się tylko czasami, jak jakieś bossy, orsha czy takei tam:) A na tym filmiku rozwalali 2 na raz, i leżało tam z 6 ich ciał... Czyli ten potwór respi się normalnie:>? Po drógie w puszczy był moment, jak zabijali behamotha:> Może to spowodowane złą wersją, ale wyglądało jak behamot... O ile wiem na tiquandzie nie ma behamotow... Może mi ktoś to wytłumaczyć?
Szwesta Majesta
19-04-2006, 23:30
Up
Masz rację na tiquandzie nie ma "behamotów", są behemoty a po drugie istnieje również na tiQ miejsce gdzie jest pełno serpent spawnów.
Bardzo fajny filmik, większość ucinek widziałem wcześniej w wersji .rec ale gratz za wykonaną pracę :)
Pozdrawiam
grzysztof
19-04-2006, 23:45
Ja tam mam kilka pytań odnośnie tego filmiku:> Po pierwsze serpent spawny. Myślałem, że respią się tylko czasami, jak jakieś bossy, orsha czy takei tam:) A na tym filmiku rozwalali 2 na raz, i leżało tam z 6 ich ciał... Czyli ten potwór respi się normalnie:>? Po drógie w puszczy był moment, jak zabijali behamotha:> Może to spowodowane złą wersją, ale wyglądało jak behamot... O ile wiem na tiquandzie nie ma behamotow... Może mi ktoś to wytłumaczyć?
1.Serpent spawny respia sie normalnie i w duzych ilościach w podziemiach Banuty.
2.Behemoty sa na tiquandzie (proponuje obadać najnowszy film cichego)
Co do filmu wszystko fajnie ale strasznie wolno szedł obraz z tibi (bo dodatki juz szybko) co mnie wkurzało + przedobrzone i niepotrzebne efekty.
Alor Arkar
20-04-2006, 21:38
Hmmm... trailer nawet nawet. Mam nadzieje, że nie będziesz miał nic przeciwko, jesli nie ocenie go na 10/10 ? ;) Wg mnie, TRAILER zasługuje na
7/10. Spora w tym zasługa muzyki, która winduje w góre kilka punkcików ;) I tu mam bardzo poważne pytanie, mianowicie jaki jest pełen tytuł tej techniawy, która leci w czasie serpentów ? Zobowiązany bym był gdybyś je podał mi ;) Kolejność dziwna mi słow wyszła w zdaniu ostatnim, racji czyż nie mam ? xD
Pozdrawiam i z góry dziękuje za tytuł owego utworu ^^
Alor~
Pełna wersja filmiku zapowiada sie nie zle :-) Dreamersi musza popracowac troch na robieniem filmikow, efekty mam nadieje niedlugo zobaczymy i moze kiedys doczekam sie "Movie about Bebilon II" :> Kto wie moze kiedys ;D A co do tego traileru to mi sie podoba polecam ta lepsza wersje filmu widac na niej lepiej szczeguly w grafice. Polecam ten film i czekam z niecierpliwoscia na pelna wersje ;D
Pozdrawiam,
Bebilon.
Fabianino
21-04-2006, 22:42
No to czekamy na pelno wersje filmu ;)
Kittel Cit
22-04-2006, 21:16
@diaboli
Czy moglbys podac tytul piosenki z tego momentu gdzie biliscie serpent spawny te techno z gory thanks
Ten utworek to Dj Jean - Feel It
A co do samego filmu to dosc ladny ale dal bym 5/10.
Muzyka w pozadku ale byla ucinana nie ladnie i nie brzmi to za ciekawie. Nastepne to to ze film ma malo klatek.. tzn nie film ale chyba robiles to za pomoca screenshotow i troche glupio sie to oglada :P
Mam nadzieje ze trailer bedzie troche lepszy :D
I mam jedna prosbe... wie ktos kto robil ten film a dokladniej efekty? Bo tez zajmuje sie robieniem filmow tyle ze nie w tibi a w grze Counter-Strike. Jestem ciekawy jakim programem je robil.
Pozdro!
Aha i chcialbym jeszcze dodac ze chetnie pomoge przy robieniu jakich kolwiek filmow z tibi (byle dobry pomysl).
Kittel Cit
23-04-2006, 09:58
Dzieki Lisek :)
JebakLeśny
23-04-2006, 10:18
Człowieku wymiatasz !!!
poprostu jak to obejżałem to mi sie na nowo zachciało grać w real tibie a nie na otsach
wielkie GZ
[This is my first post xD]
-=DanieL=-
24-04-2006, 01:23
Jeśli oceniać wersje WMV to podobały mi się w niej tylko przejścia.
Bo wszystko było zamazane wasze rozmowy itp, a strasznie mnie to ciekawiło.
Czekam na full wersje tylko plxxxx zapisz ją w dobrej jakości!!!!!!!
Czy program którego użyłeś ma jakieś efekty których NIE wykorzystałeś w tym krótkim intrze ? -.-
Za dużo efektów!
[o muzyce nic nie napisze bo w szkole nie ma głośników :/]
moze byc, duzo efektow i troche az za duzo ;] zbyt z tym przesadziles, to bylo na zasadzie "a co bedzie jak kilkne tu", no ale spoko mam nadzieje ze finalowa wersja lepsza bedzie
Instrumentum Diaboli
25-04-2006, 01:02
Program, którego uzywam to Cyberlink PowerDirector, niestety platny, ale jest 10 czy 30 dniowy trial ;) jesli zaś chodzi o jakosc to prosze komentowac po zobaczeniu wersji w avi xD
Dziekuje
Ps. Jest jeszcze moze z 40 filtrow + duuuuzo przejsciowek.
Gate lord
25-04-2006, 16:02
świetny filmik...potkłąd muzyczny dobże dopasowany to sytuacji :)...POLECAM...czekam na full vers.
Arka noego
25-04-2006, 21:15
Pomysl , muza nawet nawet ale jakosc obu wersji marna... strasznie sie tna... mam nadzieje ze full wersja bedzie o 100% lepsza :) powodzenia!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.