Pokaż pełną wersje : Czy można mieć łuk albo kusze na rooku ?
Lord Jack
05-10-2003, 09:52
Ja tylko z takimi małymi pytaniami:
1) Czy można mieć na rookgardzie łuk albo kusze ? I skąd strzały albo bełty ?
2) Jaka jest najtańsza broń do Distance fightingu ?
3) I jakiego rodzaju broni używają Palladyni ?
Z gór dzięki za odpowiedzi =)
---
Lord Jack -> Danubia -> LvL. 13 -> Wciąż rośnie.
Lord Wisniapl -> Danubia -> LvL. 2 -> Szybko rośnie
Lord Wisienka -> Eternia -> LvL. 4 -> Chwilowo nie gram.
Można łuk mieć kupujesz od Blink Orka, tak samo strzały ale musisz do niego mówić po orkijsku
Na www.tibia.gery.pl chyba jest o slepaczu orku
1) Mozna miec luk. Od slepego orka. Gdzie go znalezc i jak z nim gadac jest napisane w ktoryms z tematow (hint: click w szukaj na gorze i wpisz "ślepy ork")
2) Speary. Wypadaja z trolli az milo.
3) Dystansowej. Najpopularniejsze chyba sa luki do prawdziwej walki, potem speary do trenowania no i kusza dla tych, ktorych stac na belty (nie mowie, ze malo jest takich). Reszta, czyli kamienie, gwiazdki, noze, sniezki, to raczej egzotyka.
Kabraxis
05-10-2003, 21:48
.. sprzedaje łuk za 400gp i 10 arrows za 30gp tak wiec bardzo drogo lepiej se chodzic ze spirami ( na rooku ) a potem mainland (no comment ) :D
Nie macie jaj !
Ja na Rooku kupiłem łuk od jakiegoś kolo za 150gp :)
.. sprzedaje łuk za 400gp i 10 arrows za 30gp tak wiec bardzo drogo lepiej se chodzic ze spirami ( na rooku ) a potem mainland (no comment ) :D
Najlepiej na rook to ciagle chodzic z bronia ktora trzymamy w rekach, wlocznie ludzie lubia krasc, pozatym przez caly pobyt na rook zrobimy moze 17 distance, tyle samo zrobimy na main zanim zabijemy pierwszego rootworma (jesli zaczniemy od rootworma), paladyn na main awansuje w distance duzo, duzo szybciej niz na rook.
Ja nie wiem, ci palle co wychodzą na maina z 15 df to bezsens, normalny człowiek powinien wyjśc z 14 club i w 2 minuty to 15 df zdobyć, a na mainie sperow ci krasc nie beda, a łuk i strzały kupisz taniej..
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.