Pokaż pełną wersje : Śluby
:blazen:Mam pytanie. Po co są śluby w tibii?? Co one dają??:blazen:
One są dla zabwy, ot, tak sobie, dwaj gracze chcą się żenić i się żenią :D No, a dają męża/żonę i prezenty :D
Oryginalnie dodany przez Makrela
One są dla zabwy, ot, tak sobie, dwaj gracze chcą się żenić i się żenią :D No, a dają męża/żonę i prezenty :D
no tak ale słyszalem że jest wtedy wspólne konto czy to prawda??
Dwimenor
19-07-2004, 10:13
Re:up
TO nie prawda
Ettercap
19-07-2004, 10:22
nie prawda :P nie mają wspólnego konta
Fajnie z tymi ślubami ....... :P
Ale mam kilka wątpliwości i niejasności ........ ?(
Po pierwsze, czy możliwa jest adopcja dzieci ..... ???
Po drugie , czy można mieć harem ..... ???
Po trzecie , co w razie rozwodu ... , czy obowiązuje podział majątku .... ??? ... :P
ja wiem jedno :P .................................................. .................................................. .............
jestem ksiedzem w tibiiiiiiiii :) a wiec jak grasz na pacerze to msg mei ja dam slub
sluby są fajn etylko dobrze ze niema tesciowych 8o
Mój kolega miał 8 lvl i się ożenił z 30lvl. Został obsypany prezentami od niej i jej qmpli. teraz ma 17 lvl i jest w separacji :P
Bork The Koras
14-08-2004, 02:07
Kasuje mojom wypowiedz :D Adopcja chyba niemozliwa xD. cya in Tibia
Fajnie z tymi ślubami ....... :P
Ale mam kilka wątpliwości i niejasności ........ ?(
Po pierwsze, czy możliwa jest adopcja dzieci ..... ???
Po drugie , czy można mieć harem ..... ???
Po trzecie , co w razie rozwodu ... , czy obowiązuje podział majątku .... ??? ... :P
1. To jest czesc RPG i jak adoptujesz to poprostu nazywasz go synem i wystarczy. Możesz jeszcze napisać w komentarzach na tibia.com.
2. plx ?
3. Nie ? Jeśli dojdze do sytuacji w której wasze drogi sie rozejda to bierz ile wlezie ~
Jaki Prezent Dac na czyis slub ^.- ?? Bo jestem zaproszony i nie wiem co dac... Moje Postacie :
-> Bork The Koras (Danubia)
-> Master From Carlin (Elysia)
i inne
Po pierwsze kup prezent. Rzeczą którą możesz im dać jest golden amulet za 6k i kupisz go w Kazordoon.
tibijczyk xniver
14-08-2004, 20:48
jak to sie robi
Azurowicz
14-08-2004, 21:00
Składniki :
1 Facet
1 Kobieta
(mam na mysli zwiazki heteroseksualne jakby sie ktos pytal :P)
2 obraczki (990 gp - Jubiler w Thais)
1 Ksiądz (jakis kumpel)
1 Tłum gości
Sposób przygotowania :
Umawiasz sie z jakims kumplem ze bedzie ksiedzem na waszym slubie. Nastepnie wybierasz jakies dobre miejsce, stajesz obok swojej wybranki (kazdy z was ma po 1 obraczce), kumpel wyglasza jakas formulke (hehe slyszalem juz kilka i kazda byla lepsza od poprzedniej :P) nastepnie nastepuje wymiana obraczek i duzy :****** :P Potem zbiera sie prezenty od gosci i najczesciej biesiaduje ;)
Moze mi ktos wytlumaczyc jak wziasc slub, ile to kosztuje, gdzie sie to zalatwia?
i co tylko wiecie...
Bo dziewczyna mnie meczy ze chce slub :confused: plz fast
Ja moge polecić dobre miejsce na ślub:P a mianowicie senja :P
Azurowicz
15-08-2004, 11:09
Moze mi ktos wytlumaczyc jak wziasc slub, ile to kosztuje, gdzie sie to zalatwia?
i co tylko wiecie...
Bo dziewczyna mnie meczy ze chce slub :confused: plz fast
No przecierz napisalem juz jak to zrobic ...
Fallorian Thennars
15-08-2004, 16:38
i co tylko wiecie...
Bo dziewczyna mnie meczy ze chce slub :confused: plz fastAzurowicz już wszystko wyjaśnił.
Kosztuje 2k za obrączki (ewentualnie możesz załatwić z Banshee), a załatwia sie... hmm... no musisz mieć narzeczoną i jakiegoś kumpla na księdza. I duuużo gości żebyście mieli duuużo prezentów :D .
Sory :tongue: ale post azurowicza pojawil sie jak ja pisalem tamtego wiec sry i thx z pomoc :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.