Pokaż pełną wersje : Polacy w Carlin i Ab'Dendriel
RESKATOR
20-04-2006, 00:32
Jestem nowym graczem, niestety zdążyłem przekonać się o sile głupoty dużej ilości Polskich graczy. Mam 35 lat i daleki jestem od przeklinania i obrażania innych graczy . Gra w tibie mój syn. Niestety często słyszę K.... wy...... bo koledze wydaje się że tibia jest tylko jego.Dużo ludzi kradnie -to smutne że Polak -Polaka poprostu okrada (zdążyłem poczuć to na własnej skurze).
A jak zdążyłem już przeczytać niestety ale NASI tną się między sobą i to widać. Zero tolerancji pomocy tylko spadaj itp..
Napiszcie swoje zdanie na ten temat.
Walekifa
20-04-2006, 00:45
było,było,było,było,było ....... <ziewa>
Niestety musze sie zgodzic z @UP
.....
....
...
..
.
.......BYLO
hmmm masz syna....fajnie......hmmm SPRAWDZAJ TOPIKI!!! :D SZUKAJ! I NIE PONAWIAJ BLEDOW LUDZI W WIEKU TWOJEGO SYNA!
p0zdro
Magic Gladiator
20-04-2006, 01:15
Kiedy rozpoczynałem grać w Tibie też to poczułem.Zwlaszcza żę moje pierwsze miasto to było Ab.Dedriel.To Polacy główne tam rządzą:( .Może zlodzieji tak nie ma, ale w Carlin to tyle że ho,ho.Poszłem sobie do CArlin czary kupić właże do miasta od razu stadko noobów stoi, jeden podchodzi i mówi żebym pokazał item na ziemi8o .Ja na to "lol"a on spie***** ku*** pierd*****X( .Teraz te miasta omijam z daleka, Najwyżej Zamek koło Ab Elvenbane i ghostland obok Carlin.
Te 2 miasta są najgorzsze w Tibii, według mnie CipSoft powinien je usunać.
Jestem nowym graczem, niestety zdążyłem przekonać się o sile głupoty dużej ilości Polskich graczy. Mam 35 lat i daleki jestem od przeklinania i obrażania innych graczy . Gra w tibie mój syn. Niestety często słyszę K.... wy...... bo koledze wydaje się że tibia jest tylko jego.Dużo ludzi kradnie -to smutne że Polak -Polaka poprostu okrada (zdążyłem poczuć to na własnej skurze).
A jak zdążyłem już przeczytać niestety ale NASI tną się między sobą i to widać. Zero tolerancji pomocy tylko spadaj itp..
Napiszcie swoje zdanie na ten temat.
Zgadzam się!
Bunt Przeciw Ab,Dedriel i Carlin!!!!!X( X( X( .
X( X( X( X( X( X( X( X( .
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.