PDA

Pokaż pełną wersje : platnosc za pacc

spyr'ek
05-10-2003, 10:39
ktos sie orientuje czy za premium account mozna placic Visa Electron???

Mchl
05-10-2003, 13:08
Nie mozna. Oto odpowiedz jaka dostalem, gdy sie o to zapytalem. (ło, jaki rym mi wyszed)

Dear Sir,

Thank you for your message. Unfortunately, we cannot accept VISA electron. Our payment options are:

- Credit card (VISA, Eurocard/Mastercard, AMEX, Diner's, JCB)
- Debit card (Switch / Solo)
- check, international money transfer
- wire transfer
- cash (you send us the amount in an envelope).

If you chose the payment option on our online ordering process, the appropriate payment information will be sent to you
by e-mail.

Please do not hesitate to contact us for any further question.

Sincerely,

Annette Neukaeter
Your share-it! team

Dark Ice
05-10-2003, 17:54
Mam dylemat gdyz bardzo chce miec paac ale nie mam kasy/Mam natomiast kase w tibi i widze czesto napisy ze sprzedam paac na 3 miesiace za 30k.Na uile to jest bezpieczne??Wiem ze wiele ludzi dalo sie na to nabrac ale wiekszosc sobie zalatwila...Co wy o tym sadzicie??????? lol

Matiq
05-10-2003, 18:30
Jak mam team PACC to

możecie mi w skrócie przetlumaczyc jak i co i ile trzeba wyslac i gdzie zeby miec PACC-a na 3 mc ?(

Matiq
05-10-2003, 18:32
Oczywiscie wole takie wyjscie co dark

Kabraxis
05-10-2003, 19:39
Ja tez kce pacca za Rl cash.
Tylko u mnie mientko z kasa bo musialem zaplacic za rachunek za net z wrzesnia i sierpnia :( Poszla cala kasa w ciul :(

Jumbly
06-10-2003, 08:35
hehe...

@Pacc za tibia money...
Ufaj tylko dla hight lvli... 40 lvl +... i tak 9 na 10 tranzakcji sa nieudane :P Ja znam kolesia na Amerze co mnie nie wyhuja.. i jak sie zechce pacc to 40k w lape i od 2 do 24 godzin moge miec pacc...ale kipsko z kasa wiec... ehhhhhhhh............ A HUJ Z TYM :P Mam pacc jeszcze 20 dni :P

@Formy platnosci
Visa,Master card to sa najleprze formy platnosci :) Szybko i latwo i BEZ PROWIZJI!
Przelew pocztowy... PKO SA - 40-80 zl przelew...
Bank slaski - 20-30 zl prowizji za przelew :p
ehh...W koperte sie najbardziej oplaca po credit card...ale kasa nie jest za bardzo bezpieczna :/

A HUJ... NIE MASZ CREDIT CARD TO KTOS Z RODZINY MA I NIECH CI ZAPLACI :P

bibibibi

Thory
06-10-2003, 15:18
kase w portfelu mam równo 80zł, stary ma karte ale pieprzy że kase w błoto daje ble ble ble....

:/

ciekawe czy gdyby sie zainteresował tibią (nie wiem, lubi czytać rozmaite książki fantasy, filmy itp.) to pewnie by kupił... hehe :DDD