Pokaż pełną wersje : Czas się pożegnać ~
Ehh... przyszedł również i czas na mnie, moi drodzy czytelnicy. Przyszedł czas i na mnie, na starego, poczciwego... Zagłade. Czy byłem lubiany? Hmmm... nad tym można by polemizować, bo wiem, że nie wszyscy mnie lubili... ponoć teraz wspominają o mnie na forum moderatórów i to w nienajlepszym świetle. No ale nie to jest ważne. Zacytowałbym w słowa Eeriona, które miał w podpisie po tym, jak odszedł. Niestety nie pamietam, jednak wyjątkowo mi sie podobały. Zauważyliście pewnie, że od ostatniego czasu jestam coraz rzadziej, bynajmniej Ci którzy mnie znali i pamiętali. Otóż forum sie zmienia i ludzie również przez właśnie czas. Czymże jest więc on? Nikt tego nie wie, ale każdy wie, że przynosi zamiany, ino nie zawsze dobre. Odchodze z forum i nie, nie przez idiotów, którzy zalewają forum ogromną falą, lecz przez zmęczenie. Ostanim czasem wchodze na forum i patrze na jakikolwiek temat w którym mógłbym się udzielić. Jednak nie znajduje takowego. Szczerze powiedziawszy mdli mnie jak wchodze na te forum. Wbrew wszelkim mitom, nie byłem w żadnej gwardii forum, a szkoda. Równie wbrew innym legendom nie będę w modzie na opuszczanie forum. Jak sięgam mą pamiecią, spędziłem tu prawie rok. Przez ten cały rok forum zmieniało się na gorsze.
Teraz kilka wyjaśnień, nie wszyscy zrozumieją. Matkus, nie odchodzę przez to, że nie mam ponownie moda i Drom... ja nie wystartowałbym w tym. Gimli... czytałem jak wypowiadałeś się w pożegnaniu Gewofa i jak wspominałeś o mnie. Ale ja musze to wyprostować.
Na końcu chciałem pozdrowić Doba, który stawiał się za mną... nie wiem czy przypadkiem nie z obowiązku, Matheusa, w zasadzie nie wiem za co ale jednak.
Polubiłem również Scora, nie wiem czy z wzajemnością, równie Gremlin pozostanie w mej pamięci.
Gonzo, który okazał się godnym miana przyjaciela.
Hegemmona, który jest moim najlepszym przyjacielem.
I na końcu Drom, mimo owego wybryku, polubiłem Cię.
Zagłada... jeden z najstarszych czytelników... były moderator i w tym momencie były użytkownik.
Retired for ever.
http://tibia.pl/images/avatars/avatar-605.jpg
Na zawsze w pamięci przyjaciół, których miał tak mało...
spider-bialystok
18-07-2004, 22:34
ech...... reakcja łańcuchowa... Jeden dobry użytkownik odszedł, za nim następny, i następny.. teraz odszedł Zagłada. Nie zdążyłem cię poznać ale po twoich postach było widać, żeś równy kolo :D Twoje odejście spowoduje kolejne odejście... ech forum się sypie, nie ma co.. Wszysto przez tych pojebanych n00bkow ( to do ciebie Bysiek) X( X( X(
Nie wierze.... Nie wierze temu co czytam... Jeden z najlepszych obecnych na tym forum opuszcza szeregi... ;(
To przykre gdyż niedługo kolejni mogą nas opuścić...
Zagłada, moze widziales moje posty ,a moze nie, ale to nieważne... Będzie nam Ciebie brakowało tak samo jak Bosala, Eeriona i innych wspaniałych ludzi jacy kiedyś gościli na tym forum...
Chcialbym powiedziec tylko jedno...
Zapamiętaj to forum w takiej formie jaka była kiedyś...
Będziemy czekali na twój powrót, jak i też na powrót Bosala i Eeriona oraz reszte...
Życze powodzenia w Tibii jak i w rzeczywistości...
Trzymaj się i nie zapomnij o nas ...
;(
PIERDOLONE NOOBY, NISZCZYCIE TO WSZYSTKO CO KIEDYŚ BYŁO PIĘKNE...
Hegemmon
18-07-2004, 23:06
ekh.. szkoda :( ;( :(
ale muszę przyznać zagowi rację... forum nie jest już takie jak kiedyś... za dużo idiotycznych topiców, topiców które się powtarzają i topiców zakładanych w złym dziale... za dużo tu postów, które można porównać jedynie z mailowym spamem :( trzeba by chyba załączyć jakiś mały ttest odnośnie tibii aby uniknąć choć częściowo napływ idiotów. Do tego ten brak licznika postów.. ie brakuje mi go zewzgledu na moją ilość postów tylko na ilość innych. Chodzi mi o to, że ten brak jest trochę dezorientujący. Lepiej było by zrobić żeby posty z działu zdjęcia nie były by podliczane.
Ale ja jak narazie nie myślę o odejściu tylko bardzo mocno przymykam oczy.
P.S. Zak przeciez my sie teraz widzimy prawie codzienie w grze :P
Szacunek dla odchodzącego byłego Moderatora...
Żegnaj Zagłada.
"...Z deszczem przychodzimy, z rosą odchodzimy...Ale nasze marzenia na tym świecie pozostają..."
Pamiętam Cię jeszcze chyba z forum tibia.gery...Gdy byłem zwykłym newbie...Nie wiem czy to Ty, bracie, ale tak sądzę..
Cy'a & GL dude~
/ Yours,
Adaras~
Dr. Omader
19-07-2004, 05:04
Nie mam co sie rozpisywac bo Ty wiesz jak bylo miedzy nami i wiesz ze mimo kilku sprzeczek zawsze Cie lubilem tym bardziej wtedy zdziwilo mnie twoje odejscie(dalej tego nie rozumiem, ale mniejsza z tym).
Raz Cie zatrzymalem przed odejsciem, drugi raz juz Cie nie zatrzymywalem przed odejsciem z mod team, potem dowiedziales sie jak sprawy wygladaja(wiesz o co chodzi) i teraz... wszystko sie kiedys konczy, dla Ciebie pobyt na forum sie konczy, a szkoda... bo wiele jeszcze mogles zdzialac.
Zostaniemy pewnie w kontakcie jakims(irc, GG) i jak bede potrzebowal rady w modowaniu to sie do Ciebie zglosze jak nie raz robilem ;)
Pamietaj ze na forum twoje posty zawsze beda mile widziane...
P.S. Znam Cie troche i rozumiem czemu bys nie wystartowal znowu...
I wpadnij czasem na quakenet, zawsze znajdzie sie ktos kto bedzie czekal na bana od Ciebie ;)
Nieeeee! Twoje filmiki były wypas!! Wiele razy gdy czytałem tematy dopiero po twojej wypowiedzi zrozumiałem o co chodzi!!
Jebany N00by , pierdolone pedały X( X(
$corcerer
19-07-2004, 10:52
Zag fagasie jeden, ty tesh? Orzeszty! :>
Anyway byles spoko ludkiem, mam nadzieje ze jeszcze czasami pograsz sobie na Securze, ewentualnie wpadniesz na Qneta, ktos musi mnie wywalac za bluzgi :>
Zycze powodzenia gdziekolwiek zajdziesz i cokolwiek będziesz robił (będzie ci potrzebne)
PS. Naucz się angola!!! :D :P
she_devil
19-07-2004, 12:17
Znalam ciebie, lecz nie wiedzialam o tobie nic.
Te wszytskie wasze odejscia mnie wcale nie bola...
Czemu?
Z Eerionem czesto gadam, a was poprostu niezawazalam.
Wiem, kazdy z was wniosl do tego forum to "cos".
Lecz to jest wylacznie wasza decyzja i sczzerze mowiac nie bede za wami tesknic.
Papa, Zaglado
;( Nie, no to jest po prostu PLAGA!!! Co po chwilę ktoś, opuszcza forum, i w dodatku są\byli to świetni użytkownicy. Tak jak ty Zaglada. Jest tu niestety, za mało takich użytkowników jak Ty, a za dużo nOObów. Mam nadzieje że uda nam się wyjebać wszystkich nOObków z tego forum, lecz jak takich odejść świetnych forumowiczów będzie więcej, będzie trudno... ;( ;( ;( ;(
PAPA Zaglada ZAWSZE CIĘ LUBIŁEM!
Matheous
21-07-2004, 23:12
Tak, tak... Wszystko sie zmienia, wszystko sie konczy...
Zaglada... Hm, co powiedziec... Nie bede naklanial do powrotu, nie bede snul tu przypuszczen, dlaczego, jak i kiedy... Nie chce prowokowac kolejnej klotni na miare tej w temacie Gewofa. Jest to obraza dla tego, kto odszedl...
No coz. Nigdy nie bylem dobry w wyglaszaniu przemowien. Zegnaj, Zag. Byles modkiem, gdy ja czytalem to forum... I jak kazdy modek byles PRAWDZIWYM userem... Pamietam, ze gdy ustawiles sobie avek tego samuraja to na poczatku nie moglem sie do niego przyzwyczaic, ale potem za kazdym razem jak go widzialem to ogarnialo mnie jakies przyjemne uczucie:) Po prostu widac bylo, ze jeszcze ten swiat ma jakas ostoje normalnosci.
Widze, ze znalazlem sie w twym pozegnalnym poscie;) Zaszczyt dla mnie... Szkoda ze w tak przykrym poscie:/
Zegnaj, Zaglada. Jestes jednym z powodow, dla ktorego juz mi sie odechcialo aktualizowac podpis(aktualizacja co 2 dni to nie to co ja lubie:/)... No ale wiesz- Hail dla ciebie, duze piwo i obys jeszcze kiedys zagladnal na forum... Nawet jesli juz do konca zostanie ono podbite przez armie N00bow, milo bedzie zobaczyc wsrod uczestnikow przegladajacych forum legendarna xywe:)
PS.A mogles przynajmniej dokonczyc Historie Kalanina, wiesz...:)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.