Pokaż pełną wersje : Hydralis i Snakhamhrer Shield
misiaki_55
20-04-2006, 20:54
Nie wiecie może jak wyglądają te tarcze bo nigdzie nie moge znaleść jak byście mogli to dajcie sceerny
Co? Gdzie te nazwy spotkales? Na OTSie? w zyciu nie slyszalem.
Zuper Hero
20-04-2006, 21:41
Dziecko:baby: niemoże znaleść tarczy... pewnie dlatego że takich tarcz niema -.-X(
Zalgadis
20-04-2006, 21:42
chyba niema czegos takiego ^.-
jest jedynie snakebite ale rod nie shield
danielski2
20-04-2006, 21:45
A istnieja takie wogole ? Z czego wypadaja ?
eee...ze co ?? Tak btw. nie chcial bym aby cytuje "Snakehamhrer Shield" kiedykolwiek powstal bo nie potrafie tego nawet wymówic :( Cya
Zara sie zapyta , z czego wypada plasma shield -.- z otsa to wziales?
Venderer
20-04-2006, 22:52
A ja jestem ciekaw ile jeszcze osób powtórzy, że takiej tarczy nie ma i, że wzięto te nazwy z OTSa -.-
Niech jakiś modek zamknie ten temat ;/
A ja jestem ciekaw ile jeszcze osób powtórzy, że takiej tarczy nie ma i, że wzięto te nazwy z OTSa -.-
yyyyyyyy, to z OTS!!!!!
:P
ps. pierwsza
misiaki_55
21-04-2006, 14:54
http://www.tibiabr.com/
wejdzcie w escudos
po 1 to tam jest ale Snakecharm shield a po 2 to skad wiesz że to co tam pisze jest prawdą?? może tylko usłyszeli o cymś takim a to wcale nie istnieje
po 1 to tam jest ale Snakecharm shield a po 2 to skad wiesz że to co tam pisze jest prawdą?? może tylko usłyszeli o cymś takim a to wcale nie istnieje
Po pierwsze to lierowka moze zdarzyc sie kazdemu.
Po drugie tibiabr.com to supported fansite podobnie jak tibia.pl, wiec jest pewna szansa, ze to co tam napisali nie jest glupota wyssana z palca.
Kto wie, może mają rację... jak to malkolm powiedział, to może być prawda. Ale jak na razie to uważam że to jest z OTSa :P
Będzie filmik z tym bajerem, uznam że istnieje. Jeżeli nie, to nie.
Bardzo możliwe że ktoś stworzył tą tarcze na Otsie i tyle, ale kto wie podobno PoH został odkryty do tej pory w 50% :-)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.