Pokaż pełną wersje : Berylia Anni~
sami zobaczcie Xd
http://rapidshare.de/files/18095271/anii_berylia.rec.html
20-04-2006, 23:40
gratz uh bota
Bapupa of Celesta
21-04-2006, 00:45
gratz uh bota
95% ludzi ktorzy ida na ani maja bota wiec nie widze zdziwnienia :confused:Gratzz Ani Latwo Poszlo :D
thewojtek
21-04-2006, 01:35
Gemaro, Gratz Bro =* jesli mnie jeszcze pamietasz.....
Signed,
Devil Caff
Elo elo jasne że pamietam XD pozdro:)
I co z tego że 95% ludzi nie umie grać uczciwie? >.>
Jeszcze raz powtarzam że anni~ to nie jakiś tam Desert Quest, ale najważniejszy i prawdopodobnie najtrudniejszy quest w Tibii na którego nagrody powinno się zasłużyć...
Mało osób to rozumie, a jeszcze mniej się tym przejmuje :/. Smutne
I oczywiście nie gratuluje...
"14:27 Golemmost wanted: odpowiec do holery" Mój mistrz :P
I co z tego że 95% ludzi nie umie grać uczciwie? >.>
Jeszcze raz powtarzam że anni~ to nie jakiś tam Desert Quest, ale najważniejszy i prawdopodobnie najtrudniejszy quest w Tibii na którego nagrody powinno się zasłużyć...
Mało osób to rozumie, a jeszcze mniej się tym przejmuje :/. Smutne
I oczywiście nie gratuluje...
ja uwarzam Ze Zasluzylem na ta nagrode Wydaje sie co to osiagnac 100 lvl Samo expienie moze nie jest trudne ale roznego rodzaju wojny na Beryli itp. Zmieniaja postac rzeczy dlamnie wielkim osiagnieciem jest 100+ LvL i wykonanie Anni Kiedys o tym Moglem tylko pomazyc. Ale wiadomo masz prawo do swojego zdania..
Zawsze dobijały mnie 2 typy cheaterów: używający cavebota i autouhera. Kiedy oni sobie w końcu zdadzą sprawę, że Tibia jest po to by się bawić a nie by program odwalał za ciebie całą robotę? Czy prawie każdy high level na annihilatorze musi psuć taką jedyną okazję autouherem? :( Jedyne czego mogę pogratulować to otwierania kolejnych bp z uhami, chociaz i tutaj mam wątpliwości czy nie robił tego bot. A potem wychodzi na warach jak to jest z "tym genienialnym pvp niektórych Polaków i ich precyzyjnym uhaniem" (patrz Athaniel)
ja uwarzam Ze Zasluzylem na ta nagrode Wydaje sie co to osiagnac 100 lvl Samo expienie moze nie jest trudne ale roznego rodzaju wojny na Beryli itp. Zmieniaja postac rzeczy dlamnie wielkim osiagnieciem jest 100+ LvL i wykonanie Anni Kiedys o tym Moglem tylko pomazyc. Ale wiadomo masz prawo do swojego zdania..
To twórca twojego auto-uhera zasłużył na nagrodę, nie ty. Wbiłeś ten 105lvl ale jak widać bałeś się podjąć rękawicę i spróbować WŁASNYCH sił na Anni~
Ja nie bede sie lucil, nic tylko pogratulowac. Wg. mnie Gemaro zasluzyl nawet tym ze osiagnol taki lvl a nie inny. wielkie Gz oby tak dalej AO i Sc rulezz.!
pozdrawiam:)
Palladyn von hellgate
21-04-2006, 20:01
gz aniego ale ludize pomyslcoe pujdzcie se an aniego bez bota knightem jka sie andazycie uchac to pogratuuluje ale aniega da sie zrobic bez bota na no-pvp 4 ms :D i ue :D
Po 1 :
Idzcie bez uh bota na annihilatora powodzenia życze ciężko by było zrobić go na 140+ lvlu
Po 2:
Chyba nie wiecie co to za świat Berylia z Del'toro Knighthood oczywiscie nooby i newbie nie wiedza co to i sie udzielaja ale zrobienie 100 na tym swiecie to juz sukces
btw. Gz anni :) wszystko pieknie ladnie xD
GEMARO CZEMU UZYWALES TEGO BOTA
<----- TEN NA ZDJECIU WSTYDZ SIE
GEMARO CZEMU UZYWALES TEGO BOTA
<----- TEN NA ZDJECIU WSTYDZ SIE
B) nie tego uzywałem mam myszke z 10 przyciskami xD
see you in tibia
Łaadny anni :) i nie dawajcie takich postót typu "Cheater, robił anni z botem, łooooo, reportne go!!11" Oczywiste jest to, że to oczywiste jest...
Gemaro zauwaz ze krytykują Cie osoby które nigdy w zyciu nawet nie byly w pomieszczeniu z dzwignią ... Jestem przekonany o tym ze 99% ludzi robi anihi botem bo jak kolega wyzej zauwazyl nawet na 140 lvl szanse na wykonanie go jest minimalne ! Gz anihi i lvl ;) Powodzenia:)
Sir-Wojtek Hiberna
24-04-2006, 14:32
kazdy uzywa bota do anihila nie ma sily
podobno ktos kiedys zrobil anihila bez bota ( w co nie wierze zreszta)
zalosne jest marudzenie ludzi
btw.. gz ani
<<<Kiemi>>>
24-04-2006, 15:53
GZ uh bota >,< i GZ Anihi :) ale ja na twym miejscu wzialbym SCA (stonecuter axe)
Bjoern Shu
24-04-2006, 16:14
Gemaro zauwaz ze krytykują Cie osoby które nigdy w zyciu nawet nie byly w pomieszczeniu z dzwignią ... Jestem przekonany o tym ze 99% ludzi robi anihi botem bo jak kolega wyzej zauwazyl nawet na 140 lvl szanse na wykonanie go jest minimalne ! Gz anihi i lvl ;) Powodzenia:)
to smieszne..
zapytaj sie starej ekipy z Antici jak kiedys wygladala gra w Tibie
kazdy marzyl o Anni i chcial go wykonac robili go na 105 lvlach bez zadnych botów dla nich byla to zabawa a nei tak jak teraz wyscig kto ma miec wiekszy lvl
Im sie nie udalo nabrabiali i szli jeszcze raz..
zreszta co bede pisal i tak kazdy wie lepiej
lol.....sami gratulowaliscie KH że mają botyi i ich o to potępialiscie.A teraz zachowujecie sie (pod tym względem) tak jak oni.Gratuluje.Pewnie na Wojnie tez uzywaliscie uhbota?Takiego samego jak knightsolo ?;) Polecił wam go pewnie.:evul:
tomcioka
24-04-2006, 19:07
Bezsens znam ludz kturzy na 130 rp padali na anni a ty se z botem zes wlazl i jazda i jeszcze masz czlnosc to na tibi pl dawac. A 100 lvl pewnie polowa ludzi uwaza ze tez to zrobil za ciebie bot...
Bezsens znam ludz kturzy na 130 rp padali na anni a ty se z botem zes wlazl i jazda i jeszcze masz czlnosc to na tibi pl dawac. A 100 lvl pewnie polowa ludzi uwaza ze tez to zrobil za ciebie bot...
Jak na początek to na twoim miejscu nauczyłbym się pisać po polsku...to naprawde przydatne ;)
@Bjoern Shu. Oni robili aninh dopiero na 140lvl+ bo wiedzieli, że nie dadzą rady na niższym lvl :)
Grat!s nowego itemka :) Powodzenia w robieniu 200 lvl :p
tomcioka
24-04-2006, 21:46
No tak jak nie wiesz co to bot to sie nie dziwie, że mu gratulujesz
Sir-Wojtek Hiberna
25-04-2006, 01:05
No tak jak nie wiesz co to bot to sie nie dziwie, że mu gratulujesz
naprawde widac ze masz 13 lat ;s
daje slowo ;]
Heh jak zrobisz za rok 50 lvl to bedzie sukces, a propo jesli masz 13 lat i takie podejście to w ogóle nie pisz nic na forum, bo za każdym razem ośmieszasz sam siebie ;)
Widziałem w życiu więcej botów niż ty klas skończyłeś B) Więc ciiiisza :)
Bjoern Shu
25-04-2006, 10:24
Heh jak zrobisz za rok 50 lvl to bedzie sukces, a propo jesli masz 13 lat i takie podejście to w ogóle nie pisz nic na forum, bo za każdym razem ośmieszasz sam siebie ;)
Widziałem w życiu więcej botów niż ty klas skończyłeś B) Więc ciiiisza :)
hahah owned xD
Virius the Master
25-04-2006, 10:43
A wiesz jakiego ładnego bana byś dostał jakby jakiś GM zobaczył ten filmik...
Ale i tak gratz...
Alastar Anarchy
25-04-2006, 14:20
gratz wykonania questa
No coz... jedyne czego nie widzialem na innych filmach z anni, to to ze owierales nowy bp zanim skonczyl sie stary zostawiajac z 6 uhow. Oczywiscie to zadna strata tylko jakos tak dziwnie xD No i gz nagrody ktora troszke nieuczciwie zdobyles ;P
Kurwa mać -.- jak czytam "gz dla bota", albo "nieładnie... bot" to mi sie żygać chce -.- Bez Bota annhi jest NAPRAWDĘ ciężki ... a poza tym jeśli bot został użyty jedynie na annhi to nic złego bo pomoc to naprawdę niewielka... :)
Gz Gemaro, Raffu, Lucifer i Tedrus wykonania questa :) Quest poszedł dosyć łatwo :) a takie mam pytanko male... jakiego bota używałeś...? :) NG czy BlackD czy moze jeszcze innego? :) hehe :)
i tak jeszcze raz Gratz... z botem czy bez niego :) w koncu jeśli robi to 95 albo i więcej % ludzi a wielu nawet na dużo większych poziomach ginie to jest czego gratulować :) szczegolnie ze to najtrudniejszy quest w Tibii :D
// Igor ;D
A wiesz jakiego ładnego bana byś dostał jakby jakiś GM zobaczył ten filmik...
Ale i tak gratz...
CipSoft nie bierze pod uwagę filmów z tibi, ani zdjęć...ponieważ mozebyć to tzw: "fake". Więc jeśli pokażesz ten filmik Gm'owi (chociaż wątpie żeby otworzył linka którego mu wyślesz, albo dostałbyś bana :) hehe) i tak niewziołby tego pod uwage.
CipSoft nie bierze pod uwagę filmów z tibi, ani zdjęć...ponieważ mozebyć to tzw: "fake". Więc jeśli pokażesz ten filmik Gm'owi (chociaż wątpie żeby otworzył linka którego mu wyślesz, albo dostałbyś bana :) hehe) i tak niewziołby tego pod uwage.
Jakby nie wziął jakby wziął?:confused:
Dinaforce-Antica został za macro zbanowany bo GM zobaczył film :o
GMi biorą filmy za dowód... pod warunkiem, że są opublikowane przez samą postać łamiącą zasady, tzn. sam pokazujesz swojego bota... na tibia.com oczywiście, bo gdzie indziej można się za Ciebie podszyć.
edit:
down: Co to ma do 'up', czyli mnie?
Wojtini12
25-04-2006, 22:37
/// \\\
/// UP \\\
ostatnio ogladalem filmik z 3 sorcami i 1 druidem na anni(non pvp)
druid uzywal mass heal i leczyl all sorcow
1 sorc leczyl druida uhami
a 2 sorci walili ue ciagle
i uwineli sie w 13sek -GZ?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.