Pokaż pełną wersje : Crystal Mace - loot z pharaona
Revaga of Elysia
21-04-2006, 13:38
A now właśnie na elysii Master Sorcerer 141 lvl Dalitas Drayner wylootowal Crystal Mace z jedengo z Pharaonow.
http://i25.photobucket.com/albums/c91/Rev_aga/Loots/mace.jpg
Taka tam ciekawostka :)
W FF są zakładki.........
... a w Tibię się gra bez botów, jeśli się umie grać.
malyjanek
21-04-2006, 15:30
trzeba podeslac tego screena xadamowi i zbanowac :)
Fingerout też to ma albo już sprzedał.
Ciekawi mnie ile takie cudo stoi?;P
trzeba podeslac tego screena xadamowi i zbanowac nooba :)
Dopóki on sam nie zamieści tego screena, nie dostanie bana. Screeny zamieszczone przez innych nie są dowodem. Oczywiście chodzi o forum tibia.com z zamieszczeniem, bo tu ktoś się może podszywać.
Revaga of Elysia
21-04-2006, 15:39
A polecicie mi legalny program do liczenia expa na godzine ? bo tylko to jest mi potrzebne z tego calego tbi. Na hunty chodzę z magic light wandem, ale cały czas szukam optymalnego expowiska.
Btw. Draggy daja mniej expa na godzine od porządnego tombu.
Więc jak chcesz donoś Xadamowi. Ale nigdy nie użyłem tego bota do niczego innego niż liczenia expa na godzine :(
na premi crystal mace to okolo 500 k
podobno to b zadko rzuca licz
A polecicie mi legalny program do liczenia expa na godzine ? bo tylko to jest mi potrzebne z tego calego tbi. Na hunty chodzę z magic light wandem, ale cały czas szukam optymalnego expowiska.
Btw. Draggy daja mniej expa na godzine od porządnego tombu.
Więc jak chcesz donoś Xadamowi. Ale nigdy nie użyłem tego bota do niczego innego niż liczenia expa na godzine :(
Xadamowi nikt nie doniesie, a jeśli ktoś doniesie, to nic to nie da, bo Ci nie udowodnią. Polecam (sry za reklamę, no keal ploxx:*) Tibia Exp Counter bodajże, z tejże strony z której TBI ściągnąłeś... liczenie expa samo w sobie legalne jest.
down: Nie wiem czy jest na tibianews, ja swojego miałem ze strony cheaterskiej ;p
Venderer
21-04-2006, 20:23
Exp Counter jest legalny więc można go ściągnąć z "legalnej strony" a nie cheaterskiej...
Exp Counter powinien być jeśli się nie mylę, na www.tibianews.net sam go kiedyś urzywałem, bardzo przydatny :)
Revaga of Elysia
21-04-2006, 23:01
Dzięki za pomoc. Co do Crystal Mace wypada tylko z pharaona, który zostawia Crystal Arrow - Dalitas nie chce jej sellnać ale mniej niż 2 mln by jej nie sprzedał
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.