Pokaż pełną wersje : Animowany Vethi
Wpadłem na pomysł żeby zrobić animację z Vethim. I jak wam się podoba? Wiem że krótkie ale to dopiero początki i się uczę. Oczywiście na stronie też można obejrzeć i ściągnąć.
Vethi wyruszył do rodziny na Tiquandzie, i w drodze
http://img62.imageshack.us/img62/7765/animation5ld.gif
MuD Killer ^^
21-04-2006, 19:35
Fajne Fajne Demongo ;]
Cwynio pogromca
21-04-2006, 19:44
Hahahahahah fajne no postarales sie:cup: :cup: :cup: :cup:
Bardzo fajne,postarałeś sie widać:):)
Przemcio Zencio
21-04-2006, 21:01
fajna animacja szczegolnie ze jest kok po kroku moze chodzi tak troche hmm... Jak to powiedziec? Kwadratowo :D ale jest dobrze ;]
super ej napisz na priv jak zrobić zeby fake sie ruszał
ROTFL 8o
Sir zajacc smialy
21-04-2006, 21:08
Fajne :D Więcej plx
Draggy Lord
21-04-2006, 21:09
To jest animacja a nie zwykły obraz, animacja składa się z obrazów zmieniających się co chwile(tutaj 0,3 sec)
P.S.
Dzięki że odwiedzacie moją stronę i klikacie w banery. Ponieważ niestety są też reklamy serwera to tutaj jest instrukcja w które możecie klikać http://img213.imageshack.us/img213/3391/image10pr.jpg
Radze zapoznac sie z programem macromedia flash, raz, ze mozna bez problemu stworzyc plynna animacje ruchu, bez zadnego klatkowania jak tutaj, w dodatku rozmiar pliku bedzie o wiele mniejszy.
Nawet przyzwoicie zrobione... Oto nowa generacja fake'ów. Od dzisiaj tylko faki animowane :D
Nathan Mel
22-04-2006, 09:35
Świetne naprawde dobre a najlepszy jest wątek z oczami
Koriun Druids
29-04-2006, 18:52
Nieźle nieźle ;) Daj więcej animacji:p
Tegoro Halius
29-04-2006, 21:22
Spoko ta animacja ;) postarales sie i wiesz co, to moze byc nowa idea na dalsze fake 8o rob wiecej takich animacji i wrzucaj bo zapowiada sie ciekawie. tylko potem sproboj srobic jakas walke czy cos ale spoko pomysl.B)
luberix1
30-04-2006, 14:47
Calkiem Calkiem ale to jest animacja anie fake :P:D :D :D :D
Licze na wiecej :D:P :evul: :evul: :evul:
noo xD dobre i fajny pomysl :D
PS: ten obrazek przy nicku to z LF2 no nie? ;D tez w to gralem
Perfer Knight
01-05-2006, 00:34
Jak zwykle demongo.... to jest do.... nagrodzenia ;)
Jak zwykle ladnie zrobione i jak zwykle dobry pomysl :]
9,9/10
Ps: 10/10 To tylko Bóg i Chuck Norris ma! ;;)
Misio Man
01-05-2006, 00:47
Ładna , ładna hmm nawet troszke śmieszna no i ciekawa tak 8/10 hehe
:) 1000000000000000000000000000000000/10 :) bardzo mi sie podoba :] ja zreszta i tak cie szanuje przygody Vethiego to cud swiata :P i jeszcze Orci atakuja rookgard (ale to chyba Crowala :P)
No dobry dobry :D
już go widziałęm wcześniej ale komentne :D
i takie pytanko
kontynuujesz fake ??
Nareszcie weekend i znalazłem trochę czasu że zrobić animacje
Podczas podróży koło Venore
http://img56.imageshack.us/img56/1714/animation23bb.gif
Baartoss
13-05-2006, 23:44
zarabiste ;]
Yohshimi
15-05-2006, 17:17
fajne , fajne .. Demongo , a jkbys miał czas to moze bys zrobił co się stało w tej dziuże .. CO?
Taki sobie Ktos
15-05-2006, 17:52
Bardzo fajne!Ja lubie ogladac animacje takze mi sie kazda bardzo podoba a ta jest poprostu super :p...dawaj wiecej :p...a oczywiscie 10/10 :)
@offtopic: takie mam mal pytanko..co to jest ots? znaczy co ten skro oznacza,ale nie jako ten no ots do grania ;p..jakis program chyba.gdyby ktos wiedzial to proze powiedziec na pw czy tutaj ;p
no ładne ładne :D
może sie zajmiesz robieniem animowanego fake
Super pytanko ile to robisz bo pracy w tym jest widze duzo
Dj Fara0n
16-05-2006, 08:45
@offtopic: takie mam mal pytanko..co to jest ots? znaczy co ten skro oznacza,ale nie jako ten no ots do grania ;p..jakis program chyba.gdyby ktos wiedzial to proze powiedziec na pw czy tutaj ;p
Ots- Opony tir serwis
@topic:
Nice! Sam kiedys robilem fake ruszające się i wiem ile to roboty ;] . GZ dla ciebie. Daje 10/10
nie no zarąbiste :D im wiecej tego tym lepiej bo extra to jest :P
wbrew pozorom to nie jest tak strasznie skomplikowane :D
trzeba mieć tylko dobre spirity, program (np jasc animation software), wyobraźnie (tego to chyba nikomu nie brak), no i trzeba być precyzyjnym :D
bo robienie animacji jest trudniejsze :D
jak w normalnym fake mogą być duże różnice w podobnych scenach, tak w animowanym odrazu sie je rozpozna :D
Bardzo ładnie. rób więcej;)
flash?:> mogles troche dluzsze zrobic i jakiejs akcji:P nie napracowales sie za duzo:P
up: muwisz że mało się napracował,widać że nigdy nie robiłeś animacji,do takiej animacji trzeba sporo klatek i cierpliwości.
żeby nie było offtopu to fake(animacja)spoko,ciekawe czy zrobisz dlugą animacje
(tzn. z jakąś fabułą)
żeby nie było offtopu to fake(animacja)spoko,ciekawe czy zrobisz dlugą animacje
(tzn. z jakąś fabułą)
W wakacje mam zamiar zrobić coś większego, jakieś story. Zobacze co z tego wyjdzie.
Enter the Gecko
21-05-2006, 10:57
Gratz! Fajna animacja :). Tylko 1 pytanko - czy bedziesz kontynuowac Vethiego??? ( kocham Vethiego :cup: )
Gratz! Fajna animacja :). Tylko 1 pytanko - czy bedziesz kontynuowac Vethiego??? ( kocham Vethiego :cup: )
Oczywiście tylko narazie nie mam weny. V
D Rookmaster
21-05-2006, 17:22
ładne ładne, nawet bardzo.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.