Pokaż pełną wersje : Fallout 2
Gohan Demon
21-04-2006, 22:18
Argh.
Mam sprawe, zamówiłem se Fallouta 2, zainstalowałem, odpalam i po filmiku w którym wyświetlają się napisy z twórcami gry itp. Ekran robi się zielony i nic nie moge zrobić a jak minimalizuje i max. To wtedy ekran robi się czarny. Kombinowałem z rozdzielczością oraz z zgodnością i nic. Czy wam na XP z SP 2 FLT 2 ruszył ? a może jakieś pomysły ? ;(
@edit
FLT Tactics działa mi bez problemu.
@edit2
Format ani re-instal windowsa nie wchodzi w rachube :S
@Harven
ta, fajnie że przeczytałeś mojego posta LOL. Przecież napisałem że kombinowałem (:P) z zgodnością, boshe.
Raczej F2, a nie FLT 2 :)
Co do problemu, nie wiem jaki JA mam SP (1 na pewno, 2 nie jestem pewien), ale mi chodzi gładziutko... przyszła mi na myśl zgodność, ale zauważyłem, że napisałeś, że kombinowałeś... hm... może format i tylko SP 1 zainstaluj? (jeśli nic innego nie wymyślisz:P)
edit:
up: nie to nie :)
down: ruszy ruszy, bo mi chodzi.
fallout 2 jest dość starą grą, i nie jestem pewien czy wogole ruszy na windowsie xp. Ale życze powodzenia :) moze sprobuj uruchomić w trybie zgodności?
Yoh Asakura
22-04-2006, 19:18
@Up:
Pewnie, że chodzi pod XP zioooom.
@Down:
Gejuś, on powiedział, że zamówił. Now, hush lil baby, don't cry.
@Yoh Asakura
Dziwie się, że nie spytałeś się, czy gra orginalna, jak to zawsze robisz.
@Topic
Gra orginalna?
Spróbuj uruchomić w zgodności z Windows 98.
(Właściwości> Zgodność)
Gohan Demon
22-04-2006, 19:43
Błaaaaaaaaaaaaaaaaagaaaaaaaaaaaaaaaaaaam.
Nie załamaujcie mnie, plx. Ile jeszcze osób poradzi mi tryb zgodności z tym że jak już napisałem w 1 poście, PRÓBOWAŁEM WSZYSTKICH TRYBÓW. Ludzie...
Ale napisze na wszelki wypadek jeszcze raz...
PRÓBOWAŁEM TRYBU ZGODNOŚCI, GRA ORGINALNA
@Axao
No, sciągam z oficjalnej stronki sterowniki, zobaczymy.
ja ci proponuje zainstaluj sterowniki (najnowsze) do karty graficznej jeszcze raz ,mialem raz ten problem w innej grze i zainstalowalem i pomoglo
Kwadratowe Koło
22-04-2006, 20:59
Ja mu nie wierze ;>
Na pewno piracka z neta czy cus. Why? Bo u mnie chodzi bez problemu. Chociaz, sprawdz czy karta graficzna sie zgadza. Powinno byc o ile mnie pamiec nie myli w pliku readme. Chociaz wymagania systemowe ;)
Nie moze byc innego bledu. Tylko karta graficzna. Chyba ze plyta zainfekowana jakims g0oo0wnem
Gohan Demon
22-04-2006, 21:04
Haeuhauhauhua nie wierzysz mi ? a wiesz gdzie ja to mam ? amygy...
Teraz to się krzesło podemną załamało, jeszcze 3 posty i będe musiał kupić se nowe.
@edit
Dzieki AxaO :d
problem rozwiązany, wszystko jest cacy WIELKIE THX
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.