Pokaż pełną wersje : co jest ciekawego kolo carlin
Adwokat bazantow
19-07-2004, 12:04
co jest ciekawego kolo carlin i gdzies najakim lvlu na to mozna polowac ?
jestem sorcem 16 lvl i 24 m-lvl
sprzet: plate armor brass legs b-hammer dvarven shield dark helmet
Najpierw oducz się pisania 2 takich samych tematów jednocześnie.
Niuchacz kwiatkow
19-07-2004, 19:32
Ja chodze do ghost landu na ghoule z bp hmmow i bagiem gfb.Loot jest extra,exp tesh nienaganny.
Thorivol
19-07-2004, 21:55
hhhmmmmm. Na wschód od Carlin jest Ghostland, jest tam pelno ghouli i skeletonow z ktorych wypada viking helmet ktorymozesz sprzedac za 66gp. Na polnoc sa Amazony i Valkirie, tez bardzo przyjemne stworzenie. Na polnocny zachod, sa orki, orki warriory, w twierdzy znajduje sie tez dragon ork berserker i hunter. A na samym dole mino guard. Na prawo w goblin hills sa cyclopy, bierzesz hmmy i gfb i wymiatasz, fajnie sie expi na nich. ale uwazaj na huntery.
@UP na poludniowy zachod to jest morze.NIE DOSTALES PROMOCJI DO KLASY IV!1 Z PRZYRODY!
Fajnie, ze na 16lvlu da rade smokowi ;)
@Topic : polecam ghostland lub lodowe wyspy.
A a odradzam lodowe wyspy jak grasz na PvP world. Jest tam baaardzo dużo PK.
@: topic
Carlin to nie jest raczej miejsce dla lol lvl'i. Polecam qpić morning star (około 100gp) albo poproś kolegę pacc'a o c-mace (bodaj 500) i idź na roty koło venore. Z rotów wypada sporo żarcia - wez bpblanków jak się skończy cap lub blanki to idziesz po następne i na hunice wychodzisz 2k+ (jak uh'y będziesz na przykład klepał).
jak sie dostac na lodowe wyspy
i co taam jest :baby:
co jest ciekawego kolo carlin i gdzies najakim lvlu na to mozna polowac ?
Kolo carlin sa roty na cmentarzu (od 15 lvla morzesz tam expic), Ghoustland - od 20 lvla z runami, amazonki valkirie itp.
Nova - ab'dendriel - Vilejuw - sorcerer - 23 lvl - 39 mlvl - 60 fishing - po hacku
Nova - ab'dendriel - Dark Vilej - druid - 11 lvl - 24 mlvl - 46 fishing
Sa trzy "lodowe" wyspy: Folda, Vega i Senja.
Sa tam roznego rodzaju expowiska np. swamp, frost trolle, pelno wolfow, niedzwiedzi, waspy itp.
Nova - ab'dendriel - Vilejuw - sorcerer - 23 lvl - 39 mlvl - 60 fishing - po hacku
Nova - ab'dendriel - Dark Vilej - druid - 11 lvl - 24 mlvl - 46 fishing
Ettercap
20-07-2004, 15:43
lodowe wyspy to folda senja itp.
pków jest dużo ale ja tam expie i w 2 dni z 15 wskoczyłem na 17 :P
kolo carlin znajduja sie 4 ciekawe rzeczy:
1)Ghostland:
0 poziom raty,cave raty,poison spidery,slime
-1 poziom ghule,szkielety,dsy,scorpy
-2 poziom stalkery,ghule,fire devile,dsy,scorpy
-3 poziom gs,dsy,scorpy
Jest tam takze droga do banshee questa ale to nie dla ciebie:) Ty mozesz tu zrobic sobie questa na silver broocha ktory znajduje sie w wiezy blisko respawnu slime ale wiece nic nie powiem:)
2)Lodowe wyspy
Sam osobiscie zwiedzalem tylko folde,a na senji zrobilem przyjemny quescik bodajze tam wlasnie mozna brac sluby :) a co do foldy
0 poziom frost trolle,polar beary,winter wolfy
-1 poziom rotki,frost trolle,poison spidery,spidery,trolle(lurowane tu sa slime,mino archer)
-2 poziom minoski,orki,orki spearmeny,ork warriory,slime minotaur archer
-3 poziom sa tu fire elementale mozesz je zabic z 1hita z sd ale nie zostawiaja lootu wiec jest to raczej nie oplacalne(ale jak lubisz:) ) na foldzie znajduje sie questowy klucz ale sam musisz go znalezc:)
3)MOTLS-Maze of the lost souls nie radze tam zagladac na tym lvlu:)
4)CYCKI
mozna na nich ladnie poexpic ale uwazaj na huntery miej zawsze 2-3 sd w pogotowiu na cycki z hmmami
niedaleko goblinowy quest:)
Mozesz tez expowac na pojedynczych respawnach wild warriorow i amazonek +1 valkiria No i tak sie wystarczajaco rozpisalem:)
Takie jedno pytanie: Dlaczego nikt nie wspomnial o MOTLS? On sie pytal co tam jest a nie czy da on sobie rade ale w kazdym razie powyzej carlin jest MOTLS (pod ziemia bramka 30lvlod -6 poziomu bodajze 60lvl) a motls to bardzo mile expowisko:]
molst mile ale dla high lvi wpadalem tam z kumplami 115 master i 107 royal i tak malo nie padlem z 9 razy (po 15 hp comba po 1-1,2k hp na wrl lecialy) co do innych przyjemnosci molst jak nie znasz mozesz sie wryac na draga dla albo gsa ;p powodzenia
re up: Cos o tym dragach i gs`ach wiem:D (chcialo sie samemu zwiedzic motls), ale no wiesz nikt nie kaze od rauz na wrl`e chodzic:) Ja nie wiem jak jedne koles to zrobil ale: Killed at level 9 by a warlock 8o W motls jest duzo ciekawych potworkow i to trzeba przyznac. Najlepiej tam pojsc z jakims wysoko levelowym kolegom ktory je zna bo rzeczywiscie mozna wpasc na cos niemilego:)
Leśny Kwiat
21-07-2004, 19:20
Oryginalnie dodany przez (^_^)
jak sie dostac na lodowe wyspy
Na północy zachód od Carlin jest pomost, z którego za 20 gp możesz dostać się na dowolną z trzech wspomnianych tu wysp.
Ps . powrót jest gratis. 8)
A co jest w tym MOTLS??????
(z góry dzieki za odpowiedz)
Olbrzymi labirynt w którym są od spidera az po Drag Lordy(Warlocki są na demoni)MOLTS To skrót od Maze of The Lost Souls
@Edit! CHolera! Nie zauważyłem daty pierwszego post i kolejnych :<
gavreonien
05-11-2006, 15:18
Killed at level 9 by a warlock
A przypadkiem nie ma bramki lvlowej na 60 poziom tam przed Demona ? oj chyba cos stulasz :) albo padl w hero cave a nie tu w MOTLS...
edit :O boze przepraszam rowniez ... za nieprzeczytanie daty ost posta
Radek 666
05-11-2006, 16:36
A co jest w tym MOTLS??????
(z góry dzieki za odpowiedz)
Pewnie tam się twój mózg ukrył, przeczytaj datę ostatniego postu przed twoim i zobaczysz o co chodzi...
Może nie powinienem tu pisać, ale nie mogę.
MOLTS To skrót od Maze of The Lost Souls
Spójrz na wyrażenie "Maze of The Lost Souls", a później na skrót, który napisałeś. Myślenie, myślenie...
ja na expienie polecam wyspy lodowe można zaliczyć do okolic carlin każdy tam znajdzie coś fajnego
jak będziesz w więży amazonek (czy jak się ta wieża nazywa) to uważaj bo na którymś piętrze jest Witch (i o ile mnie pamięć nie myli to chyba jeszcze Monk albo Dark Monk)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.