Pokaż pełną wersje : 209 kinia died by "ping"
Jak w temacie 209 ek ginie przez kicka spowodowanego nieczystą grą "Unit"
Żal sądziłem że taką gildię stać na coś więcej,
zresztą oceńcie sami
http://rapidshare.de/files/18457909/UnitSneak.rec.html
(film z tibide)
nie ma 209 knighta na tym swiecie -.- wiec nie pierdol i nie wrzucaj keylogerów !! :evul:
Wyborowy
22-04-2006, 13:48
To ma zanczyc ze kick mial przez Unit??
Up. Omg jak nie wiesz czy to klogger czy nie to nie pisz. To jest film w Rec. Pozatym na Titani jest 200+ lvl.
nie ma 209 knighta na tym swiecie -.- wiec nie rzodkiewka jest super i nie wrzucaj keylogerów !! :evul:
Name: Garimo
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 208
World: Titania
Residence: Edron
House: Central Circle 2 (Edron) is paid until May 03 2006
Guild membership: Mihael of the Seraph
Last login: Apr 22 2006, 05:01:00 CET
Comment: :* <3 You <3 :*
Last night, I was matching up stars with every reason why I loved you. I was doing great- until I ran out of stars. I LOVE YOU!! Dayre/Paula my lovely Girlfriend.
My Sons are: Flaming Bloodshade(RL)
My daughters are: Shace Icenheart(RL) / Darkness Atena (RL)
Very Special Friends: Kisapal, Little Caly, Dima
Friends: Gina Tina, Vazz,
Providers (protected)
Xortexx, Klaipar, Rhexx, Tvercetty, Hebrand, Rockton
Account Status: Premium Account
Character Deaths
Apr 20 2006, 05:02:22 CET Killed at Level 209 by Latuz
and by Rostein
noob?
Oh fuck... Jesli naprawde go kicklo to ma facet big fakin pecha :/
Normalnie trwaloby to DLUUUZEEEEJJJJ
Wyborowy
22-04-2006, 14:31
Buahahahah juz wiem co ten 209ek zrobil. Dal exita i muslal ze wytrzyma i go wyloguje ale cos mu sie nie udalo :)
Morson Mayon ty spryciazu :P
kinia
Br?
Nie ma na to żadnych dowodów, zresztą sam Garimo pisał na tibia.com
Yeah Gratz!!
Sorry that i got internet kick right after you all loged in, so i couldnt heal, i guess it took away a bit of the fun for you guys, I know you all know it is true, because Johnny G, told Me Gaura also got kick, we use same provider
So i have died anyway even if you guys didnt do masslogin, at dls, but now you can count a frag
Duke Dran
22-04-2006, 14:48
Nic specjalnego :v a ten knight wogole miał jakieś szanse ? i to jeszcze w takim pomieszczeniu.
Virius the Master
22-04-2006, 14:55
Za co oni właściwie Garimo zajebali?
Draconis Dragontooth
22-04-2006, 15:12
Za co oni właściwie Garimo zauwielbiam jeść bananyali?
Może dlatego że odszłedł z unit ? tylko jednego nie rozumiem dlaczego unit zabiło Garima , piją z nim balangują , a do tego Gaura to jego rl syn ..
Heh koles jakis dziwny był :P
Za co oni właściwie Garimo zauwielbiam jeść bananyali?
Za to że zdradził unit, odszedł do gildii która prowadziła z nimi wojne, dlatego go uwalili. Stał sie dla nich kims w rodzaju wroga i dlatego padl. A jak sie układa ich prywatna sytuacja niewiem. Ale sądząc po fotkach na photobucket garimo to starszy koles.
Get pinged?
Sam to kiedys robilem, ale nigdy nie przypuszczalem ze mozna to wykorzystac w tibii, zpingowali kolesia i mu net padl, wystarczy chyba znac IP, miec wieksza grupe ludzi i zpingowac h lvla. Takie zabijanie to juz jest gorsze od macro etc :/
Martinesz
22-04-2006, 17:07
Może dlatego że odszłedł z unit ? tylko jednego nie rozumiem dlaczego unit zabiło Garima , piją z nim balangują , a do tego Gaura to jego rl syn ..
A więc, Garimo przeszedl do gildi (red rivers), która bierze udział w wojnie z UNIT, obecnie nadal trwa ta wojna kazadum/rr vs. unit ( we fragach 1:32) Garimo dlatego padł, aktualnie chyba wojna jest stracona, kolejni gracze RR sie wykupują, a unit zyskuje kolejna kase na runy.
Myśle, że jakby zostawić w RR samych 100lv +,to wtedy wojne by wygrali, a tak co raz padaja małe lv 70-90.
Garimo, dostał kicka z powodowanego awaria, i jak sam tłumaczyl ( na pewno nie wyszedł przez EXIT) nawet Gaura i ktos tam z UNIT dostali w tym samym czas ie kicka [posiadaja tego samego neta]
Petronov
22-04-2006, 19:20
hahahahahaa LOL
Nie wiem skad ci przyszlo do glowy, ze Gaura to rl syn Garimo.
Oni ledwie sie znaja, dwa razy mieli okazje sie spotkac.
Puszczasz ploty, a ludzie pozniej to powtarzaja...
Kittel Cit
22-04-2006, 20:51
zresztą oceńcie sami
http://rapidshare.de/files/18457909/UnitSneak.rec.html
(film z tibide)
Lol temat nazwales ze killed by ping a w poscie mowisz ze przez kicka, kick nie jest tym samym co ping wiec nie baw sie w informatyka
Ryba,wystarczy wyslac jakis plik exe albo w podobnym formacie,znac ip i pingujesz
tez zostalem spingowany na Eterni przez Lord Pally Smurf pewnie teraz tez na wojnach pinguje
Master Fire
22-04-2006, 22:33
Niewiem za co go zabili ale proszę Was jezeli znacie photobucter Garima dajcie mi linka
Niewiem za co go zabili ale proszę Was jezeli znacie photobucter Garima dajcie mi linka
Hehehe, on nie ma chyba photobucketa, ale jak chcesz zobaczyc jaki przystojniak to masz
http://smg.photobucket.com/albums/v309/Challie/Unit/?action=view¤t=VazzvsGarimo.jpg
garimo to ten po prawej, to nie zart :P
raziel1992
22-04-2006, 23:58
Get pinged?
Sam to kiedys robilem, ale nigdy nie przypuszczalem ze mozna to wykorzystac w tibii, zpingowali kolesia i mu net padl, wystarczy chyba znac IP, miec wieksza grupe ludzi i zpingowac h lvla. Takie zabijanie to juz jest gorsze od macro etc :/
oglądałem już kilka filmików jak pingują typa,a potem go zabijają.Przykładem jest film z xereny jak qmple pingują neta dla qmpla a potem go zabijają.Ofiarą był wtedy best lvl na xerenie ale to było dość dawno temu.Za wiele osób nie wie jak to sie robi ,bo gdyby było przeciwnie co dnia padało by kilka high leveli z ręki 20 lvl'i -.-
Olorion.
23-04-2006, 01:01
nie pingowali go, tylko net provider odlaczyl neta
spojzcie na Vateriela i Phero, tez sie nie poruszali ;d
http://www.members.lycos.co.uk/olor/aff.JPG
__________________________________________________ _________________________________
Ryba,wystarczy wyslac jakis plik exe albo w podobnym formacie,znac ip i pingujesz
;)))))))0000 plix exe zeby pingowac :o
jestes ekstra ;D
Kittel Cit
23-04-2006, 09:50
@olorion
a co pewnie wbijasz na tibie wchodzisz na Pw wybranego kolesia spamujesz mu jego ip i ma pinga ahaha?
Na pingi najleprze jest dynamiczne ip (nigdy nie wiadomo jaki ip masz dzisiaj :)) a oni chyba mieli kicka.
Martinesz
23-04-2006, 11:29
Na pingi najleprze jest dynamiczne ip (nigdy nie wiadomo jaki ip masz dzisiaj :)) a oni chyba mieli kicka.
nie chyba, tylko na pewno. jak już wcześniej wspominałem byl to kick.
Garimo, Vateriel, Phero and Gaura got kicked by their internet provider BBB. Even if Garimo died while he was kicked, he would have died anyway because we were 15 angainst him.
Olorion.
23-04-2006, 13:05
@olorion
a co pewnie wbijasz na tibie wchodzisz na Pw wybranego kolesia spamujesz mu jego ip i ma pinga ahaha?
msn cze Hehehehehe :D
Crims: nie ma 209 knighta na tym swiecie -.- wiec nie rzodkiewka jest super i nie wrzucaj keylogerów !!
XD
Kinia = kina = knight Kapisz? xD
@ topic po głębszej analizie sprawy sądzę że gościu dał exita gdyż myślał że mając tam jakies kilka k hp to go wyloguja po minucie, troszkę się pomylił...
Co do kicka to ściema
Olorion.
23-04-2006, 14:30
Gościu dał exita gdyż myślał że mając tam jakies kilka k hp to go wyloguja po minucie, troszkę się pomylił...
Co do kicka to ściema
lol pewnie pomyslal
"spx tam jest unit, 4 sorcow 140+, 5 palkow 120+, kilku knightow
maja combo 1.7k, ja mam 3k hp to na pewno wytrzymam"
lmao
Martinesz
23-04-2006, 17:08
Crims: nie ma 209 knighta na tym swiecie -.- wiec nie rzodkiewka jest super i nie wrzucaj keylogerów !!
XD
@ topic po głębszej analizie sprawy sądzę że gościu dał exita gdyż myślał że mając tam jakies kilka k hp to go wyloguja po minucie, troszkę się pomylił...
Co do kicka to ściema
ciekawe... nawet nie wiesz jak było, to po co sie wypowiadasz? chyba ich 3 kicknelo, wiec nie wiem, jakby mogl dac exita, po 2gie sam unit pisze na forum, że go kickneło, wiec stanowczo obarczam, twoja "teorie" dziekuje
pzdr
No nawet jakby nie mial kicka to i tak by padl bo nie mialby szans stamtad wyjsc raczej. Ale nie rozumiem tego. Skoro sie dobrze znają to czemu zabijają się... I jeszcze jednego nie rozumiem. Ten co kręcił film nie mial na VIPie zadnej osoby która lała Garimo.
Martinesz
23-04-2006, 18:46
No nawet jakby nie mial kicka to i tak by padl bo nie mialby szans stamtad wyjsc raczej. Ale nie rozumiem tego. Skoro sie dobrze znają to czemu zabijają się... I jeszcze jednego nie rozumiem. Ten co kręcił film nie mial na VIPie zadnej osoby która lała Garimo.
jest wojna, garimo zdradził unit, przechodząc na strone opozycji (kazadum i RR), a jak jest wojna to sie zabijaja :)
dlaczego nie miał na VIPie, mi sie zdaje, że jest jakies ograniczenie w ilosc np, jak w faccu mozna podajze miec 15, a że (kazadum i rr ) troche osob jest i żeby wszystkich zmiescic, to musiał wyrzucic chlopakow ze swojej gildii
pzdr
XD
Co do kicka to ściema
Scieme to Ty chyba masz na ryju ;)
Martinesz
24-04-2006, 22:11
Scieme to Ty chyba masz na ryju ;)
Dokładnie.
Nie znaja sie, a wypowiadaja. . .
XD
Co do kicka to ściema
Wiesz jezeli ty swoim 15 level (tak przypuszczam) walisz exita jak wali cie ktos to twoja sprawa:D ,ale niewkrecaj ze 209 Elite jest noobem i jebnol exita :p
P.S Ladny filmik :) szkoda tylko ze Garimo mnial kicka bo moglo byc jeszcze ciekawiej B)
Sir-Wojtek Hiberna
25-04-2006, 01:09
Ping to kuwa dziala chyba tylko jeszcze pod win98
Maly Wielki Czlowiek
25-04-2006, 02:15
Ping to kuwa dziala chyba tylko jeszcze pod win98
muhahaa... ale zes zablysnal inteligencja, niech cie drzwi scisna... lepiej by bylo jakbys nic nie napisal
dlaczego nie miał na VIPie, mi sie zdaje, że jest jakies ograniczenie w ilosc np, jak w faccu mozna podajze miec 15, a że (kazadum i rr ) troche osob jest i żeby wszystkich zmiescic, to musiał wyrzucic chlopakow ze swojej gildii
Raczej potęga TibiCam NG.
Topic:
Myślałem, że to będzie trwało trochę dużej ;)
W sumie zawiodłem się, przy odrobinie szczęścia Garimo zdołałby uciec, a na pewno nie poddałby się bez walki.
Ka sia czek
27-04-2006, 02:57
Nie no ale "chlopaczkow" pod tytulem "mamo mamo jestem h4k3r3m !" to niezcierpie ;].
Wy wogole wiecie co to ping ? na jakiej zasadzie to dziala ? cos kiedys o pakietach slyszeli ? cos kiedys czytali o windowsach lub sie bawili procz grania ?.
Pingowac mozna kazdy system ! od starych win 95 przez win xp/xp pro po linuxy. W windach jest standardowo odblokowany chodz mozna zablokowac. Dodatkowo mozna pingowac inny port niz stadardowy. Wiec masz np odpalone gg i juz cie mozna atakowac pingiem msn lub inne cholersto ktore uzywa swojego specyficznego portu. Za duzo by pisac by wam wpojic do lebkow chlopaczki od "skad wziasc ip?" "a z czym sie je IP ?" i moji ulubieni "mamo mamo jestem h4k3r3m oneoneone" Blah !
Olorion.
27-04-2006, 11:01
W sumie zawiodłem się, przy odrobinie szczęścia Garimo zdołałby uciec, a na pewno nie poddałby się bez walki.
nie mial szansy uciec ale mogl up&down sie ropowac przez 11 godzin do sejwa : p
nie mial szansy uciec ale mogl up&down sie ropowac przez 11 godzin do sejwa : p
Apr 20 2006, 05:02:22 CET Killed at Level 209 by Latuz
and by Rostein
= do save serva były 4 godzinki x).
Masywny_Titania
27-04-2006, 16:08
Szkoda ze padl, odszedl z unitu, jak sam powiedzial dlatego ze ktos wciagal rl sprawy do Tibii...wydaje mi sie to troche dziwne teraz jego syn w unicie a jego tluka... moze szwedzi traktuja tibie troche bardziej jak zabawe niz my:D
Masywny_Titania
27-04-2006, 16:10
Nie no ale "chlopaczkow" pod tytulem "mamo mamo jestem h4k3r3m !" to niezcierpie ;].
Wy wogole wiecie co to ping ? na jakiej zasadzie to dziala ? cos kiedys o pakietach slyszeli ? cos kiedys czytali o windowsach lub sie bawili procz grania ?.
Pingowac mozna kazdy system ! od starych win 95 przez win xp/xp pro po linuxy. W windach jest standardowo odblokowany chodz mozna zablokowac. Dodatkowo mozna pingowac inny port niz stadardowy. Wiec masz np odpalone gg i juz cie mozna atakowac pingiem msn lub inne cholersto ktore uzywa swojego specyficznego portu. Za duzo by pisac by wam wpojic do lebkow chlopaczki od "skad wziasc ip?" "a z czym sie je IP ?" i moji ulubieni "mamo mamo jestem h4k3r3m oneoneone" Blah !
hahaha Pwn3d;>
Po prostu mial pecha ze dostal w tym momecie kicka i tyle . xD!
Wiecie garimo to taki kozaczek i mi sie wydaje ze w tej sytuacji trzezwo pomyslal.Bo gdyby zginal ratujac sie jakos tak w panice i tak by mu nic z tego nie wyszlo bo by paru zosatlo na wyjsciu a reszta by go bila.Wiec wydaje mi sie ze on niechcac dac sie osmieszyc poprostu symulowal kicka.A tak wogule to takie nienaturalne bylo,unit sie wcale z tego niecieszyl jakos tak nie w ich stylu to bylo:/
Troszke w neci poszukałem i rzeczywiście ping to wysyłanie pakietów. Interesujące...
Damian_1991
28-04-2006, 08:12
Sa dwie mozliwosc dlaczego Garimo padl:
1. To byl pewnie kick, chociaz z drugiej strony 208 ek powinien miec dorego neta...
2. Po tym jak zobaczyl, ze przyszla go lac cala guildia zrezygnowal z wastowania uhow i sie poddal :baby:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.