Pokaż pełną wersje : Price list seleny
Moon Firyss
22-04-2006, 13:35
Ludzie plz pricelist seleny i opinie czy warto na niej grac czy moze tak jak na valorii nie (10 min temu hakneli mnie tam i bylem huntowany za nic jak polowa tam graczy)
sir Tifejo
22-04-2006, 14:32
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1187149
warto tam grac bo ja tam gram :D fajny serv , spox ludzie
Nigdzie nie warto grac bo wszedzie mozesz zostac za nic shunconym najlepiej poczekajc na new serwer np.z kolega na zmiane co 15 minut monitorowac tibia.com jak tylko wyjdzie new serwer akceptacja pacc i zrobienie new chara i cheja do podboju zadzic se wakacje a potem zniknac bez slowa.:)
Nigdzie nie warto grac bo wszedzie mozesz zostac za nic shunconym najlepiej poczekajc na new serwer np.z kolega na zmiane co 15 minut monitorowac tibia.com jak tylko wyjdzie new serwer akceptacja pacc i zrobienie new chara i cheja do podboju zadzic se wakacje a potem zniknac bez slowa.:)
no co ty nie powiesz?
po 1 to twój problem że masz hunta skoro dałeś sie hacknąć
trzeba było nie uzywac macro etc
noob ^^:baby:
po 1 to twój problem że masz hunta skoro dałeś sie hacknąć
trzeba było nie uzywac macro etc
noob ^^:baby:
Do kogo to bylo ?? jesli do mnie to cie uswiadomie ze typ z rl z sieci, a hunta zlapalem sam ;] -.- noob plix a jesli nei domnie to sryy
1. hacka dostaje sie tylko ze swojej winy
2. Dostales Hunted - przykro mi
Selena:
Duze P.A i PK obecnie wojna wiec troche spokoju
Price Lista niby jest nawet kilka ale cen nikt nie przestrzega ceny sa okropne trzeba sellowac u djina jak na najstarszych swiatach
Ogolnie mozesz sprobowac moze nie wyjdzie radze poczekac na nowe swiaty lub wbic sie na jakies nowsze no chyba ze kogos tu znasz.
@Fiołek!
1. wiem ze dostalem haka tylko ze swojej winy no i po co to komentujesz po prostu przyjolem cos czego nie powinienem i tyle ... a ze z rl to ufalem
2. Zlapalem hunta i to calkiem swiadomie i nie wiemczemu ci jest przykro skoro nawet mnie nie znasz (ironie widze u ciebie) wiem co nawet zrobilem co sie zdarza na nebuli strasznie zadko ... bo zazwyczaj jest hunt za nic ...
Koniec tematu plix :D
@Fiołek!
1. wiem ze dostalem haka tylko ze swojej winy no i po co to komentujesz po prostu przyjolem cos czego nie powinienem i tyle ... a ze z rl to ufalem
2. Zlapalem hunta i to calkiem swiadomie i nie wiemczemu ci jest przykro skoro nawet mnie nie znasz (ironie widze u ciebie) wiem co nawet zrobilem co sie zdarza na nebuli strasznie zadko ... bo zazwyczaj jest hunt za nic ...
Koniec tematu plix :D
Po to jest forum zeby komentowac to co inni piszą.
Po to jest forum zeby komentowac to co inni piszą.
tylko jezeli sie orientuje to jasno napisalem. "jesli do mnie to cie uswiadomie ze typ z rl z sieci, a hunta zlapalem sam" widze ze nie tylko mnie przydala by sie lekcja z polskiego bo ja powinienem sie uczyc pisac a ty czytac :D nie bierz tego do siebie ale mam zly dzien i nie chce cie obrazac ani urazac twoich ambicji. Ulzylo Ci?!?!
tylko jezeli sie orientuje to jasno napisalem. "jesli do mnie to cie uswiadomie ze typ z rl z sieci, a hunta zlapalem sam" widze ze nie tylko mnie przydala by sie lekcja z polskiego bo ja powinienem sie uczyc pisac a ty czytac :D nie bierz tego do siebie ale mam zly dzien i nie chce cie obrazac ani urazac twoich ambicji. Ulzylo Ci?!?!
Kazdy ma swoja racje, wcale Ci nie chcialem dopiec wiec nie ma co mi ulzyc
Wszystko jasne...
... no ziomus juz wszytkio jasne ja to poprostu inaczej odebralem bo to zabrzmialo tak jak bys mnie chcial pojechac sryy ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.