Pokaż pełną wersje : Potrzebujemy ludzi na Berylię
Namawiam was bardzo na zaczęcie na berylii,ponieważ ze wzgledu na małą ilość graczy(max 450+-) expienie jest cięzkie nudne i denerwujące.Aktualnie jest spokój,juz jest praktycznie po wojnie,więc mozecie spokojnie zacząć grać.Jeśli sie zdecydujecie zacząc na berylii życzę powodzenia i wysokich lvli:cup:
Zaluzmy jestes w stanie zagwarantowac "nam" nowym graczom jakies eq typu p set albo brass legi i scale armor i jakiegos shilda itp. czy napisales tego posta by powiedziec ze potrzeba wiecej graczy bo nie ma kto eq kupowac od was ...
Sir Azazel
22-04-2006, 18:47
Bucik, wiele osób nie patrzy nawet na wojny, ale po prostu woli iść na nowe serwery :)
Gold'Ciaper
22-04-2006, 21:02
Namawiam was bardzo na zaczęcie na berylii,ponieważ ze wzgledu na małą ilość graczy(max 450+-) expienie jest cięzkie nudne i denerwujące.Aktualnie jest spokój,juz jest praktycznie po wojnie,więc mozecie spokojnie zacząć grać.Jeśli sie zdecydujecie zacząc na berylii życzę powodzenia i wysokich lvli:cup:
Tak ale jakbys wspomiał o wielki PA wsród gildi ktore są przezwas protektorowane to by było spox. Bo wy osobiscie aż tak PA nierobicie ale odwas też pare osob robi-.- a ci z innych gildi np. Sancium i Matadrox jakos tak to się pisze to szpanują ludzmi odwas i takie PA robia ze ja juz nie będe grał chyba:D pozdro
Okres Zawijaka
24-04-2006, 17:03
eeee je gram na Beryli... niedawno wbilem na maine w koncu :) i jeszcze troche noob ze mnie ;P ale coz gram gram i mi 5 % do 9 lvl zostalo to zawsze sie znajdzie jakis lol co mnie dednie....... i tak 5 razy pod zad i od nowa lvl musialem nabijac az wkoncu przez 4 godz nabijalem nabijalem i 9 lvl :cup: a co do tematu (wogle to sorry za offtop ale to top o beryli nie?? to co ja przepraszam) hmm no wbijajcie jak chcecie mi tam sie gra ok :PLOL pozdro
@Sir Butori:
Od razu widać że nie znasz dobrze Excaila i nie wiesz do czego on obecnie dąrzy.. i w sumie to dobrze.
Co do tego że obecnie nie ma wojny - ja powiem tyle ile niektórzy mogą się domyślać i tyle ile moge powiedzieć...
Wojna na Berylii zaskoczy Was, tych którzy twierdzą że nastał spokój, zaskoczy gdy będziecie zupełnie nie przygotowani.. nvm.
@Gold'Ciaper:
Hah, narzekasz.. nie takie znowu wielkie...
Zresztą - jak sie jest nie inteligentnym, nie towarzyskim i wogóle nie kontaktowym to sie nie ma co dziwić że się ma hunty..
Odnośnie Sancium - jak długo gram na tym świecie jeszcze nie zauważyłem żeby się do kogoś za coś uczepili..
@Topic: Nowej populacjii na Berylii stanowczo N-I-E.
A jak ktoś jest masochistą i kocha mordo-grę to niech idzie na Inferne lepiej...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.